Pailgo moliūgo formos makiažo kempinėlės - Beauty Blender analogas

Praeitą mėnesį sulaukusi Beauty Blender analogo kempinėlių, nekantravau išbandyti, ir galiausiai esu pasiruošusi jums pristatyti savo nuomonę apie pailgo moliūgo formos makiažo dengimo kempinėles.

"Atminkite, kad kartais negauti tai, ko norite, gali būti geriausias dalykas jums"
Citata, autorius nežinomas

Ne visada, ir toli gražu ne viskas gerai baigiasi. Prieš kurį laiką įsigijau Beauty Blender analogo kempinėles, lašo formos, tačiau jau po poros mėnesių viena jų suplyšo ir tapo nebetinkama naudoti. Visai nesenai gavau siuntinuką su kitokios formos analogu, kuriuo irgi nesu patenkinta. Tad trumpai - mintys apie pailgo moliūgo  makiažo dengimo kempinėles.


Produktas: Beauty Blender kempinėlių analogai. Pailgo moliūgo formos
Gamintojas: tikriausiai Kinija (tikslus gamintojas nenurodytas)
Paskirtis: paskirstyti skystą makiažo pagrindą ir maskuoklį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: plonai dengia
Labiausiai nepatiko: per kietas veidui
Kiekis: 2 vnt.
Matmenys: aukštis apie 6 cm; plotis apie 4 cm
Kaina*: abu už $ 1,99 arba 1,81 EUR (6,25 Lt)
Kur galima įsigyti: analogus pirkau www.ebay.com

Ką žada gamintojas: Su makiažo kempinėle išgausite nepriekaištingą makiažo aplikaciją kiekvieną kart. Su Make-up Blender kempinėle denkite makiažą kaip profesionalai. Jokių dryžių ir tolygus makiažas. Jeigu naudojate kasdien, rekomenduojama išplauti makiažo kempinėlę kartą per savaitę su švelniu plovikliu: vaikiškas šampūnas ar muilas puikiai tiks. Gerai išskalaukite ir palikite džiūti gerai vėdinamoje patalpoje.

Nuotrauka skolinta iš www.ebay.com

Kadangi jau pasakojau apie vienus Beauty blender analogus, tai apie šituos norisi tik labai trumpai. Tad pirmiausia pagrindinis kempinėlės skirtumas yra forma - ši, verčiant iš anglų kalbos primena pailgojo moliūgo formą ir turi susiaurėjimą ties viduriu.


Kempinėlėje, kaip ir kitose analoguose ir pačioje Beauty Blender matomi medžiagos tarpeliai - poros, pro kurias susigeria vanduo ir dėl kurių priemonė tolygiau skirstosi.


Dėl smailėjančio galiuko kempinėle patogu pasiekti sunkiai prieinamas vietas: paakių sritį, nosies kampučius bei akių kampučius bei tiksliai, ant odos netobulumų padengti maskavimo priemonę.

Tuo tarpu bukas galas padės priemonę išsklaidyti didesniuose plotuose, kur nereikalingas įpatingas kruopštumas: skruostams, kaktai bei apskritai visam veidui.


Šios formos kempinėlės turi susiaurėjimą ties kempinės viduriu, kuris gali padėti išsklaidyti makiažą veido ir kaklo sujungimo vietoje ant kaulo ir suvienodinti veido ir kaklo spalvos spalvą, sumažinti spalvinį skirtumą.



Kad ir kaip bebūtų gaila, tačiau lyginant su lašo formos kempinėle, moliūgo formos kempinėlė yra neįtikėtinai kieta. Nuotraukoje viršuje abi kempinės spaudžiamos tokia pačia jėga. Kaip rezultatas - lašo formos kempinėlė įspausta iki vidurio, kai tuo tarpu moliūgo net nesimato jokio įspaudimo.

Dėl tokio kietumo, aš jos paprasčiausiai negaliu naudoti ant savo veido odos - skirstant produktą kempinę reikalinga kiek paspausti, o tai mano jautriai veido odai su tokio kietumo kempinėle jau yra pernelyg skausminga...


REZIUMĖ.
Tad reziumuojant ir trumpai prašuoliavus straipsnį tenka konstatuoti, kad turiu dvi visiškai nereikalingas ir neįtikėtinai kietas makiažo dengimo kempinėles, kurias net neįsivaizduoju, kur galėčiau panaudoti.... Tikriausiai jos paprasčiausiai atsidurs šiukšlių dėžėje...




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai