ESSENCE "Glow & Care luminous" nagų lakai (atspalviai: "02 go for glow", "06 berry caring")

O jei nagų lakas galėtų pasirūpinti jūsų nagais, kol jūs mėgaujatės savo manikiūro spalva? Skamba labai gerai, tačiau iki šiol iš tokio pobūdžio nagų lakų nieko gero nesulaukdavau. Šiandien jums noriu papasakoti apie porelę "Glow & Care" nagų lakų iš Essence, kurie be spalvos, dar stiprinti bei apsaugoti žada. Ar stiprino? Ar apsaugojo? Kaip atrodo ant nagų? Ar verta juos pirkti ir ką apie juos manau?

"Idealus grožis, žaviausia išvaizda nieko neverta, jei tuo niekas nesižavi."
O. de Balzakas


Produktas: ESSENCE "Glow & Care luminous" nagų lakai (atspalviai: "02 go for glow", "06 berry caring")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas po 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: naujasis nagų lakas stiprina ir apsaugo nagus. taip pat sukuria švelnų švytėjimą su lengvu blizgesio efektu. su kukui aliejumi.

Sudėtis:
"02 go for glow"ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, TOCOPHEROL, TIN OXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ASCORBYL PALMITATE, ALUMINUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"06 berry caring"ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, TOCOPHEROL, MICA, TIN OXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ASCORBYL PALMITATE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nagų lakų buteliukai apvalios, volelio formos su baltais plastikiniais dangteliai ir dizaino detalėmis, sakančiomis, jog šitas lakas su kukui aliejumi ir jis pasirūpins mūsų nagučių sveikata, kol mes džiaugsimės lako grožiu.

Nagų lakų šepetėliai vos vos ilgesni nei vidutinis ilgis ir šiek tiek siauresni. Neblogi, bet man nepatinka netikslus, tarsi paskubomis atliktas šepetėlią apkipimas - lyg ir norėta daryti šiek tiek užapvalintus kampučius, bet lyg ir nepavyko, gavosi netolygiai ir visiškai nepatogiai. Kiekvieną kartą lakuodamasi turiu itin kruopščiai lakuotis nagus, kad nenusitepliočiau, o kaip matysite nuotraukose žemiau - tikrai nusiteplioju su kiekvienu dažymu, tačiau dabar jau minimaliai.

Pirmas sluoksnis

"02 go for glow" atspalvis šviesiai rudas, nude, su trupučiu rožinės spalvos, tačiau man tai daug labiau rudas, nudinis atspalvis. Gerai įsižiūrėjus, nagų lako konsistencijoje galima pamatyti itin daug, labai smulkių blizgių detalių, kurios plika akimi kaip ir nematomos, bet nagų lakui suteikia tą gražų spindesio efektą.

Tačiau šitas atspalvis man apsirodė pakankamai sudėtingas - pirmasis sluoksnis pasidengė sunkiai ir nelabai tolygiai, matėsi šepetėlio dryžių. Apskritai lako konsistencija labai kreminė ir klampoka, galbūt dėl to dengiasi sunkiai. Todėl šitam atspalviui, ne dėl pigmentacijos, bet dėl tolygaus efekto ant nagų, man prireikė dviejų atspalvių.

Išdžiūvus nagų paviršius tapo itin blizgus (be viršutinio nagų lako), o ir pats lakas spinduliavo ir žaižaravo su kiekvienu judesiu saulės šviesoje.

Panašūs atspalviai:
- ESSENCE Colour & Care "02 I care for you"

Du sluoksniai

"06 berry caring" atspalvis tamsiai violetinis, uogų atspalvis, kuris priklausomai nuo apšvietimo gali būti ir raudonas, ir beveik juodas ir ryškiai violetinis. Tačiau realiai tai raudonai-violetinis atspalvis, todėl jo nereiktų maišyti su burgundiškais raudonai-juodais: efektas čia visai kitoks, nors kartais pagalvoju, gal tuos skirtumus matau tik aš? 😆 Kad ir kaip ten būtų, šitas man nepaprastai patiko.

Šitame atspalvyje taip pat rasime daugybę blizgių dalelių, kurių ryškiausios aukso spalvos, gerai įsižiūrėjus matomos, tačiau realiai, su šviesos žaismu sukuria dailią spalvos ir šviesos iliuziją. Magiška - atspalvis labai gražus, matyt jau esu pasiilgusi savo tamsių spalvų...

Išdžiūvęs paviršius intensyviai spindi, kaip visuomet, rodau rezultatus be viršutinio nagų lako. Ir šito atspalvio formulė man pasirodė geresnė - spalva mažiau kreminė, todėl su pirmu sluoksniu pasidengė tolygiai ir dailiai, o dėka geros pigmentacijos - man nereikėjo antrojo.

Panašūs atspalviai:
- SKINFOOD Nail Vita Alpha Mellow Brownie "ARE 02 Fire Red" (tik atspalvio aspektu)

Vienas sluoksnis

Kad ir kaip man patiktų, kaip mano nagai atrodo su šitais lakais, tačiau išlikimas yra labai labai nuviliantis aspektas. Vien dėl jo šitos priemonės gauna tokį žemą įvertinimą. Nude-rožinis atspalvis man išliko vidutiniškai diena ilgiau, tai būtų apie 3 dienas, o tamsus violetinis - vidutiniškai vos 2 dienas, o kartais - jau sekančią dieną norėjosi nusivalyti nagus ir perlakuoti iš naujo. Kas nori manikiūrą darytis kasdien? Aš ne ir man atrodo, jog turiu tikrai daug geresnių ir kokybiškesnių bei ilgiau išliekančių nagų lakų. Su šitais pasižaisiu tik tais atvejais, kai užsimanysiu va tokio, šviesos ir spalvos žaismo ant savo nagučių bei turėsiu laiko sekančią dieną nagus persilakuoti su normaliai išliekančiais nagų lakais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai