Įdegis žiemą? ST. MORIZ savaiminio įdegio losjonas ir aplikavimo pirštinė

Įdegis žiemą? O kodėl ne? Ir visai nesvarbu, kad apsimūturiavus iki nosies galiuko drabužiais tą įdegį matome tik mes. Žinojimas, kad po šilta apranga slepiasi savaiminis įdegis teikia pasitikėjimo savimi. O pasitikėjimas savimi mums suteikia grožio. Ne, aš šiandien nekalbėsiu apie soliariumo saulę. Šiandien noriu papasakoti apie savaiminio įdegio priemonę iš St. Moriz, kuria puošiausi Naujųjų metų sutiktuvių baliuje.

"Pasitikėjimas savimi yra pati patraukliausia savybė, kurią žmogus gali turėti. Kaip kas nors gali matyti jus, kaip nuostabų žmogų, jei to jūs negalite matyti savyje?"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: ST. MORIZ Self Taning Lotion "Medium" - savaiminio įdegio losjonas su alyvuogių pienu ir vitaminu E ir
ST. MORIZ Self Tan Applicator Mitt - aplikatorius (pirštinė) savaiminio įdegio priemonėms padengti
Gamintojas: "HotHouse Partnerships Ltd". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti kūnui spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai suteikiamas iš karto
Labiausiai nepatiko: jaučiasi savaiminėms įdegio priemonėms būdingas kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina*: losjonas - 7,50 EUR (25,90 Lt), pirštinė - 5,90 EUR (20,37 Lt)
Kur galima įsigyti: Top Beauty internetinėje parduvėje (visi St. Moriz gaminių pasirinkimai ČIA)

Ką žada gamintojas:
Savaiminio įdegio losjonas:
ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium vidutinio stiprumo savaiminio įdegio losjonas suteiks nuostabų auksinį įdegį ir sveiko švytėjimo Jūsų odai!
Ši losjono konsistencijos savaiminio įdegio priemonė suteikia Jūsų odai subtilaus bronzinio atspalvio be didelių pastangų. ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium savaiminio įdegio losjonas labai lengvai dengiasi, greitai džiūsta ir puikiai drėkina odą. Ideali priemonė turinčioms sausą odą.
ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium savaiminio įdegio losjono sudėtis yra praturtinta alyvuogių pieneliu ir vitaminu E.

Geriausiems rezultatams pasiekti neskubėdami atlikite šiuos paprastus žingsnius!
1.     Nušveiskite šveitikliu ir sudrėkinkite odą ypatingai kelius, alkūnes, pėdas.
2.     Naudokite St. Moriz pirštinę, kad išvengti delnų nudažymo.
3.     Dozuoti nedidelį kiekį produkto ir sukamaisiais judesiais tepti veido ir kūno odą. Aktyvūs ingredientai pradeda veikti iškart patekę ant odos.
4.     Palikite priemonę 4-6 val. Tik po to galima praustis po dušu, maudytis baseine.
5.     Po naudojimo iškart nuplauti rankas ir pirštinę.

Pastabos: Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu!  Nenaudoti ant pažeistos, žaizdotos odos! Jei atsirastų odos sudirgimas nutraukti naudojimą! Netepti produkto ant baldų! Jei produktas patenka ant drabužių iškart plauti! Produktas neturi apsaugos nuo saulės!

Produktą laikyti vėsioje vietoje, karštomis dienomis – šaldytuve.

Pirštinė - aplikatorius:
Minkšta, kumštinė ST. MORIZ Self Tan Applicator Mitt pirštinė, kuri padeda tolygiai padengti putas, losjoną arba kremą, siekiant tolygaus ir tobulo savaiminio įdegio rezultato.

Naudojimas. Pasirinktą įdegio produktą (putas, kremą, losjoną, nuplaunamas įdegio priemones) dėkite ant aplikatoriaus minkštosios kempinės pusės. Tepkite priemonę ant kūno ar veido odos sukamaisiais judesiais, kol tolygiai padengsite visą plotą. Jei reikia, procedūrą pakartokite.
Po naudojimo išplauti. Padeda išvengti delnų nusidažymo.


Baltas, plastikinis įdegio losjono buteliukas dailaus, minimalistinio dizaino. Tiesa, ant buteliuko iš tiesų daug užrašų ir mažai dizaino, bet visa pateikta informacija labai reikalinga ir naudinga. Pateikiamas net tik naudojimo būdas, tačiau ir patarimai savaiminiam įdegiui padengti.

Ant butelio viršaus užsuktas matinis dantelis, kurio viršus atsidengia. Dozavimo anga gana didelė, patogi naudoti.


Aš prieš tai niekad nebandžiau tepti savaiminio įdegio priemonių su specialia pirštine. Tad džiaugiausi, kartu su losjonu gavusi ir dengimo pirštinę. Atrodo tiesiog įprastai, kaip ir dauguma tokio tipo produktų.


Kvapas. Kūno losjonas buteliuke kvepia įdomiai ir neįprastai, primena maloniai kvepiančią dušo želė ar losjoną. Tačiau padengus ant kūno kvapas įgauna savaiminio įdegio priemonėms būdingą aromatą.

Konsistencija. Beveik juodos spalvos losjono konsistencija vidutinio tirštumo: nei skysta nei pernelyg tiršta, primena kiek tirštesnio losjono konsistenciją.


Sudėtis:
Losjono: Aqua, Dihydroxyacetone, Dimethicone, PEG-7 Glyceryl CocoateHydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Tourate CopolymerPhenoxyethanol, IsohexadecaneXanthan GumPolysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Potassium Sorbate, Sine Adipe Lac, Sodium Benzoate, CI 16035 (Red 40)CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)Citronellol, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone.

Pirštinės: 100% poliesteris


Poveikis. Prieš naudojant savaiminio įdegio kremą būtina pirmiausia gerai nušveisti kūno odą šveitikliu ir sudrėkinti sausas vietas. Jei losjoną padengsite ant sausos odos, toje vietoje losjonas nepasiskirstys tolygiai ir susidarys tamsi dėmė.

Nedidelį savaiminio įdegio losjono kiekį pyliau ant aplikavimo pirštinės ir sukamaisiais judesiais masažavau į kūno odą. Visų pirma, jis tobulai lygiai ir dailiai pasiskirstė ant odos, tikriausiai dėl pirštinės. :) Beje, labai svarbu pirštinę iš karto po naudojimo išplauti: taip išvengsite dėmių ir ji visuomet atrodys nepriekaištingai. Be to, sekantį kartą bus gerokai maloniau losjoną teptis nepriekaištingai švariu aplikatoriumi.


Prieš padengiant man atrodė, kad priemonė bus gerokai per tamsi mano odai ir padengus taip ir buvo: losjonas atrodė per tamsus, ypatingai toje vietoje, kur losjono nebetepiau - nuo riešo iki plaštakos. Tuomet kantriai laukiau 6 valandas ir viską nuprausiau drungnu vandeniu.

Tiesą sakant būtent nuplovus vandeniu beveik dingo nemalonus savaiminio įdegio kvapas nuo odos ir spalva nebetapo tokia intensyvi. Labai svarbu, per tas 6 valandas reiktų vengti vandens, nes jei jo patenka ant losjonu išteptos odos, nusiplauna spalva ir dingsta tolygumas.


Nuprausus odą vandeniu (be dušo želė ir kitų prausiklių) oda vis dar išlaiko spalvą, bet ji nėra tokia intensyvi. Su kiekvienu kūno prausimu losjoną reiktų padengti iš naujo ir vėl, plaukus 6 valandas nuprausti su vandeniu. Taip galima išlaikyti įdegį. Su kiekvienu aplikavimu oda tampa vis intensyvesnio ir tamsesnio atspalvio.


Savaiminio įdegio priemonė labai lengvai pasiskirsto, ją lengva ir paprasta naudoti. Efektas gaunamas iš karto, o nuolat naudojant priemonę - įdegis tampa labiau pastebimas ir tamsesnis.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu skanių ledų ir gražaus įdegio, net ir žiemą,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai