GOLDEN ROSE "Paris" gamtos žalumo nagų lakų atspalviai: No.86; No.207, No.222

Žalios spalvos nagų lakas? O kodėl gi ne? Net neįsivaizduoju, kodėl dauguma moterų ir merginų vengia ryškių spalvų? Gatvėje pasižvalgius į moteriškių nagučius matau tik pabodusias nude spalvas, geriausiu atveju raudonas ar rožines. Bet kiek gi galimą tų raudonų ir rožinių spalvų? Pabosta. Gyvenimas per trumpas nuobodžioms nagų lakų spalvoms. Aš nagus lakuoju ryškiai, o šią vasarą į mano manikiūrą vėl grįžta žali atspalviai: nuo salotinės iki tamsiai žalios. Visoms nuotaikoms ir ryškiam, akį traukiančiam manikiūrui.

"Žalia yra pagrindinė spalva pasaulyje, iš kurios viskas gimsta"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: Golden Rose nagų lakas "Paris" (86, 207, 222)
Gamintojas: "Golden Rose". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas laikymas
Labiausiai nepatiko: reikia dviejų priemonės sluoksnių
Tūris: kiekvienas po 11ml
Kaina*: kievienas apie 1,73 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Švaros prekės, bei www.ceryx.lt. Taip pat yra www.ebay.com


Dailus, siaurėjantis nagų lako buteliukas man savo forma primena Eifelio bokštą. Ne veltui nagų lakų serija pavadinta meilės miesto Paryžiaus sostine. Buteliukų forma labai elegantiška, daili, unikali ir neprimena jokio nagų lako pakuotės. Dailu, subtilu ir elegantiška.

Stiklinis buteliukas užsuktas aukštu, siaurėjančiu aukso spalvos danteliu, kurio apdaila po kiek laiko pradeda trupėti lauk. Visgi, spalva man graži, forma neįprasta, tokį patogu laikyti rankose ir juo dirbti. Po dangteliu yra vidutinio ilgio, gana siauras šepetėlis. Aplikatorius pakankamai patogus, tereikia 2-3 perbraukimų per nagų lako plokštelę ir priemonė idealiai gerai paskirstyta. Šepetėliai nepalieka brūžių, dengia tolygiai.


Nagų lakai vidutinio tirštumo konsistencijos. Dėl to nagų laką labai patogu lengvai ir tolygiai padengti. Atrodo, kad pati priemonė tolgiau pasiskirsto ant nago ir užsipildo netolygiau padengtos vietos. O ir pataisyti neteisingai nulakuotą nagą ar jo vietas labai paprasta ir lengva.

Sudėtis:  Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Toluene, Ethyl Acetate, Butyl Acetate.

Spalvų pigmentacija nėra labai gera, nes visiems "Paris" nagų lakams reikalinga dengti 2 nagų lako sluoksnius, kad išgauti intensyvią ir ryškią spalvą. Kita vertus, jei tokios spalvos jums per ryškios ir per drąsios, su vienu sluoksniu galite išgauti blankesnės spalvos ir dalinai permatomą efektą.

No. 86

Atspalvis No. 86 geriausiai apibūdinamas kaip salotinė spalva. Iš tiesų, labai primena šviežių salotų lapų intensyvumą. Tai pati ryškiausia žalia spalva, kokią turiu.

Spalva, dengiama vienu sluoksniu yra permatoma, ne tokia intensyvi. Spalvos intensyvumas išgaunamas tik dengiant du priemonės sluoksnius.

Nagų lako spalva tolygi, be blizgių dalelių, bet galutiniame variante išgaunamas blizgus nagų lako paviršius.

Man ši spalva atbundančio pavasario, pirmosios žalumos spalva, maloni akiai ir pakankamai ryški. Dailiausiai atrodo prie įdegusios odos - tikra mano vasaros favoritė! Niekad nemačiau nė vienos, tokia spalva nagų nusilakavusios merginos. O ir gatvėje, tokios spalvos mano nagučiai oi kaip traukia aplinkinių žvilgsnius. Ir tiesą pasakius man tai labai patinka - unikali ir išskirtinė spalva!

No. 207

Atspalvis No. 207 tikras medžių lapų, virš galvos bemirguliuojačių vasaros saulės šviesoje ir bešnarančių pavakario vėjyje, žalumo atspalvis. Tobulas, tikrosios žalios atspalvis.

Dengiant vieną spalvos sluoksnį jis atrodo beveik idealiai, tačiau aš visuomet dedu antrąjį - taip išgaunama ryškiausia spalva.

Atspalvis neturi blizgių dalelių, o galutinis efektas nėra nei itin blizgus, tačiau tikrai ne matinis. Man primena tradicinius, įprastus nagų lakus, kuriais lakuodavomės dar tada, kai nebuvo matinių, satininių ir kitokių efektų, o geriausiu atveju, tarp rinkoje parduodamų nagų lakų buvo tik blizgaus efekto atspalvių.

Ar išdrįstumėte tokiu atspalviu papuošti savo nagučius?

No. 222

Atspalvis No. 222 tikriausiai pats konservatyviausias žalias atspalvis, kuris mažiausiai šokiruos aplinkinius (cha-ha). Taip yra todėl, kad žalia spalva prislopinta melsvos spalvos dalelių. Kažkodėl nuotraukose tos melsvos spalvos dalelės labiau matomos, nei realybėje. Realiai spalva labiau žalia, nors labai priklauso ir nuo apšvietimo, kuriame matome nagų laką.

Spalvai, kaip ir kitoms, reikalingi du priemonės sluoksniai, maksimaliai intensyviai spalvai išgauti. Ir tai jokiu būdu nėra problema: du skirtingi efektai viename buteliuke greičiau privalumas nei trūkumas. Be to, lakuojant nagus dviem sluoksniais, nagų lako sluoksnis storesnis, tvirtesnis ir atsparesnis aplinkos poveikiui: įbrėžimams, sutrenkimams ir įtrūkimui.


Geriausias šių Golden Rose "Paris" nagų lakų aspektas yra tas, kad ant nagų jie atrodo tobulai 6-8 dienas, kas yra pakankamai daug. Ir toks išlikimo laikotarpis yra be skaidraus viršutinio nagų lako sluoksnio. O su juo, išlikimo laiką dar būtų galima pailginti 1-3 dienas. Kaip tai šaunu, ar ne? Priemonė iš tiesų palyginus pigi, o išlikimo laikas stebina ir pralenkia net gerokai brangesnių nagų lakų išlikimo laiką.

O kur dar įdomios, neįprastos, ryškios ir tobulai pavasariškos ar vasariškos spalvos? Tobulos, vien tik teigiamai vertinamos Golden Rose "Paris" priemonės ir mano komplimentai šiems nagų lakams. O jūs, ar išdrįstumėte tokiomis spalvomis nusilakuoti savo nagučius?




Ačiū, kad skaitote,

Būkite drąsios, spinduliuokite vasariška žaluma ir savo manikiūre,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą