SAMPLE SIZE. LIOELE "Waterdrop Sleeping Pack" naktinis veido kremas

Nors dieninius veido kremų mėginius kuriam laikui pamiršau, bent jau tol, kol nebaigsiu pilno dydžio gaminių. O va nesenai, mėginių dėžutėje radau kelis skirtingus naktinių veido priemonių, kremų mėginius. Todėl noriu juos pabaigti prieš pradedant naują Mossa naktinį veido kremą.

Šiam kartui trumpai apie Lioele Waterdrop naktinį kremą iš Korėjos. Reikia pripažinti, kad tokias priemones naudoti visuomet sunkiausia - informacija ant jų pateikta korėjietiškai (tokios kalbos aš nemoku), tad prieš naudojimą reikia normalios paieškos apie gaminį, jo efektą, naudojimo būdą. Pavyzdžiui, šį kremą galima naudoti tik 1-2 kartus per savaitę. Jei prieš naudojimą neišsiaiškinome, ir naudojame, kaip įprastą kremą, galime sudirginti savo veido odą.
Kviečiu kelių sakinių nuomonei apie korėjietišką produktą, skirtą nakties metui.


Ką žada gamintojas: Sudrėkinkite ir suteikite savo odai švelnumo, kai miegate. Ši naktinė veido priemonė sumažina odos raudonumą ir stangrina odą. Lengva gelinė tekstūra lengvai pasidengia ant odos ir jos nesijaučia. Kremas be aliejaus, šviesina ir stangrina odą, atsikėlus ryte veidas atrodo atgaivintas.

Greitai susigerianti formulė, kuri nepalieka odos lipnumo, drėkina ir stangrina, maitina pavargusią, dienos streso paveiktą veido odą.
Naudojimas: ant švarios, nuvalytos veido odos padenkite didelį priemonės kiekį masažuojamaisiais judesiais. Naudokite 1-2 kartus per savaitę, kaip pakaitalą savo įprastam naktiniam kremui.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA


Sudėtis: Water, Butenglycol, Cycolpentasiloxane, Cycolohexasilicone, Glycerin, Portulac Oleracea Extract, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone Crosspolymer, Arnica Montana Flower Extract, Archillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Artemisia Asinthium Extract, Sodium Polystyrene Sulfonate, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Hyaluronic Acid, CI 42090, Fragrance, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.




Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 120 ml

Kaina: $16.00 arba 14,38 EUR
Kur galima įsigyti: ebay, amazon, SokoGlam


Mano potyriai. Priemonė balsvos spalvos,  gelinės konsistencijos, kuri greitai, labai greitai susigeria, tačiau aš užmiegu su šiek tiek lipnia veido oda, nors gamintojas buvo žadėjęs nelipnų produktą.
Naktinis kremas kvepia maloniai, kosmetiniu, gaiviu kvapu.

Keista, tačiau kai gavau mėginį, jis atrodė pilnas, didelio kiekio, bet pradūrus (kad patogiau dozuoti), iš maišelio išėjo daug oro, o produkto liko tik vienam normaliam naudojimui. Aš nusprendžiau tepti ploniau ir panaudoti priemonę du kartus.

Po pirmojo naudojimo mano oda atrodė sudirgusi ir suerzinta, skruostai paraudę, jautėsi karštis skruostuose, todėl iš karto pagalvojau, kad tai man netinkama priemonė. Po antro karto, nieko panašaus nebuvo - atsiradau su gražiau atrodančia veido oda, tačiau nepasakyčiau, kad ji buvo gerai sudrėkinta. Taip drėgmė jautėsi, tačiau tikėjausi jos daugiau. Po naudojimo mano oda tikrai tapo ir šviesesnė, ir skaistesnė, ir labai švelni. Taigi, priemonė iš tiesų veikia - būtų įdomu išbandyti pilno dydžio šio kremo pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus, smagaus šeštadienio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai