2023/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos

Ai, aš kaip ir kasdien- vėluoju su įrašais, tai galvoju, kad gal dėl to laiko nebeverta sukti galvos, nes tiesiog nespėju įrašų skelbti prieš rudens sezoną jau nusistovėjusiu laiku. Nauji mokslo metai keičia įpročius, džiaugiuosi, kad to laiko įrašams apskritai lieka, tad kol dar naujų įrašų pasirodo, man tai pakankamai gerai.

Paskutinė rudens diena ir oras Klaipėdoje jau trečia diena kaip reta mūsų kraštuose - gausiai prisnigę, visur balta, balta ir miesto gatvės tylesnės nei anksčiau. Tokių vaizdų pajūryje labai reta net ir gilios žiemos metu. Gražu, tik neaišku, kiek tas sniegas laikysis. Na o aš, tradiciškai paskutinę mėnesio dieną noriu jums parodyti mėnesio pirkinius.


Kūnui

Baigėsi mano kūno šveitiklis ir nesugalvojau, ką dabar norėčiau išbandyti, tad pasiėmiau jau žinomą Geomar šveitiklį, tik šį kart dar nebandytas vynuogių aromatas. Šiaip Geomar švietikliai labai faini - kainos ir kokybės santykis puikus, šveitimas geras, konsistencija labai faina.
Eurokos, 12,99 Eur

Jau senokai norisi išbandyti šios kompanijos produktus, nes atrodo iš ties patraukliai. Deja, atsiliepimų daug rasti man nepavyko, tad nežinau, ko reiktų tikėtis, bet išbandysiu ir pasidalinsiu nuomone su jumis.
Eurokos, 8,49 Eur

Plaukams


Galvojau, ką naujo noriu išbandyti plaukams ir pasirinkau Hempz kompanijos, tikriausiai dėl to, kad naujiena, greičiausiai dėl to, kad pakuotės labai ryškios ir traukiančios žvilgsnį ir šiaip, labai smalsu.
Eurokos, pilna kaina po 24,99 Eur, mokėjau po 17,49 Eur

Veidui I

5. MISOLI "Retinol & Collagen" hidrogelio paakių padukai - kaukės, 84 g/ 60 vnt.
Kartas nuo karto tokios kaukės man labai patinka, kai reikia atrodyti žvaliau, kai jaučiuosi patinusi, kai paakių oda pakritusi, suglebusi ar trūksta miego. Šį  kart bandysiu šitas.
Eurokos, 13,99 Eur

Jau daugiau nei metus pastebiu, kad ne tik parduotuvės kūrėja/ influencerė, bet ir išbandžiusios serumą merginos giria. Kelis kartus vis atsispirdavau pagundai, atrodė, kad neverta bandyti, testuoti, bet galiausiai nusprendžiau įsigyti ir išbandyti. Ko tikėtis? Noriu galvoti, kad bus labai gerai, bet tik bandymai parodys ar šis serumas tikrai stebuklingas.
Šokoladas sielai, pilna kaina 34,95 Eur

Veido kaukė

7. FRUDIA Skin Relief 'Avocado" lakštinė veido kaukė, 20 ml/ 1 vnt.
Eurokos, 2,99 Eur

Eurokos, 2,99 Eur

9. FRUDIA My Orchard Squeeze Peach "Calming" lakštinė veido kaukė, 20 ml/ 1 vnt.
Eurokos, 0,99 Eur

Eurokos, po 1,99 Eur

Eurokos, 2,99 Eur

13. ELMOLU Love Mode Fresh Aqua lakštinė veido kaukė, 25 g/ 1 vnt.
Eurokos, 2,99 Eur

Eurokos, 3,99 Eur

15. OBED "Anti-aging" lakštinė veido kaukė, 25 ml/ 1 vnt,
Eurokos, 3,99 Eur

Eurokos, 1,99 Eur

17. BARULAB "Cica" Reparing lakštinė veido kaukė, 23 g/ 1 vnt.
Eurokos, 1,99 Eur

Eurokos, 1,99 Eur

Pasipildžiau kaukių atsargas, nes labai faina turėti krūvelę ir galimybę pasirinkti pagal odos poreikius. Visos šios kaukės buvo pirktos su nuolaida, bet išmečiau sąskaitą ir tikrai nebepamenu, kiek kainavo po nuolaidos. Tiek to - svarbiausia, kad krūvelė papildyta, bus ką naudoti, bandyti ir palepinti veido odą.

Burnos higienai

Susigundžiau, nes turėtų būti kažkas panašaus į putojančio vyno skonį! Pastoje pakankamas flourido kiekis, o ir kaina labai gera. Bus labai įdomu.
Eurokos, pilna kaina 4,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Apie šitą pastą esu girdėjusi ne vieną kartą ir vis atidedu pabandymus sekančiam karui. Viskas, norėjau išbandyti, išsirinkau iš aromatų pasiūlos ir jau greit testuosiu.
Eurokos, pilna kaina 6,99 Eur, mokėjau 4,89 Eur

Dekoratyvinė

Jau reikia naujos, nes Essence kempinėlė labai greit susidėvėjo, jau trupa ir nebetinka naudoti. Šio gamintojo kempinėlės dar nebuvau bandžiusi, tad bus smalsu ir įdomu.
Eurokos, 4,99 Eur

Žinau, kad šitas makiažo pagrindas labai skystas, bet jei teisingai pamenu, esu senai, senai mėginusi mėginuką ir efektas man visai patiko, tad nusipirkau pilno dydžio pakuotę. Bus įdomu išbandyti, nors dar turiu Bourjois makiažo pagrindo ir nemėgstu vienu metu atidaryti krūvas priemonių, bet jaučiu, kad bandysiu pakankamai greitai.
Eurokos, 9,85 Eur

23. SILCARE "Coconut Sea Blue" nagų ir apynagių aliejus, 75 ml
Net neįsivaizduoju, kodėl perkant aliejuką nepastebėjau, kad jų yra ir mažesnėse pakuotėse? Jau bandau įsivaizduoti, kiek laiko prireiks sunaudoti tokį aliejuko kiekį? Jaučiu labai ilgam pakaks, - greičiausiai tokia pakuotė yra tiesiog per didelė vienam žmogui, produkto per daug. Kita vertus labai tikiuosi, kad tas produktas iš ties geras ir vertas dėmesio.
Eurokos, pilna kaina 7,29 Eur, mokėjau 5,10 Eur

Aromatai

Visas užsienio internetas užė jau ilgą laiką apie šį tualetinį vandenį, o kaip taisyklė, pas mus surasti labai sudėtinga. Buvau užsakiusi per pigu.lt, mokėjau virs 30 eur už buteliuką ir įsivaizduokite - užsakymą atšaukė prieš pat įvykdymo terminą. Naršiau internete, kol galiausiai atradau šioje svetainėje. Pagaliau turiu savo rankose, uoslė jau pirmą kart ragavo aromato, bet kol kas laukiu gilios žiemos tobulam kvapo skambesiui.
Save24, 13,99 Eur

Nors tikriausiai jau iš pakuotės akivaizdu, kurių kvepalų kopija (ar įkvėpimo šaltinis) čia yra, bet aš labai norėjau išbandyti. Apie Lattafa aromatus girdėjau labai daug gero, norėjau išbandyti, norėjau patikrinti ir oho-ho, kaip čia yra gerai!
Save24, 34,99 Eur


Na ir galiausiai, ilgai svarsčiusi, ar aš šiemet noriu advento kalendoriaus, galvojusi, kokio norėčiau, išsirinkau veido priežiūrai skirtą. Nes dekoratyvinės kosmetikos nesinori, nes norisi palepinti veidą ar skirti daugiau dėmesio kūno odai. Beje, Lumene advento kalendorių medžioju jau ne pirmus metus - dažniausiai jis nuperkamas per kelias dienas ir tuomet jau ieškok neieškojęs. Žadėjau kalendorių pirkti iš Douglas, bet pasižiūrėjusi kainą žagtelėjau - 168 eur! Įsigijau kitur, pigiau.
Lookfantastic, 108 Eur
------------------------------------------
Štai ir viskas, beliko sulaukti gruodžio, lupti kalendorius, galvoti apie šventes ir mėgautis nusipirkta kosmetika. Šį mėnesį jaučiuosi nemenkai pasilepinusi grožio priemonėmis, nusipirkau produktų ir veidui, ir kūnui - greičiausiai ne visko reikėjo šiuo metu, bet viskas bus naudojama.
O kokie jūsų šio mėnesio pirkiniai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai lauksiu įrašo apie timeless serumus, aš jau ir kelis metus seku Rūtos įrašus, labai įtikinanti ji :) bet serumo dar neisigijau, tad tikrai įdomus tas amerikoniskas produktas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai bus :)
      Taip Rūta puiki marketingo specialistė - žinių kaip parduoti tikrai turi.

      Panaikinti
  2. O Douglas tai neaišku, ką bando apgauti su savo kainom, tikriausiai vyresne auditoriją, kuri dar nėra tiek įgudusi prekių internete medžioti :) . Lumene kalendorių Zalando už 99 EUR galėjo įsigyti bet jau seniai išparduotas
    .

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Panaši kaina buvo svarais Lookfantastic, bet kadangi valiuta keičiasi pagal ECB kasdien, tai perkant kaina gali šiek tiek kisti dėl konvertavimo :) O Douglas šiais metais žiauriai kainas sukėlė kalendoriams - yra kur pigiau ;)

      Panaikinti
  3. aš labai džiaugiuosi, kad šiame dirbtiniame Tik-tok ir Instagram pasaulyje dar egzistuoja blogų, kuriuose galima rasti informacijos, parašytos iš širdies. Ačiū, kad daliniesi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už komplimentą :)
      Būna, suabejoju blogo reikalingumu kitiems ir rašymo nauda sau. Komplimentai labai reti, bet iš ties džiuginantys :)

      Panaikinti
    2. Dirbtiniame? Taip, to netrūksta, bet niekas neverčia stebėti tų dirbtinų šou, jei ką :) Aš net nežinau didžiosios daugumos tų visų influenserių, nei ką jie reklamuoja, man neįdomu visai.

      Panaikinti
    3. Tai greičiausiai ir nestebi? bent jau aš nestebiu, nes tą laiką galima naudingiau panaudoti.
      Bet, kai ieškai kokios informacijos, mane pastaruoju metu gąsdina paviršutiniškos, netikslios, neišsamios, nepatvirtintos, bukų žinių, informacijos srautų mąstai. Yra iš ties puikių informacijos šaltinių, bet procentaliai tiek mažai ir tiek daug reikia laiko, kol randi. O dažniausiai kokybiška informacija labai retai būna nemokama.

      Panaikinti
    4. Žinoma, kad nevercia, bet jei turi paskyrą Instagram, kam ir sekti išleidžiamas knygas, žinoma, kad uzmeti akį ir į kitus dalykus, kaip kad kosmetikos naujoves. Beje ieškant konkretaus produkto, kad ir YouTube, dažnai ieškant nuomonės apie privalumus, informacija nėra tiksli.

      Panaikinti
    5. Taip, visiškai pritariu - informacijos srautas milžiniškas, bet patikimos informacijos mažai. O ir patikima informacija nereiškia, kad tiks konkrečiai tau - juk visos skirtingos. Pvz, žinau, kad daug kas negali pakęsti kokoso aliejaus plaukams, o mano plaukams puikiai tinka :D Galiausiai kiekvienas atsirenkame, kokią informaciją sekti, ką stebėti ir ką žiūrėti - kiek žmonių, tiek nuomonių ;)

      Panaikinti
  4. Oi ir dar man patinka, kad tavo aprašomi produktai yra aktualus ir šiaip keliantys diskusijas, nors komentarų tikrai mažoka.cia gal mūsų lietuvių įprotis nuomone sau pasilaikyti. Pvz aš to Pink Sugar tualetinio vandens ne už kapeikas nepirkciau :) bet gal kiti tikria mato potenciala

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mažoka... lietuviai pratę komentuoti tik tuomet, kai kyla pasipiktinimas, blogos emocijos ar norisi išsilieti.
      Geri komentarai labai reti - tad dėkoju jums - pradžiuginote :)

      Panaikinti
  5. Bandžiau abi šias dantų pastas, ecodenta visiškai nesužavėjo, niekalas ir tiek...
    Ohlala nebloga (bet be nuolaidos pirkti tikrai neverta, stebuklų nedaro), bet šis kvapas/skonis bent man nelabai, gal kiti geresni :) Ohlala man pasirodė dantų pasta dantims ir dantenoms be problemų, tokia paprasta, bet ne visai prasta.
    Jei reikia ypatingesnės priežiūros, nesirinkčiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Beveik viską čia pirkau su šiokia tokia nuolaida, tačiau sugebėjau išmesti sąskaitas, tai surašiau pilna kaina.
      Na va, išbandysiu ir žinosiu :)

      Ačiū, kad pasidalinote nuomone :)

      Panaikinti
  6. Pink Sugar :D jus rimtai?? Cia juk 14meciu kvapas ir tai kazin, niekad nesirinkciau tokio pigucio

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Noriu ir perku, smalsu išbandyti ir įsigyju - blogas niekada nebuvo "Sveikinimų koncertas" pagal pageidavimą ir tikrai niekada nebus. Ant buteliuko nėra užrašyta iki 14 metų, tad klausimas, kokiu šaltiniu remiatės teigdama, kad yra kažkoks amžiaus cenzas? Apskritai tarp kainos ir kokybės negalima dėti lygybės ženklo - jei pigu, nereiškia, kad prastai.

      Panaikinti
  7. AQUALINA "Pink Sugar", kaip sudomino, nors man virš 30 metų😁Laaabai lauksiu nuomonės kuo greičiau, jei nors valandą laikosi, pirksiu, taaaip mėgstu bandyti kvapus, jokio skirtumo, pigu ar brangu, visose kategorijose galima rasti š. Ačiū, kad rašot!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Jau uzuodziu, kad Pink Sugar bus parašymas, koks pigus kvapas, bet kaip už 13 euru tai ok :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau užuodžiu heiteriukę, kuri išsilieja soc. tinkluose :))

      O jei rimtai - paaiškinkite man, kodėl jūs bandote atspėti, nuspėti, ką parašysiu ateityje. Ar būrėja este? Aiškiarė? Ar šiaip visų galų meistrė? Jei norite pasakyti, kad jūs taip manote, tai taip ir rašykite. O jei neturite ką rašyti - rekomenduoju negaišti laiko komentarams ;)

      Sėkmytės :))

      Panaikinti
  9. Man patinka, kad produktus įsigyji gana tikslingai, randi puslapių, kur sutaupyti. Kaune pas kosmetologe isigijau nerealu pilstoma serumą, paklausiau, kiek kainuotų visas kiekis. Jo kaina buvo 70 euru. Tas pats produktas pas gamintojus Italijoje kainuoja 20 EUR. Sumokejau 10 EUR už siuntimą, ir žinoma nusipirkau pilna pakuote

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties tai Lietuvoje labai stipriai užkeltos kosmetikos kainos, labai stipriai.
      Visuomet verta pasižvalgyti užsienio tinklalapiuose, nes sutaupyti puikiai galima ir jūsų atvejis yra puikus pavyzdys.

      Panaikinti
  10. Kiek aistrų dėl kažkokių kvepalų :) Pritariu anksčiau pasisakiusiai, kad visur galima rasti š, tiek tarp brangių prekių, tiek ir tarp pigių. Tame pačiame pvz., pepco yra perliukų, o yra visiško š - čia jau nuo jūsų priklauso, kaip atsirenkate.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai daug aistrų :) Kiekviena turi savo nuomonę ir yra linkusi ją apginti :) Dėl to ir kyla aistros.
      Visur būna š... tiek tarp pigių, tiek tarp brangių. Puikiai prisimenuu Biotherm kosmetiką - brangoka, o kokybė tokia prasta, kad Margaritos ar Nivea kremai geresni :) Svarbu pasirinkti, tik kad ne visuomet pavyksta.

      Panaikinti
  11. Labai ironiška gaida dėl aistrų, bet du tokie Š kvepalai ir žiū 35 ml. Sì arba kitų modernių gerų kvepalų. Pepco gerų daiktų? For real? Gal vienam kartui, pvz žvakė kuri per kelias val sudega, nei jei kalbant apie tekstile.. po skalbimo i konteineri

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš Papco nieko gero nerandu - deja, bet kokybė ten tikrai prasta, tai perku tik vaikiškus rūbus po namus, bet ir tai pastebėjau, kad suplyšta greičiau, nei spėja išaugti, tai vargu ar ateityje dar norėsiu pirki :)
      O dėl kvepalų, sutarkim, kad nesutariame - man Si kvepalai nėra tie, kurių ieškočiau pirkti ar labai patiktų. Ir laiko tokį pat laiką, kaip Zaros už 10-20 eur. Tai na tokiu atveju aš pataupysiu ir neleisiu tų 70 Eur :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą