SAMPLE SIZE: RASA "Extreme Moisture System" intensyviai plaukus drėkinantis kondicionierius

Ar galite patikėti? Niekada nesu bandžiusi jokio "Rasos" kompanijos produkto plaukams. Todėl kažkada gavusi kondicionieriaus mėginį nekantravau išbandyti... Žinoma, šis įrašas paremtas tik maža, mėginio dydžio nuomonė, tačiau galutiniai rezultatai man visai patiko.


Kas žadama gamintojo: Naudojant priemonę plaukai taps lengvai šukuojami ir blizgūs, o svarbiausia – bus išlaikoma sveika plauko struktūra. Moksliniai tyrimai įrodė, kad dėl inovatyvaus ingrediento Amisol Trio išskirtinių drėkinamųjų savybių plaukas atkuriamas ir saugomas nuo šaknų iki pat galiukų. Plaukai neišsišakoja, žvilga, tampa paklusnūs ir purūs. Aktyvusis hialuronas atkuria ne tik odos drėgmės balansą, bet ir intensyviai drėkindamas plauką padeda atstatyti sveiką jo struktūrą.
Naudojimas: tepti ant šlapių, nusausintų plaukų. Palaikyti 3 min ir nuplauti vandeniu.

Pilno dydžio gaminio pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA
Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Phosholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soyean) Sterols, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, BIS (C13-15 Alkoxy) Pg Amodimethione, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.


Kiekis: mėginio kiekis 8 ml. Pilno dydžio produkto kiekis 200 ml

Kaina: 200 ml produktas 3,18 EUR (10,98 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur, parduotuvėse, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse. Elektroninėse parduotuvėse: eparduotuve.biok.lt; eurovaistine.lt; e-kosmada.lt; Assorti.lt



Mano potyriai. Balzamas labai maloniai kvapia, sakyčiau gaiviai ir šiek tiek saldžiai. Tačiau balzamo kvapas lengvas, nestiprus ir po galvos trinkimo praktiškai iš karto dingsta.
Balzamo konsistencija vidutinio tirštumo, slidi, nevisai vienalytė.
Po balzamo panaudojimo pastebėjau, kad plaukai tapo minkštesni, švelnesni, atrodo drėgnesni. Suprantama, kad vieno mėginio pajausti priemonės efektui yra per mažai. Mano sausiems plaukams net vienam kartui mėginio kiekio nebuvo gana - plaukai norėjo daugiau 😊


REZIUMĖ. Nors man iš esmės patiko glotnesni, minkštesni, švelnesni ir daugiau drėgmės turintys plaukai, tačiau vieno mėginio atstatyti plaukams nepakanka. Tikiu, kad balzamas pagerintų plaukų būklę, tačiau man plaukai šiek tiek vėlėsi, galiukai buvo sausi. Galbūt itin pažeistiems plaukams kondicionierius būtų kiek per silpnas, tačiau pilną pakuotę ateityje išbandyti norėčiau.





Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš jau į pabaigą šio kondicionieriaus, tai labai patiko. Aišku plaukai po kažkiek laiko priprato prie jo, bet visumoj liux :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pasidalintą patirtį, dabar jau tikrai išbandysiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą