SAMPLE SIZE. TONYMOLY "Panda's Dream White Magic Cream - balinamasis veido kremas

Korėjietiška kosmetika.. tiksliau korėjietiškos kosmetikos mėginys sunaudotas, todėl skubu rašyti trumpą kelių sakinių nuomonę apie Tony Moly "Panda's Dream White Magic Cream - veido kremą.

Tony Moly kompanija yra tikriausiai viena garsiausių korėjietiškus gaminius pasauliui tiekianti kosmetikos kompanija, jos gaminiai garsūs, populiarūs ir veiksmingi. Gerai žinoma, populiari ir mėgiama ir Panda's Dream serija, kurioje rasite visus gaminius savo veiduko priežiūrai: nuo paakių kremų, kaukių, iki dieninių ir naktinių kremų odai. O kur dar tobulai mielos gaminių pakuotės - maža panda, slepianti savyje visą kosmetikos gėrį? Kaip nesusižavėsi ir kaip neišbandysi?


Ką žada gamintojas: Dieninis veido kremas šviesina odą, vienodina odos atspalvį ir mažina tamsias dėmes. Drėkina odą. Formulė be parabenų.
Naudojimas: denkite ant švarios veido ir kaklo odos ir švelniai įtapšnokite į odą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA


Sudėtis: Purified water, Shea Butter, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl alcohol, Butylene Glycol, Niacinamide, Glyceryl stearate, Polysorbate 60, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Polyglutamic Acid, Honey extract, Timber Bamboo soap, Palmitic Acid, Cyclohexasiloxane, Stearic Acid, Sorbitan stearate, beeswax, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Tocopheryl acetate, Polyacrylate -13, Polyisobutene, Xanthan Gum, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Aroma.



Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: apie $9,99 (8,84 EUR)
Kur galima įsigyti: amazon, ebay elektroninėse parduotuvėse, beautynetkorea


Mano potyriai. Kremas baltos spalvos, konsistencija atrodo lengva, tačiau dengiant ant odos jis nusėda ir bandant įmasažuoti vaikšto ant veido odos ir atrodo niekad neįsigers. Tačiau tai kelių sekundžių reikalas, nes kremas labai greitai įsigeria į odą ir aš net nepastebiu, kaip iš "atrodo niekad nesusigers" tampa "dingo, susigėrė".  Kremo kvapas man nepatinka, nors naudojamos kvapiosios medžiagos, man jis primena saldumą ir vaistus - nelogiška ir visai nemalonu uoslei. Kvapas jaučiasi dar kuris laikas po padengimo, tačiau tuomet saldumo nebesijaučia - lieka tik vaistų kvapas.

Pastebėjau, kad kremo vienam kartui reikia nemažai - jis greit susigeria, ir atrodo to nedidelio kiekio nepakanka odai. Priemonė nėra skalsi, o po jos padengimo aš ant veido ilgai jaučiu lipnumą, nepriklausomai nuo to, kiek kremo tepu ant veido.

Apie poveikį tikriausiai labai trumpai - kremas gerai drėkina veido odą. Per kelis naudojimo kartus pastebėjau nežymų odos šviesinimą, kas kartą padengus priemonę, o va spalvos tolyginimo aš visiškai nepastebėjau. Galbūt kremą reikia naudoti ilgiau?

Šiaip priemonė mane sudomino, nepaisant nepatikusio kvapo ir lipnumo, aš mielai išbandyčiau ir pilną šio kremo pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai