ANNAYAKE "Ultratime" stangrinamasis paakių kremas kovojantis su raukšlėmis

Aš visuomet jaučiau šiokius tokius kompleksus dėl savo paakių srities: ji visuomet buvo tamsi, o pastaraisiais metais atsirado nemažai juoko raukšlelių, kurias tiesiog knieti šalinti lauk su stipresniais, nei tik drėkinamaisiais paakių srities kremais.

Annayake kompanijos mini dydžio pakuotė mano namuose atsirado pakuojant Douglas advento kalendorių. Ir jau tuomet buvo pakankamai aišku, jog čia gana stiprus paakių srities kremas, o daugiau pasidomėjusi apie kompaniją ir jos produkciją, sužinojau, kad tai tikrai nėra nebrangi kosmetika. Tačiau gaminama Prancūzijoje, remiantis senomis Japonijos tradicijomis ir šiandienos mokslu. 

Tad kremą bandžiau gana drąsiai, ir rezultatu labai džiaugiuosi. Ar galima efektą pamatyti panaudojus vos 7 ml? Drąsiai! Pasižiūrim 😉

Kuo labiau prie ko nors prisiriši, tuo labiau tai sprūs tau iš rankų. Prisirišimas tėra dar vienas mėginimas suvaldyti tai, kas ne tavo valioje. Kai jauti poreikį ko nors įsitverti, atsigręžk į save ir išsiaiškink, kas dedasi tavo galvoje. Leidęs įvykiams klostytis savaime, galų gale sulauksi kur kas didesnio atpildo.



Produktas: ANNAYAKE "Ultratime" stangrinamasis paakių kremas kovojantis su raukšlėmis
Gamintojas: "Annayake" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: stangrinti, lyginti raukšles, mažinti tamsius ratilus paakių srityje
Tinkamas tipas: kadangi nenurodyta kitaip, spėju visiems odos tipams
Labiausiai patiko: vizualiai matomas efektas
Labiausiai nepatiko: nepigus
Tūris: mano turimos pakuotės 7 ml, pilno dydžio - 15 ml
Kaina*: 95,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Inovatyvi priemonė, spendžianti su paakių oda susijusias problemas. Lygina apie akis išsidėsčiusias raukšles ir matomai pakelia vokus. Sudėtyje yra veikliųjų medžiagų, mažinančių tamsius ratilus ir paburkimus. Su kiekviena diena oda tampa jaunesnė ir labiau švytinti.
Naudojimas: švelniai dengti rytais ir vakarais ant viršutinio akies voko nuo vidinio iki išorinio akies krašto. Pakartoti ir paakių srityje. 

Jau 20 metų „Annayake“ su Vakarų pasauliu dalijasi sudėtingomis japonų kosmetikos paslaptimis. Šiuose ritualuose reikšmingas kiekvienas gestas, o kiekviena diena vis priartina prie grožio ištakų. Šiandien prekių ženklu „Annayake“ pasitiki daugybė reiklių viso pasaulio moterų, siekiančių geriausių rezultatų ir trokštančių tiksliai pritaikytų odai priemonių, kurias jos galėtų naudoti pačios.
„Annayake“ – tai 80 metų pažangių tyrimų, vadovaujantis 2000 metų senumo tradicijomis. Japonijos tyrimų laboratorijose „Annayake“ priemonės kuriamos pagal naujausias technologijas. Tiksliai atrinktos veikliosios medžiagos, novatoriškos formulės, švelnios konsistencijos ir išmanus pateikimas... Kiekvienas naujas „Annayake“ produktas – tai įvykis kosmetikos pramonėje, geriausių mokslininkų darbo ir pagarbos per tūkstantmečius sukauptoms tradicijoms vaisius.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Aš jau įžangoje minėjau, kad turi mini dydžio kremo pakuotę, kuri yra raudonos tūbelės formos su mažyte dozavimo anga. Tačiau šitos pakuotės neparduodamos. Pirkdami jūs gausite cilindro formos buteliuką, po kurio dangteliu tikriausiai slepiasi nedidelė pompa.


Kvapas. Man kremo kvapas labiau primena kažkokių silpnų cheminių priemonių kvapą. Kadangi gamintojas sudėtyje nenaudojo kvapiųjų medžiagų (išskyrus natūralius ekstraktus), tai toks kvapas realiai atsiranda kai gaminant produktą sumaišomi ingredientai. Tad natūralus kosmetinės priemonės kvapas, kuris jaučiamas tik padengus ir tik uostant nuo odos. Kadangi paakių srities patys tikrai neuostome, tai aš to kvapo per visą naudojimą niekad neužuodžiau, išskyrus testavimą ant rankos.

Konsistencija. Paakių kremas baltos spalvos, labai lengvos ir greitai susigeriančios konsistencijos.


Sudėtis: Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Cetyl Palmitate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Albizia Julibrissin Bark Extract, Behenyl Alcohol, Phenoxyethanol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Stearic Acid, Sodium Benzoate, Cera Microcristallina, Paraffin, C12-15 Alkyl Benzoate, Carbomer, Xanthan Gum, Tribehenin, Ceramide NG, PEG-10 Phytosterol, Darutoside, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-7.


Poveikis. Šitą kremą tepiau tiek ant viršutinio, tiek ant apatinio akies voko. Vienas maloniausių dalykų buvo itin spartus kremo susigėrimas - atrodo tik padengiau, o jau nejaučiu jokio riebumo, tik lengvą vėsumą, drėgnumą.

Kremą pradėjau naudoti birželio viduryje ir dar turiu truputį jo likučių šiai dienai. Per pastaruosius porą mėnesių pastebėjau, kad mano paakių oda įgavo sveikiau atrodantį atspalvį, tamsūs paakiai pamažu dingo, šviesėjo. Ir palyginus šiai dienai, man nebereikia tiek daug maskuoti, kiek anksčiau. Retkarčiais leidžiu sau iš viso nenaudoti jokio maskuoklio. Aš negaliu sakyti, kad paakių sritis nebeturi jokių juodulių, tačiau jie ženkliai mažesni.

Kalbant apie kitą pažadą - raukšlių sumažinimą aš nepasakyčiau, kad kremas veikia, arba veikia labai silpnai. Juokiantis tos raukšlės palyginus stipriai išryškėja, nematau, kad jos sumažėjusios. O va paakių zona šiek tiek stangresnė, oda aplink akis įgavo daugiau tvirtumo. Žiūrint į nuotraukas iki kremo naudojimo, ir dabar, atrodo, kad kremas šiek tiek pakėlė mano užkritusius viršutinus vokus! Galbūt paveikti raukšles reiktų ilgesnio naudojimo laiko?

Apskritai, kremas superinis - vienas sitpiausiai veikiančių priemonių, kokias esu naudojusi. Jeigu kankinatės su tamsiais paakiais, oda aplink akis jaučiasi paglebusi arba reikia drėkinimo - šitas kremas jums turėtų patikti. Aišku, yra ir kainos aspektas. Aš asmeniškai šiai dienai tiek mokėti už kremą paakiams negaliu, tačiau jei galite sau leisti - rekomenduoju!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai