SAMPLE SIZE. LIOELE Intensive Time Reversing Snail Cream - intensyvus, su raukšlėmis kovojantis sraigių kremas

Priešpaskutinis veido priežiūros, tiksliau, veido kremo mėginėlis iš mano mėginių dėžės. Šį kartą testuojame korėjiečių kompanijos Lioele veido kremą, skirtą brandžiai odai ir kovai su raukšlėmis, kremą, kuris turėtų atsukti laiką atgal.


Ką žada gamintojas: Lioele Intensive Time Reversing Snail Cream yra specialus gydomasis kremas, kurio sudėtyje yra 67% sraigių gleivių ekstrakto, kuris regeneruoja odos ląsteles ir tobulina odos tekstūrą. Kremas padeda paspartinti odos gijimo procesus, skatina odos atsinaujinimą ir šalina negyvas odos ląsteles. Kremas sudėtyje turi kalogeno, kuris drėkina sausą odą, suteikia jai švelnumo bei elastingumo. Produktas stimuliuoja kolageno sintezę brandžioje veido odoje mažina raukšles ir gerina odos tekstūrą.
Naudojimas: po veido emulsijos naudojimo, gausiai padenkite veidą kremu, naudodami pridėtą mentelę.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Phyto Squalane, Niacinamide, Snail Secretion Filtrate (67%),  Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Stearic Acid, Arachidyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Behenyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Arachidyl Glucoside, Arginine, Centella Asiatica Extract, Epilobium Angustifolium Flower/ Leaf/ Stem Extract, Allantoin, Carbomer, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Hydrolyzed Collagen, Adenosine, Disodium EDTA, Donkey Milk, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Propylparaben, Methylparaben, Fragrance.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: apie $37,50 (33,44 EUR)
Kur galima įsigyti: amazon, ebay elektroninėse parduotuvėse, beautynetkorea


Mano potyriai. Visų pirma apie tai, kas mane lengvai suerzino. Aš tikėjausi, ir paspaudinėjusi mėginio pakuotę jaučiau, kad produkto turėtų būti apie 2 ml, vadinasi iki 3 kartų naudojimo vienam mėginukui, o kadangi turėjau du, priemonės turėjo pakakti 6 naudojimams. Tačiau pradūrus pakuotę iš jos išėjo daug oro, ir mėginio vos vos pakako vienam kartui (vienos pakuotės).

Kremas tirštas, riebokas, tačiau tas riebumas nėra mums įprastų kremų riebumo: jis toks maloniai riebiai slidus ant odos, todėl tepant ji visiškai nesijautė apsunkinta. Nors ir į odą kremas susigėrė tikrai ne akimirksniu - reikėjo kelių minučių pilnam susigėrimui. Kremo kvapas lengvo intensyvumo, tačiau sunkokas, skirtas brandžiai moteriai. Ir nors nekvepia kažkokiu konkrečiu kvapu, yra tiesiog malonaus, kosmetinio kvapo.

Priemonę naudojau du kartus, ir per tą laiką galiu pasakyti, kad tik pasitepus ji stipriai maitina ir drėkina odą. Tačiau po pusės dienos man norėtųsi pakartoti kremo aplikavimą, mat skruostus kažkodėl norėtų tempti ir jie lyg vėl prašytų drėkinimo. Pats kremas iš tiesų šviesina oda ir suteikia jai gražesnės, sveikesnės odos išvaizdą. Tačiau apie kovą su raukšlėmis, pasakyti nieko negaliu, manau naudojau ženkliai per trumpai. Taip, oda atrodo lygesnė ir švelnesnė, tačiau nei ypatingo stangrumo, nei poveikio raukšlėms aš nepastebėjau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai