DOUGLAS Loose Glitter Powder - blizgi purškiama pudra veidui, kūnui ir plaukams

Šiandien aš spindžiu ir žaižaruoju kaip Kalėdinė eglutė, prie dirbtinio apšvietimo mano oda atrodo tobulai su šviesą atspindinčiomis priemonėmis ir Douglas purškiama pudra. Jaučiuosi ypatinga ir graži, tad noriu jums šiandien papasakoti apie dailų blizgesio efektą suteikiančią pudrą, kurią manau kuo puikiausiai galite naudoti ateinančioms šventėms: ir kaina palyginus nedidelė ir kiekis protingas. 

"Neleisk niekam prigesinti savo spindėjimo"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOUGLAS Loose Glitter Powder - blizgi purškiama pudra veidui, kūnui ir plaukams
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui, kūnui ir plaukams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus blizgesio efektas
Labiausiai nepatiko: su pompa sudėtinga užpurkšti ant konkrečios norimos vietos, ypatingai, jei tai nedidelis plotas
Tūris: 5 ml
Kaina*: 9,99 EUR (šiuo metu taikoma nuolaida, parduodamas už 6,99 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Pristatome naujieną - purškiamąją pudrą! Tviska kaip sidabras... Gardžiai kvepia...
Tinka purkšti ant veido, iškirptės srities odos ir plaukų.


Pirmiausia pabandysiu kažkaip trumpai papasakoti apie pakuotę. Mažytis buteliukas pagamintas iš stiklo, užsuktas sidabro spalvos dangteliu su pompa. Dangtelį galima nusukti ir apsukti pompą pagal tai, jūs dešiniarankės ar kairiarankės, arba nusukti, siekiant produkto ne purkšti, o paimti tiesiai iš indelio.

Taigi produktas labai primena senovinius kvepalų buteliukus - man pakuotė žavi, ir labai patinka ta raudonu ir sidabriniu siūlu apnerta pompytė, kurią paspaudus produktas iššauna (jei taip galima išsireikšti), gal tiksliau išpurškiamas, per dozavimo angą. Pastaroji apsaugota silikoniu dangteliu, yra pakankamai didelė. Turiu pasakyti, kad deja tas silikoninis kamštukas, saugantis dozavimo angą, tikrai patikimas - stipriau paspaudus pompytę, produktas pro dozavimo angą tikrai niekur nepabėgs, bet blizgučiai išskrenda pro pompos gale esančią skylutę. Tad, aš sakyčiau, jog kelionėse tokia pakuotė nebus patikima,  o gaila, nes tiek per Naujus, tiek per Kalėdas tokį produktą norėtųsi įsimesti į kosmetikos krepšelį ar rankinę ir pasiblizginti daugiau vakaro eigoje.

Kalbant apie puošybą ir dizainą: pats buteliukas jau savaime yra žavus ir įdomus, tad jokių papildomų dekoracijų ant jo nerasime. Užtat ta etiketė, uždėta ant dangtelio papuošta įvairiais sidabro spalvos motyvais: eglutėm, žvaigždutėm, žvakutėm, kaspinais, dovanėlėm... man šiek tiek gaila, kad informacija pateikta tik ant tos pridėtos etiketės, nes ją nepatogu laikyti ant buteliuko, naudojant nėra kur normaliai uždėti, todėl ją metu iš karto lauk.

Kvapas. Pudra kvepia lengvu ir maloniu kvapu. Kuo konkrečiai, pasakyti labai sunku, tačiau kvapas neerzinantis, nestiprus, o ir nepasakyčiau, kad ant odos išliktų ilgai.

Konsistencija. Biri: sausa, smulkių dalelių blizgi pudra.


Sudėtis: Mica, Talc, Silica, Parfum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal.
May Contain: CI 77891.


Poveikis. Pudra yra tinkama naudoti tiek veidui, tiek kūnui, tiek plaukams. Manau geriausiai ji tinkama plaukams, mat purškiant ant veido - pompa nėra tokia, kad paskirstytų ar pavyktų papurkšti ten, kur norisi, todėl produktas pasklinda plačiai, aišku, jį galima bandyti paskirstyti, tačiau tuomet didelė jo dalis lengvai nusivalo. Ir šiaip, pavyzdžiui, bandant purkšti ant skruostų (nes dargiau nelabai įsivaizduoju, kur norima blizgėti) man kelis kartus priemonės pateko į akis. Dalelės yra lengvos, purškiant dalis jų skrenda į viršų ir į aplinką aplink purškiamą vietą, tad normalu, kad su purkšimu ant veido ne viskas vyksta taip sklandžiai. Aš rekomenduočiau, jei jau labai norisi naudoti ant veido, geriau jau atsukti pompą ir šepetėliu norimą kiekį produkto paimti iš pakuotės ir padengti ten, kur norisi.

Ant kūno odos aš irgi susidūriau su sunkumais - dengti priemonę reiktų tik ten, kur nesilies joks drabužis. Prisilietus prie odos, ant kurios užpurkšta blizgesio, su bet kuo: drabužiais, šaliku, suknelės kraštu, beveik viskas nusivalo iš karto, todėl arba reikės papildomai dengti vakarėlio metu (kas nepatogu dėl nesandarios pompos) arba tiesiog nedengti dekoltė jokiais šalikais.

O va ant plaukų pudra tiek pasidengia tobulai, tiek laikosi gerai ir tikimybė, kad nusitrins yra labai nedidelė. Pudra suteikia tokį blizgesio efektą, kuris man dailiau išryškėja dirbtinėje šviesoje, kartu su judesiu, oda ar plaukai atrodo žaižaruoja spindesiu, o tiksliau, judant paeiliui tarsi suspindi atskiros dalelės, todėl atrodo nepaprastai. Ir jei toks efektas puikiai matomas judant gyvai ir tikriausiai video, tai nuotraukose to tikrojo grožio pagauti neina, todėl nesistengiu fotografuoti rezultato.

Šiaip, tokios purkšiamos pudros manyčiau yra labiau Naujametinis dalykas: man Kalėdos visuomet asocijuojasi su ramiu šeimynišku pasisėdėjimu, o va, Naujieji... šokiai pokiai, blizgučiai, trumpos mini suknytės ir t.t. Todėl aš rekomenduočiau pudrą būtent naujųjų metų vakarėliui, atsargiai dengiant ant veido ir plaukų, galbūt, prieš pat vakarėlį ir ant dekoltė srities. Tviskėkite, žibėkite, žaižaruokite... Naujieji ir gražiausios metų šventės būna tik kartą metuose, ir jos netrunka prabėgti. Tad puoškitės ir dabinkitės, kol gražiausių metų švenčių neužgožė sausio monotonija.




Ačiū, kad skaitote,

Tviskėkite  ir žavėkite per šias šventes,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai