2017/08 rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Catrice, Essence, B.app, Uoga Uoga, Balea ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną metas parodyti savo pirkinius ir naujienas, o jų, nors ir nieko neplanavau, ne tiek ir mažai jų prisipirko ir įsiprašė į mano namus. Tiesa, pagrindas visgi plaukučiai, kuriuos šiomis dienomis turėčiau bandyti nusidažyti namuose, o kaip seksis, na, bus matyti. Paskutiniai vasaros pirkiniai, jūsų dėmesiui.

Bet kas gali tapti simboliu, kuriuo vadovausiesi gyvenime, - tik tau spręsti, kurie jų reikšmingi. Ar kelio ženklas primena, kas nutiko vieną gražią dieną? Gal tai, kad pro jį praėjai ir vėl pranašauja ką gera? Tokie maži simboliai padės dieną paversti pasakiška - siekdamas tikslo nepraleisk progos naudoti priemonių.




Plaukams

Man kaip ir metas buvo pagalvoti apie naują. Prieš tai naudotas Ice Cream jau beveik baigėsi, tad norėjau kažko naujo, o apie pačią B.app kompaniją turiu tikrai neblogą nuomonę, tad mėginsiu. 
Eurokos, 7,99 EUR

Porelė šampūnui, visuomet naudoju vienos ir tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių.
Maxima, 3,49 EUR

Norėjau kažko paprasto savo plaukučiams, o kadangi šita linija nepaprastai išgirta, panorau pati išbandyti - tai kiek tos pagyros visgi tikros?
Maxima, 3,49 EUR

Žinot, kur Eurokos turi profesionaliems produktams skirtas lentynas? Tai šitas, man nematytos kompanijos produktas yra iš tų profesionalių produktų. Ką gi, tikėkimės itin gero efekto plaukučiams.
Eurokos, 6,99 EUR

Šitą buvau nusipirkusi dar prieš pastebint, kad aliejinės kaukės visgi nėra tinkamiausias sprendimas, mat geltonos spalvos aliejus, koks varnalėšų ir yra, nudažo plaukus ir suteikia jiems geltoną atspalvį. Pasižiūrėsim, kaip man seksis su šituo, bet gali būti, kad aliejinių kaukių paprasčiausiai teks atsisakyti.
Elevita, 2,11 EUR

Plaukų dažymui

Eurokos, 3,89 EUR

"Grožio profesionalams" (kuryba.eu), 15,45 EUR

"Grožio profesionalams" (kuryba.eu), 7,00 EUR

Visos šitos priemonės skirtos plaukams dažyti. Taip taip, darysiu tai pirmą kartą, na ne pirmą, bet anksčiau dažydavau iš tų vienkartinių pakelių, o dabar viskas kiek sudėtingiau. Dar ryt iš kirpėjos įsigysiu kremą tonavimui ir oksidanto, ir tikriausiai jau ryt eisiu bandyti dažytis plaukučius.

Veidui

Bagiu savo nelabai patikusį iš Avril, tad pradėjau ieškoti ką čia naujo noriu išbandyti. Žinau, kad sakiau, jog sekantis bus iš Rasa, bet priėjus prie lentynų visgi pasiėmiau Garnier variantą. 
Maxima, 7,49 EUR

Pamatyti Balea produktų ir nepirkti? Nea, taip nebūna man. Šį kartą užmačiau valomąsias veido putas, bus smalsu išbandyti ir neturėčiau nė kiek nusivilti.
"Švaros prekės", 1,92 EUR

Na va, laukiau jūsų rekomendacijų dėl paakių kremo, o nusipirkau drėkinamąjį. Kažkaip didelio poveikio nesitikiu, tačiau neturėtų būti nuviliantis produktas. Pabandysiu. Reikia tik nepamiršti laikyti šaldytuve.
Uoga Uoga, pilna kaina 6,90 EUR, bet aš turėjau tuščių pakuočių, tai sumokėjau vos 3,45 EUR

MĖGINYS

MĖGINYS
O pirkdama paakių kremą dar ir porą mėginukų gavau - kaip fainai, galėsiu išbandyti dar kelis produktus.

Muilas

Apie šitą muilą jau esu ne kartą kalbėjusi ir ne kartą pasakojusi, tad jei įdomu, galit paskaityti paspaudę ant nuorodos. O man tai vienas mylimiausių skystų rankų muilų, tad kas kartą nuvykusi į vokiškų prekių parduotuvę, nusiperku.
"Dalli", kiekvienas po 1,00 EUR

Šitą gavau dovanų, ir ieškodama informacijos, radau jog čia dar vienas stebuklingas muilas, apie kurį papasakosiu po ilgesnių panaudojimų. Žada labai daug, bet ar įvykdys bent pusę pažadų, bus aišku ateityje.
vertė apie 1,50 EUR

Pamenate, pasakojau apie skystą šito muilo versiją? Na man patinka idėja, patinka prausimas, bet kažkodėl makiažo šepetėliai nebuvo laba laimingi, todėl dar būtinai noriu pabandyti gabalinį muilą jiems plauti. O jei netiks? Visuomet galima panaudoti kitoms reikmėms.
Assorti, 5,90 EUR

Dekoratyvinė kosmetika

Pirkau dvejus lūpų dažus, norėdama nusiūsti Salomėjai mainų metu. Kodėl pirkau dvejus? Perkant ebay, dažnai pasitaiko gauti brokuotą produktą, tad tikėjausi, jog bent vienas bus geras ir tinkamas mainams. Tačiau abu atkeliavo puikios kokybės, todėl vieną pasilikau sau, ir jau kuris laikas testuoju. Šitas dalykas rekomenduotas pačios Tati, todėl net neabejoju, kad turėtų būti geras.
ebay.com, $4,99 US

Makiažo šepetėliai ir grožio smulkmenos

Noriu, reikia, smalsu... Labai senai noriu išbandyti šito tipo makiažo šepetėlius, bet vis nerandu normalios kokybės, o daug investuoti visai nenoriu. Galiausiai radau rinkinį su dėžute, aišku, plius porą dolerių už tą dėžutę ir visai neapsimokėjo - ant jos nėra jokios reikšmingos informacijos, o ir dėžutė visa taip sumaigyta, kad vieno šepetėlio šereliai nulenkti, o ir dėžutė tokia baisi, kad nė fotografuoti jos nesinori. Svarbu, kad šepetėliai pasiteisintų. Kol kas, man jie neatrodo labai geros kokybės.
ebay, $13.86 US

20. TZ COSMETIX tuščia magnetinė paltetė, 18x11.3x1.5cm
Šito dalyko man senai reikia. Pavyzdžiui, noriu išbandyti vienos ar kitos kompanijos vieną šešėlį ar pan ir man visai nesinori pirkti jų palečių - arba pavienius mėgstamų spalvų šešėlius, skaistalus susikrauti į paletę kelionei, na, kad nesitempti daug skirtingų palečių. Tiesa, su šita man nelabai pasisekė - užsisakiu iš vieno gamintojo, o atėjo visa subraižyta, sugadinta, teko mesti lauk ir susigražinti pinigus. Tačiau iš kito pardavėjo užsakymas neturėjo jokių problemų, todėl jei sugalvosite, įdedu patikimojo nuorodą.
ebay, $12.35 US

Ar reikia sakyti kodėl? Naudojimui pagal paskirtį - tokio plokščio iki šiol dar neturėjau, o turiu kreminių kontūravimo priemonių, kurias nepatogu naudoti su įprastais šepetėliais.
ebay, $2.59 US

Essence naujienos

22. Essence 2017/18 rudens - žiemos naujienos
Labai daug įvairių ir nepaprastai įdomių gaminių. Siuntinuką gavau mėnesio pradžioje, ir manau jau netrukus pradėsime kalbėti apie priemones. Ačiū Essence 😊

Catrice naujienos

23. CATRICE 2017/18 rudens - žiemos naujienos
Lygiai, kaip ir Essence, siuntinuką gavau jau senokai. Daug kas pradėta testuoti ir netrukus turėtų pasirodyti visu grožiu, tinklaraščio įrašuose. Ačiū Catrice, už galimybę išbandyti! 😉


Vis dar vaikštau laiminga iš išsišiepusi. Man atrodo, kad nelabai yra ką čia pridurti, jei neskaitėte, keliaukite pasižiūrėti ir būtinai aplankykite Salomėją 😉


Viskas, čia visi mano šio mėnesio pirkiniai. Realiai, nei daug nei mažai, nei kažkokie neįprasti dalykai, nei tai labai kasdieniai. Palinkėkit man sėkmės dažantis plaukus. 😋 Susitiksime jau rudenį!😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai