L'OCCITANE La Collection de Grasse kūno pienelis „Jasmin & Bergamote“

L'Occitane kompanijos produktai pasižymi intensyviais kvapais, maloniais aromatais ir puikiais, aukštesnės kokybės produktais. Šį kartą, naujame įraše noriu papasakoti apie jazmino ir bergamotės aromato kūno pienelį iš L'Occitane.

Nebijokite lėto proceso ar lėto judėjimo pirmyn...
Bijokite sustoti...

Kelias pastarąsias dienas buvau dingusi, tiesą sakant niekur nedingau, tiesiog grįžusi po darbo krisdavau į lovą ir miegodavau, miegodavau iki pat sekančio ryto... Tačiau ilsėtis ir nieko neveikti ilgai negaliu ir nemoku, todėl šiandien grįžtu su nauju įrašu apie pastaruoju metu naudotą kūno pienelį.


Produktas: L'OCCITANE La Collection de Grasse kūno pienelis „Jasmin & Bergamote“
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, minkštinti ir kvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: priemonės kvapas po kelių naudojimų ėmė erzinti
Tūris: 50 ml, 250 ml (mano pakuotėje 50 ml)
Kaina*: 50 ml - 6,66 EUR (23,00 Lt); 250ml - 23,00 EUR (79,41 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis pienelis drėkina,minkština odą. Lengvos konsistencijos pienelis greitai susigeria, apgaubdamas kūną subtiliu aromatu, kuriame susijungia jazminų absoliutas iš Graso ir bergamotės eterinis aliejus iš Italijos.
Naudojimas: tepkite pieneliu visą kūną, masažuokite kol pienelis visiškai susigers.

Pilno dydžio - 250 ml - pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano turima kūno pienelio pakuotė yra kelioninio dydžio, tad atrodo kiek kitaip nei įprasto dydžio pakuotė. Iš esmės tai balto plastiko pakuotė su minimalistiniais geltonais intarpais ir gaminio pavadinimu, Man patinka Graso kolekcijos buteliukų sprendimai dėti dviejų pagrindinių ingredientų pavadinimus ant pagrindinės etiketės: taip aš galiu tik žvilgtelėjusi į pakuotę žinoti, ko tikėtis iš priemonės aromato.


Pakuotės plastikas vidutinio minkštumo, jis paspaudžiamas ir patogiai dozuojamas, tačiau nėra pernelyg minkštas, tad plastikas, spaudžiant gaminį nesideformuoja ir ilgai išlaiko pradinę pakuotės formą.

Juodos spalvos dangtelis yra kelioninės pakuotės apačioje. Po juo maža dozavimo anga, kuri labai patogi skystesnės konsistencijos kūno pieneliui. Iš tiesų, man visiškai nepatinka kūno pieneliai, kurių angos yra apačioje ir kurių dangtelius reikia atsukti. Naudojant vonioje labai nepatogu tokius naudoti. Visgi, įprasto dydžio dozavimo anga yra viršuje ir dozavimo anga atsidaro paspaudus viršutinę dangtelio dalį, todėl su dozavimu įprasto dydžio pakuotėje neturėtų būti jokių problemų.


Kvapas. Kai įsigijau šį produktą, tikrai apsidžiaugiau, kad produkto vienas iš pagrindinių ingredientų yra mano dievinamas jazminas... Prisisvajojusi apie būsimą dievišką aromatą, aš net nepagalvojau, kokią kvapo natą duos bergemotės aliejus. Aš retai įsigyju priemones su bergemote, todėl sunkiai įsivaizdavau, kas tai per kvapas... Iš esmės kūno pienelis kvepia gėliniu, lengvu jazminų aromatu ir citrusiniu ir kiek sunkesniu bergemotės kvapu.

Pirmus kelis kartus aš mėgavausi įdomiu priemonės kvapu, tačiau tai toli gražu nebuvo tai, ko tikėjausi... Per kelis naudojimo kartus man kvapas pradėjo įsikyrėti ir atsibosti. Galbūt mane kiek erzina bergemotės aromatas? Nors, nežinau, nežinau... Iš esmės kvapas malonus, tačiau per laiką atsibosta, juolab, kad ant odos išlieka tikrai labai ilgai.


Konsistencija. Kūno pieneliai tradiciškai lengvesnės konsistencijos. Man atrodo, kad tai pati lengviausia ir skysčiausia priemonės konsistencija, kokią esu bandžiusi. Pienelis šiek tiek vandeningas ir kiek slidus ant kūno odos.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Butyspermum Parkii (Shea) Butter**, Glycerin**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil**, Dimethicone, Parfum/ Fragrance, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate, Jasminum Officinale (Jasmin) Oil**, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil**, Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Sorbitol**, Ceteareth-33**, Polysorbate 60**, Cetyl Alcohol**, PEG-100 Stearate, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Tocopherol**, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene**, CI 77492/ Iron Oxides**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Kūno pienelis, dėl skystos konsistencijos, labai lengvai pasiskirsto ant kūno odos ir tikrai greitai susigeria į kūno odą. Na tikrai nemeluosiu, susigėrimas tikrai ne sekundžių reikalas, tačiau per kelias minutes pienelis labai gerai įsigeria.


Tik susigėrus kūno pienelis padaro kūno odą itin švelnią ir kvepiančią kiek neįprastu jazminų ir bergemotės aromatu. Kūno oda ir vizualiai ir liečiant jaučiasi (bei atrodo) gerokai drėgnesnė. Tiesa, ta drėgmė man atrodo ant kūno odos išlieka neilgai: man asmeniškai jau kitą dieną norisi vėl iš naujo drėkinti kūno odą, tad tikriausiai tokio tipo produktą reiktų naudoti kasdien.


Iš esmės geriausias dalykas šiame produkte yra tai, kad jo konsistencija labai lengva. Tad iš esmės tikriausiai labiau tinkamas šiltam orui, nei rudens ar žiemos metui. Būtinai patariu prieš įsigyjant kvapnius kūno produktus iš L'Occitane būtinai juos pauostyti parduotuvėse, net jei ketinate pirkti internetu, kadangi visi šios kompanijos produktai turi intensyvius aromatus, ir jei kvapas jums nors kiek nepatiks, po kiek laiko jis ims jus erzinti, taip, kaip man nutiko su šiuo produktu.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogi pakuotė ir dailus dizainas;
+ maloniai intensyvus priemonės aromatas;
+ ilgai išliekantis aromatas;
+ labai lengva, kiek vandeninga konsistencija;
+ kūno pienelis labai lengvai pasiskirsto ant odos ir labai gerai įsigeria į odą;
+ produktas lengvai drėkina kūno odą ir intensyviai minkština.

TRŪKUMAI:
- nepatogi ir nefunkcionali naudoti dozavimo anga, esanti pakuotės apačioje po atsukami dangteliu;
- naudojant priemonę ilgesnį laiką, kvapas ima erzinti;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (10) ir žalingų (2) ingredientų;
- drėkinamasis efektas trumpalaikis;
- gana aukšta produkto kaina.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnių emocijų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai