HIMALAYA HERBALS universalus antiseptinis (apsauginis ir raminamasis) kremas sudirgusiai odai

Nu ir pasitaikyk tu man taip: tik nuvažiuoju kažkur ir orai atšąla. Tik atšąla orai ir aš sugebu nušalti plaštakų odą ir visaip kitaip sudirginti su šaltu oru...

Kažkada jums minėjau, kad mano didžiausias atradimas rankoms šaltuoju metų laiku yra The Body Shop kanapių kremas, kurio kvapu nesu labai patenkinta. Tad šiandien noriu pasidalyti pastarųjų dienų atradimu sudirgusiai rankų odai, kuris visai nebrangus ir vertas išbandymo. Galbūt jis pagelbės ir jums?



Produktas: HIMALAYA HERBALS universalus antiseptinis (apsauginis ir raminamasis) kremas sudirgusiai odai
Gamintojas: "The Himalaya Drug Company". Pagaminta Indijoje
Paskirtis: apsaugoti ir raminti sudirgusią odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: greitas raminamasis efektas
Labiausiai nepatiko: neaiškiai nurodytos sudėtinės dalys
Tūris: 20 g
Kaina*: 1,25 EUR (4,32 Lt)

Ką žada gamintojas: Apsauginis ir raminantis kremas sudirgusiai odai turi raminantį, antibakterinį ir priešgrybelinį poveikį. Tai labai gera priemonė gydant įpjovimus, žaizdas, nudegimus, išbėrimus, opas ir grybelines odos infekcijas.

Paskirtis:
Įpjovimai;
Žaizdos;
Nudegimai;
Opos;
Erupcijos;
Išbėrimai;
Grybelinės infekcijos.

Sudėtinės dalys:  
Alavijas (Barbados Aloe, Kumari).  - turi antibakterinį, kraujavimą mažinantį poveikį.    Paspartina pažeistų paviršių gijimą.
Saldusis migdolas (Prunus Amygdalus, Vatada).   - gerai žinomas dėl savo sutraukiančio, kraujavimą mažinančio poveikio. Veiksmingas gydant opas ir išbėrimus.
Penkialapis skaistminas (Vitex negundo, Nigundi). - aliejaus ekstraktas pasižymi geromis priešuždegiminėmis ir priešvirusinėmis savybėmis.
Širdžialapė raudė (Rubia cordifolia, Manjistha). - jai priskiriamos sutraukiančios, kraujavimą mažinančios ir antiseptinės savybės. O taip pat pasižymi antibakteriniu ir antialerginiu poveikiu.
Zinc calx (Yashad bhasma). – naudingas gydant daugelį odos sutrikimų.  Tyrimai rodo, kad jį naudojant paspartėja žaizdų gijimas.
Natrio diboratas (Tankana). – efektyviai stabdo kraujavimą ir pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Naudojimas: tepti pažeistas vietas 2-3 kartus per dieną.


Sudėtis: Aloe vera extract 200mg, Prunus amygdalus extract 10mg, Vitex negundo extract 10mg, Rubia cordifolia extract 5mg, Borax anhydrous 12.5mg, Zinc calx 12.5mg,

Kitos sudėtinės dalys: Aqua, Propylen glycol, Glyceril palmitate, Liquid ParaffinCetyl alcohol, Stearic acid, Polyoxylated alcohol, Dimethicone, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Fragrance, Methylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1.3-diol, Propylparaben.


Taigi, kaip ir kiekvienais metais, staigiai atšalus orams, pirmiausia kenčia mano rankos ir veido oda. Veido oda sudirgsta, atsiranda raudonis, na o rankos beprotiškai išsausėja ir jų oda per kelias dienas suskeldėja, tampa šiurkšti ir nemaloni liesti.

Šiemet per didžiuosius šalčius pasitaikė būti Vilniuje, kur buvo apie -20 šalčio ir baisus oras žnaibė odą kiaurai per mano klaipėdietiškus drabužius. Žinoma, iš karto įsigijau šiltesnę kepurę ir šiltesnes pirštines, bet rankytėms jau buvo per vėlu: rankų viršus nuėjo mažomis šiurkščios odos dalelėmis.

Paprastai tokiais atvejais rankas tepu The Body Shop kanapių rankų kremu, tačiau šį kartą nusprendžiau išbandyti dar vasarą įsigytą raminamąjį kremą sudirgusiai odai. Pirkau kremuką nuo uodų sukandimų, nudegimų ir kitų vasaros nelaimių atostogaujant. Žodžiu, kremas - stebuklas Nr. 2 sudirgusioms rankoms žiemą: per kelias dienas visi išsausėjimai dingo, rankų oda tapo švelnesnė, minkštesnė. Jaučiu, kad trūksta dar poros dienų ir man rankos taps kūdikio švelnumo.


REZIUMĖ. Žinoma, aš suprantu, kad šaltas oras ir vėjo nugairinimas nėra viena iš kremo paskirčių, bet mano pačios didžiam nustebimui, yra puikus ne tik vasaros, tačiau ir žiemos produktas. Visgi, kaip apsauginio produkto, nuolat naudoti nerekomenduočiau, kadangi tai vaistinės paskirties preparatas. Tačiau, sudirgus odai, rekomenduoju išbandyti, ypač jei sunkiai susitaikote su sunkiu ir nelabai maloniu TBS kanapių kremo kvapu.




Ačiū, kad skaitote,

Nenušalkite rankų ir rūpinkitės savo oda,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai