MONTAGNE JEUNESSE "Masque a la Boue. Dead Sea Mud Pack" veido kaukė

Montagne Jeunesse kaukės yra vieno karto stebuklas odai. Šį kartą bandau Negyvosios jūros purvo pagrindu pagamintą molinę veido kaukę.

"You told me I was like the Dead Sea.
You'll never sink when you're with me"
Citata, autorius nežinomas

Ar žinote, kad prieš kelis mėnesius Montagne Jeunesse kompanija pakeitė savo pavadinimą? Pasirodo prancūziškojo pavadinimo tarimas daugumai sukelia rimtų problemų, todėl visi, naudojantys kompanijos kosmetiką galėjo rinkti ir balsuoti už naują pavadinimą. Oficialiai naujuoju vardu tapo "7th Heaven" pavadinimas, kuris kartu su atnaujintomis pakuotėmis jau netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvos rinkoje.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE veido kaukė "Masque a la Boue. Dead Sea Mud Pack"
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: išvalyti, gaivinti, maitinti veido odą
Tinkamas tipas: normaliai, riebiai, mišriai odai
Labiausiai patiko: odai teikiamas efektas
Labiausiai nepatiko: nesaugi, tik vidutinio saugumo sudėtis
Tūris: 20 g
Kaina*: 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Ypač giliai odą valanti kaukė su Negyvosios jūros mineralais, kurie efektyviai valo užsikimšusias poras. Sudėtyje esantys jūros dumbliai atstato odos struktūrą, ją atgaivina ir maitina. Tinka naudoti normalios, riebios ir mišrios odos priežiūrai. Be glitimo, parabenų, riešutų kilmės medžiagų.
Naudojimas: nuplaukite veidą šiltu vandeniu. Pirštais tolygiai paskirstykite kaukę ant veido ir kaklo odos, netepkite aplink akis ir lūpas. Patogiai atsigulkite ir atsipalaiduokite 10-15 minučių, arba kol kaukė sudžius. Nuplaukite kaukę vandeniu ir veidą švelniai nusausinkite. Naudoti kartą per savaitę.
Dėmesio: dėl kaukės sudėtyje esančių natūralių ingredientų, kaukės atspalvis gali skirtis, bei sukelti odos jautrumą ar alerginę reakciją. Prieš naudojimą būtinai pabandykite ant nedidelio rankos odos ploto. Jei matote neigiamą odos reakciją (labai retais atvejais), kaukės nenaudokite.


Veido kaukė supakuota vienkartinėje plastiko pakuotėje - maišelyje. Pakuotė raudonos spalvos, puošta merginos veidu, padengtu mėlynos spalvos kauke ir ant akių uždėtu iš jūros dugno ingredientu - koralu ar kažkuo panašaus.

Kvapas. Veido kaukė turi gaivų, jūrą primenantį ir itin malonų aromatą.

Konsistencija. Kaukės pagrindas yra molis, todėl kaip ir visų molinių kaukių jos konsistencija itin tiršta, neteka, nebėga. Greičiau primena košelę nei kreminę masę, nors tepant ant veido kreminės priemonės pagrindas jaučiamas.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Glycerin, Alcohol denat., Glyceryl Stearate SE, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Fucus Vesiculosus (Seaweed) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Sea Salt (Dead Sea Salt), Glucose, Parfum, Citric Acid, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, CI 42090 (Blue 1).


Poveikis. Tik užtepus veido kaukę pajutau, kaip oda po truputį ėmė vėsti, šalti, vadinasi priemonė teikia nestiprų vėsinamąjį poveikį, ko tikriausiai ir buvo galima tikėtis iš Negyvosios jūros druskos pagamintos veido kaukės.

Po to, kai kaukė nudžiuvo, ją nuploviau vandeniu ir iš karto pamačiau, jog mano oda tapo švaresnė, skaistesnė, dailesnė. Atrodė sveika ir drėgna. Nors veido kaukė netinkama sausos odos savininkėms, tačiau mano odai puikiai tiko palikdama ją nepaprastai švarią ir atgaivintą.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- vienkartinė kaukė, todėl net netikus bus galima bandyti kitokią;
- malonus aromatas;
- itin tiršta konsistencija, kuri lengvai pasiskirsto;
- vėsinamasis efektas;
- itin švari oda po naudojimo;
- skaistesnės, atgaivintos, sudrėkintos odos efektas.

TRŪKUMAI:
- nesaugi sudėtis su žalingu ir vidutinio saugumo ingredientais.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai