ORIFLAME "Hand Care" rankų kremas "Nourishing" su migdolų aliejumi, skirtas sausai rankų odai

Kai kurie gaminiai ilgus laiką, diena iš dienos, metai iš metų išlieka mano mėgstamiausiais produktais. Šiandien noriu pakalbėti apie vieną iš jų - Oriflame kompanijos rankų kremą su migdolų aliejumi, skirtą naudoti sausai rankų odai, tačiau puikiai tinkamą visoms rankoms. Aš jį pirmą kartą įsigijau tik pasirodžiusį Oriflame prekių asortimente, ir nuo to karto, pasitaikius nuolaidai, įsigydavau ne po vieną, o po 3-8 šio kremo pakuotes. Tūbelės nuguldavo mano sandėliuke, ir buvo naudojamos iki kitos kremų akcijos. O taip, dėl šio kremo aš buvau išprotėjusi, todėl rašydama šį įrašą jaučiu nostalgiją, ir kartu liūdesį, mat gamintojai kažkodėl nusprendė šią priemonę išimti iš prekybos. Kita vertus, keitėsi dauguma kompanijos pakuočių, ir aš noriu tikėti, kad kremas išliko, tik buvo patalpintas į kitokio dizaino pakuotę. Reikės paieškoti.

"Jūs negalite pradėti naujo skyriaus, jei vis vėl ir vėl skaitote pastarąjį"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ORIFLAME "Hand Care" rankų kremas "Nourishing" su migdolų aliejumi, skirtas sausai rankų odai
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: maitinti, minkštinti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: sausai rankų odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: gamintojas nusprendė nutraukti šio kremo gamybą
Tūris: 100 ml
Kaina*: pilna kaina 3,74 EUR
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų

Ką žada gamintojas: Intensyviai maitina sausą rankų odą iki 24 valandų. Kondicionuojanti formulė su natūraliu migdolų aliejumi sumažina odos sudiržimą ir suteikia rankos švelnumo ir minkštumo.


Rankų kremo pakuotė gana paprasta - tradicinės formos tūbelė su dangteliu apačioje. Dizaine naudojamos švelnios, pastelinės spalvos: ombre tipo oranžinė spalva su baltu rankos paveikslėliu ir žaliu intarpu. Nieko labai įmantraus, bet nieko atstumiančio.

Visą reikalinga informaciją galima rasti ant pakuotės: visą, išskyrus gamintojo aprašymą, tačiau tai būdinga visoms tokiu būdu platinamos kosmetikos pakuotėms. Tiesa, prieš įsigyjant jūs neturėsite galimybės pamatyti gaminio sudėties, tačiau visuomet nepatikusios sudėties prekę galima grąžinti.


Kvapas. Rankų kremo kvapas malonus, kosmetinis, kvepia saldžiai, tačiau nesunkiai saldžiai, nedusina ir nevargina. Man šis aromatas ilgus metus buvo vienas maloniausių kosmetikos kvapų. Dabar, per tiek laiko mano uoslė pasikeitė, o ir išbandžiau kokį milijoną naujų kvapų, todėl nepasakyčiau, kad šiai dienai tai pats nerealiausias kvapas. Tačiau labai malonus.


Konsistencija. Rankų kremas baltos spalvos, vidutinio tirštumo, vidutinio riebumo, todėl puikiai tinka absoliučiai visiems metų laikams.



Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Carbomer, Imidazolidinyl urea, Ceteareth-20, Parfum, Methylparaben, Stearic Acid, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Isopropyl Myristate.


Poveikis. Rankų kremas labai greitai susigeria į odą nepalikdamas lipnumo ar riebios plėvelės. Aišku, jei naudojate nedidelį rankų kremo kiekį. Kremas tikrai taupus - pakanka mažučio kiekio rankų odai, savaime suprantama, tepdama nakties metui jo naudoju du kartus daugiau, tačiau nepalyginamai mažiau nei kitų rankų kremų.


Priemonė iš karto rankoms suteikia švelnumo, oda atrodo gražiau, sveikiau, pamaitinta ir sudrėkinta. Net plaunant rankas atrodo, kad kremas saugo rankų odą kelias valandas po jo padengimo. Po nakties mano rankelės tampa kūdikio odos švelnumo, šviesesnės, gražesnės, gerai pamaitintos, atsigavusios Atrodo tobulai!

Nors rankų kremas yra skirtas sausai rankų odai, tačiau manau puikiai tiktų visiems odos tipams ir visiems metų laikams, nes jo konsistencija nėra nei itin lengva, nei itin riebi. Mano nuomonė per tiek metų nepasikeitė - rankų kremas geras, labai geras savo efektu ir poveikiu sudiržusioms, sausoms rankoms.




Ačiū, kad skaitote,


Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai