2016/2017 rudens - žiemos tendencijos: populiariausi raštai ir populiariausios spalvos

Vakar, tiksliau šiandien paryčiais jums pasakojau apie 2016/17 rudens ir žiemos aprangos tendencijas, kurios buvo įdomiausios, išskirtiniausios ar dažniausiai matomos ant podiumo, ir įvardijamos kaip populiariausios. Na, o kokios aprangos tendencijos be raštų ir spalvų? Aišku, tiek spalvos, tiek populiarūs raštai lengvai gali būti derinami ir manikiūre, nagų dailėje, aksesuaruose, makiaže, netgi šukuosenose ar plaukų aksesuaruose. tad šį kartą kviečiu pasisemti idėjų šaltojo sezono madingoms ir populiarioms spalvoms, bei įdomiausiems sezono raštams.

Paveikslėlis skolintas iš ČIA


Tikriausiai pirmiausia pradėsiu nuo raštų, o antroje įrašo dalyje keliausime prie spalvų. Tad į kokiais raštais puoštus rūbelius reiktų atkreipti dėmesį:

1. Houndstooth raštas

Aš nežinau, kaip lietuviškai užvadinti šį raštą? Medžioklinio šuns dantų? Skamba kvailai... Geriau siūlau pažiūrėti į paveikslėlį apačioje ir viskas bus aišku. Iš tiesų, tai vienas populiariausių, net labai labai populiarių 2016/17 rudens ir žiemos sezono raštų ir vyrauja jis visur: paltuose, suknelėse, palaidinėse, kelnėse... visur.


2. Languoti raštai


3. Velso languotas raštas


4. Taškuoti raštai


5. Liniuoti raštai


6. Geometriniai raštai


7. Optinės iliuzijos raštai


8. Gėlių raštai


9. Gyvūnų kailio raštai


10. Raštai su gyvūnais


11. Žvaigždučių, gėlyčių ir drugelių raštai

Iš esmės šitoje tendencijoje galima įtraukti visus raštus ir piešinius, kurie padaro mus laimingus: mielos gėlytės, širdelės, lengvi drugeliai ir geometrinės figūros...


12. Pop Art raštai


13. Meniški raštai: portretai ir piešiniai


14. Chaosas arba įvairių raštų mišinys


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ir galiausiai keliaujame prie populiarių spalvų: iš tiesų, nei raštų, nei spalvų daug aprašinėti nereikia, viskas ir taip aišku, ir aš galvoju, ar verta kiekvieną tendenciją trumpai aprašyti prie bet kurios kitos tendencijų srities? Tad pasižiūrime į populiariausiųjų rudens ir žiemos sezono spalvų 10-tuką:

1. Riverside - tamsiai mėlyna


2. Dangaus mėlyna (airy blue)


3. Ryklio odos atspalvis 


4. Ryškiai raudona (aurora red)


5. Šilta taupe (pilka)


6. Apdulkėjusio kedro atspalvis


7. Sodraus pievų žalumo atspalvis


8. Garstyčių spalva


9. Molio atspalvis


10. Bodacious atspalvis


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Savaime aišku, ant podiumo tikrai buvo daugiau raštų ir pastebėta gerokai daugiau rudeniškų ir žiemiškų spalvų bei raštų, tačiau visoms išvardyti nėra tiek laiko, vietos, o pagaliau ir pačioms pabostų skaityti, todėl rodau tik pačias populiariausias.

Kaip ir kiekvieną sezoną, iš populiariausių raštų ir spalvų semiuosi įkvėpimo ne tik aprangos detalėms, tačiau ir makiažui, ypatingai manikiūrui, aksesuarų spalvoms ar detalėms. Kas jums labiausiai patinka? O kas labiausiai traukia akį?




Ačiū, kad skaitote,

Nebijokite drąsių raštų ir ryškių spalvų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai