ESSENCE Glossy Lipbalm "07 Raspberry Sorbet" - lūpų balzamas

Saldūs desertai iš Essence. Aš rinkausi išbandyti mano mėgstamo aviečių skonio lūpų balzamą iš Essence glossy lipbalm serijos. Jau anksčiau esu bandžiusi mėtinį šios serijos balzamą, o šį kartą suteikiu antrą šansą ir išbandau spalvotą priemonę lūpoms.

"Kas yra visi tie žmonės, kurie dalijasi su manimi gatve? Kas vyksta jų pasauliuose, jų galvose? Ar jie myli? Jei taip, ar tai tokia meilė, kokią turi mano  mama ir tėtis? Paremta bendrais dalykais, pavyzdžiui, aviečių rinkimu, meile šunims ir Šekspyrui, ir ilgais pasivaikščiojimais? Ar tai nutrenkiu-tave-meilė, suvalgysiu-tave-meilė, supykdysiu-tave-meilė, kurios aš vengiau visą savo gyvenimą?"
Alison Larkin, "The English American"

Ar pastebėjote, kad prasidėjo aviečių sezonas? Aš jau spėjau iki soties prisikirsti aviečių šį savaitgalį. Bijau pameluoti, bet avietės vienos mėgstamiausių uogų, šalia pastačius mėlynes ir trešnes... Todėl šį kart pasakoju apie avietes, tiksliau aviečių kvapo lūpų balzamą iš Essence.


Produktas: ESSENCE Glossy Lipbalm "07 Raspberry Sorbet" - lūpų balzamas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: rūpintis lūpomis, suteikti spalvos ir spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalvina pakuotė
Labiausiai nepatiko: išryškina lūpų netolygumus
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,09 EUR (3,76 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: saldžios lūpos: lūpas puoselėjanti, lengva formulė bei gaivios spalvos lūpoms suteikia kerinčio spindesio. itin skaniems aromatams tiesiog neįmanoma atsispirti! vaisių ir skaniausių desertų ekstraktai atskleidžia super aromatus.
Galimi atspalvių pasirinkimai:
  • 01 strawberry cheescake
  • 03 cherry brownie
  • 05 mango icecream
  • 06 berry cupcake
  • 07 raspberry sorbet

Skaidraus plastiko pakuotė, puošta aviečių paveikslėliu, rožine spalva ir keletu užrašų atrodo linksmai, mergaitiškai ir itin žaismingai. Apskritai pakuotės dizainas, pakuotės tipas labiau orientuotas į itin jaunas, su kosmetika dar tik susipažįstančias merginas.

Pakuotėje man patinka tai, kad ji nedidelė, todėl patogiai tilps ne tik mažiausioje rankinėje, tačiau ir džinsų kišenėje ar itin mažoje kosmetinėje.

Po lengvai rožiniu, užsukamu pakuotės dangteliu slepiasi nuožulnus gaminio dozatorius - aplikatorius, pagamintas iš plastiko. Paprastai nesu tokių aplikatorių mėgėja, tačiau šis gana patogus, todėl asmeniškai šį kartą prie aplikatoriaus nesinori kabinėtis. Tiesa, reikia paminėti, kad produkto jis dozuoja nedideliais kiekiais, vadinasi perdozuoti lūpų balzamo yra sudėtinga.


Kvapas. Prieš pradėdama naudoti produktą labai tikėjausi užuosti tikras avietes. Man patinka jų kvapas. Tačiau atidarius balzamą teko nusivilti... Kažkur tarp krūvos cheminių aromatų ir itin saldaus cukraus kvapo beveik dingo ir aviečių aromatas... Jis liko, tačiau ne itin stiprus ir su krūva sintetinių, aiškiai užuodžiamų priemaišų... O ir priemonės skonis, galbūt nežymiai natūralesnis, tačiau cheminis aromatas vistiek ragaujasi nuo lūpų...


Konsistencija. Gana tirštas, rožinės spalvos balzamas, tačiau nepaisant tirštumo skirstomas gana patogiai. Konsistencijoje turi šiek tiek blizgių dalelių.



Sudėtis: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA DIMETHYL SILYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų balzamą gana lengva paskirstyti ant lūpų, tačiau jis linkęs greitai iškeliauti už lūpų kontūro. Man asmeniškai ant lūpų balzamas neišlaiko nė 30 minučių, net ir saugojant spalvą: nevalgant, negeriant... Jei valgoma ir geriama - priemonė nusivalgo akimirksniu....

Kita vertus, kaip ir mėtiniame balzame, net nežinau, kaip reiktų užvadinti priemonę, nes tai tikrai ne lūpų balzamas: jis nesirūpina lūpomis, jos netampa drėgnesnės, minkštesnės, švelnesnės, neturi jokio gydomojo poveikio.

Kita vertus, bandant priemonę vertinti kaip lūpų blizgesį - ji suteikia silpną, vos matomą rožinę spalvą ir man labai trūksta geresnės, intensyvesnės priemonės pigmentacijos.

Taip, galbūt ant lūpų jaučiamas saldus sintetinis - avietinis skonis ir yra malonus, tačiau balamo formulė gana aiškiai išryškina visus išsausėjusios odos plotelius, lūpų netobulumus. Tad mano nuomone, priemonė skirta itin jaunoms merginoms (iki 16 metų), kurioms tikrai pakaktų lengvo blizgesio, neryškios spalvos ir saldaus skonio. Man asmeniškai priemonės poveikis pernelyg silpnas, nuviliantis ir netenkinantis mano amžiaus grupei būdingų poreikių.



REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- keletas atspalvio pasirinkimų;
- nedidelė pakuotė;
- patogus dozatorius, praleidžiantis nedidelį gaminio kiekį;
- lūpų balzamą lengva paskirstyti ant lūpų.

TRŪKUMAI:
- itin jaunatviškas, mergaitiškas pakuotės dizainas;
- sintetinis kvapas;
- itin saldus cukraus, aviečių ir sintetikos skonis;
- sudėtyje vidutinio saugumo (4) ir žalingi (1) ingredientai;
- lengvai iškeliauja iš kontūro;
- neaiški priemonės paskirtis: pavadinimas sako, kad tai balzamas, tačiau priemonė nesirūpina lūpomis, jų nedrėkina, neminkština, nešvelnina ir t.t.;
- išryškina lūpų odos netolygumus;
- lengva rožinė spalva, blizgesys ir saldus skonis tiks tik jaunoms, su kosmetika eksperimentuoti pradedančioms merginoms.




Ačiū, kad skaitote,

Skanaus avietinio sezono,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ir aš tokį turiu. Man visai jis patiko, nes nelabai mėgstu ryškius blizgius, ir paprastai tepu labai mažai, kad lūpos tik truputį blizgėtų. Bet kad čia nei lūpų blizgis, nei balzamas, tai sugalvojau, kad papraščiausiai jis gali būti įvardinamas kaip " blizgantis lūpų balzamas ".

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, kad Jums patiko Lara ;) Rašydama nesitikiu, kad mano nuomonė visad sutaps su kitų, tad tikrai smagu išgirsti ir kitokių komentarų. Ačiū už jį ;)
      Na o man jis paprasčiausiai nepateisino lūkesčių ir blizgesiui - balzamui keliamų reikalavimų ;)

      Panaikinti
  2. Aš irgi tokį turiu, neįpatingas daiktas, pigus ir tiesiog šiaip sau pasiteplioti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va, visai man pasirodė nevertas dėmesio: nei tai balzamas, nei tai koks blizgis. Man atrodo gal jaunesnėms merginoms ir tiktų, bent aš įsivaizduoju, kad paauglystėje toks man būtų patikęs, bet db nea :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą