2017/07 liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: Ingrid, Mac, Salerm, Bourjois ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir aš pradedu naujų pirkinių įrašą. Pradedu, nes net neįsivaizduoju ar iki vakaro man pavyks visą pabaigti iki vakaro ir galbūt jis nusikels sekančiai dienai, tai yra, jau rugpjūčio pirmajai. Net nežinau, bet galiausiai, tai visiškai nesvarbu - tai tik datos. 😉

Na, o šį mėnesį man nieko nereikėjo, tiksliau nieko neplanavau pirkti, bet vaikas taip paslėpė visus tris mano pincetus, kad net po generalinio tvarkymo nesugebėjau rasti (spėju, bus išmetęs į šiukšliadėžę, iš kur jau senai viskas išmesta lauk), tad viskas prasidėjo nuo pinceto, paskui panorau pakartoti dušo putas, paskui dar šis bei tas ir eilinis mėnuo, kaip turiu visiškai pilną naujienų dėžutę, kurios turinį metas parodyti ir jums.

Nelengva matyti kitą žmogų, skendintį neviltyje, bet mėgindamas padėti, kai jis nepasirengęs priimti pagalbos, arba versdamas eiti ten, kur jis nepasiruošęs, tik nesantaiką pasėsi. Geriau palik tokiam žmogui erdvės, leisk jam pačiam atrasti savo kelią. Kai jis pribręs ir pats ateis, sugebėsi labiau jam padėti.

Kūnui I

Kažkaip pagalvojau, kad jau norisi kažko naujo savo kūno šveitimui. Tuos, kuriuos naudojau anksčiau jau atrodo taip gerai pažįstu, kad norisi naujų potyrių ir kažko naujo, ypatingo vasaros pabaigai. Išsirinkau tokį rinkinį.
Pirkau: Douglas
Kaina: pilna kaina 24,95 EUR, su nuolaida sumokėjau 17,47 EUR

Apie šitą putų prausiklį ir apie tokį pat, tik kitokio kvapo, jau pasakojau atskirame įraše. Šitą nusipirkau papildymui, tiksliau likusiai vasarai. Nerealus dalykas labai greitiems vasaros dušams. Galbūt tikėjausi malonesnio kvapo, tačiau šiaip - superiniai!
Pirkau: Lidl
Kaina: 1,99 EUR

Na nereikėjo man dar vieno kūno prausiklio, bet jau ne kartą esu minėjusi, kad Balea yra vienas tų prekinių ženklų, kurių produkcijos visuomet nusipirksiu, ypatingai, jei jos randu vokiškų prekių parduotuvėje, kur kainos juokingai žemos.
Pirkau: Dalli
Kaina: 1,00 EUR

Metas naujam intymios higienos prausikliui. Man atrodo, jog šitą Facelle aš naudojau gyvenama Anglijoje, tačiau tai buvo taip senai, jog aš nebepamenu ar man patiko, ar ne. Gal, jei nepamenu, nieko labai blogo nėra? Bandysiu, analizuosiu ir papasakosiu.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,09 EUR

Kūnui II

Nors aš ir turiu mėgstamiausią būdą plaukeliams šalinti su savo Venus skustuvu ir peiliukais, kuriems nereikia jokių papildomų priemonių, tačiau mano vyras nusprendė, kad meta lauk savo pakį vienkartinių skustukų, kurie niekad nebuvo naudoti. Kažkaip pagalvojau, kad visai smagu būtų išbandyti putas ir kartu sunaudoti tuos skutimosi peiliukus. Gal aš taupi, bet man gaila tiesiog mesti lauk net nepabandžius. Bandysiu.
Pirkau: pigu.lt
Kaina: 5,09 EUR

Dar vienas įdomus Balea produktas, tikriausiai geriausiai tinkantis vasaros metui, kai nesinori ilgai tepliotis kūno kremais ar losjonais. Manau neturėčiau nusivilti kokybe.
Pirkau: Dalli
Kaina: 2,00 EUR

Plaukams

Visai smagu tokias purkšiamas priemones naudoti kasdien. Anksčiau naudodavau plaukų aliejus, tačiau jie linkę apsunkinti plaukus ir labai lengva jų padauginti, ko pasekoje jie atrodo riebaluoti, nešvarūs ir negražus. O purkšaliukas - su tokiais daug lengviau pasirūpinti savo plaukučiais.
Pirkau: Aibė
Kaina: 1,39 EUR

Grožio smulkmenos


Šitas servetėles naudoju, kai dažausi ir reikia nusivalyti rankas, kai darau jums swatch nuotraukas ant rankų ir šiaip, visokioms makiažo reikmėms. Anksčiau naudodavau nemažai kūdikių servetėlių ir iki šiol kartais naudoju, bet man mažesnėse pakuotėse esančios servetėlės ilgiau išlieka drėgnos ir neišsausėja.
Pirkau: Lidl
Kaina: kiekvienas po 0,15 EUR

Nagams

Nagų odelių minkštikliai man tapo nepakeičiami jau labai ilgą laiką, nežinau, vis nusiperku nuo pirmųjų savo bandymų lakuotis nagus, tai gal apie dešimtmetis jau? Noriu išbandyti kažką naujo, o šitas gelis ant pakuotės turi mano vardą, todėl labai smalsu tiesiog išbandyti, kas čia per daiktas ir kaip jis veikia.
Pirkau: Aibė
Kaina: 2,31 EUR

Pirkau: Aibė
Kaina: 1,22 EUR

Pirkau: Aibė
Kaina: 1,22 EUR

Pirkau: Aibė
Kaina: 1,66 EUR

Visus šiuos nagų lakus pirkau tiesiog sudominta kosmetikos vardo. Pripažįstu, kad būtent "Ingrid" domina labiausiai - kokia kosmetikos kokybė, kas čia per naujovė Lietuvoje, nes anksčiau niekad nemačiau. Tiesa, gal kas žinote, kur pirkti dekoratyvinės Ingrid kosmetikos? Labai smalsu būtų pamėginti. 😀

O čia visiškai neplanuotas pirkinys, padiktuotas aplinkybių. Į stovyklą važiavau su ilgai išliekančiu nagų laku, kuris turėjo laisvai atlaikyti savaitę, bet po kelių dienų nagai apsilaupė, atrodė baisiai, todėl būtinai reikėjo kažkuo nusivalyti. Aišku, valiklio neįsidėjau, pamiršau ' o jeigu' faktorių ir taupiau vietą lagamine. Teko keliauti į kaimo parduotuves. Ir ką - atlekiu į Platelių miestelį ir vienam prekybcentry Vix nagų lakai parduodami ne tai kad beveik pilni, bet koks 1/4 buteliuko priemonės arba visai ant dugno. Na, ne, tikrai neketinau pirkti, todėl nuvažiavau į dar vieną ir radau tuos pačius Vix ir šitą, kuris galbūt šiek tiek geresnis pasirinkimas nei Vix? Jau esu panaudojusi, bet dabar dedu į lentyną ir toliau naudoju ir noriu pabaigti turimą iš Cien.
Pirkau: Aibė
Kaina: 0,82 EUR

Dekoratyvinė kosmetika

Prieš kokį šimtą metų, o jei tiksliai, prieš 3 metus bandžiau šitos kompanijos BB kremą, kuris buvo baisus ir visiškai niekam tikęs. Tuo metu gavau rekomendaciją išbandyti šitą, tačiau ilgam atkrito noras kažką bandyti iš šitos kompanijos produktų, kad ir kiek gerų atsiliepimų girdėjau. Tačiau visai nesenai pagalvojau kad visai noriu pabandyti, susigundžiau parduotuvėje, žiūrėdama į kompanijos lentyną ir bandydama suvokti ar man patinka šita kompanija ar ne. 
Pirkau: Drogas
Kaina: 14,49 EUR

Aš sakiau, kad nekenčiu blakstienų tušų, turinčių vandeniui atsparią formulę. Tačiau man tokio reikia! Kas savaitę keliaujų į baseiną ir prie merginų su priaugintomis blakstienomis, be jokio makiažo atrodau labai keistai. Norisi nors truputį atrodyti geriau, todėl jau ryt išbandysiu ir pasižiūrėsiu, kiek formulė atspari vandeniui ir kaip gražiai padažo blakstienas.
Pirkau: Douglas
Kaina: 9,09 EUR

Man šita kompanija ir jos gaminamos priemonės vis dar mįslė. Nagų priežiūros priemonėmis kol kas nesu labai sužavėta, o iš dekoratyvinės dar nieko nebandžiau. Priemonės atrodo labai malonios tekstūros, kreminės konsistencijos. Bet... reikia daugiau bandymui normaliai nuomonei suformuoti.
Pirkau: Aibė
Kaina: kiekvienas po 4,11 EUR

Labai daug merginų giria šitą hailaiterį bronzatą. Bandžiau jau kelis kartus ir man pasirodė šiek tiek per tamsus. Pabandysiu dar kelis kartus, bet nežinau, ar tiks mano odos tipui - gal įmanoma tiesiog naudoti kaip bronzatą? Hmm... žiūrėsiu, kaip prilips mano rutinoje.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,79 EUR

Jau nežinau kiek laiko noriu kažką išbandyti iš Mac. Ir ne, man tai nėra pernelyg brangi kosmetika - planuojant išlaidas tikrai įmanoma įsigyti, tačiau... akys raibsta nuo įvairovės. Pavyzdžiui, žiūrint į stendą parduotuvėse, aš niekaip neišsirenku - visko man per daug. Todėl pakankamai ilgai skaitinėjau ir žiūrinėjau internetu. Visos populiariosios pudros man neitinka nes... mano odai visai nereikia matiškumo, ji ir taip atrodo pernelyg sausa, tad teko rinktis tarp kelių vanriantų tinkančių visiems arba sausai/ normaliai odų tipams. Rinkausi šitą ir tikiuosi, kad neprašoviau. Dar ji sako, kad yra atspari vandeniui - tikiuosi rytoj turėsiu progą išbandyti kiek ji atspari vandeniui.
Pirkau: Douglas
Kaina: pilna kaina 35,95 EUR, su nuolaida sumokėjau 28,76 EUR

Kartoju. Na tikrai geras dalykas antakiams ir aha, jis labai greitai baigsis, tačiau... naudosiu tik išskirtiniais atvejais, ne nuolat, na galbūt baseinui, nes jis atsparus vandeniui, o gal tik tomis dienomis, kai norėsiu gerai atrodyti? Žodžiu kartoju, o kas man patiko labiausiai, galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,19 EUR 

Įrankiai grožiui

24. PETITE CHATTE pincetas
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,59 EUR

25. DOUGLAS Soft Grip pincetas
Pirkau: Douglas
Kaina: 7,99 EUR

26. TIGER pincetas dekoravimui
Pirkau: Tiger
Kaina: apie 2-3 EUR

27. UBU Slant Tip pincetas
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,79 EUR

Visus šituos pincetus susirinkau, savo antakiams, išskyrus tą iš Tiger parduotuvės. Jis man pasitarnaus nagų dekoravimui arba mažoms erkėms iš odos traukti (tik smailiais galiukais tai patogu daryti, o kadangi erkės mane labai mėgsta, tai va, reikia tokio dalyko). Visus pincetus mano vaikas išmetė lauk (tikriausiai), tad nusipirkau tris skirtingus ir kol kas nespėjau išbandyti visų, bet Douglas variantas man visai patinka. O kiti - kol kas su kitais dar nepešiojau, viską nusipirkau nesenai, tad kol kas negaliu nieko daugiau pasakyti. Žinau tiek, kad ne visi pincetai vienodai geri, ne visi optimaliai gerai sugriebia plaukelius, ne visi pakankamai aštrūs arba pernelyg aštrus ir galima lengvai suspausti odą. Tad tinkamo aštrumo, subriebimo ir dydžio pincetas man labai svarbus dalykas.

28. TIGER smailios žirklės
Tikrai ne manikiūrui daryti, nes galiukai per stori, tačiau atrodo nerealiai šitas paukštis. Kerpa gerai, ir nagučius kerpa neblogai, bet reikia didesnio kruopštumo. Žodžiu tokios papildomos žirklutės ant kosmetinio staliuko.
Pirkau: Tiger
Kaina: apie 2-3 EUR

Visgi man reikia beauty blenderio ir net negaila to 20 EUR, kuriuos ta kempinėlė kainuoja. 
Pirkau: topbeauty.lt
Kaina: 19,30 EUR

30. ELEGANCE inkštirų šalinimo šaukštelis
Vis pagalvodavau apie šitą įrankį, tačiau ne sau, o vyro odai, tačiau niekad taip ir neparsisiunčiau. Dabar - turiu ir nežinau ką galvoti - kol inkštirai švieži - kažkiek tikrai išspaudžia, tačiau procedūra skausminga. O va, jei sausesni, senesni - nieko tas įrankis nepadeda. Ir tikrai netinka sausesnei odai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,79 EUR


Vertė: 10,00 EUR

Šitą priemonę gavai testavimui iš Vitrina Pro. Visuomet sakiau, kad jūs visuomet matysite, ką gaunu bandymams ir niekuomet nespėpsiu ir neapsimetinėsiu, neva pirkau pati - nepirkau. Tačiau tai, ką galvoju apie priemonę lygiai taip pat papasakosiu jums, nepriklausomai nuo to, kad tai PR Sample gaminys.
Na, o Vitrinai PRO labai dėkoju už galimybę išbandyti ir už šiltą bedradarbiavimą. 😉


Labai graži kolekcija, kurią jau pradėjau bandyti ir tikiuosi, jog dar po kelių rimtesnių pabandymų, papasakosiu ir jums.
Ačiū Catrice už siuntinuką su kolekcija.


Ir staigmenų kosmetinė, apie kurią jau jums pasakojau - spauskite nuorodą ir jei dar nematėte - pasižiūrėkite, kokie gaminiai slėpėsi viduje ir ką apie juos manau.

Ir viskas - tokie mano šio mėnesio, kai nieko nereikėjo pirkiniai ir kosmetinės naujienos. Visai nemažai, tačiau viskuo esu patenkinta ir viskas man patinka, na, beveik viskas. O kokia jūsų liepa?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai