LUSH "Gorgeous" drėkinantis veido kremas

Prie pačių mėgstamiausių kosmetikos kompanijų bene pirmose eilėse visuomet buvo Lush kosmetika. Ją atradau dar gyvendama Didžiojoje Britanijoje. Nuostabūs kvapai, jaučiami einant pėsčiųjų alėja ir dar net nematant parduotuvės nuolat kutendavo nosį ir viliodavo užeiti... Niekad nesu pro ją praėjusi, visuomet užsukdavau ir kažką būtinai įsigydavau... Tad esu išbandžiusi nemažai kompanijos produktų.

"Niekas nepadaro moters gražesnės, nei tikėjimas, jog ji yra graži"
Sophia Loren

Aišku, laikui bėgant kompanijos asortimentą papildė vis daugiau naujų gaminių, o grįžus į Lietuvą, produkcija tapo nebe taip lengvai pasiekiama - pervažiuoti visą šalį tik dėl kosmetikos, buvo truputį nelogiška. Aišku, apsilankiau kelis kartus ir man viskas, kaip ir visuomet - labai patiko... Deja, liepos 31 dieną Lush Lietuvoje užvėrė parduotuvės duris, ir kompanijos gaminių nuo šiol bus galima įsigyti tik Estijos internetinėje parduotuvėje, kuri šiuo metu, bent jau man, dar neveikia. Savaime suprantama, dingo galimybė prieš perkant pauostyti, gyvai apžiūrėti, paliesti... tad kiekvienas įrašas apie Lush kosmetiką tampa dar aktualesnis ir dar svarbesnis. Na o šiandien, aš jums noriu papasakoti apie Lush veido kremą gražuolėms "Gorgeous", skirtą visų tipų odai prižiūrėti.


Produktas: LUSH "Gorgeous" drėkinantis veido kremas
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: drėkinti, valyti, gaivinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: intensyvus ir ilgai išliekantis kvapas
Tūris: mano turima pakuotė 10 g. Parduodama pakuotėse po 45 g
Kaina*: 45 g apie 50,41 EUR
Kur galima įsigyti: PC "Panorama" Vilniuje, "Lush" parduotuvėje, tačiau jei neklystu, ji jau uždaryta ir įsigyti prekes galima tik internetu www.lush.ee

Ką žada gamintojas: Lengvas, tačiau labai efektyvus veido kremas. Mes pripildėme šį kremą šviežiai spaustų sulčių, šaltai spaustų, organinių aliejų, kad jūsų oda taptų šilko švelnumo. Šviežūs kremai gaminami nedideliais kiekiais. Jame naudojami ananasai, kurie turi enzymų ir mažina poras; šviežių organinių citrinų ir apelsinų sulčių, kurie skatina odą išlikti matine ir padeda pašalinti negyvas ląsteles; bei apelsinų žiedų medaus vandens, kuris švelnina ir drėkina.
  • Raktažolių aliejus švelnina ir drėkina odą;
  • Ananasų sultys giliai valo;
  • Apelsinų ir citrinų sultys gaivina ir atnaujina.

Aš pirkdama kosmetikos rinkinį, gavau mėginio dydžio kremo pakuotę, kuri yra palyginus paprasta: mažas metalinis indelis su tradicine Lush etikete. Etiketė juodos spalvos, kaip ir visos kompanijos pakuotės. Dizainas kuklus, bet toks savas: baltos raidės juodame fone, skirtingi šriftai, kompanijos logotipas. Pakuotė atsisuka, tačiau dėl mažo indelio, naudoti nėra lengva: pirmus kartus atsukant kremas tekštelėjo ant žemės. Tad visuomet atidarant indelį reikia laikyti horizontaliai.

Pilno dydžio pakuotė nedaug kuo skiriasi, yra juodo plastiko, kaip ir visi Lush kompanijos indeliai. Etiketė tokia pati kaip mini pakuotėje, dizainas toks pat.


Kvapas. Kremo kvapas stiprus ir intensyvus, išlieka ilgai, po kremo padengimo ir tas mane erzina. Man idealiausias variantas būtų jei kremo kvapas dingtų iš karto po padengimo ant odos, daugiau jo užuosti nebenorėčiau, o čia - dar kelias valandas po padengimo jaučiu veido kremo aromatą.

Kvapas tikrai keistas primena apelsinų žiedų aromatą, ir kažką vaisinio, bet labiausiai asocijuojasi su pigiu vaisių kvapo automobilio kvapikliu. Įdomus, tačiau asociacijas kelia nelabai malonias.

Konsistencija. Kremas balsvos spalvos, konsistencija tik paėmus iš indelio atrodo lengva, turi truputį riebumo.


Sudėtis: Orange Blossom Honey Water, Organic Extra Virgin Olive Oil, Stearic Acid, Organic Cold Pressed Evening Primrose Oil, Organic Avocado Oil, Glycerine, Extra Virgin Coconut Oil, Fresh Organic Lemon Juice, Organic Cold Pressed Wheatgerm Oil, Fresh Organic Orange Juice, Organic Cold Pressed Grapeseed Oil, Fresh Pineapple Juice, Orange Flower Absolute, Neroli Oil, Myrrh Resinoid, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Geraniol*, Farnesol*, Limonene*, Linalool*, Hydroxycitronellal, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.
*iš natūralių eterinių aliejų


Poveikis. Veido kremas greitai susigeria į odą, nors jis turi pakankamai riebių aliejų savo sudėtyje, tačiau tas riebumas ant odos nesijaučia, atrodo, kad oda jį suvalgo, sugeria į save.

Per kremuko naudojimo laiką pirmiausia pastebėjau, kad jis labai skalsus - reikia nedidelio kremo kiekio vienam kartui, tad aukšta kaina tampa logiškesnė, kai suvoki, kiek ilgai jo pakanka. Visgi, manau gamintojas galėjo kremą pakuoti mažomis pakuotėmis, kad ir po 10-20 g, parduoti atitinkama kaina ir nenaudoti sudėtyje parabenų bei mažiau konservantų. Juk geriausia kosmetika visgi yra šviežia kosmetika.

Veido kremas suteikia odai nepaprasto švelnumo, minkštumo, veido oda tampa itin graži - taip, kaip ir sako kremo pavadinimas; pakankamai sudrėkinta ir pamaitinta. Atrodo, kremas suteikia odai visko, ko jai reikia, mat po kelių naudojimų ji tampa sveikesnė, atrodo jauniau, šiek tiek stangresnė, švaresnė, atgaivinta ir atjauninta. Didžiausią įspūdį daro tai, kad visas odos kompleksas veikiamas kremo, atrodo gydomos ir tvarkomos odos problemos, nes nelieka nei odos išsausėjimų, neatsiranda odos blizgesio (šiaip aš jo niekad neturiu), o oda palaipsniui tampa vis gražesnė ir gražesnė. Manau tai dėmesio vertas veido kremas, kurį verta išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,

Jūs pačios gražiausios,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai