FROTTO drėgnos servetėlės: "Orange", "Melon", "Chamomile", "Fresh"

Ar dažnai naudojate drėgnas servetėlės gražindamiesi ar nuvalydami makiažą? Savo veidukui valyti drėgnas servetėles jau pamiršau - man nepatinka pojūtis po valymo ir nemalonus trynimo jausmas. Aš daug mieliau viską nuplaunu vandeniu. O va darantis makiažą drėgnos servetėlės šalia man būtinos - ne tik dėl stipriau byrančių produktų, kurių pastaruoju metu turiu ne taip ir mažai, tačiau ir dėl to, kad mano namuose, šalia manęs ir ypatingai tuomet, kai dažausi tiesiog prilipęs mažylis. Vos spėsiu nueiti į vonią, visas amno makiažas jau bus iščiupinėtas ir išdažytas. Man daug patogiau šalia turėti pakelį ir esant reikalui nusivalyti rankas.

Iki šiol naudojau kūdikiams skirtas servetėles - jos pigios, jų daug ir realiai nedaug kuo skiriasi nuo kitų. Tačiau pastebiu, kaip nespėju išnaudoti pakelio, o dugne esančios servetėlės tampa gerokai sausesnės nei turėtų būti. Tad šį kartą trumpai noriu papasakoti apie man labiau pasiteisinusias servetėles. Kviečiu skaityti.

"Žmogui būdinga klysti, o mulkiui - užsispirti dėl savo klaidos"
Ciceronas


Produktas: FROTTO drėgnos servetėlės: "Orange", "Melon", "Chamomile", "Fresh"
Gamintojas: Pagaminta Rumunijoje
Paskirtis: keliaujant, veido odai, po valgio, kūdikių odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigios, paprastos servetėlės kasdienėms reikmėms
Labiausiai nepatiko: deklaruojama paskirtis visai neatitinka tikrosios
Kiekis: kiekvienas pakelis po 15 vnt.
Kaina*: kiekvienas po 0,19 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Servetėlės sukurtos specialiai veido valymui ir atgaivinimui. Tinka naudoti visai šeimai. Patikrinta dermatologų. Sudėtyje nėra alkoholio.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Chlorhexidine Digluconate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tetrasodium EDTA. (apelsininių sudėties gale dar randame Limonene ingredientą).

Dermatologiškai patikrintas.
Be alkoholio.
Hypoalerginis.
Fiziologinis pH.
Su vitaminu E ir glycerinu.


Poveikis. Šitos drėgnos servetėlės, kaip teigia gamintojas yra skirtos naudoti tiek veido odai, tiek kūdikiams, tiek keliaujant, tiek rankas pasivalyti. Tačiau aš labai labai nesutikčiau, kad jos tinkamos veidukui valyti - jokiu būdu. Visų pirma, makiažą jos valo sunkiai, o antra, - stipriai griaužia veido odą. Bandžiau tik kartą (įkvėpta to gražaus paveiksliuko nugarėlėje) ir iš karto lėkiau plauti paraudusios ir sudirgusios veido odos. Labai tragiškai nebuvo, bet jei nebūčiau plovusi, nesu tikra kaip stipriai būtų sureagavusi mano kūno oda. 

Ant nugarėlės lygiai taip pat randame ir žavingą kūdikio paveiksliuką, o ir užrašai byloja, kad tinka visai šeimai, tačiau po savo nuotykių su veiduku, net nedrįsčiau jų bandyti and savo mažylio odos (nors jis jau nebe kūdikis). Žinau kaip vasaros metu sunku tampytis didelį poką kūdikių servetėlių, tačiau yra mažučiai pakiai specialių kūdikių servetėlių (radau vos po 10 vnt. vienoje pakuotėje), bent jau Pampers tai tikrai, mat tokias esu įsimetusi į savo rankinę ir jokio didelio pakio tampytis nereikia.


Grįžtant prie temos - servetėlės nedidelės ir visai maloniai kvepia. Man apelsinų ir ramunėlių kvapas labai sintetinis, nors ramunėlių kvepia maloniai kosmetiniu aromatu. O va gaiviosios "Fresh" man per stipraus kvapo, tačiau rankoms sueina. Skaniausiai ir natūraliausiai kvepia melioninės. Servetėlės pakankamai gerai tempiasi, tad be problemų nusivalysite rankas.

Servetėlės naudoju beveik kas kartą dažantis: baigusi su kreminiais produktais kruopščiai nusivalau rankas, o dažnai ir stalą aplink po birių veido produktų. Ypatingai po birių, kai viskas aplink buna nusėta milteliais. Didelio valymo iš šitų servetėlių nereikalauju, man jo pilnai pakanka. Visgi, man smagu, kad kol spėju sunaudoti pakelį, visos servetėlės būna tokios pat drėgnos. Na, o jei svarbu tie keli centai - tai jos šiek tiek pigesnės net už pigiausias kūdikių servetėles. Kol kas man labai patinka, neblogai pasiteisina, tačiau nenaudokite jų veido odai ir mažiems vaikams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai