ESSENCE "Metal Glam" akių šešėliai: "01 jewel up the ocean"; "04 golden eye" ir "18 choco-chic"

Akių šešėliai visuomet yra kažkas tokio ir nerealaus: aš visuomet esu, buvau ir tikriausiai būsiu akių šešėlių mylėtoja. Na kaip galima jų nemylėti, kai prikurta tieks nuostabių efektų, nerealių atspalvių? Tik bandyk, pirk ir džiaukis! na o šiandien atėjo laikas papasakoti apie metalo efektą turinčius akių šešėlius iš Essence.

"Man patinka paryškinti savo akis todėl aš naudoju akių šešėlius ir blakstienų tušą"
Ming Ki

Tiesą sakant pirmuosius iš šių trijų šešėlių įsigijau aš pati, tuomet gavau šokoladinio atspalvio ir galiausiai, su kitu siuntimu - mėlynus šešėlius. Todėl naršydama kosmetikos krepšelį, nusprendžiau visus sudėti į vieną ir papasakoti apie juos visus kartu. Turiu iš karto perspėti, visi šie šešėliai jau išimti iš prekybos, tačiau jei turėsite progos kažkur įsigyti - būtinai pabandykite, be to, manau juos dar būtų galima rasti senų naujovių skyreliuose, kur parduodami senų kolekcijų gaminiai ir visi likučiai tų kosmetikos produktų, kurie buvo išimti iš prekybos.



Produktas: ESSENCE "Metal Glam" akių šešėliai: "01 jewel up the ocean"; "04 golden eye" ir "18 choco-chic"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ilgas išlaikymas
Labiausiai nepatiko: linkę kiek pakeliauti iš padengimo vietos
Tūris: kiekvienas po 2,7 g, išskyrus "04 golden eye" kurio kiekis yra 2,5 g
Kaina*: kiekvienas po 2,60 EUR (8,98 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Metalinis efektas jūsų akims yra madingas. Itin minkšta tekstūra su intensyviai geru dengimu ir metaliniu įvaizdžiu sukuria ekpresyvų akių makiažą, traukiantį žvilgsnius. Platus spalvų pasirinkimas kiekvienos grožio mylėtojos širdį privers plati greičiau.

"04 golden eye": platinos jėga! Itin geros pigmentacijos, metalinio efekto akių šešėliai sukuria intensyvų, blizgių akių įvaizdį.


Essence akių šešėlių pakuotės labai paprastos: lygus skaidrios spalvos plastikinis dangtelis, puoštas elementariai, tiesiog gaminio pavadinimu dengia plastikinį lizdą kuriame suformuotas dailios konsistencijos produktas. Iš tiesų metalo imitacijos plastikinis lizdas dailus ir patrauklus akiai, bet įspūdingiausiai be abejonės atrodo pats produktas. Iš pačios pakuotės tikrai nereiktų tikėtis ypatingo tvirtumo, bet galiu patvirtinti (kaip baigusi kelis essence komanijos gaminius), kad užrašai tikrai greit nusitrins, o pakuotė, vargu ar sulūš.

Galinėje pusėje yra trumpas priemonės aprašymas, atspalvis, gamintojas, kiekis. Kaip dažniausiai šios kompanijos produktuose, sudėties ant pakuotės rasti paprasčiausiai neįmanoma.


Kvapas. Akių šešėliai turi nestiprų mica aromatą, kuris dingsta beveik iš karto po priemonės padengimo.


Konsistencija. Visi akių šešėliai turi blizgų metalo efektą. Pigmentacija labai gera. Apskritai šešėliai labai minkšti, jaučiasi beveik kaip kreminiai, skirstosi lengvai ir tolygiai.


Sudėtis:
"01 jewel up the ocean"TALC, MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DIMETHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, ISODODECANE, OCTYLDODECANOL, TIN OXIDE, BHT, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"04 golden eye"TALC, MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DIMETHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, TIN OXIDE, ISODODECANE, OCTYLDODECANOL, BHT, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN,
May Contain: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


"18 choco-chic": MICA, TALC, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), ZINC STEARATE, OCTYLDODECANOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TIN OXIDE, BHT, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



Poveikis. Šešėliai sklaidosi vidutiniškai lengvai ir turiu pastebėti, kad jie šiek tiek nubyra po akimis, tačiau labai nedaug. Visose nuotraukose žemiau, šešėlius dengiau be makiažo pagrindo ir tuomet, kai jau blakstienos buvo padažytos, todėl ant blakstienų matomi šešėlių likučiai nuotraukose nėra įprasta, kai skirstomi ant voko prieš tušo padengimą.

Atspalvis: "01 jewel up the ocean"

"01 jewel up the ocean" atspalvis yra ryškiai mėlynas ir turi nemažai spindinčių dalelių. Tai metalo įvaizdžio atspalvis. Paprastai tokio atspalvio tikrai nedėvėčiau dienos metu ir tikriausiai rinkčiausi vakaro makiažui arba teminiam vakarėliui. Spalva labai gerai pigmentuota, ryški, net ir nenaudojant akių šešėlių pagrindo. Man ji labai patinka.


Atspalvis: "04 golden eye"

"04 golden eye atspalvis auksinės spalvos su vėlgi blizgiu metalo atspalviu. Jis kiek sunkiau skirstosi nei kiti du atspalviai. Tiesa, tik po kiek laiko, jau rašydama šį įrašą suvokiau, kad šis atspalvis buvo iš limituotos kolekcijos, kurios paprastai būna pardavime apie mėnesį laiko. Tuo tarpu kiti du atspalviai buvo išleisti kaip normali kolekcija.
Apskritai, šis atspalvis man patiko labiausiai, todėl kad jį lengvai dengiu net ir dienos metu, nesijaudindama, jog jis bus pernelyg ryškus ar rėžiantis akį. Pigmentacija vėlgi, labai gera, skiriasi tik tai, jog skirstomas ir dengiamas vos vos sunkiau nei kiti du atspalviai. Be abejonės, šitas man patiko labiausiai iš visų trijų spalvų.

Atspalvis: "18 choco - chic"

"18 choco - chic" atspalvis tamsiai rudas, beveik šokoladinis su šiek tiek raudono atspalvio dalelių. Vėlgi labai gera pigmentacija, gana lengvas paskirstymas. Šį atspalvį tikriausiai rinkčiausi vakaro metui arba norėdama tik paryškinti akies kampučius ir suteikti makiažui ryškesnį akcentą.
Ir nors įprastai tai nebūtų mano kosmetikos atspalvio numeris 1 pasirinkimas, tačiau šis atspalvis labai gražiai paryškina mano akių spalvą, suteikia joms gilumo ir dailiai kontrastuoja su šviesia mano veido oda.


Visi atspalviai išlieka labai ilgai: be problemų 5-7 valandas (be akių šešėlių pagrindo) jie atrodo tokie pat, kaip ir tik padengus. Po maždaug 7 valandų spalva truputį sukrenta į atskirus gumulėlius, tačiau jis labai nežymus ir vos matomas. Tačiau apskritai, jie puikiai atrodo visą dieną. Aš pastebėjau, kad net padengus akių šešėlių pagrindą, šešėliai šiek tiek pavažiuoja į viršų link antakio, tačiau aš dėl šio dalyko kaltinu savo kiek patinusius akių vokus, o ne pačius šešėlius.


Man labai patinka tiek šešėlių efektas, tiek labai ilgas išlaikymas ant akių vokų net ir be šešėlių pagrindo. Ir man labai gaila, kad šešėliai yra išimti iš prekybos. Visi, manau juos dar tikrai galima rasti senienų skyreliuose Drogas ir Eurokos parduotuvėse su tikrai nebloga nuolaida.




Ačiū, kad skaitote,

Pasipuoškite ir pasitikėkite savimi,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Atspalviai "01 jewel up the ocean" ir "18 choco-chic" yra RP-Sample

Komentarai