DOUGLAS Silver Glitter Mascara tankinamasis blakstienų tušas

Vos pora dienų iki Naujųjų metų, ir man vis dar norisi plepėti apie blizgius dalykėlius ir blizgią kosmetiką, beveik kaip kokia šarka, kiekvieną gruodį jums siūlau blizgėti ir spindėti. O kada, jei ne dabar? Ir šį kartą aš noriu papasakoti apie Douglas sidabro spindesio tankinamąjį blakstienų tušą, kurį vadinti būtent taip, man neapsiverčia liežuvis. Viršutinis blakstienų tušo sluoksnis? - Taip! Blakstienų tušas? - Jokiu būdu! Net neįsivaizduoju, kodėl gamintojai nusprendė priemonę įvardyti, tačiau tebūnie pavadinimas toks, o jau įrašo eigoje, viską papasakosiu ir jums.

"Jeigu dvejojate, pridėkite daugiau blizgučių"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOUGLAS Silver Glitter Mascara tankinamasis blakstienų tušas
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailiai, šventiškai ir solidžiai atrodanti pakuotė
Labiausiai nepatiko: tušo efektas
Tūris: 4 ml
Kaina*: 9,99 EUR (šiuo metu taikoma nuolaida, parduodamas už 5,00 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Blizgus blakstienų tušas. Šiuo blizgiu tušu paryškinkite savo įvaizdį. Jūsų akys iš karto taps kerinčios.


Produkto pakuotė man asmeniškai labai labai graži ir atrodo kokybiška. Pro skaidrias plastiko sieneles matosi gaminys ir jo konsistencija, tiksliau blizgučiai. Pats plastikas storas, sunkus, atrodo labai kokybiškas ir iš pirmo žvilgsnio gali pamanyti kad buteliukas stiklinis. Žavesio pakuotei suteikia ant dangtelio sidabro spalvos kalėdiški motyvai: čia ir žvaigždutės, žvakutės, eglutės ir dovanos, žaisliukai, kaspinai ir varpeliai... Nuteikia labai žiemiškai ir labai šventiškai.

Skaidrus dangtelis su sidabro spalvos piešinėliais nusisuka, visai kaip įprasto blakstienų tušo. Po juo rasime ilgą, ploną sintetinių plaukelių šepetėlį, suformuotą spirale. Iš tiesų, iš karto galiu pasakyti, kad šepetėlis netinkamas tokios konsistencijos produktui - paima per mažai gaminio ir sunkiai paskirsto jį ant blakstienų.


Kvapas. Nebūdingas blakstienų tušams, man primena metalo ir kosmetikos kvapus.

Konsistencija. Tirštoka, gaminyje daug smulkių sidabro spalvos dalelių.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Polyethylene Terephthalate, Carbomer, Triethanolamine, Panthenol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Hexylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Polyurethane-11, CI 77000.


Poveikis. Jau jūs ką norit, tą sakykit, bet čia tikrai ne blakstienų tušas - dengiant ant nepadažytų blakstienų visiškai nieko nesimato, jos tik sudrėkinamos tušu ir kelios dalelės po ilgo braukymo pasidengia ant mano blakstienų plaukelių, jas apsunkindamos. Paskui jos kažkaip pakeliauja link akių ir man ima jas griaužti ir erzinti.

Dengiant priemonę ant tradiciniu tušu padažytų blakstienų išgaunamas šioks toks blizgus efektas, kurį pabandžiau nufotografuoti vakaro metu prie dirbtinio apšvietimo (foto žemiau). Tad tai greičiau viršutinis blakstienų tušo sluoksnis, negu blakstienų tušas.


Kaip matote nuotraukoje, priemonė uždeda blizgesio ant blakstienų, bet... kad rezultatas būtų matomas aš labai ilgai braukiau šepetėliu per blakstienas, ko pasekoje jos man sulipo ir tapo nebe gražios. Šepetėlis yra visiškai nepritaikytas tokiai priemonei, nes blizgių dalelių paima per mažai.

Kažkada aš išsaugodavau blakstienų tušo galvutes, mat savo blakstienas vis lepindavau ricinų aliejumi, o jam padengti patogiausi buvo seni, gerai išplauti tušo šepetėliai. Todėl radusi tokį namie, pabandžiau normaliu šepetėliu paskirstyti blizgučius. Rezultatas buvo geresnis ir efektą pasiekiau greičiau, tačiau blakstienas priemonė man vistiek sulipino ir akis šiek tiek apsunkino. Tiesa, mažiau negu dengiant ant nedažytų blakstienų, o ir erzinimo (čia dengiant ant padažytų  tušu blakstienų) nebuvo.

Aš tiesą pasakius nepastebėjau, kiek ilgai blizgučiai išsilaiko, kažkaip vis nepasekiau laiko tarpo, o ir pastebėti, kada jie dingsta sudėtinga, mat sunkiai matau ar jie iš viso yra. Iš tiesų, pats blizgučiai nematomi, tačiau dirbtiniame apšvietime blakstienos gana dailiai žybsi ir žaižaruoja. Nors man to efekto norėtųsi daugiau - kad ir kaip bebūtų, tai proginė kosmetika.

Ir visgi, man priemonė nepatiko. Ar aš nesuprantu, kaip ji veikia? O gal tikiuosi per daug? Tačiau šį kartą - ne, na per visą mėnesį bandymo aš taip ir neatradau normalaus padengimo būdo, blakstienos man neatrodė pakankamai blizgios, o jų apsunkinimas ir sulipimas tiesiog nebuvo malonus. Gal aš darau kažką ne taip? Patarkit ir parašykit man, jei taip yra, o kol kas mano nuomone šitas produktas man nepatinka ir netinka.




Ačiū, kad skaitote,

O kaip jūs puošitės per Naujuosius?
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai