Kasdienio tušo - Essence "Get Big Lashes" privalumai ir trūkumai

"Jei manote, kad neegzistuoja toks dalykas, kaip stebuklinga lazdelė, reiškia niekada nenaudojote blakstienų tušo"
Payal Pure

Mano gėlėtoje kosmetinėje visada gyvena mažiausiai 2 skirtingi blakstienų tušai. Vienas jų būna mano itin mėgstamas ir šiek tiek brangesnis, tad naudojamas rečiau, tokioms progoms, kai reikia ar norisi atrodyti visiškai tobulai. Na o darbo metu, kas dienai, kelionei į parduotuvę ir visiems greitiems pasigražinimams skirtas nebrangus kasdienis tušas. Apie vieną tokį papasakosiu šiandieną.



Produktas: ESSENCE "Get Big Lashes" volume curl - riečiantis blakstienų tušas
Paskirtis: užriesti blakstienas ir suteikti joms apimties
Tinkamas tipas: visi
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis kasdienai
Kaina*: 8,90 Lt (  2,58 € )
Kur galima įsigyti: Eurokos ir Drogas parduotuvėse
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: ypač riestos blakstienos! didelis, lenktas blakstienų tušo šepetėlis blakstienoms suteikia maksimalios apimties, žavingai užriečia ir storina blakstienas. itin juoda tekstūra užtikrina intensyvią blakstienų spalvą. patikrinta oftalmologų.

Labai paprasta, blankios raudonos spalvos pakuotė nei traukia akies, nei nemaloniai nuteikia. Tiesa, Essence kosmetikos stende tikrai atkreipė mano dėmesį, tačiau tikriausiai, tarp kitų tušų pakuočių pasimestų. Tušo tūris 12 ml atrodo ne mažiausia galima talpa. Tačiau susinaudoja tušas dažniausiai daug greičiau nei to paties tūrio brangesnis tušas. Taigi, mano paskaičiavimu, mililitro kaina kiek pakyla, ar ne?

Tušo šepetėlis didžiulis, tad reikia šiek tiek laiko, kad priprasti su juo dirbti. Tačiau pripratus - labai lengva - keli perbraukimai ir blakstienos atrodo tobulai. Taip pat, kad jas būtų lengviau užriesti - šepetėlis išlenktas. 



Konsistencija iš pradžių tiesiog ideali - nei per klampi, nei skysta. Paskirstoma labai tolygiai. Tačiau per 2-4 mėnesius nuo naudojimo visi konsistencijos džiaugsmai dingsta. Tušas labai greitai sutirštėja, atrodo, jog jis sugenda daug ankščiau nei turėtų. O tušui pradėjus tirštėti padengimo ir išlaikymo kokybė labai ženkliai suprastėja... Gaila... Ir iš esmės nežinau, ar spėsiu tušą išnaudoti, tad jeigu tektų išmesti nebaigtą, tušo reali vertė suprastėtų, tad sumokėta kaina taptų dar kiek brangesne (mano skaičiavimais). Bet tai tik mano asmeninė nuomonė - produktas turi būti tinkamas vartoti tiek, kad būtų galima jį sunaudoti....

Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, SYNTHETIC BEESWAX, STEARETH-20, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, ALCOHOL DENAT., STEARETH-2, GLYCERYL BEHENATE, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, JOJOBA ESTERS, METHYLPROPANEDIOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, SIMETHICONE, POLYURETHANE-14, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, AMINOMETHYL PROPANOL, ISOPROPYL ACETATE, BHT, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Tušas labai gerai laiko naudojimo pradžioje - apie 10 valandų netrupa, nebyra, labai greitai išdžiūva ir netepa odos. Tačiau jau po kelių mėnesių dėl sutirštėjusios konsistencijos tušas pradeda akivaizdžiai sulipinti blakstienas ir per kelias valandas patrupėti po akimis. 

Naudojant dar šviežią - padengimo metu labai lengva pasiekti reikiamo dydžio blakstienas - sluoksniai labai gerai dedasi vienas ant kito. Ta prasme galima tepti tiek sluoksnių kiek reikia, nes jie puikiai sukibs vienas su kitu ir nesukurs gumulėlių, atrodys vientisai. Net nežinau, kaip lietuviškai pasakyti, angliškai yra toks žodis buildable formula of mascara. 

O va su riečiamuoju efektu kažkaip nelabai - bent mano blakstienos visiškai nenorėjo vien tik tušo pagalba užsiriesti. Gal trumpesnių (ir lengvesnių) blakstienų savininkėms ir pavyktų?

Essence "Get Big Lashes" volume curl blakstienų tušo efektas. Visur dengtas tik vienas tušo sluoksnis. 

Iš esmės produktu aš esu patenkinta. Kasdienai man nereikalingas labai brangus ar tobulas įvaizdis - truputis moteriškumo visiškai pakanka. Tad aš, vertinant tai, kiek sumokėjau bei ką gavau, - esu patenkinta šiuo Essene produktu. Ir ieškančioms pigesnio varianto blakstienų tušo -  rekomenduoju išbandyti pačioms.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Naudoju ir as toki kasdienai. Labai labai suzavejo dizainas. Taciau, nuvyle siek tiek sis tusas, del to, jog dienos eigoje nubyra, kazkiek sulipina blakstienas ir sunkiai nusivalo su Loreal miceliniu vandeniu (keista). Nekartociau sio produkto, bet ismeginciau toki tik 3x juodesni. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm.. man tik padžiūvęs, tai yra panaudojus apie 2-4 mėnesius nuo atidarymo, kai pradėjo tirštėti, pradėjo lipinti blakstienas. Ar jums lipino nuo pradžių?
      Galbūt pakliuvo jau pradaryto anksčiau tušo pakuotė? Ir produktas, gavęs oro pradėjo tirštėti. Man taip galėjo nutikti su BŪK daugiafunkcine priemone, kuri kitiems patiko, o man buvo kakas baisaus ant nagų.

      Panaikinti
    2. Pakuote buvo sandariai uzdaryta . :)
      Apskritai, sis tusas kazkoks nesusipratimas, nes baisiai byyyyraaa... Tik priliesk veida trumpam su kuo nors, tai iskart aplink akis bus begalybe juodu trupineliu.. Bet pacio tuso dizainas, tas didelis indelis, tai wow. Labai akis rezia, toks didelis ir ryskus.

      Panaikinti
    3. Su lipimu dar nieko. Atrodo tik labai nenaturaliai ant mano akiu. Pakenciama. Kiek pastebejau po keleto naudojimu, kad ant pacio sepetelio istraukiant jau yra gan nemazi rutuliukai susiformave. Tai dar reikia vargti, kol juos nubrauki.

      Panaikinti
    4. Matot, tuos lipdukus (skaidrūs su užrašu blakstienų tušas) užklijuoja parduotuvėje. tad perklijuoti juos gali bet kada. Šiaip šio tušo pakuotė tikrai gerai užsisuka, net ir kelis kartus atidaryta. Tušas tik gavęs oro iš karto pradeda gesti - tirštėti. Tirštesnis nei turėtų būti tušas rodo, kad jis buvo atidarytas bent kartą prieš 4-6 mėnesius. Tad turiu pasakyti, kad iš jūsų komentaro suprantu, jog tai tikriausiai būtent toks tušas. Man byrėti pradėjo tik likus vos truputėlį ant dugno, apie 4-5 mėnesį nuo atidarymo ir tikrai ne taip baisiai, kaip rašote, vos vienas kitas trupinėlis. Tikrai keista. nes tai kol kas mano mėgstamiausias tušas iš Essence.

      Panaikinti
    5. O, geras. net nesitikejau. Gaila, kad taip nutiko. Siaip tas tusas neblogas, bet tas trupejimas.... Matyt, busiu tikrai apsigavusi. Ech, gaila.

      Panaikinti
    6. Jūs tikrai neapsigavote, tiesiog toks pasitaikė, juk negalėjote žinoti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą