AVON makiažo šepetėliai

Šiandien dar vienas iš ilgesnių mano įrašu pastarosiomis dienomis. Noriu papasakoti apie makiažo šepetėlius ir įrankius iš Avon kompanijos, kuriuos naudoju jau beveik 3 mėnesius, ir tikiu, jau esu pasiruošusi pristatyti visus privalumus ir trūkumus.

"Makiažas yra Menas
Grožis yra Siela"
Nicole

Kaip visada tokio tipo įrašų neįmanoma paruošti greitai: stengiuosi nepamiršti nė vienos, galbūt kažkam reikšmingos smulkmenos, tad vieno tokio tipo įrašo rašymas nustęsia kelias dienas, per kurias galiausiai sudėlioju visą reikiamą informaciją ir žiūrėdama  tekstą galiu pasakyti: skaityti jau galima 😊


Įsigyti Avon kosmetikos šepetėliai atrodo dailiai ir netgi profesionaliai. Visi jie (išskyrus kelioninį sutraukiamą šepetėlį) turi vienodą dizainą: nuo galvos iki galiuko siaurėjantis matinės juodos spalvos kotelis su kompanijos pavadinimu. Man dar atrodo puiki mintis ant kotelio būtų parašyti šepetėlio paskirtį. Galvos šereliai sutvirtinti blizgios juodos spalvos metalu. Šepetėlių plaukeliai baltos spalvos su juodai dažytais šerelių galiukais. Dizainas iš tiesų patrauklus ir malonus akiai, o ir šepetėlius, labai patogu paimti į rankas ir lengva su jais dirbti.

Kiekvienas šepetėlis parduodamas atskirai. Atrodo, kad Avon kompanija neturi rinkinio šepetėliams, kas man patinka, nes šepetėlius galima išsirinkti tuos, kurie iš tiesų patinka ir pačiam susikomplektuoti savo rinkinį iš esamų šepetėlių.

Kiekvienas šepetėlis supakuotas į atskirą plastikinį skaidrų maišelį, ant kurio daugybe kalbų nurodyta šepetėlio paskirtis. Kartą atvėrus tokią pakuotę jos nebus įmanoma panaudoti dar kartą. Kiekviena šepetėlio galvutė, plastiko pakuotėje buvo papildomai apsaugota skaidraus plastiko įmaute, kurią po išpakavimo irgi metame lauk. Tiesą sakant aš nežinau ar toks plastikinis maišelis yra naudingas ir funkcionalus, ar iš tiesų apsaugo šerelius? Man didesnį rūpestį kelia tai, kiek daug nereikalingo plastiko išmetama išpakavus šepetėlius.



Kirstos formos skaistalų šepetėlis

Produktas: AVON kirstos formos skaistalų šepetėlis
Paskirtis: kontūruoti veidą, padengti bronzinę pudrą ir skaistalus
Matmenys: ilgis - 17 cm, šerelių ilgis 3,5 cm, šerelių plotis apie 3 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: šepetėlis brėžia tikslius kontūrus
Labiausiai nepatiko: galvutė mano poreikiams per maža
Kaina*: 6,00 EUR (20,72 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Šis šepetėlis yra skirtas skaistalams paskirstyti ant skruostų, tačiau kartu tiks ir bronzatui ar netgi veido kontūravimui. Tiesa, su kontūravimu negaliu garantuoti, kadangi jo galvutė nėra pakankamai tvirtai suformuota. Šereliai labai minkšti ir švelnūs, suformuota galvutė lanksti, tačiau pasipriešinimo mažoka, todėl jis kiek neįprastas prieš tai naudotiems šepetėliams. Šepetėlio galvutė kirstos formos, tačiau šereliai kiek suploti, neužapvalinti.

Makiažo šepetėliu brėžiamos tik labai tikslios linijos, todėl jei jums reikalingas tikslus žandikaulio linijos ryškinimas, šis šepetėlis gali būti tikrai gera priemonė. O va paskirstyti priemonę (dėl beveik nesančio šerelių pasipriešinimo) sudėtinga, ir aš mieliau imu kitą šepetėlį, kai noriu linijas labiau išsklaidyti.

Šepetėlio šereliai paima daug produkto, todėl su labiau pigmentuotomis priemonėmis reiktų elgtis atsargiau: aš visuomet kruopščiai nukratau priemonės perteklių ir tik tada naudoju šepetėlį ant savo veido.

Kaip jau minėjau šepetėlio kotelis labai patogus suimti ir dirbti, o minimalistinis juodas dizainas man labai patinka. Tiesa, negaliu pagirti šepetėlio kokybės: nemažai plaukelių išlindo ir tapo išlindę iš galvutės formos, nors nekrenta lauk. Visgi, manau kad greitu laiku tie ilgesni šereliai galutinai atsipalaiduos ir ims kristi lauk.

Vertinant mano poreikius ir šepetėlio atliekamas funkcijas turiu pabrėžti, kad jis neatitinka mano poreikių: man reikalingas ne tikslus skruostų linijos brėžimas, o spalvos išsklaidymas ant skruostų (ką šepetėlis atlieka sunkiai), todėl jei jūs vertinate būtent tokias skaistalų šepetėlio funkcijas, aš jums jo nerekomenduoju.


Plokščias makiažo pagrindo šepetėlis

Produktas: AVON plokščias makiažo pagrindo šepetėlis
Paskirtis: padengti ir išsklaidyti skystą makiažo pagrindą ir kremines pudras ant veido odos
Matmenys: ilgis - 16,5 cm, šerelių ilgis 3 cm, šerelių plotis apie 2 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: nedidelis šepetėlis tiks tikslesniam veido padengimui
Labiausiai nepatiko: šepetėlio galvutė per maža
Kaina*: 7,20 EUR (24,86 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Šepetėlis skirtas paskirstyti skystą makiažo pagrindą (kreminę pudrą) ant veido odos, tačiau, dėl mažo dydžio, tiks ir maskavimo priemonėms padengti ir išsklaidyti.

Aš nesuprantu, kodėl merginos nemėgsta tokio tipo šepetėlių? Tinkamai padengus ir gerai išsklaidžius priemonę ant veido, makiažas pasidengia kiek storesniu, nei dengiant pirštais, sluoksniu, nelieka dryžių ir netolygumų. Vienintelė sąlyga yra pakankamai gerai išsklaidyti produktą. Ir taip, tai užima kiek daugiau laiko nei skirstant pirštais, tačiau maskavimas ir dengimas tolygesnis ir geresnis. Kiekvienai siūlau tokį šepetėlį pabandyti naudoti kasdien bent porą savaičių.


Šio šepetėlio galvutė yra palyginti maža, su tais šepetėliais, kuriuos naudojau anksčiau, todėl padengimas man visad užtrunka ilgiau, nei norėčiau. Tačiau kartu, tokio dydžio galvute (esant tikrai dideliai bėdai) galima padengti ir maskavimo priemonę. Visgi, aš nerekomenduoju, nes maskuoklio padengimas bus netikslus, nes visgi, tai nėra tas dydis, kurio reiktų tokiai priemonei.

Šepetėlio galvutė, kaip ir būdinga šio tipo makiažo šepetėliams, plokščia, galiukas kiek užapvalintas. Suformuoti šereliai turi gana intensyvų pasipriešinimą (spaudžiant ant odos), todėl tinka tolygiam paskirstymui. Pavieniai plaukeliai švelnūs ir minkšti. Ir vėlgi, šio šepetėlio plaukeliai tarsi lenda laukan ir gana greitai gali pradėti smukti ir šertis.

Vertinant mano poreikių atitikimą: šepetėliu galima tolygiai ir dailiai padengti skystas priemones, tačiau man nepatinka tai, kad galvutė yra per maža tokiam tikslui ir laiko sąnaudos makiažui pasidaryti gerokai išauga. O va, jei bandoma naudoti kaip maskavimo priemonės padengimo šepetėlį: galvutė per didelė ir netinka tiksliems smulkių vietų maskavimams. Tad jei jau norite išbandyti tokio tipo šepetėlį, rekomenduoju rinktis kiek didesne galvute.


Birios ir kompaktinės pudros šepetėlis

Produktas: AVON birios ir kompaktinės pudros šepetėlis
Paskirtis: padengti birią ir kompaktinę pudrą ant veido, užfiksuoti makiažo pagrindą
Matmenys: ilgis - 18 cm, šerelių ilgis 4,5 cm, šerelių plotis apie 4,5 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: didelė ir patogi šepetėlio galvutė
Labiausiai nepatiko: šepetėlis šeriasi
Kaina*: 7,80 EUR (26,93 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Birios ir kompaktinės pudros šepetėliu aš paskirstau birų produktą ir užfiksuoju savo skystą makiažo pagrindą po jo padengimo ant veido odos. Tokiam tikslui aš visad ieškau didelio, puraus ir plataus makiažo šepetėlio, kuriuo vos keliais judesiais galėčiau padengti priemones.

Šitas šepetėlis turi viską, kas man patinka: ilga ir patogi šepetėlio rankena nesukelia nepatogumų dažantis; didelė šerelių galvutė patogiai paskirsto priemonės keliais mostais; švelnūs šereliai malonūs liečiant veidą.

Šepetėlio šereliai labai švelnūs, suformuota galvutė turi vos jaučiamą, silpną pasipriešinimą. Galvutės plaukeliai kiek užapvalinti kampuose, viršus apvalus.

Šepetėlio šereliai paima vidutinišką produkto kiekį: nei per daug nei per mažai. Vienu ar kitu atveju aš padengiu didelį veido plotą su paimtu produktu, tad nupurtyti pertekliaus man nereikia.

Tiesa, kalbant apie kokybę, negaliu pagirti: šio šepetėlio šereliai krenta daugiausiai iš visų turimų. Tiksliau keliolika plaukelių išlindo virš suformuotos galvutės kontūrų. nepaisant to, kad juos timptelėjus, jie lieka vietoje, aš nežinau, kaip greitai jie atsipalaiduos ir ims kristi lauk.

Visgi, vertinant visus aspektus, iš visų Avon kompanijos šepetėlių, šį be abejonės rekomenduoju išbandyti. Tikiuosi, kad dėl atsipalaidavusių šerelių aš klystu ir šepetėlis laikys ilgai.


Vokų šešėlių teptukas su kempinėle

Produktas: AVON vokų šešėlių teptukas su kempinėle
Paskirtis: padengti akių šešėlius ir juos išsklaidyti
Matmenys: ilgis - 14,5 cm, šerelių ilgis 1 cm, šerelių plotis apie 1 cm; kempinėlės matmenys 1,2cm x 0,5 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: idėja sukurti du produktus viename
Labiausiai nepatiko: abi šepetėlio galvutės niekam tikusios
Kaina*: 4,00 EUR (13.81 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Vokų šešėlių teptukas su kempinėle skirtas akių makiažui sukurti; padengti ir išsklaidyti akių produktus ant vokų. Tai daugiausiai lūkesčių sukėlęs Avon makiažo įrankis, kuris deja buvo didžiausias nusivylimas ir labiausiai nepasiteisinęs makiažo šepetėlis iš visų šiame įraše.

Vienas šepetėlio galas užbaigtas kietais ir tvirtai sudėtais šereliais, kurie iš esmės švelnūs, tačiau pati galvutė gana kieta ir tikrai pernelyg tvirta.

Šepetėlio galiukas šiek tiek užapvalintas ir realiai dydžiu tinka normaliam akių šešėlių paskirstymui. Tačiau plaukeliai visiškai nepaima produkto. Aš bandžiau šį šepetėlį su įvairiausiais akių šešėliais ir rezultatas visuomet buvo toks pat: plaukeliai paima tiek mažai produkto, kad net neverta jį bandyti dengti ant akies voko. Nebent mirkyti ant produkto, paskui dengti ant akies, tuomet vėl ir vėl ir vėl. Tačiau tokiems žaidimams aš tikrai neturiu laiko, ir manau visiškai neverta užsiimti tokiu bandymu padengti produktą, kai galiu paimti produkto normaliai paimantį šepetėlį.

Kitas šepetėlio galiukas užbaigtas nusmailinta kempinėle, kuria teoriškai turėtų būti patogu išsklaidyti ir paskirstyti produktus akių kampučiuose.

Tačiau tik teoriškai, nes man kempinėlė gerokai per kieta ir ją reikia spausti prie akies voko norint, kad ji normaliai skirstytų produktą.

Aš išbandžiau kelių skirtingų tekstūrų gaminius, bet nė vieno dengimas šiuo šepetėliu man nepatinka. Aš nenoriu spausti jokio įrankio prie savo pakankamai jautrios akių srities.

Apskritai, man patinka dvigubų šepetėlių idėja, bet visiškai nepatinka išpildymas: tokio šepetėlio aš negaliu laikyti vertikaliai, kad galvutės nesideformuotų ir nebūtų sugadintos. O paprastai visi mano turimi makiažo įrankiai laikomi vertikalioje pozicijoje.

Man labai gaila, kad makiažo šepetėlis visiškai nepasiteisino ir yra man netinkamas - nerekomenduoju ir jums. Jaučiuosi, lyg už šį įrankį pinigėlius būčiau išmetusi tiesiai į balą.


Antakių ir blakstienų šukos

Produktas: AVON antakių ir blakstienų šukos
Paskirtis: sušukuoti antakius ir iššukuoti blakstienas, pašalinti iš jų tušo gumulėlius
Matmenys: ilgis - 18 cm; šerelių matmenys 2,5 cm x 1 cm; šukų matmenys 2,5 cm x 1,9 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: dizainas
Labiausiai nepatiko: abi šepetėlio šukos pernelyg didelės
Kaina*: 3,70 EUR (12,78 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Šio tipo šepetėlis yra skirtas veido plaukeliams prižiūrėti: balti sintetiniai šereliai skirti antakiams sušukuoti, o plastikinės šukutės iššukuoti blakstienas, pašalinti tušo gumulėlius ir išvengti blakstienų sulipimo.

Iš karto man nepatiko tai, kad abi šukutės tarsi sudėtos netolygiai, įstrižai šepetėlio kotui, tad turiu pakreipti šepetėlį nepatogiu naudojimui kampu, kad šukutės būtų tiesios.

Apkritai baltos šukutės yra labai kietos (primena storą valą) ir kiek per aštrios antakiams ir odai šalia jų.

Tačiau iš esmės priemonę būtų galima naudoti, jei ne didžiausias jos trūkumas.

Man labai labai nepatiko, kad šepetėlio galvutės yra per didelės mano akims ir mano antakiams. Nors atrodo, kad tokiomis šukutėmis bus patogu greitai sutvarkyti tiek antakius, tiek blakstienas, tačiau būtent tokiomis aš užtrunku itin ilgai. Blakstienas man reikia peršukuoti kelis kartus o ir antakiams negaliu atlikti staigių ir tvirtų judesių dėl baltų šerelių kietumo. Man tiesiog nepatinka, nors naudoti tikrai įmanoma.


Ištraukiamas bronzinės pudros šepetėlis

Produktas: AVON ištraukiams bronzinės pudros šepetėlis
Paskirtis: bronzinei pudrai paskirstyti
Matmenys: uždaryto ilgis - 8,1 cm, atidaryto - 8 cm. Šerelių ilgis - 3 cm, šerelių plotis - 3,5 cm
Medžiagos: sintetiniai plaušeliai, metalas
Labiausiai patiko: šepetėlio galvutė
Labiausiai nepatiko: šiek tiek šeriasi
Kaina*: 6,00 EUR (20,72 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių


Ištraukiamas šepetėlis yra skirtas bronzinei pudrai paskirstyti ant veido. Visgi šį įrankį aš įsimetu į rankinės kosmetinę ir dienos eigoje juo atnaujinu savo makiažą: veido pudrą, skaistalus arba bronzatą.


Šepetėlio korpusas pagamintas iš blizgaus aukso spalvos metalo. Iš patirties puikiai žinau, kaip greit tokie metaliniai korpusai nusidėvi nešiojami rankinėje, kasdien. Ypatingai greitai nusidėvi maži spaustukai, kurie prilaiko metalinį dangtelį.

Šepetėlis atidaromas nustūmus vidurinę dalį, kuri slepia šepetėlio šerelius.





Šepetėlio šereliai palyginus trumpi, tačiau jie patys švelniausi šereliai, kokius tik pamenu. Apskritai šepetėlis visiškai skiriasi nuo kitų Avon kompanijos šepetėlių.

Šereliai suformuoti užapvalinta galvute su lengvai užapvalintais šonais.

Šereliai sudėti tankiai. Pridėjus prie odos jaučiasi vidutinio stiprumo pasipriešinimas.

Apskritai šepetėlio plaukeliai paima daug produkto, ir jei dengiama bronzinė pudra ar skaistalai, jų perteklių tiesiog būtina nupurtyti ir tik tuomet šepetėliu liesti veidą (ypatingai kalbant apie labiau pigmentuotus produktus). Tuo tarpu su pudra tokių problemų nėra, kadangi vistiek padengiamas visas veidas.


Apskritai šepetėlis man patinka, tačiau jis šiek tiek meta pavienius plaukelius - šeriasi. Manau, kad su laiku toks šerimasis bus spartesnis, tačiau vėlgi, tai tik mano spėjimas.

O šiai dienai, šis kosmetikos šepetėlis pilnai pateisina visus mano lūkesčius. tai šepetėlis kelionėms ir nuolatinis rankinės gyventojas, kuriuo visuomet dienos eigoje patvarkau ir atnaujinu savo makiažą.

Toks įrankis dar patogus ir tuo, kad yra nedidelis - užima mažai vietos kosmetinėje, tačiau nenukenčia galvutės dydis. Be to, uždaromas makiažo šepetėlis niekad neišteps kosmetinės ar rankinės makiažo likučiais, kuriuos pašalinti paprastai būna gana sudėtinga. Rekomenduoju tokį įrankį apgyvendinti savo rankinėje.


Apskritai kalbant apie šepetėlius, reikia pabrėžti, kad kiekvienos mūsų poreikiai skirtingi, todėl visuomet rinktis reiktų pagal tai, ko jums reikia. Avon kompanija, kaip ir visos kitos, tarp makiažo įrankių ir šepetėlių turi tiek geresnių, tiek prastesnių gaminių, tad reiktų atidžiai atsirinkti ir nepirkti visų iš eilės (čia jums pagelbės tai, kad šepetėliai parduodami atskirai).

Pastaruoju metu pastebėjau, kad mano poreikiai ir reikalavimai makiažo šepetėliams yra aukštesni nei anksčiau: aš daug kritiškiau vertinu produktų funkcijas, ir ėmiau pagaliau stebėti tai, ko iš tiesų reikia man ir ko tikiuosi iš įrankių.


REZIUMĖ. Avon makiažo šepetėliai yra vidutinės kokybės, vieni geresni, kiti prastesni. Tokius šepetėlius reikia atidžiai atsirinkti pagal savo poreikius, kad netektų nusivilti. Man labai patinka patogios, ilgos šepetėlių rankenos ir minimalistinis juodas kotelių dizainas, pagyvintas baltos spalvos šereliais su juodais galiukais. Šepetėliai yra minkšti, jų šereliai švelnūs.

Žinoma, nuo pat pradžios jie šiek tiek šeriasi (net ir kelis kartus išplovus juos - tiesa, plaunu kaip ir kitus savo įrankius), ir aš nerimauju, kad šerimasis naudojimo eigoje suaktyvės ir šepetėliai greit nusidėvės. Visgi galbūt aš klystu? Galutinė nuomonė, kaip visad paaiškės tuštučiuose, kai šepetėliai nusidėvės, bus aišku, per kiek laiko jie nusidėvi ir kiek tinkami naudoti. Tikiuosi, kad dėl plaukelių smukimo aš klystu.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ketvirtadienio dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Manau, kad "išloštum", jeigu biriems produktams įsigytum natūralaus plauko šepetėlius. Visgi sintetinės priemonės - labiau skirtos skystiems produktams. Žinoma, yra išimčių ir stipriai išdirbtų kompanijų, kurių sintetiniai šereliai prilygsta natūraliems, bet jų ir kainos gerokai didesnės negu, pvz, erdesos šepetėlių

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už patarimą Greta :) Iš tiesų prieš tai turėjau natūralių ožkos šerių šepetėlį, bet nebuvau juo itin sužavėta. Galbūt vertėtų išbandyti ir ką iš Erdesos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą