GOLDEN ROSE "Rich Colour" nagų lakas No.12

Man atrodo, kad jau metas pakalbėti apie nagučius ir nagų laką... Šį kartą nagučius lakavau ryškia, intensyvia, vasariška fuksijų rožine spalva iš Golden Rose. Taip taip, už lango ruduo, kalendorius irgi neleidžia pamiršti, jog jau rugsėjis, tačiau kas sakė, kad atėjus rugsėjo 1 iš karto reikia griebti rudeniškas spalvas, pamiršti ryškų makiažą ar manikiūrą ir vasariškas sukneles? Kol oras leidžia ir nuotaika tam pakankamai gera, skubu naudotis proga ir pasidžiaugti ryškiomis spalvomis.

"Kartais viskas, ko jums reikia yra nedidelis spalvų pliūpsnis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: GOLDEN ROSE "Rich Colour" nagų lakas No.12
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas laikymas
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 10,5 ml
Kaina*: 1,85 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Švaros prekės, bei www.ceryx.lt

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės nagų lakas, kurio tik vienas sluoksnis, užteptas plačiu teptuku, suteiks jūsų nagams ilgalaikį saulėtą blizgesį. Sodri nagų lako spalva sukuria išskirtinio grožio nagų manikiūrą.


Nagų lako pakuotė - stačiakampio formos, plokščias, skaidraus stiklo buteliukas. Iš tiesų jo forma man graži ir įdomi, patinka jį laikyti rankose. Dizainas paprastas, puošybos nedaug, naudojami tik skirtingų dydžių ir spalvų užrašai.

Tamsaus, sidabriškai rudo atspalvio dangtelis plastikinis, nors šiek tiek panašu į metalo imitaciją. Dangtelis nusisuka, po juo ant trumpo kotelio yra šepetėlis. Aš tiesą pasakius nelabai mėgstu trumpo ilgio šepetėlių kotelius, kaip ir trumpus makiažo šepetėlius, tiesiog man nėra patogu. Pats šepetėlis platus ir šiek tiek ilgesnis nei vidutinis, todėl tokiu dirbti yra greičiau, tačiau reikia įgudimo, dažant nagą prie odelių. Nežinau kodėl, bet šepetėlis neatrodo tiesiai ir dailiai nukirptas: ar tai gamyklos klaida, ar taip padaryta specialiai, tačiau vienas šonas yra nukirptas trumpiau nei kitas, o viršūnė, nors ir užapvalinta, bet kampučiai ne vienodame aukštyje. Šiaip, kadangi nagus lakuojuosi jau daug metų, man šepetėlis didelių problemų nesukėlė, bet, kaip ir minėjau, kruopštesnio dengimo jis tikrai reikalauja. Ir juo lengva nutepti odeles aplink nagučius.


Konsistencija. Sakyčiau vidutinio tirštumo: nei per skysta, nei per tiršta.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer Acetyl Tributyl Citrate.
May Contain: CI 77163, CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15880, CI 77510, CI 19140, CI 42090, CI 47005, CI 77742, CI 77007, CI 77288.


Poveikis.  Nagų lakas dengiasi lengvai ir tolygiai, tik tiek, kad dėl didelio ir plataus šepetėlio dengimas man asmeniškai šiek tiek apsunkinamas ir reikia viską daryti lėčiau ir kruopščiau. Labiausiai man užkliuvo nagų lako pigmentacija - ji iš tiesų prasta. Spalva buteliuke atrodo tobulai intensyvi ir graži (tiesa, net neįsivaizduoju, kodėl mano fotoaparatas niekad nesugeba šios spalvos tiksliai sufokusuoti ir parodyti tokią, kokia ji iš tiesų yra). Dengiant pirmą sluoksnį ar išgavau skaidrią rožinę spalvą, su antru sluoksniu vis dar persimatė nagas. Na, o nuotraukoje žemiau nufotografuotas 3 sluoksnių rezultatas, kuriuo aš nesu iki galo patenkinta, tačiau dengti dar vieną, ketvirtą sluoksnį, nebeturiu nei laiko, nei kantrybės. O kažkodėl gamintojas nagų laką vadina "Rich Colour", kas turėtų reikšti sodrią spalvą ir intensyvią pigmentaciją. Ir buteliuke ji atrodo ryški ir intensyvi, o tokią, kažin ar galima išgauti ant nagučių - per tris sluoksnius spalvos intensyvumo išgauti nepavyko.

12 numerio atspalvis ryškus, vasariškas, rožinės su fuksijų rožinės intensyvumo atspalviu. Deja, bet mano fotoaparatas niekada šio atspalvio nesugeba tinkamai sufokusuoti ir atkartoti nuotraukose tikrąją spalvą. Tačiau realybėje ji atrodo puikiai, kartu su blizgiu nagų lako efektu.

GOLDEN ROSE "Rich Colour" no.12

Nepaisant kelių minusų, kurių didžiausias - prasta pigmentacija, spalvos išlaikymas džiuginantis. Nagus lakuoju kiekvieną savaitę, kas 7 dienas, o lakas man puikiai atrodė iki pat tos akimirkos, kai nusprendžiau kad metas keisti spalvą. Vadinasi ji puikiai laiko visą savaitę! Tobulai, ne? Jei jums netrukdo prastesnė pigmentacija, rekomenduoju atkreipti dėmesį į šiuos GR nagų lakus - spalvų pasirinkimas milžiniškas, kiekviena suras sau patinkantį ir širdžiai mielą atspalvį.




Ačiū, kad skaitote,

Vasariškos nuotaikos, net ir pasibaigus vasarai,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aš turiu šios serijos numerį 13, panaši spalva, nors ir nemėgstu ryškių, bet šis atspalvis vasarai tikrai idealus :) Tarp būtent šios serijos GR nagų lakų yra tikrai gražių atspalvių, o ir laikosi visai neblogai. Pigmentacija kiekvieno nagų lako skiriasi, kiek pastebėjau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti dėl pigmentacijos - turiu nemažai GR "Paris" nagų lakų ir jiems reikia dažniausiai 2 sluoksnių, ir tik kai kuriems atspalviams pakanaka 1 sluoksnio. Bet kad reiktų 3 - niekad nėra to buvę. Kažkaip du atrodo normos ribose, o va 3 - jau daugokai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą