MALIE System "Coenzyme Q10" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su koefermentu Q10

Korėjietiškų veido kaukių iš Malie kompanijos mano išbandytų kaukių kraitelėje gana daug... Todėl jau dabar jas naudodama maždaug žinau ko galima tikėtis, kokį daugmaž efektą jos suteiks veido odai. Šį kartą ant veido dengiu kaukę su koefermentu Q10. Priemonė, be intensyvaus drėkinimo, skirta atgaivinti odą po buvimo saulėje. Liepą tikrai saulėje buvau daugiau nei bet kuriuo kitu metu, tačiau būnant su kūdikiu dažnai tenka nuo jos slėptis, ir šiemet negaliu pasigirti auksiniu įdegiu, lygiai taip pat ir saulės nuvarginta, nudegusia veido oda. Tačiau bandom, ir skaitom kaukės rezultatus.

"Laimė yra smėlis tarp mūsų kojų ir saulės nudegintos nosys"
Citata, autorius nežinomas

Produktas: MALIE System "Coenzyme Q10" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su koefermentu Q10
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, atgaivinti odą po deginimosi saulėje, maitinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

"Q10" palaiko odos drėgmę ir padeda atsigauti odai po deginimosi saulėje. Suteikia odai gyvybingumo, drėgmės, maitina.


Vienkartinės veido kaukės pakuotė - oranžinės spalvos plastikinis maišelis puoštas kompanijos kaukėms būdingais elementais. Ant vienos pusės - kosmetinis buteliukas, ant kurio galima rasti pilną kaukės pavadinimą ir pagrindinio ingrediento paveiksliukas, nuo kurio į viršų kyla burbuliukai. Aišku, koefermentas Q10 nėra joks augalas ar konkretus objektas, todėl jis ant pakuotės vaizduojamas kaip molekulinė dalelių sandara.

Ant pakuotės galima rasti užrašus tiek anglų tiek korėjiečių kalbomis, kas korėjietiškuose produktuose būna reta, būtent todėl aš renkuosi šias, o ne kitas korėjietiškas veido kaukes. Aišku, kai kur anglų kalba atrodo lyg versta su google translate programa, tačiau suprasti esmę galima beveik visuomet.

Kvapas. Veido kaukės kvapas kosmetinis, užuodžiu kažką saldžiai gaivaus, tačiau nepasakyčiau kad labai malonaus. Man to saldumo daugoka.

Konsistencija. Veido kaukė yra medvilnės paklotėlis, gausiai prisotintas veikliosiomis medžiagomis, kurias aš rekomenduoju šiek tiek nugręžti prieš dedant ant veido odos.


Sudėtis: Water, Glycerin, EthanolSodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Ubiquinone, Fragrance.


Poveikis. Lengvai nugręžtą veido kaukę dėjau ant veido odos ir stengiausi pritaikyti iškirptos kaukės formas savo veido formai. Kaukė skirta azijiečiams, todėl savaime suprantama, jos forma nelabai tinka europiečiams, nors prisitaikyti, užlankstant ir ištempiant kur reikia, ir naudoti galima.

Veido kaukę laikiau 25 minutes, nors tinkamas intervalas būtų 20-30 minučių. Paskui nuėmiau. Nugręžtus likučius galima panaudoti ir ištepti veido odą, bet aš jau kuris laikas taip nebedarau.

Veido kaukė stipriai, intensyviai drėkina veido odą ir ją gaivina, todėl manau būtų labai tinkamas variantas naudoti po saulės vonių. Kažkokio ypatingo maitinamojo efekto nepajutau, tačiau oda gavo daug drėgmės, tapo švelni, gražesnė, sveikiau atrodanti ir atgaivinta.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai