MESAUDA "Backstage" lūpų dažai "116 Mad About You" ir "121 Good Girl"

Itališkos Mesauda kompanijos produktai mane buvo labai sudominę berods pernai, kai bandžiau kelis nagų lakus, bet apžavėta kokybe nelikau. Pasidarius po dekoratyvinės kosmetikos pasiūlą sužavėta nelikau, niekas per daug nesudomino, tad galiausiai, po kelių pastoviniavimų prie įvairių stendų, pasirinkau pabandyti lūpų dažus. Testuoju juos jau kuris laikas, tad šį kart įrašą skiriu Mesauda lūpų dažams bei nuomonei apie juos.

"Nei aukštas intelekto laipsnis, nei vaizduotė, nei abu kartu nesukuria žmogaus genijaus. Meilė, meilė, meilė yra genijaus siela."
Wolfgangas Amadeusas Mozartas



Produktas: MESAUDA "Backstage" lūpų dažai "116 Mad About You" ir "121 Good Girl"
Gamintojas: "GAON s.r.l.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: neatsparūs
Tūris: kiekvienas po 4 ml
Kaina*: po 4,11 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


Juodo plastiko kvadratinė pakuotė standartinė lūpų dažams, veikia išsukant dažus. Pakuotės dizainas labai paprastas ir minimalistinis - ant pakuotės tik kompanijos užrašas ir pora lipdukų: ant dangtelio su visa infoemacija bei ant dugno su atspalvį atitinkančiu labai standartiniu lipduku dažams.

Kvapas. Gamintojas lūpų dažuose naudojo aromatines medžiagas, tad nenuostabu, kad dažai kvepia saldų vanilinį desertą primenančiu kvapu.

Konsistencija tiesiog dieviškai kreminė, minkšta. Dėl to dažai lengvai slysta ir tirpsta ant lūpų odos paskleisdami spalvą.


Sudėtis: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecanol, Polybutene, Polyethylene, Diisostearyl Malate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, VP/ Hexadecene Copolymer, Cera Microcristallina, Disteardimonium Hectorite, Aroma, Dicalcium Phosphate, Pentaerythrityl Tetra-dl-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.
May contain: CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 77491, CI 77007, CI 15850, CI 77492


Poveikis.  Man labai patinka kreminiai lūpų dažai, kurie maloniai nugula ant lūpų ir gerai jaučiasi. Prieš tokius dažus visai nebūtina nušveisti lūpų ar intensyviai jas pamaitinti balzamu. Net ir dengiant ant kiek pašerpetojusių lūpų - neparyškina sausų vietų. Tobula ir dažų pigmentacija - vienas perbraukimas ir visiškai ideali lūpų spalva.

"116 Mad About You" atspalvis tamsiai rožinės spalvos, vienas iš tų atspalvių, kuriuos myliu labiausiai ir kurie gražiausiai pagyvina mano veido spalvą.

"121 Good Girl" norėjau kad būtų šalto atspalvio ruda, tačiau šis atspalvis šiltas rudas atspalvis. Man jis labai patinka rudens metui.


Viskas būtų gerai, tačiau man labiausiai kliūva dažų neatsparumas: valgai ir matai, kaip palieka pėdsakus ant įrankių ir puodelių, greitai nusitrina, o apie bučinius negali būti nei kalbos, mat garantuotai ištepčiau viską aplink. Net ir kandant kokį obuolį aš sugebu nusitepti smakrą dažais, kas visai nedžiugina. Kas nori vargti su  tokiais tepliais lūpų dažais? Kažkoks viduriukas man šie dažai - faina konsistencija, geros spalvos bei pigmentacija, tačiau tas tepliojimas visur ir ant visko erzina. Regis Mesaudos kompanijos gaminiai iš tiesų yra tik vidutinės kokybės, o gal tik neatitinka mano norų bei lūkesčių? Ar jūs bandėte Mesauda dekoratyvinės kosmetikos? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai