Douglas Beauty advento kalendorius (2016 m.)

Ar jaučiat? Iki šv. Kalėdų liko vos 24 dienos! Šiemet dienas bandysime skaičiuoti kartu, kasdien vis atidarant Douglas advento grožio kalendorių.

Kol kas namučių šventėms dar nesipuošiau, nežinau, jei mano sūnus būtų truputį vyresnis, galbūt jau būčiau traukusi iš sandėliuko šventines puošmenas ir dabinusi namus. Kol kas planuoju tai daryti sekančios savaitės pabaigoje, tačiau ar pavyks, bus matyti 😊Tad šventinės nuotaikos kol kas mūsų namuose nė kvapo. O jūs, jau puošiate namus? Kada planuojate tai daryti?

Aišku, labai gaila, kad nėra sniego, net nėra normalaus šaltuko, tai kur čia tu žmogau tas artėjančias šventes jausi? Juk Kalėdos turi būti baltos, užklotos sniego patalu; ir šaltos, kad net tvoros poškėtų... Deja, kol kas nieko panašaus. Nors, girdėjau Vilnius pasidengęs baltu patalu, net pavydu, tikimės tokio sulaukti ir Klaipėdoje.


Douglas grožio kalendorių įsigijau visai nesenai. Pagalvoju, jog švenčių laukti kasdien nudžiuginant save mažyte staigmena yra daug maloniau ir smagiau. Aišku, aš norėjau advento kalendoriaus su dekoratyvine kosmetika, bet deja deja, nusipirkti jo negavau, tad tenkinsimės įprastu. Jei nežinote, primenu, kad šiandien gruodžio 1 diena 😜, jei pasirūpinote advento kalendoriumi nepamirškite, atidaryti pirmojo langelio. Pasižiūrim, kas slepiasi po mano kalendoriaus langeliu?

Gruodžio 1 diena

Palaukit, prieš pakuojant, leidžiam kokią Kalėdinę dainą, visu garsu ir tik tada laužiam pirmojo langelio užraktą. Ar ši, tiks?



O ten slepiasi... VENUS "Aqua 24" drėkinamasis veido kremas. Gal ir nelabai šventiškas gaminys, tačiau, labai malonus veido odai, pasitepus oda jaučiasi šilko švelnumo ir gerai sudrėkinta. Kai patestuosiu daugiau, būtinai papasakosiu plačiau.

Gruodžio 2 diena

Kaip gyvuojat? Kaip antroji žiemos diena? Atrodo vakar mano noras turėti baltą žiemą buvo išgirstas, ir daug kur Lietuvoje pasnigo, žemė apsiklojo baltu patalu, primindama apie ateinančias šventes. Ir aišku, kažkodėl sniegelis nusprendė aplenkti Klaipėdą 😔O taip laukiau... 😁 Mano abu vyrai serga, užpuolė kažkoks virusas ir tiek sūnus, tiek vyras guli lovoje, o aš lakstau aplink su karšta arbata, vaistukais ir vištienos sriubyte. Tik spėk abu apžiūrėti, gal todėl šitas įrašas, turėjęs būti ryte, rašomas tik dabar, nors kalendorių, nutaikiusi laisvą minutę atidariau dar ryte. Tiesą sakant, Douglas advento kalendorius yra mano pirmasis kalendorius, laukiant švenčių. Na taip, kad grožio, tai savaime suprantama, bet, apskritai, kažkodėl pas mus šeimoje nebuvo tradicijos tokiam kalendoriui ir būdami vaikai neturėjome šokoladinių saldainių pripildyto kalendoriaus. Užtat žinau, kad mano vaikas, kai tik bus truputį didesnis, būtinai tokį turės. Juk švenčių laukti daug smagiau su kasdiene mažyte dovana.

Drum-drum-drum... Būgnai ir šventinė muzika... Žiūrim!


Po antruoju langeliu slepiasi DOUGLAS "Home SPA" putojantis vonios kubelis "Beauty of Hawaii". Kvepia labai labai maloniai, gėlėmis ir vaisiais. Gaila, kol kas nežinau, kada turėsiu progą juo pasimėgauti, bet kvapas, mmm... kaip tik man 😊


Gruodžio 3 diena

Labas rytas, oi, tiksliau laba diena! Šiandien kalendorių atidariau anksti ryte, nufotkinau ir puoliau rašyti šitą įrašą, bet kaip visuomet, tai tas, tai anas ir įrašas pasirodo ne anksti ryte, o tik dabar. Taip jau yra, ir labai nestresuoju, kol dienas skaičiuojame teisingai 😀Šiandien Klaipėdoje pagaliau pasnigo! Aišku, to sniegelio nedaug, bet pagaliau jo yra, ir tai iš karto suteikia tokią nerealią šventinę nuotaiką, na nuskriausti mes, klaipėdiečiai, sniegelio turime retai ir nedaug. Tačiau žinau, kad mano Kalėdos šiemet vienaip ar kitaip bus baltos - neplanuojame jų sutikti Klaipėdoje. A... šiandien pas mus miesto eglės įžiebimo šventė, bet net nežinau, ar važiuosim: vyrai serga, bus mieste maišatis, o ir vyras iškeliavo pas savo tėvus, tai nė neturiu laiko normaliai susitvarkyti, nueiti į dušą ir be "mama - mama" pasidažyti. Eh, tie vyrai, net nepagalvoję apie šeimą, iškeliauja savo keliais ir daro tai, kas jiems patinka, ir tai, ko jie nori. Kaip katinai - einu kur noriu, vaikštau, kur noriu vienas. 😡😀 
Taigi, su tokiomis nuotaikomis, darome dar vieną langelį ir tikimės malonios staigmenos sau, vien tik sau. 😁 Pirmiausia, muzika, kurianti šventinę nuotaiką, kadangi lauke yra sniego, kviečiu pasivažinėti rogutėmis!



O, ne... čia vyriška priemonė - DOUGLAS Men "2-in-1 Hydro" dušo gelis kūnui ir plaukams "Bamboo Extract & Sea Salt". Hmmm... dabar duoti vyrui ar ne? Nenusipelnė 😀 Aišku duosiu, tik nežinau ar šiandien. 😄 Kvepia gaiva ir švara, man labai labai malonu, norėčiau, kad mano vyriškis taip kvepėtų. Maloniai, vyriškai, tačiau ne pernelyg stipriai. Dabar vis galvoju, na kalendorius skirtas moterims, ne? Tai kodėl jame yra vyriškų priemonių, moterys tokių nenaudojam ne? O jei aš neturėčiau vyro, kur dėčiau tokias priemones? Ir, šiandien nelabai jaučiuosi nudžiuginta savo mini dovanele. Iš kitos pusės, maloniai kvepiantis vyras irgi savotiška dovana 😁, čia tikriausiai priklauso nuo požiūrio, kiek filosofiškai į tai pažiūrėsim ar kokie jūsų poreikiai. Aš labai neprieštarauju, bet šiandien, kaip tyčia tikėjausi staigmenėlės tik sau vienai...

Gruodžio 4 diena

Sveikos mano mielosios, merginos, moterys, damos ir ponios. Skaičiuojame dienas toliau ir šiandien jau veriame 4 Douglas Beauty kalendoriaus langelį. Apskritai, kol kas sunkiai tikisi, jog kasdien galiu nors trumpam prisėsti ir parašyti tokį įrašą, paprastai savaitgaliais mano laikas išdalintas vyrui ir sūnui, tad rašymui, nuotraukų darymui ar redagavimui nebelieka laiko. Kol kas džiaugiuosi ir stengiuosi netampyti sėkmės už ūsų. 😊 Šiandien laksčiau po parduotuvės ir pirkau dovanas dviem žavioms princesėms, kurias mano sūnus labai norės pasveikinti švenčių proga. Aišku, prie to paties - krūva dovaninio popieriaus, kelios staigmenos mamytėms, tad šventinės nuotaikos po tuputį įsivažiuoja ir ima rastis tarsi muilo burbuliukai vonioje: praktiškai iš nieko. Po ilgo lakstymo tarp išpuoštų vitrinų ir ilgų, Kalėdų atributais žibančių lentynų, nusprendėme, kad būtinai keliaujam pažiūrėti dviejų mūsų miesto eglių ir papuošimų. Oi, pagrindinė tiesiog nuostabi, o Anikės sniego burbulas visiškai naujas dalykas Klaipėdoje, labai patikęs mano mažiukui. Jei smalsu, keliaukite į mano facebook paskyrą, ten įkėliau ir video ir nuotraukų su šiuometinės Klaipėdos eglėmis ir papuošimais. Ne-rea-lu! 
Na, o dabar, ryte išpakuota mini staigmenėlė jau pasiruošusi pasirodyti, tik prieš tai, noriu pasidalinti daina, kurią niūniavau šiandien visą dieną, apimta šventinės nuotaikos ir geriausių emocijų:



Po šios dienos langeliu tyliai tupėjo DAY TOX molio kaukė, kurią būtinai išbandysiu. Šiandien net laiko nebuvo jos atidaryti ir pasižiūrėti, kokia jos konsistencija, kvapas, kaip tepasi ant veiduko. Teks palikti sekančiam kartui.  😉

Gruodžio 5 diena

Ei, sveikutės ✋iki Kalėdų liko 20 dienų! skaičiuoju, ir labai tikiuosi, kad nesusimakaluosiu, mat dienas skaičiuoju atbuline, mažėjančia tvarka (24, 23, 22 ir t.t.), o langelius atidarinėju didėjančia (1, 2, 3 ir t.t.). Žodžiu, bandau sekti dieną prieš tai buvusį dienos numerį, o su langeliais, bent jau kol kas visas aišku, bet et, nebūčiau blondinė, visiems gi visko pasitaiko. 😁 Pirštai sukryžiuoti, kad iki Kalėdų viską suskaičiuočiau, atidaryčiau ir padaryčiau taip, kaip reikia! 👌 Kol kas ši diena mums prasidėjo ne per geriausiai: sugebėjom pramiegoti mažiuko mankštelę, nors jau penktadienį į ją nenuvažiavom dėl virusiuko, kurį Martynas (čia mano sūnaus vardas 😊) pasigavo praeitą savaitę. O ir vaikas pabudo piktas, nes paryčiais nutiko nelaimė, vargšiukas mano špokutis. Na o aš, nuo pat ryto maudžiau vaiką, keičiau patalynę, skalbiau, viriau valgyti, raminau mažiuką ir tik dabar turiu truputį laiko prisėsti ir parašyti "counting down till Christmas" įrašą.
Labai gaila, jog oras fotografuoti šiandien labai labai prastas, tad nuotraukos kokybe nedžiugina. Tačiau pasižiūrėti vistiek pasižiūrim. Penktas langelis didelis, su nekantrumu darau ir tyliai, tyliai niūniuoju - šiandien mano namuose garsiai negalima 😏



Taigi, taigi, šiandien advento kalendoriuje slėpėsi VENUS "Magic Legs" BB kremas kojoms. Iš tiesų, tai kremas kojoms su atspalviu. Aš įsivaizduoju su tokiu būtų labai smagu vasaros metu, kai karšta ir nesinori dėvėti pėdkelnių - pasitepei ir keliauji sau gražiomis kojomis, mosuodama vasariška suknele. O žiemai? Na, žiemą mes vistiek velkamės pėdkelnes 😁

Gruodžio 6 diena

Gruodžio 6 diena! Tiesą sakant, dienas skaičiuoti darosi vis smagiau ir smagiau. Paprastai, na, bent jau praėjusiais ir užpraėjusiais metais aš nepamenu, kad gruodžio pradžioje džiaugčiausi ir taip aiškiai jausčiau, jog šventės jau visiškai netoli. Šiemet, kiekviena diena man vis labiau ir labiau primena artėjančias šventes ir su džiugesiu širdyje jų laukiu! Ar tai dėl advento kalendoriaus? Galbūt, tačiau labiau noriu tikėti, jog dėl to, jog šiemet mano šventes papildys mano vaiko džiaugsmas ir juokas. Nerealus jausmas apima, matant mažylio akis, lyg į kaži kokį stebuklą, įsistebeilėjusias į Kalėdines dekoracijas ir lemputes. Tas tikras, tyras, nuoširdus vaiko džiaugsmas, nors Kalėdų prasmės ir ateinančių švenčių jis iš tiesų dar nesuvokia. Šiandien mūsų diena? Įprastinė mamos ir vaiko diena: ryte apsilankėme mažylio mankštelėse, paskui turėjome važiuoti į baseiną, bet nusprendžiau, kad dar ne, dar pilnai nepasveiko. Todėl tiesiog žaidėme ir linksminomės namie, kartu nusnaudėme kelias valandėles, kas šiaip jau mums nėra įprasta, bet buvo gera pamiegoti dienos metu, kai tavo pirštus tvirtai suspaudusi laiko maža rankutė, ir kai vis glaudžiasi ir glaudžiasi arčiau tavęs... 💕 Dar, nutaikiusi laisvą valandžiukę, prisėdau prie gaminių fotografavimo. Nenufotografuotų priskaupė visa krūva, bet nepajėgiau padaryti nė pusės suplanuotų nuotraukų. Et, kitą dieną, kai vėl pavyks nutaikyti valandžiukę. Tad, bandom judinti nuotaikas, kelti emocijas ir atdarom sekantį kalendoriaus langelį:



Čia slepiasi EOS Visibly Soft lūpų balzamas su gervuogių aromatu. Tikriausiai dauguma merginų labiausiai laukė būtent EOS balzamo. Aš jau esu bandžiusi šios kompanijos braškinį ir melionų skonio iš klasikinės serijos. Čia pakuotė dryžuota ir tiksliai nepamenu bet ji skiriasi nuo klasikinėės serijos. Bus įdomu išbandyti, o kol kas aš jo neatidarysiu, turiu krūvą atidarytų ir nebaigtų balzamų lūpoms.

Gruodžio 7 diena

Šiandien gruodžio 7 diena, ir šiandien yra mano pačios gražiausios, geriausios, tobuliausios ir nerealiausios pasaulyje mamos gimtadienis, šiemet jau jubiliejinis. Kol kas nežinau ar skambinti mamai, ir ar sveikinti, mat savaitgalį jos laukia balius - staigmena. Ša, tik niekam nesakykit, 😁 nes mama kol kas nieko nežino, nei kas nei kaip, nei kokios dovanos jos laukia. Tad taip, tikriausiai šį savaitgalį įrašų nebus, nebent prisėsiu ir parašysiu kas buvo kalendoriuje, o su kosmetikos apžvalgomis, dar nežinau, bet spėju, jog nelabai man išeis.  

Mūsų šiandiena buvo visiškai įprasta daugumai dienų: sportavom mankštelėse. Žinot, keista, kad mano vaikas nuo antro savo gyvenimo mėnesio turėjo labai daug mankštų ir masažų, pirmieji jam buvo ypač skausmingi, kadangi gimė su kreivakaklyste. Iš esmės, kol laukiausi ir nešiojau savo pilvelyje, jam ten nebuvo pakankamai vietos ir didžiąją laiko dalį praleido gulėdamas nepatogioje pozicijoje. Gimus, ta problema taisoma iki metų laiko mankštomis ir masažais, arba metukų laiko vaikučiams atliekama kaklo operacija. Juokingiausia, kad pirmosios mankštelės buvo tikrai skausmingos, tačiau didžiausi skandalai ir nepasitenkinimas iš vaikiuko pusės rodomi būtent dabar, kai pagaliau problemą išsigydėme ir keliaujame į paskutines 2 savaičių trukmės mankštas. Oi, tas mano vaikas, visą rytą barėsi ir burbėjo, kaip nenori sportuoti, nenori stotis, nenoriu žingsniuoti... 😏 Tad mūsų rytas prabėgo sportuojant, paskui važiavom į paštą, gavau kelis siuntinukus su visokiomis smulkmenomis. Galiausiai parvažiavom namo, virėm valgyti, ir toliau, tikriausiai jau nieko keisto: žaidėm, miegojom, aš valiau namus ir pagaliau, galiu trumpam prisėsti prie šiandienos kalendoriaus įrašo ir pasižiūrėti pati, kokia mano šios dienos staigmena.



7-tas langelis labai labai mažytis, tikriausiai pats mažiausias visame kalendoriuje ir kažkodėl, turiu keistą nuojautą, jog žinau, kas čia gali būti. Taip, ko šiandien klausysimės? Norisi kažko tokio "padam-padam", žaismingo, linksmo ir seksualaus. Po mažyčiu langeliu, kaip ir įtariau, slėpėsi ampulė, atrodo veido odai - BELLESSENCE "Hydro Splash" drėkinanti esencija. Bus manau pakankamai įdomu išbandyti, tik tiek, kad būtinai reikės paieškoti daugiau informacijos apie produktą, mat ant pakuotės jos nėra ir nelabai aišku kaip ir su kuo čia ji valgoma, turiu galvoje, kaip naudojama. 

Gruodžio 8 diena

Šiandien mano mažiukas labai sunkiai kėlėsi ir visiškai nerodė jokio noro važiuoti į mankšteles. Kai visą dieną lyja, man atrodo ne tik mažieji, tačiau ir suaugę jaučiasi apsnūdę. Aš ir pati jaučiuosi mieguista, bet, baigusi pagaliau gerti savo rytinę kavą, skubu rašyti kalendoriaus įrašo, kol dar liko šiek tiek laiko vaiko miegui. Šiandien mano planuose susitvarkyti nagučius, dar nežinau, bet tikriausiai lakuosiu tradicine raudona spalva, gal Amway "Diva"? Tiesiog norisi tobulai dailios spalvos - savaitgalį susitinkame visa giminė ir, nesinori atrodyti kaip apsileidusiai mamytei, taip pat, nesinori šiek tiek vyresnių giminaičių šokiruoti savo netradicinių spalvų nagais, tokiais, kaip žalia, mėlyna ar juoda. Šį savaitgalį noriu tilpti į normalios, susitvarkusios, jaunos (nors ir nesu labai jauna) mamos ir moters rėmus. Pabandysim. 😊 Na o dabar, metas pasižiūrėti, kas slepiasi po 8 dienos langeliu. 



Šiandien aš radau DOUGLAS Home SPA rankų kremą "Spirit of Asia", kuris kvepia švelniai ir gaiviai, šiek tiek primena gėles ir vos vos citrusus. Malonus odai, drėkina rankų odą. Aišku, bandžiau dar tik kartą, bet man patiko. 
P.S. man tikrai metas šviežiam manikiūrui :(

Gruodžio 9 diena

Šiandien labai greitai atveriame naują langelį... Siaubingai neturiu laiko, todėl daug nekalbėsiu. Šiandien dar reikia suruošti vyrą, sūnų į balių, surinkti krūvą daiktų, pagaliau juos sukrauti ir kaip nors išsiruošti iš namų. Savaime suprantama, dar būtinai norisi ir papuošti save, nors pastaruoju metu tai ne taip lengva, tiek, kiek lieka laiko, tiek ir turi pakakti, jokio preciziško makiažo nebelieka. Tad labai nepykite, noriu sutaupyti nors kelias minutes, ir iš karto rodau, kas slepiasi kalendoriuje. Šiek tiek muzikos nepakenks, net ir ruošiantis, o jums, bus smagiau žiūrėti, kas gi viduje. Man atmosfera, tvyranti ore, vis labiau ir labiau primena Kalėdas, o jums?



Po šios dienos langeliu - pirmoji dekoratyvinė kosmetikos priemonė iš šio kalendoriaus. Tai DOUGLAS akių pieštukas "1 - Back to Black". Bus smagu pabandyti, atrodo pakankamai universalus dalykėlis, patiksiantis daugumai merginų.

Gruodžio 10 diena

Šiandien šeštadienis ir bandau jums rašyti įrašą per mobiliojo telefono ekraną. iPhone telefonas, kuriame niekaip negaliu rasti lietuvių kalbos, na niekaip. Su perkėlimais ir redagavimais nieko doro, nesigauna, o kaip mane nervuoja automatinis redagavimas... Tiesiog mobilusis nėra skirtas tokiems dalykams. Nieko kažkurią dieną pridėsiu ir suredaguosiu, pakoreguosiu ir sutvarkysiu šį įrašą. O kol kas žiūrim kas slepiasi po šios dienos kalendoriaus lapeliu. Kaip praėjo mano balius? Puikiai, iš tiesų laiką praleidome puikiai, susirinkome visa šeima, pasikalbėjome, pasipliurpėme ir smagiai pasibuvome. Aišku, buvo nuovargio su mažuoju, daug dalyvauti neišėjo: mažasis vis reikalavosi ant rankų, reikėjo anksti miegoti ar sugalvodavo, kad jam atsibodo, nori kažką kito nuveikti ar tiesiog susinervindavo ir pradėdavo verkti. Žodžiu reikalų  su mažuoju buvo, tačiau mielai imčiau jį ir sekantį kartą, mat nepaisant visko, buvome visa šeima. Labai džiaugiuosi, jog mama visą vakarą spindėjo, buvo tikra baliaus karalienė, kaip ir priklauso jubiliatei. Tiesiog, viskas buvo nerealu. 
Pasižiūrime kas po langeliu? Ryt būtinai viską sukoreguosiu ir pridėsiu kalėdines muzikos. Kol kas galvoje skamba ši:



O ši kartą kalendoriuje radau DAY TOX antioksidacinį kremas veidui. Net neįsivaizduoju, kas tai yra ir ką jis turėtų daryti, kol kas... reikės paieškoti daugiau informacijos.

Gruodžio 11 diena

Na va, pagaliau aš namuose. Savaitgalis pralėkė nepaprastai greitai, su gera kompanija, atrodo nieko neveikimas buvo malonus, o širdžiai atgaiva, pagaliau ištrūkti iš namų ir pamiršti buities rūpesčius. Kadangi jau namučiuose, galiu be rūpesčių ir skubos pasižiūrėti, kas po kalendoriumi slepiasi šiandien ir parodyti jums įraše, be skyrybos ir gramatikos klaidų. Šiandien teko automobiliu pravažiuoti pusę Lietuvos, na, sakyčiau beveik pusę, ir oras visur tiesiog pasakiškas, sninga, balta balta. Aišku, kelias slidus, po sniegu ledas, bet čia jau kita tema. 😁Važiuojant namo širdis dainavo šventines dainas ir žvalgantis, viduje buvo gera, gera... Iki kol liko kokie 10 km iki Klaipėdos, kur mus pasitiko gilus ruduo, plikos gatvės, lietus ir purvas. 😡 Nieko gero, visa gera nuotaika dingo akimirksniu, eh, tikriausiai reikia kraustytis gyventi kitur? Bet tik žiemai. 😆Šiaip, dabar šąla, tai tikriausiai ryt iš ryto, kai reikės vairuoti, gatvės bus tikra ledo arena. Mažyliui įspūdžių buvo labai daug, aišku, dabar, kai turėtų miegoti, jis vis dar negali užmigti ir vartosi savo lovytėje. Prireiks poros dienų, kol vėl įsivažiuosim į savaitės rutiną. Na, o ši diena, visiškas chaosas ir balansas mums visiems.
Chaosui karaliaujant namuose ir dienotvarkėje, stengiuosi išlaikyti bent dalelę savo rutinoje ir skubu atidaryti šios dienos kalendoriaus langelio, kaip visad, su muzika:



Šiandien maniškė staigmena yra kvepaliukai, tuoj pažiūrėsiu, taip moteriški kvepalai ANNAYAKE "Tomo" kvepalai, man kvepia gaiviai, su šiek tiek jaučiamais vaisiais. Kol kas nežinau, ar man patinka, pauosčiau tik iš pakuotės, reikia būtinai išbandyti ant kūno odos.

Gruodžio 12 diena

Na va, pusę kalendoriaus jau išpakuota, pusę langelių atidaryta, pusę dovanėlių išimta... Liko nebe tiek daug laiko iki švenčių, na bent jau man dienos senka greitai. Na va, jau kelintą įrašą rašau apie kalendorių, visai nebėra laiko, bet nieko, jau redaguoju sekančio įrašo tekstą, ruošiu nuotraukas ir analizuoju sudėtį, greit turėtumėte pamatyti šį tą iš dekoratyvinės kosmetikos apžvalgų. Mano diena šiandien buvo kažkokia tragedija - vos nepadariau avarijos. Vakar prisikalbėjau, kad šiandien gatvės bus tikra čiuožykla, o taip ir buvo. Vežiau mažylį į mankštas ir parvažiuojant stabdau, o mašina ima čiuožti ledu dar greičiau, nei riedėjo prieš stabdymą. Aišku, aš suprantu, kad gal nėra labai rimtai tiems, kurie turi daug praktikos, bet ši žiema mano pirmoji prieš automobilio vairo. Stabdau prieš raudoną šviesoforą, kur priekyje mašinos, šalia juostoje mašinos, sankryžoje važiuoja fūros, nors lysk po jomis. Aišku, kritinėje situacijoje, per sekundės dalį spaudžiau tiek stabdį, tiek užtraukiau rankinį, mašina sustojo... Kelias sekundes sėdėjau ir negalėjau pajudėti nors eismas jau senai judėjo, įsijungiau avarinį ir jaučiausi tarsi autopilotu važiuočiau toliau. Realiai gavau barti nuo vyro už rankinį, tačiau, aš nemanau, kad pagrindiniu stabdžiu būčiau sugebėjusi sustabdyti mašiną, kai ji slysta ant ledo. Buvo geras šokas, tik po kurio laiko atsipeikėjau, net nepamenu, kaip priparkavau mašiną. Ir po to pagalvojau, na ir keliai... taigi miestas ne šiaip koks kaimelis, pagrindinės gatvės, o sutvarkyti jų iki tokio laiko niekas nesugebėjo? Aš tikrai ne iš ryto važiavau, čia buvo jau po procedūrų, apie 11 ryto! Apskritai, visas eismas dėl ledo ant kelio, mieste vyko maksimum 40 km/h, net ten, kur galima spausti iki 70 km/h.
Tai va, po rytinių nuotykių, apie 1 h dienos reikėjo važiuoti su mažyliu pas gydytoją, ir spėkit, ar norėjau? Nea, bijojau, nors pašvietusi saulė jau buvo aptirpdžiusi kelio dangą, bet vistiek, nors kelias nebuvo prastas. O va grįžtant, suvažinėtas sniegas virto ledo kupetomis ir vėl dainelė nuo pradžių. Eilinį kartą, žiema kelininkus užklupo netikėtai, aišku, man praktika nebloga, tačiau vistiek nesmagu, kai realiai kaimo keliai geriau nuvalyti ir pabarstyti, nei Klaipėdos centrinės gatvė. Ech, streso kupina diena man, o vaikui didžioji ožiukų ir kapriziukų diena, atrodo, vaikas pradėjo labai intensyviai rodyti ožiukus, ką su jais reiks daryti, dar net neįsivaizduoju...
Tai va, šiandien aš visiškai nešventiškai nusiteikusi, tiesiog, ši savaitė man maratonas su vaiku ir bent pusdienis praleistas automobilyje, vežiojant jį iš vienos vietos į kitą. Tačiau kita savaitė tikrai bus smagesnė, jeigu vėl neteks jaustis nesmagiai, jog vyras pamiršo gimimo dieną 😀 Tad nieko nelaukiam, bandom keltis sau nuotaiką ir atidarom šiandienos langelį. Kadangi šiandien 12-ta diena, siūlau paklausyti šios dainos:


Man šita daina labai primena Kalėdų filmą "12 Dogs for Christmas", ten labai gražiai sudėliota ši daina, tiek kad apie šuniukus. Pernai, kai dar laukiausi, net kelis kartus žiūrėjau tą filmą, ir vis atsisukdavau tą akimirką, kai pradeda dainuoti 12 šunų Kalėdoms dainą 😃 Tokie keisti prisiminimai, jaukūs ir jautrūs. 


Šiandien, po mano langeliu, gana didelis indelis su ARTEMIS prausikliu jautriai odai, tinkančiu veidui ir kūnui prausti. Smagu, jog pakuotė didelė, tad bus ne tik šiaip pabandyti, tačiau ir pasižiūrėti, kiek gerai tinka odai.

Gruodžio 13 diena

Gruodžio 13 diena, antradienis. Kaip jūsų antradienis? Šiandien prasidėjo pilnatis, o su ja, dažnai ir visokios nesąmonės. Aš kažkaip nelabai linkusi tuo tikėti, tačiau pilnaties ir visokių kvailų bei beprotiškų įvykių sutapimų tiesiog negali nepastebėti. Kol kas nieko ypatingo ar keisto nenutiko, tiesiog įprastinė diena, tačiau kadangi gruodį skaičiuojame dienas iki Kalėdų, kviečiu jus kartu atidaryti šios dienos advento kalendoriaus langelį. Kaip jau sakiau pradžioje, man ši diena rami: iš ryto su mažuoju važiavome mankštelių, per kurias Martynas visaip kaip protestavo ir nerodė jokio noro sportuoti. Atrodo, kad atėjo toks metas, kai vaikas aiškiai ima rodyti kas jam nepatinka ir nebedaro tai, ko nenori daryti. Po pietų lėkėme į baseiną, kur tiesą pasakius vaikas nebuvo patenkintas, bet kažkaip prasilaužėm, ir treniruotė buvo visai vykusi, jau noriai neriam į vandenį bei noriai ir savarankiškai atliekame plaukimo judesius, aišku, kažkiek ir paplaukiame, tačiau paleisti vieno ilgesniam laikui dar negalima. Pavakare grįžom namo, pagaliau atidariau kalendorių, paskui abu pavalgėme ir tuoj keliausime abu nusimaudyti, mat chloro kvapas atrodo įsigėrė ne tik į plaukus, bet ir į odą. Na o vėliau, mažylis keliaus miegoti. Tad tokia labai įprasta, nieko ypatingo neturinti diena, tačiau beveik visa praleista ne namie. 
Ką gi, vakarui dar turiu planų pabaigti kūno priežiūros įrašą, tačiau nežinau, ar pavyks, o kol kas kviečiu pagaliau pasižiūrėti, kas po tuo 13-tuoju langeliu:



Tai DOUGLAS "Naturals" dieninis veido kremas sausai odai su organiniu argano aliejumi. Pakuotė nedidelė, tačiau tuo ir žavi tokie kalendoriai, turiu galimybę išbandyti daug produktų, kurių galbūt šiaip nepirkčiau. O išbandžiusi, žinočiau, ko noriu, ką pirkčiau, o ko nesirinkčiau. Tad kol kas, visi 13 kosmetikos gaminių man patiko, ir bene visi iki šiol nebandyti, tad bus įdomu ir smalsu, kaip kuris produktas tinka ir patinka.

Gruodžio 14 diena

Nuo pat ankstaus ryto su mažyliu turėjom krūvas reikalų: gydytojai, komisija, kur peržiūrėjom mažylio raidą, ir valio, ji jau paskutinė, daugiau tokių nebebus ir nebereikės, tikiuosi. O ir mankštelių ciklai, kai sportuodavom ištisai po porą savaičių, jau nebereikės, tačiau ir toliau lankysim baseiną. A... šiandien pirmą kartą su mažuoju dviese keliavom apsipirkti, be niekieno pagalbos, ir sekėsi visai neblogai. Pirmoji sėkmė - gerai prisiparkuoti prekybos centro aikštelėje. Tikiu, daugumai, kurie turi nemažą vairavimo stažą tai tapo lengviau negu išsivalyti dantis. O man, vairuojančiai dar nesenai, tai vis dar šioks toks iššūkis ir mažytė pergalė, kai pavyksta idealiai. Parduotuvėje vaikas buvo tiesiog auksinis: visiškai netrukdė, nezirzė ir nereikalavo, kad užsiimčiau tik juo. Turinčios vaikų mamytės, manau puikiai supranta, kaip kartais gali būti sudėtinga prekybos centruose, elementariam produktų apsipirkimui. Aišku, paskui keliavom namučio, ruošėm vėlyvus pietus ar ankstyvą vakarienę, paskui žaidėm ir snaudėm, Dar pavyko pataikyti ant "live" Mūzos įrašo ir pilnai pasižiūrėti. Dievaži, Gražina nereali moteris, kupina optimizmo, charizmatiška, daili, pasitikinti savimi, tikra moteris iš didžiosios raidės. Aš jos įrašus ir youtube kanalą nuolat seku ir visuomet su džiaugsmu peržiūriu naujausius video įrašus. Galiausiai, mažylis numaudytas, išvargęs užsnūdo lovytėje. O aš keliauju prie įrašų, o juos pabaigusi, dar turiu supakuoti šventines dovanas. Na, gal dar ne visas, tačiau bent porą privalau išsiųsti vėliausiai rytoj, ir jau pradedu abejoti, ar jos pasieks adresatus iki švenčių, labai tikiuosi.



Po šios dienos langeliu radau VENUS veido šveitiklį - kaukę, skirtą atgaivinti veido odą ir pašalinti negyvas odos ląsteles. 

Gruodžio 15 diena

10 dienų iki Kalėdų! OMG, ar galit patikėti, kaip greitai išpakuosime dovanas? Kaip greitai sėsime prie stalo su artimaisiais? Kaip greitai švęsime? Atrodo viskas dar nesenai buvo taip toli, o dabar, vos kelios dienos. Ar jau spėjote supirkti dovanas? Supakuoti? Papuošti namus? Spėkit, ką vakar veikiau? Ogi man naktimis labai nesimiega, ir aš sėdžiu ir sugebu iki 4 ryto pakuoti dovanas! O taip... ir supkavau tik pusę tų, kurias reikia supakuoti šiems metams. Tiesiog, šiemet dovanėlių šiek tiek daugiau ir norisi jas supakuoti gražiau. Kadangi miegoti nuėjau tik po 4-tos ryto, šiandien teko keltis 8-tą, greitai praustis ir keliauti su mažuoju svertis ir matuotis, pasirodyti kasmėnesiniam vizitui pas mūsų daktariuką. Sunervino mane šiandien gydytojo požiūris: kai laukti papildomas 40 minučių po savo talono laiko, kai nėra sergančių, o gydytoja sugalvoja šviesti ligos istoriją, ignoruodama esančius su talonėliais, na tiesiog... virš visko. Mes sveiki, ir tokiose įstaigose norime praleisti kuo mažiau laiko ir neprisigaudyti visokių bacilų ir virusų. Be to, vaikas labai norėjo miego, o ir valgymo laikas buvo nebe už kalnų. Galiausiai atsistojau ir pasakiau, jog mes išeinam be vizito, tiesiog, jei mūsų negali priimti laiku, tuomet nereikia, vaikas sveikas, jam nieko nenutiks, jei nepriims. Taigi, tik pasakius mes buvome priimti, tačiau nei mažasis, nei aš nebuvome patenkinti. Na, nelogiška 40-45 minutes laukti po savo talono laiko su mažu vaiku, nelogiška, juolab nebuvo rimtos priežasties, dėl ko mūsų nepriėmė laiku. Tad namo grįžau pikta, vaikas piktas, nei miegojęs, nei laiku pavalgęs. Va, nekokia mūsų diena.
A, dar buvom pašte, išsiuntėm siuntą į Angliją ir paploninom piniginę 25 Eur, tik už siuntimą! Siaubas, dabar galvoju, ar kada buvo panašios kainos? Aišku, siunta svėrė nemažai, bet pernai buvo panašaus svorio ir tikrai tiek nemokėjau. Kažkokios labai prabangios ir brangios tos mūsų šiemetinės Kalėdos... 
Reikalai reikalais, o šiandien atidarysime dar vieną langelį. Ar dar neatsibodo? Sprendžiant pagal tokių įrašų statistiką, jums patinka, todėl bandau iki pat Kalėdų ne tik atidaryti kasdien, bet ir rodyti, kas buvo kiekviename langelyje. Na, kokios dainos norisi šiandien?



Kvepalai!!! Tiksliau tualetinis vanduo, tiesa, skirtas vyrams - MERCEDES-BENZ "VIP Club" Pure Woody by Harry Fremont. Elegantiškas, sodrios medienos kvapas, kurio viršutinė nata atsiskleidžia "rafinuotu ir originaliu šviežių obuolių, gaivaus kardamono ir sodriu, ryškiu imbiero akordu. Širdies natą sudaro kvapiųjų šalavijų dvelksmas, kurį sustiprina saldi, žalsva žibuoklių lapų ir snapučių gaiva". Na, o bazinė arba apatinė nata spindi gintaro akortais.

Iš tiesų, man šitas kvapas nerealus, nežinau, kaip patiks mano vyriškiui, mat jis labiau gaivių ir citrusinių aromatų gerbėjas, bet, gal sutiks, nors kelis kartus pasikvėpinti šiuo... vaje, nuo jo sukasi galva, ir viskas aplink tampa vyriška, solidu, elegantiška ir beprotiškai solidžiai seksualu. Mmm... mano uoslei 👍 labai.

Gruodžio 16 diena

Labas rytas! Gal nors vieną kalendoriaus įrašą pavyks parašyti ir paskelbti ryte? Tikiuosi, jei niekas nesutrukdys, taip ir bus. Dienų iki švenčių vis mažiau, ir darosi aiškiau, kas galėtų slėptis po likusias kalendoriaus langeliais. Pavyzdžiui, šiandieninis nedidelis, ir forma jau matyta, todėl turiu nuojautą, kas bus po juo. Žinote, kai pirkau kalendorių, ten gale buvo pridėtas lapas, kuriame nurodyta, kokie produktai bus kurią dieną, bet kad nekiltų pagunda slapčia vis žvilgtelėti, aš jį išmečiau. Na kokia staigmena, kai žinai, kas tavęs laukia, ar ne? O aš visgi manau, kad tokio kalendoriaus esmė ir yra nudžiuginti ir nustebinti moteris kasdien, iki pat Kalėdų. Šiandien mano diena neturėtų būti labai įtempta: po pietų su mažuoju lekiame į baseiną treniruotei ir pasipliuškenimui. Paskui paimsim tetuką (mano vyrą) iš darbo, namie turim nusimaudyti abu, reikia išlyginti skalbinius, sumesti skalbimui krūvą naujų, noriu apsitvarkyti namučius. Žiūrėk, jau ir vakaras spės ateiti, tada liks užmigdyti Martyną ir turėsiu porą valandų tinklaraščio reikaliukams. Šiandien noriu be šio įrašo, parašyti dar porą, o kaip man seksis? Tikriausiai visgi daug kas priklauso nuo mažojo direktoriaus. 😁



Kaip ir nujaučiau, po langeliu slepiasi putojantis vonios kubelis iš DOUGLAS Home SPA linijos "Harmony of Ayurveda". Mmmm... kvepia kažkuo rytietišku, šiltu ir kartu gėliniu. Manau, kad labai norėčiau daugiau šios linijos gaminių. Tikriausiai reiks keliauti į Douglas, kvapas man nerealus, tiesiog nerealus!

Gruodžio 17 diena

Šiandien, nuo vėlyvo ryto skubėjau į miestą, pas savo kirpėją, vizitui ir plaukų sruogavimui. Kad nereiktų naudoti visokių ten šaknis slepiančių purškalų, jau senai buvo laikas apsilankyti. Jeigu esate pas mane Facebook drauguose, tikriausiai pastebėjote kelias nuotraukas iš kirpyklos, kur mano nerealioji kirpėja Edita 3 valandas sruogavo, tonavo, džiovino ir šiek tiek pasuko plaukučius. Senai nesijaučiau tokia graži ir ypatinga, kaip šiandien, tiesiog, šeštadienio proga. Galiausiai šiek tiek pašmirinėjus po parduotuves, su vyru nulėkėm į ligoninę, deja, turim sergančią močiutę, kurią norėjosi aplankyti. Bet čia liūdnoji dalis, o paskui buvo pakankamai linksma, lėkėm pasisėdėti ir pavakarieniauti trise. Buvo labai faina, kai realiai tikriausiai pirmą kartą bandėm valgyti su vaiku, kuris taip ir taikosi tau iš lėkštės iškabinti maistą ir pats įsikišti į burną, arba su juo pažaisti. 😂 Va, vakarienė prabėgo smagiai, aišku, mažiukas irgi valgė. Galiausiai beliko apsipirkti ateinančiai savaitei, ir pagaliau, mes esame namie.
Labai įdomi ir smagi diena, bent jau man, jau senokai nesijaučiau tokia pasitikinti savimi, lėtai einanti gatve, o ne kaip visuomet - skubanti vos ne ristele, išsidraikiusiais plaukais, pavargusiu makiažu ir dar ant rankų tempianti vaiką. Va, šiandien buvau ir jaučiausi graži!



DOUGLAS "Hair Ultimate Shine" blizgesio suteikiantis šampūnas plaukams, hmm, na įdomi priemonė, tačiau vienas bet... man labai nepatinka, labai nepatinka šampūnai ar kondicionieriai, kurie nėra iš vienos linijos. Ta prasme, man čia trūksta kondicionieriaus, tos pačios linijos. Galbūt reiks pasižiūrėti ir bandyti nusipirkti? Žiūrėsiu, bet jau dabar labai smalsu, kaip ir kas čia su tuo šampūnu.

Gruodžio 18 diena

Rytas prasidėjo nuo trupučio laiko sau, be jau įprasto mano vaiko rutinos, susitvarkius krūvą skalbinių, prisėdau ir susitvarkiau bei persilakavau nagučius. Buvo metas, mano raudonas lakas jau buvo aprupėjęs, o ir parduotuvėje ant jo išbandžiau kelis skirtingų spalvų lakus, todėl atrodė visiškai nekaip. Na aišku, elementarus maisto ruošimas, sekmadienis mūsų namuose kepsnių, orkaitėje keptų bulvių ir salotų metas. Mano vyro skrandžiui šventė, mat darbo dienomis stengiuosi, kad valgytų sveikesnį, mažiau kaloringą ir mažiau riebų maistą. Kol laukiau baigiančio kepti maisto, užmaišiau šokoladinį varškės pyragą. Jį vyras ryt nešis į darbą kolegoms, nors pripažinsiu, labai gaila, jog negaliu atsipjauti gabalėlio ir paskanauti. 😭 Tikiuosi viskas pavyko puikiai. 👌 Galiausiai visi trys keliavome puošti savo Kalėdų eglutės! Pagaliau! Viršuje nuotraukoje matote eglutės kamputį, taip, šiais metais nusprendėme puošti dirbtinę, nors kaip tik labai norėjosi tikros, tačiau, vaikas dar mažas, galvoju, kad eglutė ir taip ne kartą virs žemėn, todėl didelė rizika, kad tikros šakos krisdamos lūž ir ji nebeatrodys tokia graži, kaip turėtų. Be to, šiemet visi stikliniai žaisliukai tebeguli savo dėžutėse: viskas, ką kabinome ant žaliaskarės buvo nedužtančio: plastikas, metalas ir medžiaga. Galbūt kitais arba dar kitais metais bus galima sukabinti ir stiklo žaisliukus.  Aišku, smagiausia eglutės puošimo dalis buvo ta, jog aš ir vyras kabiname ant eglutės žaisliukus, o mažasis juo nukabina! Ir taip, vieną po kito 😁, aišku, jam smagu, jam įdomu, jam viska nauja... Galiausiai tam ir skirtas šis pasaulis - tyrinėti, pažinti, liesti, o mažiesiems, ir seilėti, tad leidome sūnui džiaugtis tuo, ko nori. Galiausiai jis rytoj pamatys pilnai papuoštą eglę, jei vėl nesugalvos nurankioti visų žaisliukų. 😀



Šiandien pas mus gerai žinomas ir gerai vertinamas brandas - STARSKIN paakių kaukė, skirta drėkinti jautrią odą, išlyginti raukšleles ir pašviesinti. Manau ją pabandysiu pakankamai greitai, artėjančių švenčių sūkurio metu.

Gruodžio 19 diena

Dienos iki Kalėdų senka nepaprastai greitai, ir man jau darosi liūdna, jog netrukus visi mano kalendoriaus langeliai bus atidaryti ir jis visas galutinai ištuštės. 😔 Aišku, kad ne todėl, kad jame rasčiau kažkokius prabangius daikčiukus, be kurių negalėčiau gyventi, ne, senai aišku, kad tokie kalendoriai nėra perkami, kad pigiau įsigytumėte kažkokių kosmetikos priemonių. Ne. Aš pasiilgsiu to gero jausmo, kai ryte bėgi išpakuoti kalendorių, paskui džiaugiesi, arba nelabai, rasta smulkmenėle. Iš tiesų, pasiilgsiu ir to kasdienio kalendoriaus įrašo, kai trumpai papasakoju savo dieną, dienos planus ir darbukus, džiaugsmus ir rūpestėlius. Savotiškas raštine forma pateiktas vlogmas, ar ne? Šiandien mano diena prasidėjo 4 ryto, tiesiog, mažylis sugalvojo, jog nebenori miego! Parsinešiau jį pas mus į lovą, ir ten jis prasiblaškė beveik iki 7 ryto, abu nemiegojom, nes jis vis vartosi, trinasi, ropoja kažkur, užkrenta nepatogiai, bando prisiglausti, stumia ir žnybia.... Žodžiu, aš tai saugojau, kad nenuropotų prie lovos krašto ir neiškristų, tai buvau išbudinta iš paviršinio miego nuo skaudaus bumptelėjimo ar įžnybimo, gerai, kad nesugalvojo kandžiotis. 😀 Užsnūdo tik prieš 7-ias ir aišku pramiegojo savo pirmus pusryčius. 
Oi, va ir baigėsi mano planai parašyti jums anksti. Vaikas pabudo, vaikui reikia rankų, ir kaip kiekvieną rytą, kol išsimyluojam, pasiglaustom ir diena spėja išaušti. A, nors tikrai negaliu pasakyti, kad nieko nenuveikėm: kartu supakavom vyro gimtadienio ir Kalėdų dovanas, aš lankstau ir klijuoju, o jis vis bando įsikišti dovanų popieriaus ar lipnios juostelės ritinėlį į burną. Tad pilnai nepabaigiau, reikia dar juostelės ir kaspino, padarysiu tai šiąnakt, tikriausiai. Kokie mūsų šiandien planai, nežinau, daugiausiai buitiniai: reikia paruošti valgyti, kaip kasdien, išsivalyti namus, po savaitgalio visad lieka nemaža betvarkė, tad sudėti tam tikrus daiktus į vietas. Aišku pajungti abi savo tarnaitės - turiu galvoje indaplovę ir skalbimo mašiną. Tad realiai tokia buitinė ir paprasta diena, niekur šiandien eiti neketinam, nebent po pietų miegelio, kuris visai išsibalansavo, eisim  į lauką.



Taigi, mano nuojauta sakė, kad ten pieštukas, tik neatspėjau, kam pieštukas skirtas. Iš tiesų, tai DOUGLAS lūpų kontūro pieštukas "2-Bois De Rose", tokio nude atspalvio su rožinėmis dalelėmis - manyčiau pakankamai universalus atspalvis, ne kažkoks beprotiškas, tad tiks beveik kiekvienai, mėgstančiai dažytis lūpas.

Gruodžio 20 diena

Šiandien su mažuoju keliavome pasipliuškenti baseine ir turėjome patį geriausią laiką per visą šią savaitę. Ir mažasis rodė norą pliuškentis ir mielai atliko visus pratimus, žodžiu, buvo nepaprastai laimingas. Po treniruotės dar pasibuvome su keliais vaikučiais ir jų mamytėmis, o paskui keliavome pas draugą į svečius: pyragiukas, arbatėlė, pokalbiai ir, net nepastebėjau, kaip prabėgo laikas, ir buvo laikas keliauti namo. Mažieji praleido nepaprastai gerą, kokybišką ir malonų laiką kartu. Dūko ir žaidė, linksminosi ir bendravo. Net grįžus namo mano mažylis labai laimingas, aktyvus ir linksmas. Aišku, linksmybės dar nesubaigė, nes keliaujame maudytis ir paskui jau tikrai miegoti, o aš - bandysiu parašyti jums apie OŽ grožio sistemą ir jau prieš savaitę gautus produktus. 



Šiandien pas mane kalendoriuje DOUGLAS "Naturals" drėkinanti veido kaukė su argano aliejumi, manau tinkamas produktas mano odai, ir bus labai gerai naudoti po švenčių, atgaivinti veido odą.

Gruodžio 21 diena

Tai va, šiandien man asmeniškai labai smagi diena, kadangi - GIM-TA-DIE-NIS!!! 👏💃 Ne, ne blogo, ne tinklaraščio ir ne vaiko, gimtadienis mano ir tik mano, na, dar ir mano vyro, bet apie jį mes kalbame mažai, tad gimtadienis. Nežinau, ar ta pačia proga, bet mano vaikas šiandien atsikėlė labai geros nuotaikos ir pusę ryto šypsojosi, paskui aišku, ji subjuro, mat katinas vėl perbrėžė vaikui veidą, nežinau, ką reikės daryti su savo mylimu gyvūnu, jei nesibaigs išpuoliai prieš vaiką? Žodžiu, o paskui, viskas pradėjo kristi iš rankų, vaikas tapo irzlus, nieko nebespėjau ką buvau suplanavusi. Tik vaikui užmigus pietų miegelio, galėjau eiti nusiprausti ir pasidaryti sau makiažą 💅💋 bei apsirengti. Vakar mano vaikas gavo didžiulę dėžę kalėdinių dovanų, bet jos neatidarysim iki švenčių, na o šiandien, dar beveik mieganti ir tik su chalatėliu sulaukiau kurjerio ir siuntinuko iš Golden Rose. Nežinau, ar gimtadienio proga, bet buvo nepaprastai malonu. Šiuo metu rašau jums ir laukiu iš darbo grįžtančio vyro, turiu jam dovanų ir, galbūt kažką gausiu pati, planuose šiemet neturiu nieko konkretaus, elgsimės pagal situaciją. Pernai buvau priplanavusi ir beveik nieko nepavyko, o šiemet, lai bus viskas spontaniškai. 😀



Pamenate, kai bambėjau, kai radau šampūną iš Douglas, bet nebuvo jokios kondicionamosios priemonės? Va, šiandien radau tos pačios linijos kaukę plaukams - DOUGLAS "Ultimate Shine" atkuriamąją ir spindesio plaukams suteikiančią kaukę. Valio!!! Šampūnas išgelbėtas ir aš galėsiu šias priemones išbandyti kartu.

Gruodžio 22 diena

Šiandien važiavom į miestą pirkti dar daugiau dovanų kalėdoms - tiesiog, labai nemėgstu visko palikti paskutinei minutei ir esu pratusi pirkti gerai apgalvotas ir suplanuotas dovanas. Ryt ryte išvažiuojam į Vilnių švęsti Kalėdas ten, iš anksto tarėmės, kad dovanos bus tik vaikams, o suaugusieji, tiesiog nieko nedovanosim, tačiau vakar, paskutinę minutę žmonės, pas kuriuos važiuojame pranešė, kad visgi dovanos bus visiems. Na ir ką - šiandien lėkėm į parduotuvę, visko supirkti ir rasti, ką kam dovanoti. Eismas žiaurus, mašinų pilnas miestas, o aš už vairo, prie Akropolio aikštelė pilna, nėra kur mašinos pastatyti, aišku po ratuko apsukus radom. Bet žiauriausiai - aš, su nedidele vairavimo patirtimi už vairo, moteris neturinti teisių ir mano vaikas... bandom išvažiuoti iš Akropolio ir, nu neįmanoma, prie išvažiavimo kokį 15 minučių tiesiog stovėjom eilėje. Nelogiška ir nesąmoninga! Aš visad vengiu parduotuvių per tokias šventes ir realiai pirmą kartą pamačiau tiek mašinų ir tokį eismą, kuris realiai stovi vietoje - niekas nevyksta. Ne išimtis ir pačiame Akropolyje: žmonių milijonas, vos prasibrauni. Ir ne vakare, po visų darbų, ne, dienos metu: na visgi, darbo diena, ką žmonės į darbus neina? Wow, nors, visas dovanas, viską kiekvienam daugmaž apgalvojau ir kruopščiai išrinkau (kiek galima kruopščiai turint parą laiko pagalvoti). Daugumos parduotuvių lentynos iššluotos, ypatingai kosmetikos, didžiausios eilės buvo Douglas, kur klajojo daug pasimetusių vyrukų ir akimis vis ieškojo konsultančių ir bet kokios pagalbos 😁
Tad mes pagaliau namuose, dar važiavau pasiimti vyro iš darbo, pabaigsiu įrašą ir keliausiu supakuoti krūvos šiandien nupirktų dovanų. Nežinau, kaip man seksis iki Kalėdų prisėsti prie kažkokio įrašo? Tikiuosi, jog kaip nors, tad su šventėmis jūsų dar nesveikinu.



Po langeliu šį kartą radau šį tą iš Anny kompanijos. Iš pradžių galvojau kad čia skaidrus viršutinis nagų lakas, tačiau ne, čia ANNY "6in1" priemonė nagams "950": stipriklis, nagų lako pagrindas, viršutinis skaidrus nagų lakas, tad realiai tinka naudoti visur, tiek po spalva, tiek ant lako, tiek siekiant sustiprinti nagų lako plokšteles. Manau bus mielai naudojama ir pilnai sunaudota.

Gruodžio 23 diena

Jau rytoj į mūsų duris pasibels Kūčios, rimties, susikaupimo ir šeimos metas, o po jų - pakuosime dovanas ir džiaugsimės gražiausiomis metų šventėmis. Na, o kol kas, lukštename kalendoriaus langelius ir su mažomis staigmenomis laukiame artėjančių šv. Kalėdų. Vakar iki pat vėlumos, užmigdžius mažylį, sėdėjau ir pakavau krūvą dovanų, kurias Kalėdų senis anksti ryte atneš mažiems ir dideliems. Darbas nėra labai lengvas, kad ir kaip stengiesi, vistiek, nesi profesionalus dovanų pakuotojas ir kažkur išeina ne taip, kaip nori ir ne taip, kaip tikiesi. Tačiau nesvarbu, svarbiausia gi, parodytas dėmesys artimajam ir noras nudžiuginti. Šiandien atsikėlėm anksti ryte ir namuose prasidėjo tikras balaganas: lakstymas po namus bandant nepamiršti vieno ar kito daikto, bandymas viską sutalpinti į turimus krepšius ir labai stipriai neapsikrauti. Tačiau daiktų vistiek išėjo labai daug, aišku, kažkodėl mažylio krepšiai didžiausi ir jų daugiausia. Orelis išvažiuojant tikras siaubas - lyja, apsiniaukę, tamsu ir visai nešventiška...
Pagaliau mums pavyko kažkaip susiruošti ir esame pakeliui į Vilnių, važiuojame visoms Kalėdoms ir kol kas tikimės smagaus ir nuotaikingo laiko. Šiandien reikės padėti susiruošti maistą Kūčių vakarui, susėsime pabendrauti ir pasibūti. Todėl žinau, kad laiko, skelbti šitą įrašą tikriausiai nebus, todėl noriu paskelbti dabar, kol dar turiu kelias laisvas minutes.



O šiandien po langeliu slapstėsi ANNAYAKE "Ultratime" paakių kremas nuo raukšlių, maniškis iš Douglas kaip tik eina į pabaigą, tad džiaugiuosi, jog nenusipirkau naujo, bandysiu šį.

Gruodžio 24 diena

Sveikos mano mielosios, su šventomis Kūčiomis ir paskutine diena, prieš Kalėdas. Taip, šiandien yra paskutinis kalendoriaus įrašas ir kalendoriaus langelis. Iš pradžių, galvojau dar daryti kažkokį apibendrinimo įrašą, bet galiausiai pamaniau, kad trumpai kalendoriaus apibendrinimą ir nuomonę išsakysiu čia, šitame, paskutinės dienos įraše. Tad mes Vilniuje, aktyviai ruošiamės Kūčių vakarienei: pjaustome, maišome ir vykdome visus virtuvės šeimininko nurodymus. Aišku, viena akimi vis seku vaiką: jam šiek tiek neįprasta būti ne namuose ir miegoti kartu su tėvais, ir matyti kitokią aplinką. O kur dar šviežiai besikalantis dantukas, kuris vis nervina ir neleidžia ramiai pažaisti? Ech, tačiau šiemet pirmosios šito vaiko Kalėdos ir jos būs ypatingos. Ir toliau pjaustau burokėlius, mintimis grįždama prie šių metų, visgi, jie buvo nuostabūs - naujas šeimos narys suteikė visai kitokią prasmę mūsų gyvenime, abu su vyru tapome laimingesni, linksmesni ir be proto dėkingi Dievui už šitą stebuklą, kuris vis ropoja prie mamos ir prašosi paimti raudonomis nuo burokėlių mamos rankomis. Šie metai mums tikrai kitokie, visad atrodė, kad auginant vaiką mes, tėvai jį mokysime gyvenimo, naujų dalykų, pažinimo, suvokimo ir supratimo apie jį supančius daiktus ir aplinką, tačiau jis mus išmokė ne ką mažiau, elementarus pavyzdys - kantrybės, kuria iki šiol nė vienas mūsų nepasižymėjome. O kiek daug dar visko laukia... Taip, šie metai mums buvo nepaprasti... 
Ką, gi, su tokiomis, dėkingumo ir džiaugsmo, šeimos ir artimo apgaubtomis, apvyniotomis ir suspaustomis mintimis, noriu parodyti, kas gi buvo po paskutiniu kalendoriaus langeliu.



Tiesą sakant, man tai didelė staigmena - viduje pakankamai didelis TONI GARD "Sea Side" kvapnaus vandens buteliukas, maloniai kvepiantis jūra, gaiva ir moteriškumu. Keistokas, ir man, gėlių mėgėjai šiek tiek neįprastas aromatas, tačiau patinka, o ir išsilaiko ant mano odos ilgai. Super, ne? tai yra trečia kvepaliukų pakuotė iš advento kalendoriaus.

GALUTINĖ NUOMONĖ:

Taigi, visas advento kalendorius atidarytas, apačioje pridėjau nuotrauką to, ką radau jame (produktai nėra sudėti eilės tvarka). Man atrodo, kad už tokią kainą, produktų nemažai, kad ir pakuotės daugumos sumažintos. Ir šiaip, visi produktai labai skirtingi: yra ir veidui ir rankoms ir plaukams, ir dekoratyvinės ir kvepaliukų... visko. Aišku, radau 2 produktus skirtus vyrams, tačiau taip pat 3 kvapus kūnui, 2 dekoratyvinės kosmetikos produktus, nagų stipriklį, Eos balzamą....

Aš žinau, ko jūs manęs klausite - ar verta pirkti kalendorių? Nors produktų kaina susidaro panaši į kalendoriaus kainą, visgi, manyčiau, jei jums reikia gaminių, tada ne. O jei norite sau prieš Kalėdas kasdien surasti po nedidelę staigmeną, tuomet taip. Juk tokių kalendorių esmė ir yra staigmena, todėl nederėtų to pamiršti. 

Šiaip dėl savo įvairumo, kalendorius man patiko, tikriausiai jame kiekviena ras to, ko nori arba kas patinka. Va ta įvairovė mane ir sužavėjo labiausiai, iš tiesų, niekad nežinai ką gausi, tad aš esu patenkinta. Be to, žinant tai, kaip man patinka bandyti įvairius gaminius, aš turiu puikų šansą išbandyti daugybę naujų gaminių ir tai man patinka ne mažiau, negu produktų įvairovė.


Ir galiausiai, kadangi šiandien šv. Kūčios, prieš sėdant prie šventinio stalo, noriu padėkoti jums visoms, kad skaitote, kad esate, palinkėti šiltų švenčių su jums svarbiais, mylimais žmonėmis, surasti kelią namo, atrasti ramybę ir su visais susitaikyti, galbūt apsilankyti bažnyčioje (net jei netikite, meditaciniais tikslais), pakalbėti su senai pamirštu draugu, tiesiog, prisiminti viską, kas buvo gero, pamiršti ir atleisti už blogą. Susitaikyti ir švaria širdimi kūčioti. 

Na o ryt, mūsų jau lauks Kalėdų Senelio dovanos, mažųjų juokas ir pačios šilčiausios ir geriausios emocijos. Manau, kad ryt jau niekaip nepavyks prisijungti, bet pažadu pasistengti. O kol kas, gražių jums Kūčių vakaro.




Linksmų švenčių!
Ačiū, kad esate kartu 😚
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaip įdomiai, gavau dovanų vokišką tokį advento kalendorių, bet dovanėlės - kitos

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip įdomiai, aš galvojau kad visose šalyse kalendoriaus turinys toks pat :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą