KALLOS "Keratin" plaukų kaukė su keratinu ir pieno baltymais

Plaukai, plaukučiai... trumpi ar ilgi, tamsūs ar šviesūs, tiesūs ar garbiniuoti... visokie, - nenuginčijamai yra didžiausia kiekvienos moters puošmena, todėl tinkamai rūpintis jais ir kruopščiai prižiūrėti, suteikti jiems gyvybingumo ir spinduliuojančių, sveikų plaukų išvaizdą siekiame kiekviena. Ne veltui, plaukų priežiūros produktų rinkoje yra daugybė, pasirinkimas platus, o ir renkantis dažnai sukasi galva. Norisi visko ir drėkinti ir pamaitinti ir sveikai spindėti ir glotninti ir apimties nuo šaknų ir švelnumo... Visko... Kai kurios priemonės žada daug, kitos gi - tik kelis efektus iš gausybės galimų. Tai kaip gi išsirinkti? Aš, rinkdamasis priemonės plaukams dažniausiai vadovaujuosi teigiamais atsiliepimais apie mane sudominusį gaminį.

"Gražūs plaukai yra geriausias kerštas"
Ivana Trump

Kallos plaukų kaukės buvo išgirtos kelių tinklaraščio autorių ir youtube filmukus kuriančių merginų, todėl nusprendžiau išbandyti. Rinkausi tarp gausybės Kallos kaukių rūšių ir nusprendžiau, kad "Keratin" kaukė, skirta sausiems ir pažeistiems plaukams man bus geriausias pasirinkimas. Naudoju ją jau gerus metus, tad išbandžiau ir ištestavau įvairiomis oro sąlygomis bei skirtingų plaukų būklės etapų eigoje (per metus mano plaukai keitėsi kokį milijoną kartų, todėl mačiau kaip kaukė veikia tiek visiškai pasipūtusius ir sausus, tiek normaliai atrodančius plaukus). Šiandien metas pilnam atsiliepimui ir nuomonei apie gaminį.


Produktas: KALLOS "Keratin" plaukų kaukė su keratinu ir pieno baltymais
Gamintojas: "Kallos Cosmetics". Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, atkurti, maitinti, stiprinti plaukus, suteikti paklusnumo, žvilgesio
Tinkamas tipas: sausiems, dažytiems, chemiškai šukuotiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: didelis kiekis
Tūris: 1000 ml
Kaina*: 3,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Plaukų kaukė skirta sausiems, dažytiems ir cheminio sušukavimo pažeistiems plaukams prižiūrėti. Sudėtis papildyta keratinu ir pieno baltymais. Plaukų kaukė drėkina ir atgaivina plaukus. Atkuria pažeistas plauko vietas. Maitina, saugo ir stiprina sausus, pažeistus plaukus. Po naudojimo plaukai lieka paklusnūs, švelnūs ir žvilgantys.
Naudojimas: tepti ant šampūnu ištrinktų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palikti 5 min, nuskalauti vandeniu.


Pirmiausia, kas džiugina širdį, arba varo į neviltį, priklausomai nuo jūsų požiūrio, yra didžiulė, net 1 litro talpos kaukės pakuotė. Žalios spalvos plastikinis indelis, be auksinio, blizgaus apskritimo centre neturi kažkokių įmantrių puošybos elementų. Auksinis blizgus apskritimas atspindi aplinką, tad dailiai nufotografuoti pakuotę yra gana sunku.

Didelis plastiko indas turi palginus ploną, pusiau permatomą balto plastiko dangtelį, kuris užsisuka. pripažisiu, tokio dydžio pakuotę nusukti ir užsukti gana sudėtinga, ypatingai jei laikote rankose. Aš niekad jos nelaikiau, tiesiog nusukdavau dangtelį, ir kabindavau kaukė, kol pakuotė būdavo padėta ant vonios krašto. Galiausiai lioviausi ir užsukinėti, tiesiog užspausdavau dangtelį, sriegės prašokdavo ir uždarydavo pakuotę lygiai taip pat, kaip ir užsukus.


Kvapas. Priemonės kvapas kosmetinis, jokių asociacijų man nekelia, tiesiog labai malonus uoslei, ant plaukų išlieka trumpai. Per ilgus naudojimo mėnesius, kvapas, reikia pripažinti, pradeda pabosti, tačiau neerzina. Galbūt, jei naudočiau antrą pakuotę iš eilės, jis imtų erzinti.

Konsistencija. Plaukų kaukė baltos spalvos su perlamutriniu spindesiu. Priemonė nėra tiršta, ir jokiu būdu neprimena kremo, greičiau skystoką plaukų kondicionierių arba tirštoką plaukų šampūną. Konsistencija lengvai slysta tarp pirštų, todėl reiktų elgtis atsargiai paėmus - man ne kartą priemonė paprasčiausiai tekštelėjo ant dušo kabinos grindų.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Propylene Glycol, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Keratin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Plaukų kaukę naudoju kaip ir visas tokio pobūdžio priemones, skirstau ant drėgnų, ampūnu išplautų plaukų, palaikau ir išskalauju. Pirmiausia, kas man įsiminė, buvo tai, jog kaukė labai greitai užglosto plauko folikules, labai greitai pasisotina ir nebesuvalgo daugiau priemonės.

Man kaukės svarbiausias efektas yra gebėjimas suvaldyti mano šiauštis ir pūstis linkusius plaukus, atrodo, kad priemonė juos šiek tiek patiesina, suteikia glotnumo ir lygumo, padaro juos lengviau suvaldomus.

Apskritai, visi pažadai, žadami gamintojo, yra gryna tiesa: priemonė pamaitina, drėkina, suteikia švelnumo, blizgesio, plaukai atrodo sveikiau. Kaukė daro visa tai, ką žada.

Tačiau reikia nepamiršti, kad priemonės kiekis yra labai didelis. Per ilgus mėnesius kaukė spėja pabosti, tiek kvapas, tiek didelis kiekis, tiek patys plaukai spėja priprasti prie efekto ir ima norėti kažko kito... Taip, efektas tikrai geras, kaina super gera, kiekis didelis, tačiau priemonę rekomenduočiau tuo atveju, jei su kažkuo pasidalinsite kaukės kiekį, arba naudosite ne viena pati, o su šeima. Taip kaukė nespės pabosti, naudojimas apkarsti, ir galėsite džiaugtis teigiamu efektu plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus ir prasmingo savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai