JESSUP kabuki tipo makiažo šepetėlių rinkinys - 10 vnt. (T058)

Metas pakalbėti apie kai ką neįprasto ir visgi, tokio kasdieniško, be ko neįsivaizduojame kasdienio makiažo ir dekoratyvinės kosmetikos - metas pakalbėti apie makiažo šepetėlius. Jessup makiažo šepetėliai yra pakankamai garsūs pasaulyje, savo forma, išvaizda ir funkcijomis nenusileidžiantys garsiesiems Sigma šepetėliams ar BH kosmetikos dengimo įrankiams. Apie kokybę nekalbu - savaime suprantama, kad kokybe jie neprilygs gerokai brangesniems įrankiams, tačiau mokėdami atitinkamai mažesnę kainą, mes visos tą puikiai suprantame ir priimame.

"Aš nenoriu kažko ypatingo. Aš noriu kažko kasdieniškai gražaus"
Anne Lamott

Jessup makiažo šepetėliai gaminami Kinijoje, kompanija registruota būtent ten, ir visa kontaktinė informacija yra nurodyta Hong Kong mieste esančioje būstinėje. Kompanija turi kelias oficialias parduotuves ebay ir aliexpress internetinių parduotuvių sistemoje. Jas jums nurodžiau apačioje - būtent iš ten saugiausia įsigyti originalius Jessup makiažo šepetėlius. Ką gi, keliaujam pažiūrėti, ką apie juos manau ir kaip man sekėsi su jais susidraugauti per pastaruosius 8 mėnesius.


Produktas: JESSUP kabuki tipo makiažo šepetėlių rinkinys - 10 vnt.
Gamintojas: "Jessup Trading HK Co." Pagaminta Hong-Kong, Kinija
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas pilnam veido makiažui
Medžiagos: nailonas, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: geras kokybės ir kainos santykis
Labiausiai nepatiko: kai kurie šepetėliai truputį šeriasi
Matmenys: didelių šepetėlių ilgis - 18,5 cm (diametras - 2 cm); mažų šepetlių ilgis - 15,5 cm (diametras - 1,2 cm)
Kaina*: 14,68 EUR
Kur galima įsigyti: oficiali parduotuvė ČIA. Įsigyti originalą galima per ebay (ČIA, ČIA, ČIA) ir per aliepress (ČIA ir ČIA)

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokio aprašymo



Makiažo šepetėliai atkeliavo supakuoti paprastame plastiko maišelyje, iš abiejų pusių apsaugotame su tokia kaip putos, minkšta medžiaga. Ant pakuotės nebuvo jokios informacijos, išskyrus lipduką, nurodantį gaminio kiekį ir spalvą. Iš tiesų, spalvų atžvilgiu pasirinkimas nemažas - kompanija siūlo ir tradicinius juodus, baltus, violetinius, rožinius, melsvus... o kur dar metalo pasirinkimai - kiekviena spalva gali būti derinama tiek su auksiniu, tiek su sidabriniu metalu. Aš pasirinkau tradicinį juodą/ sidabrinį variantą, nors labai norėjau balto/ sidabrinio, bet pabijojau šepetėlių teplumo, nors gal be reikalo - balti būtų atrodę puikiai ir išsiskyrę iš kitų mano turimų šepetėlių.


Kiekvienas makiažo šepetėlis ištraukus iš maišelio dar buvo supakuotas atskirai ir tai labai protingas dalykas tam, kad nenusitrintų jų koteliai. Ploni, maži šepetėliai supakuoti tiesiog plastiko maišelyje, o stori ir dideli - maišelyje, su papildomu, ant viršaus užmauta įmaute šereliams apsaugoti.


Patys šepetėliai išpakavus man pasirodė tvirti, stabilūs ir kokybiški. Aš nepamenu, ar šeptėliai turėjo kokį specifinį kvapą išpakavus, bet tai iš esmės visiškai nesvarbu: visus naujus šepetėlius prieš naudojimą būtina išplauti, o po plovimo jokio kvapo visiškai nebelieka.

Šereliai sudėti tvirtai, turi pakankamai gerą spyruokliavimą, tad kokybės atžvilgiu man patinka. Vienas iš didžiųjų šepetėlių per 8 naudojimo mėnesius išmetė kokius 5 šerelius, bet daugiau jokio šėrimosi nebuvo. O va mažieji šepetėliai man pasirodė prastesnės kokybės - kirstas ir plokščias kirstas man nelabai patiko, jie abu labai panašūs - kirstame man pritrūko apvalesnio kirpimo. Bet šiaip, dėl kokybės daugiau nelabai turiu prie ko prisikabinti, nebent tai, kad per visus 8 mėnesius iš visų šepetėlių man nusitrynė "p" raidės viršus nuo vieno šepetėlio - bet pripažinkime - tai labai jau menka smulkmena.

Pasižiūrim, kam kuris šepetėlis skirtas?


Ilgai galvojau, kaip pateikti šią informaciją geriau ir suprantamiau. Anksčiau šepetėlius įvardinau skaičiais ir rašydavau, kuris skaičius, koks šepetėlis ir kam skirtas. Šį kartą nuotraukose pridėjau kiekvieno šepetėlio pavadinimą ir formos apibūdinimą, o po nuotrauka surašysiu, kam kuris naudojamas.

* KABUKI KIRSTAS šepetėlis skirtas bronzinei pudrai, bronzatui ar skaistalams ant veido odos padengti.
* KABUKI PLOKŠČIAS KIRSTAS šepetėlis paskirstyti makiažo pagrindą sunkiau pasiekiamose veido vietose. Kirstas kampas puikiai padengia tokias vietas kaip skruostikaulius bei nosies kontūrą.
* KABUKI APVALUS šepetėlis skirtas mineralinei kosmetikai ant veido padengti (turiu galvoje mineralinę pudrą, tačiau tikriausiai tiktų ir mineraliniems skaistalams, bronzatui).
* KABUKI PLOKŠČIAS šepetėlis skirtas padengti kreminius ar skystus produktus ant plokščių veido zonų (turiu galvoje kaktą, skruostus, smakrą).
* KABUKI SMAILUS šepetėlis skirtas kreminiams arba skystiems makiažo pagrindams padengti ant sunkiau pasiekiamų veido sričių (jis puikiai tinka ir maskuokliui didesnėse veido zonose padengti).


Ir mažieji šepetėliai:
* PRECISION KIRSTAS šepetėlis skirtas padengti produktus ant nosies šonų (pavyzdžiui, kontūruojant veidą) ar skruostų įdubimų. Šepetėlis naudingas veido kontūracijai. Aš kartais juo pasklaidau akių šešėlius, siekdama panaikinti ryškias ir griežtas linijas.
* PRECISION APVALUS šepetėlis skirtas akių šešėlių bazei ant akių voko padengti. Tinka ir bazinei akių šešėlių spalvai paskirstyti.
* PRECISION PLOKŠČIAS šepetėlis skirtas padengti maskuoklį ant smulkių veido netobulumų: spuogų, dėmių, pigmentinių dėmių ir kitų.
* PRECISION PLOKŠČIAS KIRSTAS šepetėlis tinka tiksliai maskuoklio aplikacijai bet kur ant veido. Visgi, tinkamiausias jis sunkiai pasiekiamose srityse aplink akis ir nosį.
* PRECISION SMAILUS šepetėlis skirtas maskuokliui dengti sunkiausiai pasiekiamose vietose: aplink akis, smakrą, nosį, lūpas.


Tad iš esmės, visas šis komplektukas yra skirtas veidui: mažieji šepetėliai yra per dideli dirbti su akių makiažu: nepatogu ir netinkami, nes per didelės galvutės neišsklaido produkto. Tiesa, ar pastebėjote, kad mažieji šepetėliai yra tiksliai tokie pat, taip pat kirpti, ar tokios pat formos, kaip ir didieji, tik jie skirti tikslesniam veido makiažui. Tad jei jau nuspręsite pirkti būtent šį rinkinuką - turėkite galvoje tai, kad mažieji šepetėliai tikrai nėra akių makiažo šepetėliai, ir jei jums trūksta būtent akių makiažo šepetėlių arba norite pilno akių ir veido šepetėlių rinkinio - geriau rinkitės kitokį rinkinuką. Taip, aš tikrai bandžiau su mažaisiais šepetėliais atlikti akių makiažą, tačiau tai sunkiai įmanoma, daug vargo, darbas gaunasi netikslus, todėl neverta.

Šepetėliais dirbti man  patiko, jie švelnūs, tvirti, maloniai liečiasi prie odos, tiesa, didelio apvalaus šepetėlio aš nepanaudojau - neturiu mineralinių produktų savo kolekcijoje, tačiau būtinai įsigysiu. O bandant skirstyti įprastus - nesigavo labai gerai. Su visais kitais šepetėliais dirbau daug ir bandžiau įvairius jų panaudojimo būdus. Geriausiai sekėsi tie, kuriuos surašiau viršuje.


Prieš įsigyjant makiažo šepetėlius reiktų atsiminti, kad jie turi begales padirbinių, lygiai taip pat, kaip ir bet kurie kiti populiarūs šepetėliai, todėl aš rekomenduoju jums pirkti tik iš oficialių parduotuvių. Jei norite gauti kokybišką rinkinį tai yra itin svarbu. Aš tikrai neteigsiu, kad nusipirkus padirbinį jis bus prastos kokybės, nebūtinai, tačiau tai savotiška loterija - vienas rinkinys gali būti geras, o kitas - visiškai nekokybiškas. Todėl rekomenduoju būti atsargiems. Oficialias Jessup pardavimo vietas nurodžiau viršuje (prie santraukos "kur įsigyti"), o kažkam pasikeitus - nuolat atnaujinamą jų sąrašą jūs rasite oficialioje Jessup kompanijos svetainėje (ČIA).

Padirbinį nuo tikrų šepetėlių skiria Jessup kompanijos užrašas ant šepetėlių - atkreipti reiktų dėmesį į "J" raidę su dideliu išlenkimu priekyje. Išsiskiria ir "s" raidės, kurių viršus kampuotas, o raidė išriesta kaip gyvatėlė. Tuo tarpi "p" raidė turi ilgą pratęsimą. O visas kompanijos užrašas parašytas glaudžiai, raidės viena šalia kitos.


Tad galiausiai norisi tik pasakyti, kad šepetėliai, vertinant kainą, kurią sumokame, yra kokybiški, tvirti, gražūs ir akiai patrauklaus dizaino. Su jais lengva dirbti, rankenos patogios - tik tiek, kad vietos užima nemažai. Man galbūt pritrūko, kad ant kotelių būtų užrašyta kiekvieno šepetėlio paskirtis, tačiau realiai tai nėra problema: dirbant su jais pakankamai greitai tampa aišku, kam kuris skirtas. Tikrai galiu juos rekomenduoti, kaip gana kokybiškus ir nebrangius šepetėlius. Man jie patiko - dienų bėgyje mano namus turėtų pasiekti dar vienas šio gamintojo šepetėlių rinkinukas, apie kurį būtinai pakalbėsime ateityje.




Jei ko nepaminėjau, būtinai klauskite,
Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai