#2/14 Rugsėjo mėnesio baigti produktai

Tikroji daikto svarba paaiškėja tada, kai jo nebelieka... Juk dažniausiai daugumos dalykų net nepasigendame?

Dalis mėnesio ligoninėje ir namie su biuleteniu rankose ir jokio noro rašyti, puoštis, ruoštis... Kartais atrodo, kad pastaruoju metu kiek aptingau - tai pritrūksta įkvepiančios minties įžangai, tai mintys nesidėlioja, tai nėra įkvėpimo fotografuoti. Kas jau kas, o fotografija - mano silpnoji pusė - nežinau kaip sukurti tą super švarų, mini scenos įvaizdį už gaminio ir mano muilinukas - fotoaparatas labai nori fokusuoti visus nuotraukos taškus, kai aš norėčiau foną palikti blankesnį. Gal kas turi patarimų šia tema?

Įprastai darau tiesiog produkto apžvalgas ir man tai patinka, jei galiu stengiausi palyginti su panašiu gaminiu, tačiau ei, gal norite ko naujo ar tiesiog kitokio pateikimo? Rašykite, siūlykite temas, idėjas 😊

O dabar tai, ką sugebėjau suvartoti šį tingų rugsėjį....




Nusprendžiau ištuštintų produktų įrašus kiek pakeisti: neberašysiu kiekvieno produkto kainos, išskyrus tuos atvejus, kai produkto niekur nebuvau minėjusi. Taip pat nuo šiol bandysiu įtraukti kategoriją: mėginiai. Jų suvartoju nemažai, tačiau dar nežinau kaip pateikti juos nuotraukoje - apiplėšyti kraštai atrodo labai negražiai, o ir pati asmeniškai taip nedarau - esu pakankamai taupi, tad turiu savo atidarinėjimo techniką, kuri neleidžia produktui išdžiūti, tad galiu jį naudoti mažiausiai savaitę, o be to - sunaudoju kiekvieną mėginio lašelį. Taip, aš tikrai taupi, o jei dar gaminys patinka, tuomet nėra apie ką ir kalbėti :) Jei kada bus įdomu, papasakosiu savo metodą. ;) O dabar, prie to, ko mes čia susirinkome. 

Plaukų priežiūra.

1. Plaukų priežiūros produktas - GAIA plaukų kremas su avižomis "Ristrutturante", kuris man patinka kartais, o kartais nepatinka. Mielai jį perku kai mėnesio biudžete reikia rasti papildomų lėšų. 
VERDIKTAS: Šį kartą tikrai nepirksiu, tačiau ateityje taip.

Veido priežiūra

2. ORIFLAME Pure Nature veido prausiklis "Pear & Nectarine" Produktas kuris man iš tiesų patiko ir kurio tiesą sakant pasiilgstu. Su juo buvo taip paprasta - veidą ir akių sritį galėjau plauti kartu, niekad nebuvo sudirginęs ar suerzinęs mano odos.
VERDIKTAS: tikrai noriu dar nusipirkti, bet senokai bemačiau jį Oriflame kataloge. Gal kas žino ar yra kokios galimybės įsigyti?

Kojų ir rankų priežiūra

3. "Margarita" maitinamasis kojų kremas su mėtų aliejumi  produktas kuriuo taip žavėjausi vasarą, bet atvėsus orams man jis nebelabai patiko. Kadangi pasižymiu ledokšnio šaltumo kojomis vėsinamasis kremas rudenį nelabai gera mintis. Iš dalies džiaugiausi jį baigusi būtent dabar.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, bet tik vasaros ir vėlyvo pavasario metu.

Dekoratyvinė kosmetika

4. Lūpų balzamas Dzintars "Uni"  vasaros metu buvo mėgstamas, rudens metu buvo mėgstamas, kol dėl kažkokių neaiškių priežasčių ėmė vis nulūžti. Uhh, erzina, kai tepantis lūpas balzamas tepantis lūpas persikreipia ir tenka laviruoti norint pataikyti į kontūrą. Bet tikiuosi, jog tai buvo tik šios pakuotės minusas ir kiti Dzintars "Uni" balzamai taip nesielgia.
VERDIKTAS: mielai kartočiau

5. COLLETION 2000 "Glam Crystals" dazzling gel liner - blizgus akių kontūro pieštukas-plunksnelė Nr. 1 "Glitz" paprasčiausiai sudžiuvo, tad keliauja į šiukšlių dėžę. Prieš keletą metų mano kosmetinėje vyravo blizgios spalvos, blizgūs pavedimai ir tai buvo produktas, kurį naudojau tik ypatingomis progomis. Gaila, nes šiandieną jį tenka tiesiog mesti laukan. Kainos nepamenu, gal kokie £ 2-3.
VERDIKTAS: neturiu galimybės produkto pakartoti, o jei kartočiau, tikrai nebe blizgų pavedimą.

Mėginiai

6. EDT "ELIXIR" by Shakira. Mėginys platinamas nemokamai. Labai patiko jausmingas, paslaptingas tualetinio vandens kvapas. Tačiau amžina problema su mėginiais, turinčiais purkštukus - jų niekada neįmanoma pilnai pabaigti. Tad dalis produkto išmetama.
VERDIKTAS: pilno dydžio buteliukas jau puikuojasi mano kolekcijoje 😇

Tiek šiam kartui, mano draugės, - trumpas įrašas apie iškeliavusius. Dalis jų bus kartojami, kiti lauks naujo šiltojo sezono, kai kuriems liks nostalgija, o kiti, nusės giliai atminties kloduose ir liks pamiršti...




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

Komentarai