2016 vasaros mėgstamiausi / Summer favourites

Vasara... Ji visuomet prabėga labai greitai... Vasara, kupina gražiausių atsiminimų, atostogų įspūdžių, vakarų praleistų prie laužo, maudynių, saulės palydėjimo į jūrą, auksinio įdegio... ir kartu su juo, saulės nubučiuoto, išsausinto veido, karščio nualintų plaukų, kuriuos puolame gaivinti į duris pasibeldus rugsėjui.

"Įdegis nublunka ir išblėsta, o vasaros prisiminimai išlieka"
Citata, autorius nežinomas

Kiekvieną vasarą aš dėviu ryškias nagų lako spalvas, renkuosi intensyvesnį, spalvotą makiažą ir leidžiu sau šiek tiek pamiršti apie kūno svorį, odos stangrumą, kartais, ilgiau užsisėdėjus su draugų kompanija veido oda lieka nepalepinta naktiniu veido kremu... Et, tos mažos vasaros nuodėmės, kurias ateinantį sezoną bandysim atpirkti kruopštesne ir atidesne plaukų, veido, odos priežiūros rutina... Kaip visuomet, išrinkau 15 man labiausiai patikusių gaminių per vasaros sezoną.




Man iš tikro patiko visos dušo želė, kurias naudojau šią vasarą, tačiau būtent ši man įsiminė labiausiai: jos kvapas nuostabus, saldus, gėlinis, galbūt nemėgstančioms saldžių kvapų bus pernelyg saldus. Priemonė labai gerai putoja, yra skalsi, bet smagiausia, kad po jos oda vizualiai atrodo gražesnė, sveikesnė, nors kažkokio drėkinamojo efekto dušo želė tikrai neturi. Man patiko, galbūt daugiau dėl kvapo ir tirštos kreminės konsistencijos, tačiau patiko.



Man tai tobulas šveitiklis kūnui - nemėgstu tokių, kurie tik pamasažuoja odą ir neatlieka savo darbo; tačiau nepatinka ir aštrūs, grubūs kūno šveitikliai, kai per odą grubiai braukoma aštriomis produkto dalelėmis. Šitos priemonės šveitimas tobulas, toks, kokio aš noriu dažniausiai: darbą atlieka, tačiau nėra skausmingai aštrus. Kvapas malonus, tiesa, labiau žiemiškas, nei skirtas vasarai, tačiau man tai nei kiek netrukdė naudoti ir mėgautis priemone. Jei dar nebandėte šių šveitiklių - rekomenduoju.



O va šitas šveitiklis yra labai grubus, stipriai šveičiantis ir puikiai tinka tuomet, kai norisi labai intensyvaus, gero odos šveitimo. Aišku, tokios priemonės kas kartą naudoti tikrai nesinori, man labiau patinka vidutinio intensyvumo kūno šveitimas. Tačiau tomis retomis progomis - puikiai tinka. O ir kvapas toks, kad tiesiog norisi kabinti ir valgyti tiesiai iš pakuotės. Mmmm...



Vienas mylimiausių, per ilgą laiką, mano rankų kremų, kuriuo ilgai džiaugiausi, užsipirkdavau atsargų, tačiau, jis išimtas iš prekybos ir dėl to man labai labai gaila. Kremas gana paprastas, nebrangus, tačiau labai maloniai kvepia, greitai susigeria, labai gerai maitina ir drėkina rankas, jos iš karto tampa gražios. Tiesiog, šis kremas buvo nuostabus, labai.



Man labai patiko, apskritai, alyvuogių aliejus geriau veikia mano plaukus nei saulėgrąžų ar varnalėšų. Šis, gerai drėkino, kas labai reikalinga mano pūstis linkusiems plaukams; plaukai naudojant atrodė geriau, minkštučiai, sveikai spindintys ir sveikesni. Man patiko jo naudojimas ir poveikis.



O va šita kaukė man labai labai patiko, gal kažkiek nepatogu vonioje spaudinėti tas vienkartines pakuotes, bet viskas užsimiršta, kai pamatai efektą plaukams: jie atrodo tobulai ir pamaitinti, ir sveikesni ir pakankamai glotnūs, bet neapsunkinti, ir spindintys ir minkštučiai ir švelnūs... Tobulas, o jei ne tobulas, bet labai labai geras efektas ir gaila, kad pakuotėje yra tik kiekis, skirtas 3 naudojimams.



Aš jau spėjau pasiilgti šio veido prausiklio. Aiškiai pamačiau didžiulį skirtumą tarp kokybiško ir normalaus prausiklio. Su šituo mano veido oda tiesiog šiugžda ar džeržga nuo švaros, o ir pats veidas per visą naudojimą atrodė itin gerai, labai labai gerai... Matyt reikės pagalvoti apie pilną šio prausiklio pakuotę.



Nepaprastas aliejus, aš kažkaip galvoju, kad aprašydama jį labai mažai išgyriau jo efektą: jis tobulai tiko mano odai, ją stangrindamas, drėkindamas, skaistindamas, suteikdamas sveiko spindesio.... ir dar daug daugiau. Priemonė skalsi, jos pakako ilgam, o efektas, nors priemonę baigiau jau senokai, įsiminė ilgam. Aaaa... noriu Monu aliejaus veidui...



Iš visų veido kremų, kuriuos naudojau vasaros metu, tikriausiai įskaitant ir mėginius, Lush man patiko labiausiai: gerai drėkina, pakankamai maitina, suvienodina atspalvį, suteikia skaistumo ir padaro odą gražesnę, taip, kaip žada kremo pavadinimas. Man nepatiko tik kremo kvapas ir sudėtis, kažkaip pastarosios tikėjausi geresnės.



Superinė pigmentacija, geras ir pakankamai ilgas išlaikymas, maloni kreminė tekstūra, dėl pastarosios, norint kad lūpų dažai atrodytų tobulai, nepamaišytų lūpų pieštukas. Iš esmės tarp mylimiausiųjų ji atsirado dėl savo spalvos - ryški, intensyvi, ryškios fuksijų spalvos: tobula šiltai vasarai ir rudens pradžiai. Dažniausiai naudojama vasarą, bet manau dar naudosiu kuris laikas rudens metu.



Nors lūpų dažai/ blizgesiai yra netobuli, savo prastoka pigmentacija, polinkiu šiek tiek iškeliauti iš lūpų kontūro ir trumpu išlaikymu, tačiau jie tarp mėgiamiausių atsidūrė dėl gražių spalvų, iš kurių kiekvienai progai galima išsirinkti sau tinkantį. Dažniausiai vasarai rinkausi rožinį su oranžinėmis dalelėmis (050 What-A-Melon). Tiesiog jie man patiko dėl patogaus aplikatoriaus, tvirtos pakuotės ir dailių spalvų.



Tobulai geras, labai labai geras maskuoklis, puikiai tinkantis visam veidui ir paakių odai, stipriai maskuojantis ir paslepiantis visus netobulumus. Aišku, man jis niekaip neprilygsta mano pamėgtam Rimmer maskuokliui, tačiau yra labai labai geras, gaila tik tiek, kad visiškai neskalsus ir pakankamai greitai senka pakuotėje, matomai baigsis greičiau, nei spės pabosti, o ir ar gera priemonė gali pabosti? Nemanau.



Man nepatinka nuobodžios nagų lakų spalvos, ypatingai vasaros metu, kai galime puoštis ryškiai ir mėgautis tuo be jokio sąžinės griaužimo, jog kažkas ne taip supras. Nors tiesą pasakius man visiškai vienodai, kas ką pagalvos - nagus lakuojuosi taip ryškiai, kaip noriu vieną ar kitą dieną. Visgi, ne tokioms drąsioms, kaip aš, siūlau žalių atspalvių tonais nagus lakuoti būtent vasarą - gražu, neįprasta, tačiau ne pernelyg keista. Na o šie, Golden Rose "Paris yra nuostabus ilgu išlaikymu ir ryškiomis, intensyviomis spalvomis - man jie labai labai patinka.



Šitas rinkinukas yra skirtas tik veidui, nesuprantu, kodėl merginos galvoja, kad mažieji šepetėliai skirti akių makiažui - tikrai ne, viskas veido odai. Tad jei jums reikia makiažo šepetėlių akims, rekomenduoju rinktis tikrai ne šitą rinkinuką. Šiaip Jessup kokybe aš labai patenkinta - kaina nedidelė, o kokybė daug geresnė nei daugumos pigių kinietiškų šepetėlių. Labai rekomenduoju išbandyti, jei norite nebrangių, bet pakankamai geros kokybės makiažo įrankių.



Nors man šis kvapas nėra pats nerealiausias kvapas pasaulyje, tačiau vasarą aš naudojau praktiškai tik jį, todėl natūralu, traukiu jį prie mėgstamiausiųjų. Kvapas lengvas, tikriausiai tinkamesnis pavasariui ar ankstyvai vasaros pradžiai. Tyras, nekaltas, švelnus...


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano mėgstamiausi, tiksliau geriausių 15 gaminių, kuriais mėgavausi vasaros mėnesiais.




Palinkėsiu gražaus rudens,
Padėkosiu, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai