APŽVALGA: Aldo Vandini veido kaukė "Hydrating"

"Grožis nėra amžinas, tačiau Graži Asmenybė yra"

Pastaruoju metu man labiau norisi rašyti apie kūno, veido ir plaukų priežiūrą, negu apie makiažą. Tikriausiai labai nepyksite? Ir tikriausiai niekur neminėjau, jog mano įrašų nelemia jokie pašaliniai asmenys ar kompanijos: viskas, ką matote įrašuose yra pirkta mano pinigėliais ir aprašyta būtent taip, kaip jaučiuosi vienos ar kitos priemonės naudojimo metu. Taigi, šališkumo (išskyrus mano pačios) šiame tinklaraštyje nėra. Dėl šios priežasties įrašuose nenorėjau minėti produkto įsigijimo vietos, tačiau pildau jūsų prašymą ir būtinai pažymiu, kur galima įsigyti.

Po pastarosios sėkmės su Aldo Vandini rankų balzamu, nusprendžiau išbandyti ir šio gamintojo veido kaukę.


Produktas: ALDO VANDINI veido kaukė "Hydrating" su hialurono rūgštimi ir ikrų ekstraktu
Paskirtis: drėkina odą ir palaiko optimalų drėgmės lygį
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, ypač sausai odai
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina*: 7,49 Lt (2,17 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos tinklo parduotuvėse
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji veido kaukė praturtinta hialurono rūgštimi ir ikrais, palaiko natūralų odos gyvybingumą ir drėgmės balansą. Naudojimas: tepti tolygiai ant švarios veido odos, saugoti paakių ir lūpų sritį. Palikti 10 min. Kaukės likučius nuvalyti vatos lapeliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

Kaip jau tikriausiai pastebėjote, veido kaukė parduodama dviejų porcijų vienkartinėje pakuotėje. Tačiau man 7,5 ml vienam kartui per daug - vieno pakelio pilnai pakanka 2-3 kartams net ir gausiai tepant veidą produktu. Ir nors man patinka vienkartinės pakuotės idėja, tačiau šiuo atveju ji visiškai praranda savo prasmę - atidaryta pakuotė turi laukti sekančios savaitės. Per tą laiką sudėtinga kaukę apsaugoti nuo aplinkos poveikio. Ar ne patogiau būtų vietoj 2 kaukių pagaminti 4 atskirus pakelius?

Kaukė supakuota skaniai mėlyno atspalvio pakuotėje, kuri turėtų asocijuotis su drėgme ir vandeniu. Taip ir yra, tačiau ikrų indelis mano akiai atrodo keistokai ir prireikė kiek laiko, kol suvokiau, kas ten per apvalus paveikslėlis.

Veido kaukės konsistencija yra vandeningai skysta, skystesnė nei įprastinių kaukių, tad tiesiog neįmanoma užtepti didesnį kiekį produkto ant veido. Taigi, šiek tiek glumina, kad vienam kartui skirta 7,5 ml porcijos, kurios tiesiog neįmanoma sunaudoti vienu kartu dėl produkto skystumo.

Nelabai sužavėjo ir kaukės kvapas. Nesenai apžvelgto rankų kremo kvapo buvau pakerėta, tad ir veido kaukės kvapo kartelė buvo užkelta pakankamai aukštai. Taip, kvapas gaivus, švarus ir... tiesiog įprastinės kosmetikos kvapas. Daugiau negaliu kažką ir pasakyti. Galbūt  iš tokių pagrindinių ingredientų kaip hialurono rūgštis ir ikrai ir nereiktų tikėtis kažkokio ypatingo kvapo. Tačiau, aš taip tikėjausi....


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Dexyl Oleate, Ethylhexylglycerin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Parfum, Fucus Vesiculosus Extract, Hydrolyzed Roe, Hydrolyzed Actin, Hydrolyzed Caviar Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexyl Hexyl Benzoate, Methylisothiazolionone, Cl 42090.

Poveikis pats stipriausias šios kaukės aspektas. Jau po pirmo naudojimo oda tampa vizualiai drėgnesnė, skaistesnė, pilna gyvybės. Rudenį ir žiemą man tenka nuolat vargti su sausu smakru, pasausėjusiais skruostais ir sritimi ties skruostų ir nosies susijungimo sritimi. Po pirmosios kaukės porcijos sunaudojimo ši problema tarsi dingo!!! Kaip jums tai skamba? Tiesa, turiu įspėti, jog pirmo naudojimo metu jau po 4 minučių odą pradėjo labai stipriai dilgčioti, o po 10 minučių nuplovus produkto likučius, abu skruostai buvo paraudę. Sekančio naudojimo metu dilgčiojimas buvo silpnesnis. Galiausiai antros porcijos naudojimo metu dilgčiojimo jausmo nebejaučiau...

Kaina ir kokybė ir reziumė. Ši kaukė nėra labai pigi. 15 ml kaina 7,49 Lt, taigi, pilna, 75 ml pakuotė kainuotų 37,45 Lt. Sakyčiau kiek brangoka. Tačiau poveikis, vauv, vertas kiekvieno išleisto cento. Taip, galbūt produkto pakavimas galėtų būti protingesnis - vietoj 7,5 ml, 4 ml turėtų pilnai pakakti vienkartinei dozei. Galbūt kaukės kvapas galėtų būti malonesnis, tačiau.... tai tik detalės, smulkmenos prieš kurias aš linkusi užmerkti akis ir geriau pasidžiaugti nuostabiai sudrėkinta, atgaivinta veido oda.

Šiam kartui manau tiek, mano mielosios draugės. Papasakokite, su kokiomis veido problemomis susiduriate rudenį? Kaip gelbėjate savo odą?
Kaip visad, laukiu jūsų atsiliepimų, pastabų, pasiūlymų ar nuomonių čia, komentarų skiltyje, elektroniniu laišku, instagram, twiter arba facebook paskyroje.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai