NYX akių šešėlių pagrindas "02 White Pearl"

Ar nuolat naudojate akių šešėlių pagrindus? Prieš kelis metus aš juos naudodavau ištisai, nuolat, tačiau jau geri metai, kai nebenaudoju nuolat, dažnokai, bet tikrai ne su kiekvienu akių makiažu. Tiesiog nematau poreikio, jei šešėliai visai neblogai laiko tiek, kiek man reikia. Aš neturiu riebios akių vokų odos, apskritai mano oda nėra riebi, todėl man niekas nesubėga, nenuteka...

Tačiau kartais akių šešėlių pagrindas nebūna tik akių šešėlių pagrindas, kuris ilgiau išlaiko akių šešėlius. Dar būna tokių, kurie paryškina akių šešėlių spalvą - toks yra iš NYX. Kalbant apie Nyx produktus, mano pažintis su kompanijos asortimentu dar tik prasideda, iš esmės man patinka kompanijos idėja, jos esmė ir vizija. Net nežinau, kodėl anksčiau nebandydavau jos priemonių? Gal bijojau dėl kokybės? O kaip šito akių šešėlių pagrindo kokybė? Kviečiu skaityti.

"Visuomet atsilieka tas, kuris nedrįsta aplenkti."
M. F. Kvintilianas



Produktas: NYX akių šešėlių pagrindas "02 White Pearl"
Gamintojas: "NYX" USA Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paryškina akių šešėlių spalvą
Labiausiai nepatiko: priemonė turi blizgių dalelių
Tūris: 7 g
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Užtikrinkite maksimalų akių šešėlių intensyvumą, ilgalaikiškumą ir nepriekaištingą įspūdį. Kiekvienas iš trijų NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eye Shadow Bases pagrindų: įspūdingai ryškus, perlo arba neutralaus atspalvio, sudaro puikų pagrindą spalvai dengti ir padidina spalvos išsilaikymą.


Akių šešėlių pagrindo pakuotė skaidrus plastikinis indelis su baltu užsukamu dangteliu. Gana paprastas dizainas, kuriame vyrauja krūva užrašų. Paprasta, tačiau ne pati patogiausia pakuotė akių šešėlių pagrindui. Man labiau patinka, kai šešėliai būna pakuotėse, kurios primena lūpų blizgsesius, būna daug patogiau.

Kvapas. Vos jaučiamas uostant iš indelio, tad drąsiai būtų galima sakyti, jog bekvapis.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos su vidutinio stambumo blizgiomis dalelėmis. Konsistencija primena tirštą kremą su vos jaučiamu vaškiniu pojūčiu.


Sudėtis: Caprylic/ Capric Triglyceride, Mineral Oil/ Paraffinum Liquidum, Ceresin, Isododecane/ Isobutylmethacrylate/ Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer, Isopropyl Isostearate, Phenyl Trimethicone, Petrolatum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Hydrogenated Microcrystalline Cera, Beeswax/ Cera Alba, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77742.


Poveikis. Akių šešėlių pagrindą dengiu pirštais ant akies voko, nors turiu pripažinti, kad dabar labai nepaotogu dėl indelio formos ir mano ilgų nagų... Tad dažniausiai imu nedidelį plokščią sintetinių plaukelių makiažo šepetėlį ir juo dedu priemonę ant voko. Tuomet viską jau paskirstau pirštais visur, kur dengsiu akių šešėlius.

Pasidengia priemonė lengvai, gerai ir tolygiai, tačiau mane erzina blizgučiai priemonės sudėtyje - jie pasidengia visur ir kažkaip nukeliauja net aplink apatinį akies voką, akių kampučiuose ir visur, kur nereikia. Pastaruoju metu, kas kartą, kai darausi akių makiažą, ant pagrindo (arba ant akies odos, jei nenaudoju pagrindo) tepu akių šešėlius, kurie būtų mano odos atspalvio arba vos vos tamsesni nei mano odos spalva. Man tokie šešėliai sutvirtina visą akių makiažą ir suvienodina odos spalvą, nežinau ir akių makiažai atrodo gražesni dengiant tokiu būdu.

Bet mes nuklydome... Ant šešėlių pagrindo spalvotos priemonės dengiasi lengvai, apskritai, būdamas baltos spalvos, pagrindas geba išryškinti šešėlių spalvas ir tai man labiausiai patinka šioje priemonėje.

ESSENCE vienspalviai akių šešėliai "15 hazel me not!"
AMWAY "Artistry" akių šešėliai ("Capri" ir "Glacier")

Mane erzina tie blizgučiai - jei atidžiai pažiūrėsite į nuotraukas, matysite, jog tų blizgučių neįmanoma paslėpti su šešėliais... Ir tai mane erzina, labai labai. Taip išeina, kad naudodama šitą pagrindą turiu dengti tik ten, kur dengsiu itin tamsius šešėlius, bet tuo atveju priemonė praranda visą esmę...

Na, o kalbant apie akių šešėlių prailginimo laiką - nelabai jaučiu kažkokį skirtumą, gal truputėlį, tačiau nėra labai ženklus skirtumas. Tad hmm... nelabai man patinka, kad ir kaip žavi spalvų paryškinimo efektas, bet labai nervina blizgučiai. Tad tokia 50/50 priemonė, nesužavėjo... Gal, jeigu vis tik pasirinktumėte bandyti, siūlyčiau baltą arba kūno atspalvį, kurie neturi blizgučių. Bet nesiūlau ir nerekomenduoju - man daug labiau patiko Essence pagrindas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai