NUSIVYLIMAI: ESSENCE Glossy Lipbalm: balzamas ar lūpų blizgis?

"Kaina yra tai ką sumokame. O vertė matuojama tuo, kiek gavome"
Warren Buffett 


Jau tikriausiai pastebėjote - man patinka "Essence" kosmetika. O patinka dėl labai paprastos priežasties -  nebloga kokybė ir kišenės neplėšanti kaina leidžia eksperimentuoti spalvomis, skirtingais gaminiais, galimybe įsigyti platesnį spektrą rečiau naudojamų spalvų. Pavyzdžiui, pavasarį man norisi spalvoto tušo, kurio niekada nesugebu išnaudoti iki galo, tad kam mokėti brangiau, kai mėnesiui galima įsigyti pigesnį?

Galiausiai dėl nedidelės kainos visiškai neskauda širdies, netikusią ar atsibodusią kosmetikos priemonę tiesiog išmesti. Sunkiausia būna tais atvejais, kai lūkesčiai būna didesni...

Praeitą rudens sezoną naudojau mėtinį Carmex balzamą, kuris puikiai atgaivino vėjo nugairintas, išsausėjusias, šerpetojančias lūpas. Šių metų rudeniui taip pat ieškojau mėtinio balzamo ir vienintelis pirkimo dieną rastas buvo Essence.




Produktas: ESSENCE "Glossy Lipbalm" lūpų balzamas "Mint drop"
Gamintojas: "Casanova", Frankfurtas prie Maino, Vokietija. Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: puosėlėti lūpas ir suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pakuotė
Tūris: 8 ml
Kaina*: 3,79 Lt ( 1,10 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojas: Saldžios lūpos: lūpas puoselėjanti, lengva formulė bei gaivios spalvos lūpoms suteikia kerinčio spindesio. itin skaniems aromatams tiesiog neįmanoma atsispirti! vaisių ir skaniausių desertų ekstraktai atskleidžia super aromatus.

Lūpų balzamo pakuotė - plastikinė tūbelė su nuožulniu plastikiniu aplikatoriumi ir užsukamu dangteliu. Naudojamas labai paprastai - tereikia paspausti, ir nedidelis kiekis balzamo išstumiamas pro aplikatoriaus angą. Iš karto noriu pridurti - įprastai tokio aplikatoriaus nemėgstu - jis greitai nusitepa produkto likučiais, tad reikia jį nuolat valyti nosinaite. Šis balzamas, ne išimtis. Tačiau man patiko tai, kad aplikatorius praleidžia nedidelį kiekį produkto, tad mažai šansų perdozuoti balzamo. Žinoma, reiktų išskirti tuos atvejus, jei paspaudžiama per stipriai - tokiu atveju balzamo nepavyks sugrąžinti atgal į tūbelę 😊
Pakuotės vizualinis pateikimas labai jaunatviškas, orientuotas į pagrindines Essence produkcijos pirkėjas - jaunas merginas. Mažytė, balta su žaliu intarpu ir mėtinių pastilių paveikslėliu, pakuotė puikiai tinka įsimesti į rankinę ar keliaujant.

Balzamo konsistencija yra vidutinio tirštumo. Produkto spalva balta, papildyta blizgiomis detalėmis, kurios priklausomai nuo apšvietimo ir pasvirimo kampo atrodo vis kitokios spalvos.

Kvapas saldžiai mėtinis, tačiau užuodžiamas ir sintetinių ar cheminių priemaišų kvapas. Tad balzamo aromatas manęs visiškai nesužavėjo.



Sudėtis: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA DIMETHYL SILYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Poveikis. Nors balzamo kvapas ir pavadinimas signalizuoja, jog produktas turėtų būti mėtinis, tačiau jo skonis sintetinis. Be to, visiškai nesijaučia jokio vėsinamojo ar gaivinamojo efekto, nors aš iš mėtinio produkto tokio efekto tikiuosi nuolat. Vėsinamasis mėtų efektas ant lūpų -man pagrindinė priežastis pirkti mėtinį balzamą.

Naudojimo metu pastebėjau, jog produktas nėra lipnus ir labai lengvai pasidengia ant lūpų, bet, taip pat lengvai 'iškeliauja' už lūpų kontūro. Galutinis efektas nėra toks blizgus kaip pakuotėje ir padengus ant lūpų nesuteikia jokios spalvos, neskaitant šlapių lūpų efekto.

Essence blizgus lūpų balzamas ant lūpų išlieka geriausiu atveju 20 minučių. Jei geriama ar valgoma jis dingsta nuo lūpų iš karto. Tačiau tikru iššūkiu tampa pašalinti blizgias detales, kurios greitai prilimpa prie veido porų - rekomenduoju prieš valgant, geriant ar bučiuojantis balzamą nusivalyti.

Didžiausias šio produkto minusas mano nuomone yra neaiški paskirtis. Iš vienos pusės, bandant vertinti kaip balzamą - visiškai nejaučiu jokio rūpinimosi mano lūpomis. Balzamas neminkština, nesaugo, nedrėkina ir negydo mano lūpų. Jei bandau vertinti kaip lūpų blizgesį - produktas neturi lūpų blizgesiui pakankamos pigmentacijos, nesuteikia šiai kategorijai būdingo efekto. Man produktas visiškai netelpa į jokius lūpų produktų rėmus. Ir nors deklaruojama kitaip, aš visiškai nesutinku su balzamo apibūdinimu.


REZIUMĖ: Pakuotę labai patogi nešiotis net ir mažiausioje rankinėje. Kaina tikrai gera, tačiau kokybė nuvilia - balzamas neturi vėsinamojo efekto, skonis sintetinis, ant lūpų išsilaiko per trumpai, nėra lūpų priežiūros efekto, prasta pigmentacija. Nerekomenduoju balzamo vyresnėms nei 16 metų merginoms, nes tikriausiai nusivilsite rezultatu. Jaunesnėms merginoms šio balzamo - blizgesio efekto tikriausiai pilnai pakaktų.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Gaila, kad tik dabar pamačiau šią Jūsų apžvalgą. Antraip turbūt nebūčiau susigundžiusi šiuo Essence gaminiu. Pirkau Cherry Brownie, kvapas man patinka, bet tai turbūt ir viskas, ką galiu pasakyti gero apie šį lūpų blizgį. Na, taip, dar maža kaina (mokėjau 90 euro centų). Pirkau, nes norėjau išbandyti būtent tokios rožinės spalvos blizgį, bet paaiškėjo, kad ant lūpų - jis bespalvis, taip pat teptis reikia kruopščiai, nes, kaip ir rašėte, jis "mėgsta" išeiti iš lūpų kraštų. Deja, ir sudėtis - nieko gero. Todėl tikrai keista, kad Essence svetainėje radau nemažai gerų atsiliepimų apie šiuos blizgesius. Man nuomone - tai vienas prasčiausių Essence gaminių.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi buvau labai nustebusi skaitydama teigiamus atsiliepimus. Tačiau, šį mėnesį įsigijau spalvotą avietinį balzamą, nusprendžiau suteikti dar vieną šansą...

      Panaikinti

Rašyti komentarą