ESSENCE "Lash Princess" false lash effect - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas

Ar bandėte Essence Lash Princess blakstienų tušus? Aš šiandien noriu papasakoti apie dirbtinių blakstienų efektą suteikiantį tušą su žaliais pakuotės intarpais.

Kaip ir metų laikai, žmonės turi gebėjimą keistis

Kaip jaučiatės mielosios, po šiandienos laikrodžių persukimo? Aš šiandien pabudau nepaprastai anksti, tačiau niekaip negalėjau susikaupti normaliems darbams, kuriuos buvau suplanavusi dar vakar vakare. Fotografavimui ši diena visiškai netiko: lietingas ir apsiniaukęs dangus nerodė nė jokių ženklų ir net neketino prašviesėti, tad daryti nuotraukas būtų buvę beprasmiška. Pastebėjau, kad vis anksčiau ima temti, po darbo tiesiog nebeįmanoma dar ką nors nufotografuoti, mat jau per tamsu. O lietingais savaitgaliais taip trūksta natūralaus apšvietimo... Vėl teks išmokti fotografijas daryti dirbtinio apšvietimo aplinkoje ir gaudyti kiekvieną natūralios saulės spindulį.



Produktas: ESSENCE "Lash Princess" false lash effect - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti blakstienas, suteikti joms dirbtinių blakstienų efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: išraiškingų blakstienų efektas
Labiausiai nepatiko: tepa odą aplink akis
Tūris: 12 ml
Kaina*: 3,79 EUR (13,09 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: karališkosios seserys! prie lash princess blakstienų tušų šeimos prisijungė dar vienas nuostabus juodas blakstienų tušas. ypatingas kūgio formos šepetėlis suteiks blakstienoms ilgio ir dar didesnę apimtį, tai padės sukurti stulbinantį netikrų blakstienų efektą. kaip ir kiti šios serijos blakstienų tušai, taip ir šis papuoštas įstabia vakarine suknele, šį kartą – juodai mėtine. princesės prabanga!


Blakstienų tušo pakuotė kiek neįprasta lyginant su kitomis, rinkoje esančiomis tušo pakuotėmis: man ji kiek primena moteriško silueto ilgą suknelę, galbūt princesės tipo suknelę. Tokio dizaino tušas patogus paimti į rankas, tikrai patogesnis nei įprastos formos.

Dangtelio dizainas - pakuotės viršutinė pusė

Tušo buteliukas pagamintas iš juodo plastiko, puoštas švelniai žalios spalvos intarpais ir tokios spalvos užrašais. Tikriausiai įdomiausiai atrodo užsukamo tušo dangtelio dizainas, kurio žali intarpais iškilūs, pagaminti iš silikono, gumos ar panašaus minkštumo medžiagos. Dangtelį užsukus ant viršutinės pusės iš šios medžiagos įspausta širdelė ir kažkas panašaus į susukt kaspino juostelę.

Dantelio dizainas - nugarėlėje

Kitoje pusėje dangtelio dizainas primena suveržtą (ar surištą) moterišką korsetą su kaspinėliu.


Ant visų Essence kompanijos gaminių pakuočių yra "e" raidės logotipas. Šiuo atveju jis irgi pagamintas iš tokios pačios minkštos žalsvos spalvos medžiagos ir įspaustas ovalo formos dangtelio viršuje.


Blakstienų tuše svarbu ne tik jo formulė, konsistencija, tačiau ir šepetėlio forma. Šio tušo šepetėlis ant ilgo kotelio, o man su tokiu daug patogiau dažytis. Dėl jau minėtų guminių ornamentų ant dangtelio, dangtelis neslysta tarp pirštų ir užtikrina tušo šepetėlio stabilumą dažantis. Tušo galvutė gana ilga ilga, 2,7 cm ilgio, tad su tokia patogu pasiekti didesnį blakstienų plotą. Eglutės formos galvutė iki galiuko siaurėja, kas labai patogu pasiekti tokiu siauru ir mažu galiuku pasiekti trumpiausias blakstienas. Tiesa, šepetėlis nailoniais šereliais, į kuriuos aš visad žiūriu atsargiai: man labiau patinka silikoniniai (ar guminiai) tušo šereliai.


Kvapas. Tušo kvapas labai labai silpnas, tačiau jaučiamas. Tai tradicinis tušo kvapas, lygiai toks pat, kaip kitose tušuose, tačiau jaučiamas tik gerai prisikišus nosį prie indelio.

Konsistencija. Tik atidarius tušo pakuotę, jis buvo vidutinio tirštumo, lengvai sklaidėsi ant blakstienų. Tačiau visgi, turiu pripažinti, kad po 1,5 mėnesio naudojimo blakstienų priemonės konsistencija tapo gerokai tirštesnė ir padengimas nebebuvo toks sklandus, kaip naudojimo pradžioje.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, POLYBUTENE, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Pirmiausia blakstienų tušas tik atidarius labai lengvai skirstėsi ant blakstienų, tačiau po 1,5 mėnesio naudojimo jis tapo labai tirštas ir paskirstymas gerokai sudėtingesnis. Kadangi priemonė alioja 6 mėnesius, net neįsivaizduoju, kaip konsistencija atrodytų po 4-5 mėnesių, tikriausiai dengti būtų paprasčiausiai neįmanoma. Mat jau dabar dengiant tušą gausiau, jis pasidengia ant blakstienų nedideliais gumulėliais, kas niekada nepuošia. Nemanau, kad po mėnesio (viso 2,5-3 mėn) nuo atidarymo jis dar būtų tinkamas naudoti, jau dabar man norisi jį mesti lauk, nepaisant to, kad rezultatai nėra prasti, bet tai nebėra lengvas priemonės dengimas, kuris buvo naudojimo pradžioje.


Suteikiamas blakstienų efektas iš tiesų įspūdingas, tačiau dar geriau jos atrodė tušo naudojimo pradžioje ir man labai gaila, kad nepadariau nė vienos nuotraukos naudojimo pradžioje. Blakstienos įgauna šiek tiek tankumo, žinoma, jos paryškinamos, tačiau be abejonės, jos tampa ilgesnės ir įspūdingiausia, jog atrodo taip, lyg dėvėčiau dirbtines blakstienas.


Deja, turiu dar kartą pabrėžti, jos dėl greitai kietėjančios konsistencijos (po 2-2,5 mėnesių naudojimo) blakstienų tušas ėmė sulipinti blakstienas ir ant jų vis dažniau susidaro nedideli gumulėliai. Tačiau tie gumulėliai niekada nenutrupa po akimis ir nesukuria pandos akių efekto.


Visgi, vieną trūkumą galiu įvardyti kaip pasireiškusį nuo pat pirmo pasidažymo ir jis kaskart pasidažius tampa aiškiai matomas: blakstienų tušas tepa odą po antakiais, tad bent porą kartų per dieną man reikia pavalyti odą. Negi tušas pilnai neišdžiūva ant blakstienų visą dieną? Ir būtent dėl šios priežasties tušas gauna tik tokį įvertinimą.

Nors tušas turi jau minėtus trūkumus, tačiau iš esmės man jis visai patinka, dėl suteikiamo efekto. Žinoma, galutinę nuomonę būtinai pristatysiu tuštučių įraše, tačiau darbar man jis visai neblogas tušas, mat net keli trūkumai manęs neerzina labai stipriai.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė priemonės kaina;
+ įdomi ir daili pakuotės forma;
+ įdomaus dizaino guminiai žalios spalvos intarpai, kurie neleidžia tušo šepetėliui slysti rankoje;
+ tušo šepetėlis ant ilgo, patogaus kotelio;
+ šepetėlio galvutė ilga, siaurėjanti, eglutės formos, pagaminta iš nailono plaukelių;
+ tušo kvapas praktiškai nejaučiamas net uostant iš buteliuko;
+ blakstienoms suteikiamas tankumas, ryškumas ir ilgis;
+ blakstienos atrodo kaip dirbtinės;
+ tušas netrupa po akimis - nesukuriamas pandos akių efektas.

TRŪKUMAI:
- vidutinio tirštumo konsistencija naudojimo pradžioje, tačiau labai greitai tušas sutirštėja (man po 2-2,5 mėnesių);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- pradėjusi tirštėti konsistencija lipina blakstienas ir padengia jas nedideliais gumuliukais;
 - tepa odą virš akių (po antakiais).




Ačiū, kad skaitote,

Ramios sekmadienio nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Mėgstu šitą tušą, bet....labai graužia akis. Ar man vienai?

    www.eimante.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su akių griaužimu nesusidūriau... O šiaip tikrai gražus tušo efektas blakstienoms.

      Panaikinti
  2. Ohh :( pirmą kartą matau šį tušą šios rūšies. Kaži ar bėra tokių ? Teko girdėti , kad tokiais nebeprekiauja

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai prekiauja :) Jie atsirado atrodo tik 2015 pavasarį (jei neklystu) ir tikrai dar parduodami ir kol kas jie nežadami išimti iš rinkos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą