LUMENE 24 Nordic Beauty Secrets - advento kalendorius (2023 m.)

Pagaliau gruodis! Ir pagaliau galima lukštenti advento kalendorius, ramia širdimi laukti žiemos švenčių. Mūsų namuose šiais metais apsigyveno elftas,  tai tėveliams papildomo vakarinio darbo, bet kartu tikiuosi ir vaikui bus labai daug džiaugsmo. Na, o kad Kalėdų laukimas būtų daug smagesnis, kiekvienais metais kiekvienas išsirenkame po advento kalendorių, pagal savo pomėgius: kam žaislai, kam arbata, o kam kosmetika. Šiais metais mano rankose Lumene advento kalendorius. 


Su advento kalendoriais šiais metais irgi turėjau komedijų - užsakiau iš Eurokos Yves Rocher advento kalendorių, bet dieną prieš pristatymą gavau žinutę, kad nebeturi, todėl nepristatys. Tą pačią dieną patikrinau Eurokos svatainę - joje kalendorius buvo! Tik pristatymo dieną jis buvo dingęs kelioms valandoms, bet tos pačios dienos vakare jau vėl buvo prekyboje. Tai jei atvirai likau nesupratusi - jei internetinėje parduotuvėje yra, ta kodėl neveža? Nieko nesiaiškinau, jei jau nenori mano pinigų, tai lai.


Sekančią dieną pradėjau dairytis kito kalendoriaus ir jau kelis metus vis atkreipdavau dėmesį į Lumene. Šio gamintojo kosmetika yra atsinaujinusi, gerokai patobulėjusi, todėl man labai norisi išbandyti daugiau, atrasti, o kalendorius tam yra puiki proga. Žadėjau pirkti iš Douglas, bet mokėti 168 Eur?! Susiradau Lookfantastic ir su valiutos keitimu gavosi 109 Eur - kainos skirtumas ženklus, o atsiuntė lygiai taip pat greit, kaip iš lietuviškų parduotuvių.


Pagaliau kalendorius mano rankose ir koks jis gražus! Ant įmautės surašyti produktai ir sudėtinės dalys, bet į ją aš nežiūriu - nuvilkau ir paslėpiau. Noriu staigmenos sau kiekvieną dieną. Kalendorius ties centru atsiveria ir viduje randu dėžutes su geometriniais, įvairių formų ir dydžių langeliais, gausiai išpuoštais šiaurietiškais akcentais. Nekantrauju atidaryti ir pasižiūrėti, kokias veido priežiūros priemones kalendoriuje rasiu.


Gruodžio 1-oji

Kaip faina, kad Klaipėdoje yra sniego! Įprastai sniegas, net jei tokio pasitaiko, ilgai neišsilaiko, nors ir šaltuko nelabai turime, greičiausiai drėgnas oras yra nuolatinis mūsų krašto palydovas. O va, jau kelinta diena turime ne šiaip plono sniegelio, o ir neblogas pusnis. Todėl rytoj būtinai reikia prie kokios jūros nulėkti ar šiaip ilgiau pasibūti lauke - niekada nežinai, kada jis ištirps. 
Penktadienis namuose yra keista diena, kai užbaiginėjam savaitės darbus, norim atsipalaiduoti ir tiesiog, pabuvę kartu, paskui kiekvienas užsiimam savo darbais ir reikalais (nes ir tėvams reikia laiko patiems sau), tai aš šiandien bandau kažkaip laiku supildyti planuotus įrašus, bet jau matau, kad pabaigsiu tik nakties metu. 


Pirmąjį langelį šiandien atidariau ir išlukštenau anksti ryte, nusifotografavau ir rodau - pirmoji mano staigmena LUMENE Nordic - C Triple Glow Radiance Elixir veido eliksyras, kuris žada ne tik suteikti odai švytėjimo, tačiau ir gerinti odos elastingumą. Jau pirmoji diena atrodo labai įdomiai.
Vertė: 15 ml - 24,95 Eur (pilnas dydis 30 ml - 49,90 Eur)


Gruodžio 2-oji

Ech, šeštadienis. Šiandien namuose čirškėjo sotus maistas, šėliojo elfas ir skambėjo muzika. O pavakare išsikėlėm link miesto, į miesto eglės įžiebimo šventę. Žmonių daug, stumdymosi daug, o paskui visa minia taip susigrūdo, kad susiformavo kamštis ir minios masė siūbavo, spausdama visus aplink. Vaikas išsigando, bet saugiai sugrįžom namo, gausiai perpildytomis transporto priemonėmis, kaip per kokią jūros šventę.


Kalnedoriaus langelį atidariau iš pačio ryto, tačiau prisėti prie kompiuterio turiu laiko tik vėlyvą vakarą, tad dalinuosi, kad šios dienos dėžutėje slėpėsi LUMENE [LUMO] Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm dieninis drėkinantis veido kremas. Puiku, nes tikėjausi daug veido priežiūros šiame kalendoriuje, daug kremų, serumų. Pakuotė faina ir dydis optimalus, kad pamatyti priemonės poveikį.
VERTĖ: 15 ml - 9,30 Eur (50 ml - 30,99 Eur)


Gruodžio 3-ioji

Sekmadienis mūsų namuose yra tvarkymosi diena, kai daiktai grįžta į savo vietas, kai ruošiamės naujai savaitei ir mintyse dėliojame ateinančios savaitės darbus. Tvarkomės, skalbiamės, valomės, tačiau ir lauke spėjom pabūti, ir pailsėti, o vakare ir vonioje ilgokai pramirkau - tiesiog tobulas, šeimyniškas - poilsinis sekmadienis. Na, o dabar radusi minutę sėdu prie kompiuterio ir rodau rytinius advento kalendoriaus radinius.


O šios dienos kalendoriaus dėžutėje slėpėsi LUMENE Tyyni Nordic Clean Balancing Clay-to-Foam veido prausiklis, kurio pakuotė iš ties atrodo labai patraukliai, tačiau... žinau, kad tai produktas, skirtas riebiai ir mišriai odai. Nors planuoju išbandyti, bet kai priemonė skirta ne mano odos tipui, galimas daiktas, kad man tiesiog netiks.
VERTĖ: 15 ml  - 1,92 Eur (125 ml - 15,99 Eur)


Gruodžio 4-oji

Koks gali būti pirmadienis? Darbingas - dirbu pirmadieniais, dirbu savaitės dienomis, tačiau labai džiaugiuosi, kad šiandien Klaipėdoje visą dieną snigo. Iš dangaus nuo pat ryto leidosi purios, milžiniškais kąsniais snaigės vis keisdamos šokio tempą - tai lėtai sukosi ratu, tai šoko pasiutpolkę bemaž užklodamos viską aplink beveik neperregima užuolaida. Retas reginys pajūryje, kai esame pratę, kad tik iškritęs sniegas dažniausiai tirpsta, o jei jau ir turime ilgiau išsilaikančio, tai tik kažkada sausio mėnesį. Jausmas geras, malonus ir kelia viltis sulaukti baltų Kalėdų pajūryje. O gal pagaliau?


O šiandien advento kalendoriaus dėžutėje radau... LUMENE Stay Definition Long lasting blakstienų tušą! Ir ne šiaip miniukas, o pilno dydžio pakuotė! Aš jau buvau pamiršusi, kad Lumene turi dekoratyvinės kosmetikos. Kažkada bandžiau jų BB kremą ir pamenu, kaip man nepatiko... nes stipriai oksidavosi, veidas oranžinis atrodė. O kaip bus dabar? Greičiausiai kalendoriuje galima tikėtis ir daugiau dekoratyvinės kosmetikos? Maloniai nustebinta...
VERTĖ: 8 ml - 19,99 Eur


Gruodžio 5-oji

Antradienis - ech darbingas ir šiandien regis nieko tokio nenutiko. Klaipėdoje vis dar laikosi sniegas, šaltoka ir klampoti per pusnis nėra labai smagu, tačiau gruodis su sniegu man pats smagiausias metų laikas. Labai džiaugiuosi, kad namuose apsigyvenęs elfas kiekvieną dieną labai džiugina vaiką ir tai džiugina tėvelius. Įprastinis antradienis, tad vakare išpakuojam kalendorių ir žiūrime, kas gi šiandien dėžutės viduje.


Na o šiandien mano advento kalendoriuje mažulytė, mažučiukė pakuotė, tokiame pat mažame langelyje. Šiandien radau LUMENE Valo Nordic-C Glow Renew naktinis serumas, turintis suteikti spindėjimo. Žiūriu aš į pakuotę ir nerimauju, nes viduje matau blizgučius... tikiuosi tai nebus produktas su žėručiu. Pagyvensim, pamatysim, o tiksliau - ateis laikas - išbandysiu.
VERTĖ: 8 ml - 9,05 Eur (30 ml - 33,95 Eur)


Gruodžio 6-oji

Kaip faina, kad pas mus vis dar daug sniego ir jis puikiai laikosi! Pajūryje iš ties neįprastai šalta, bet labiausiai džiugina ta balta antklodė, gausiai užklojusi žemę... Na o šiandien man paprastas darbadienis. Tokiomis dienomis, po darbo, labai daug dėmesio skiriu vaiko skaitymui, rašymo užduotimis, o naktimis - elfo išdaigoms, kurios labai džiugina vaiką. Jei galima nudžiuginti, - kodėl to džiaugsmo nesuteikti? Paguldžius vaiką skubu prie tinklaraščio reikalų ir lukštenu advento kalendorių. Kas ten viduje?


Na o šiandien radau labai įdomią priemonę - LUMENE Lahde Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail - drėkinamasis aliejus veidui. Priemonė skirta sausai ir dehidratavusiai odai, prasidėjus šildymui drėkinančios priemonės labai aktualios, tad bus labai įdomu išbandyti. Aprašymas skamba, o priemonė atrodo labai daug žadančiai.
VERTĖ: 15 ml - 19,99 Eur (galima įsigyti 15 ml arba 30 ml pakuotėse. 30 ml - 28,95 Eur)


Gruodžio 7-oji

Šiandien mano mamytės gimtadienis, dvi savaitės iki mano ir mano vyro gimtadienių. Ir ta proga labai norėjau nuvažiuoti, bet kai savaitės vidurys, kai dar į darbus reikia, nelabai ir palakstysi. O ir ant vakaro Klaipėdoje pradėjo stipriai snigti, tad keliai jau vakare, ir garantuotai ryte bus sunkiai pravažiuojami. Neturime ir automobilio, šiuo metu remontuojamas, tad kelias dienas reikia apsieti be nuosavo transporto. Ką gi, tokia nuobodesnė diena dar laukia rytoj, o poryt jau savaitgalis ir bus daugiau veiklos apie kurią bus galima papasakoti (gi darbinių reikaliukų nepasakosiu - neįdomu).


Galvojau, kad veido kremai bus tik kvadratinėse pakuotėse, tačiau ne, va tokioje, sunkiai atspėjamo turinio dėžutėje slėpėsi LUMENE Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Night Cream - naktinis veido kremas. Labai faina! Būtent dėl veido kosmetikos pirkau šį kalendorių ir pirmieji mano įspūdžiai labai džiuginantys.
VERTĖ: 15 ml - 17,99 Eur (50 ml - 59,95 Eur)


Gruodžio 8-oji

Penktadienis! Emociškai šiandien nelengva diena, tačiau pagaliau savaitės pabaiga ir realiai galima atsiplaiduoti su putojančio taure. Aha, kartais alkoholį naudoju, tačiau paskutinis kartas buvo rugsėjį, kažko paragauju gal kartą - du per sezoną, tai nesijaučiu labai nusikaltusi. Šiandien noriu pabaigusi suplanuotus įrašus, būtinai atsakyti į jūsų komentarus, nes jau prisikaupė, vis nerandu laiko rimčiau prisėsti, tai va tuoj. O kol aš atsakinėju, kviečiu jus paskaityti, ką šiandien radau Lumene advento kalendoriuje.


O kokį šiandien gerą daiktą radau... bet gerą tikriausiai dėl to, kad man labai reikia :D Šios dienos langelyje slėpėsi LUMENE Brow Care Fixing Gel antakius fiksuojantis gelis. Mano naudojamas gelis - vaškas man labai nepatinka dėl nepatogaus naudojimo, tai jau kelias dienas rezgu planą, kaip kažką kito nusipirkti, o turimu - tyliai atsikratyti. Va ir bus proga.
VERTĖ: 6,99 Eur (5 ml ir yra pilna pakuotė)


Gruodžio 9-oji

Kadangi šiandien naminis elfas ne šiaip pasislėpė, bet ir užduotį mums sugalvojo, tai didžiąją dienos dalį skyrėme meduoliniams sausainiams kepti. Ir šitas laikas, kai maišom, minkom, kočiojam, pjaunam formas ir laukiam, kol iškeps, - yra ypatingos. Ypatingos ne dėl pačio darbo, ypatingos dėl laiko su sūnumi, su vyru, visi kartu. Tiesą sakant tas elfas iš ties suteikia šventinio laukimo. Mums gal kiek mažiau, bet sūnui, labai daug. 


Šiandien kalendorių atvėriau vėliau, nei planavau, tad temstant daryta nuotrauka jau su šešėliais... Ką gi, geriau vėliau, nei niekada, tad kas šios dienos dėžutėje? LUMENE Lahde Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer - intensyviai drėkinantis, bekvapis veido kremas. Labai faina, kad galėsiu išbandyti tiek daug skirtingų veido kremų. Džiūgauju!
VERTĖ: 15 ml - 7,49 Eur (50 ml - 24,95 Eur)


Gruodžio 10-oji

Sekmadienis man mane namų tvarkymas, nes kažkaip labai patogu būtent sekmadienį paskirti viskam susitvarkyti ir pasiruošti naujai savaitei. O paskui į vonią, pasilepinti kaukėmis ir miegučio. Tačiau tarp šių darbų šią dieną dar nusprendėme pasigaminti glajų ir padekoruoti vakar kepus sausainius. Sausainiai labai skanūs, bet su glajumi dar skanesni! Ir kaip fainai, kai bendrai veiklai prisijungia visa šeima! Gavosi toks jaukus, jaukus šeimyninis sekmadienis. 
Vaikas savo kalendorių atidarė anksti ryte, o aš jums rodausi tik vėlai vakare. Tad kas šį kart kalendoriuje? 


Na o šiandien radinys labai, labai įdomus. Radau LUMENE Natural Glow Skin Tone Perfector "5 Cherry Blush" kreminiai skaistalai. Ne tik įdomus, bet ir pilno dydžio pakuotė! Kreminiai skaistalai niekad nebuvo mylimiausi, nes tikriausiai vis bijau padauginti, gal neramu, kad nemokėsiu naudoti, bet esu ne kartą bandžiusi ir efektu visuomet buvau maloniai nustebinta. Bandysiu ir šitą.
VERTĖ: 20 ml - 14,99 Eur


Gruodžio 11-oji

Pirmadieniai yra keisti. Šį pirmadienį, po darbo, sėdėjome su vaiku prie pamokų, ilgai, nes regis viskas, ką darėme tris mėnesius buvo pamiršta per praeitą savaitę, kai papildomai mažiau rašė, mažiau skaitė. Tad regis teks grįžti į didesnes apimtis ir vėl mažiau laisvės, mažiau laiko kitoms veiklos. Ne man, aš mama, mano gyvenimo tikslas užauginti kiek galima sėkmingesnį ir laimingesnį žmogų - mažiau laiko tam mažam žmogui išdykauti, žaisti ir daryti tai, ką pačiam norisi. Kita vertus, greičiausiai tokia jau ta pirmoji klasė, kai išmokti ir dirbti reikia daugiau, nei kada galvojai. Na, o prie tinklaraščio mano pirštai prisiliečia tik vėlokai vakare, tad skubu papildyti įrašais, Elfo nuotykiais ir advento kalendoriaus radiniais.


Mažytė dėžutė slepia mažytes pakuotes, tad jau paėmusi dėžutę supratau, kad tikriausiai kas nors mini, bet nebūtinai blogo. Tad šiandien radau LUMENE Lumo Nordic Bloom vegan collagen essence veido esencija su kolagenu. Atrodo labai tinkamas produktas brandesniai odai, tik kol kas nesuprantu, kaip tą priemonę reikės dozuoti mentele, nes pilno dydžio pakuotė su pompa, bet nieko, pradėjus naudoti išsiaiškinsiu.
VERTĖ: 8 ml - 9,59 Eur (30 ml - 35,95 Eur)


Gruodžio 12-oji

Šiandien ryte kėliausi labai anksti, susiruošiau ir į darbą išvažiavau, kai visi dar saldžiai miegojo. Tik mano katinas kas rytą keliasi su manimi ir pareikalavęs šviežio vandens ir maisto indelio papildymo, vaikšto iš paskos, prisėda prie tualeto, paskui vonios durų, stebi kaip dažausi. Galiausiai išlydi pro duris ir tik įsitikinęs, kad tikrai išėjau, grįžta į lovą dar posmelį nusnausti. 

Diena kaip diena darbe, po kurio lėkiau į prekybos centrą keletui smulkmenų, kurių reikia kiekvienam rytui iki pat Kalėdų. Paprastai perku viską internetu, nemėgstu vaikščioti po parduotuves, tačiau kai viskas tokios smulkmenos, kai norisi pačiupinėti ir pasižiūrėti, kad tikrai viskas tinka taip, kaip suplanuota, tenka pasitrinti ir prekybos centruose. O jau žmonių jūros... regis visi rengiasi šventėms ir skuba apsipirkti, jaunimas po mokyklos susirenka pabendrauti su draugais, o smulkmenų parduotuvės tiesiog užkištos, kad tenka nugaromis, pečiais ir alkūnėmis vis į kažką atsitrenkti ar pasitrinti. Šventinis laukimas mieste jau jaučiasi. Namo grįžau gera valanda vėliau, nei įprastai, atidariau kalendorių ir pagaliau jums rodau radinį.


Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad čia dar vienas kremo indelis ir žinau, kad veido kremų čia bus nemažai, tačiau tik atidžiau patyrinėjusi pakuotę supratau, kad šios dienos staigmena LUMENE Valo Nordic-C Fresh Glow Brightening Gel Mask - skaistinamoji veido kaukė, kurios pakas 1-3 kartams, tačiau bus laiko išbandyti ir efektą turėčiau spėti pastebėti.
VERTĖ: 15 ml - 2,89 Eur (150 ml - 28,90 Eur)


Gruodžio 13-oji

Trečiadienis pasitaikė labai darbinga diena, kai visko buvo daug, greitu tempu ir pavargusi namo grįžau. O kaip tyčia, vaikas iš močiutės grįžo sergantis. Nežinau, kas nutiko, bet kelis kartus ištuštino skrandį - panašu, kad mokyklos ar močiutės maistas netiko, o gal per daug saldumynų, o gal skrandis sustojo? Sūnaus virškinimo sistema visuomet buvo jautri ir kartais pakanka labai nedaug. Panašu, kad ir naktis gali būti bemiegė - pamatysim. Tad skubiai pakuoju advento kalendorių ir einu toliau prižiūrėti sūnaus.


Na va, kai dvi dienas iš eilės gauni panašią pakuotę, tai jau lyg ir nebe taip džiaugiesi? Ne iš tikro tai labai džiaugiuosi, tik nesitikėjau, kad ir vėl kremas. Na ne visai kremas, radau LUMENE Lumo Nordic Bloom Vitality Anti-Wrinkle & Revitalize Overnight Balm - naktinis veido balzamas brandžiai odai. Atrodo labai įdomiai, pažadai labai jau gundantys. bus įdomu išbandyti.
VERTĖ: 15 ml - 10,49 Eur (50 ml - 34,95 Eur)


Gruodžio 14-oji

Kai įsisuki į dienos darbus, diena pralekia žaibo greičiu. Šiandien viena iš tų dienų, kai neatitraukiau akių nuo monitoriaus, kai kentėjau prireikus į tualetą ir dirbau be jokių pertraukėlių. Ne kasdien taip būna, tačiau pasitaiko neretai, o ketvirtadienis, kaip taisyklė visuomet toks. Skubėjau ir į namus, nes namuose pasiliko prastai besijaučiantis vaikas (ne vienas, nepergyvenkit), tai rūpėjo kaip jam padėti, o ir bardakas namuose buvo padarytas nemažas. Jei riektų užvadinti dieną, tai būtų "voverė rate" - be sustojimo. Pagaliau prisėdau ir iš kart rodausi, ką šiandien radau advento kalendoriuje.


LUMENE Lahde Nordic Hydra Oat Milk Oil Cleanser aliejinis veido valiklis labai naudingas ir labai reikalingas šiuo metu, nes nieko praktiškai nebeturiu makiažui valyti, o ir  naują priemonę išbandyti bus labai įdomu.
VERTĖ: 50 ml - 5,99 Eur (150 ml - 17,99 Eur)


Gruodžio 15-oji

Šiandien ne tik penktadienis, bet ir reikaliukų diena. Kita savaitė mokykloje vaikui bus be uniformos - kiekviena diena turi temą, tad reikės pagal tą temą apsirengti. Tiesą pasakius, pradėjus vaikui lankyti mokyklą, jo spintoje ženkliai sumažėjo drabužių - darželio išaugo, o laisvalaikiui leisti tiek daug, kiek reikėjo darželiui nebereikia. Tad reikėjo nusipirkti kelis drabužėlius kitai savaitei, karnavalinį kostiumą, kalėdine tematika puoštų rūbų. Pralankstėm parduotuves ir kaip tyčia - vaiko dydis beveik visur išpirktas. Visų yra, o su vaiko dydžiu vargstu nuo pat mažens. Tai metais pajūryje gimė daug berniukų, ženkliai daugiau nei mergaičių, tad rūbų dydžiuose labai jaučiasi. Na, o vakare dar su vaiku prisėdom prie knygų, pasiglaustėm žiūrėdami animacinį filmuką ir palydėjau į lovą. Vaikas jau devintą sapną miega, o aš skubu rodyti kalendorių.


Šios dienos radinys labai pradžiugino, nes greit reikės naujo. Radau dar nebandytą ir nematytą LUMENE Dewy Glow Seting Spray makiažo fiksatorius kaip tik toks, kokį mėgstu - suteikiantis spindesio. Tik Lietuvoje tokio nemačiau.
VERTĖ: 50 ml - 10,45 Eur (100 ml - 20,90 Eur)


Gruodžio 16-oji

Niekur nedingau, kalendorius nesibaigė ir nieko labai baisaus neatsitiko. Tiesiog mus užpuolė šiuo metu visur siaučiantis skrandžio - žarnyno virusas ir rimtai paguldė į lovą. Per galvą tikrai nesiverčiau, svarbiau buvo pasirūpinti savimi, tinkamu maistu ir vaiku, o ne tinklaraštį pildyti, tad visą šeštadienį prasirgau, tuštindama skrandžio turinį ir neturėdama nė lašo jėgų.


Kalendoriaus langelio tą dieną net nežiūrėjau, tas pasižiūrim kartu kas ten? LUMENE Tyyni Balancig Daily Serum balansuojantis veido serumas, kaip matau ne visiškai mano odos tipui, bet kartu kalba ir apie bėrimus - tokių man pasitaiko, tad manau va tuo bėrimų etapu ir išbandysiu.
VERTĖ: 8 ml - 7,72 Eur (30 ml - 28,95 Eur)


Gruodžio 17-oji

Sekmadienį vis dar jautėmės labai prastai, nors jau tualeto gąsdinti nebereikėjo, bet jėgų buvo ne per daugiausiai, tad vėlgi, pagalvojau apie tai, kad tinklaraštis tiesiog palauks, supildysiu kažkurią dieną ir stengiausi kuo greičiau atsigauti. Pagerėjo vakaro link.


Tad tik vakare kalendorius buvo prakrapštytas ir šią dieną rasta LUMENE Luminous Shine Hydrating & Plumping lūpų blizgesys "3 Glossy Clear" neįpareigojantis, universalus atspalvis, puikiai tiks tiek kasdienai, tiek minimaliai besidažančioms.
VERTĖ: 5 ml - 11,99 Eur (pilnas dydis)


Gruodžio 18-oji

Jau galima gyventi. Jaučiuosi kaip niekur nieko - sveika ir stipri. Tad po darbų šiandien keliavom į sūnaus pirmąją kalėdinę šventę mokykloje ir buvo faina - renginys labai smagus vaikams, senelis fainas, veiklos prigalvojęs, pajuokaujantis, tad nebuvo nė trupučio nuobodu ir jokių snieguolių užimti papildomai nereikėjo. Vaikai išdykavo, smagiai leido laiką ir buvo laimingi. Grįžome vėlokai, o kadangi kelias dienas nepildžiau tinklaraščio, skubu pasirodyti bent jau su elfo ir advento kalendoriaus įrašais - rytoj turėčiau spėti ir normalų įrašą parašyti. 


Kadangi jaučiuosi puikiai, su džiaugsmu atidarau langelį ir radau LUMENE Lahde Nordic Hydra Aqua Lumenessence Beauty Lotion veido tonikas. Šios linijos esu bandžiusi veido prausiklį, labai patiko, tai tikiuosi ir tonikas bus fainas.
VERTĖ: 50 ml - 4,50 Eur (150 ml - 13,50 Eur)


Gruodžio 19-oji

Kažkaip šiandien buvo faina diena. Aš dirbu mišriu būdu - pora dienų iš namų ir likusias savaitės dienas iš biuro. Pasiilgstu tiek vieno, tiek kito, tad toks būdas labai fainas ir ramiai namuose reikalus susitvarkyti, ir biure su kolegomis einamuosius aptarti. Paskutinė savaitė prieš šventes aktyvesnė, nei tikėjausi, nors nedirbame nei prekyboje, nei tiesiogiai esame su Kalėdomis susiję, bet va judėjimas jaučiamas ir sukuosi. Tiesa... sekančią savaitę bus tylu, nes dauguma tikrai atostogaus, bet kol kas - smagiu darbiniu ritmu ir šventiniu laukimu užbaigiu / ar pradedu, priklausomai nuo to, kada skaitote, dar vieną šventinio laukimo dieną.


Šiandien mano kalendoriaus radinys LUMENE Valo Nordic-C Overnight Bright Sleeping Cream naktinis veido kremas su vitaminu C, turėtų būti labai fainas laukiant pavasario, kai po žiemos odai trūksta skaistumo ir švytėjimo. Bus labai smalsu.
VERTĖ: 15 ml - 9,29 Eur (50 ml - 30,95 Eur)


Gruodžio 20-oji

Sunki man šiandien darbinė diena. Apskritai ši savaitė labai sudėtinga, daug veiklos, o vaisių atrodo nespėju nuskinti. Daug veiklos pasirengimui šventėms, daug intencijų nudžiuginti vaiką, visokių neužbaigtų darbų, o jau tuoj Kalėdos. Nespėju! Darau daug, bet kiek daug dar visko liko! Viskas supuolė į vieną krūvelę, nu ir sukuosi kaip voverė rate, tad šį kart nerašau ilgai ir dalinuosi šios dienos radiniais. Siunčiu nykštuką traškinti spalvotą dovaninį popierių...


O šį kartą manęs laukia patraukli pakuotė ir  labai naudingas produktas brandžiai odai LUMENE Lumo Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum stangrinamasis ir drėkinamasis serumas nuo raukšlių. Aprašymas superinis!
VERTĖ: 15 ml - 17,98 Eur (30 ml - 35,95 Eur)


Gruodžio 21-oji

Šiandien mūsų namuose ypatinga šventė - dvigubas mano ir vyro gimtadienis! Šiais metais vyrui jubiliejinis, man paprastas. Ryte darbas, vakare šampano taurė ir kuklus pasisėdėjimas, nes o ką daugiau darbo dieną? Savaitgalį bus proga paminėti ir pasidžiaugti dar vienais prabėgusiais metais. Kadangi vėlus vakaras, pirmiausia dalinuosi elfo nuotykiais ir advento kalendoriaus radiniu, o paskui, jei liks laiko ir įrašą pabandysiu sukurti. Blogiausiu atveju, jis bus sekančią dieną.


O šią ypatingą dieną kalendorius paserviravo LUMENE Overnight Care Lash & Eyebrow Serum - blakstienų ir antakių serumas. O kaip senai tokį produktą benaudojau... bus įdomu ar galima sulaukti kokių ryškesnių rezultatų, nes aliejų pagalba pokyčiai labai minimalūs.
VERTĖ: 5 ml - 26,95 Eur (pilna pakuotė)


Gruodžio 22-oji

Paskutinė darbo diena prieš Kalėdas man pasirodė labai rami - darbiniais klausimais reikėjo sutvarkyti tik keletą darbų - visa kita buvo galima nukelti po švenčių, o rimtesnius projektus, ir ateinantiems metams. Tad pagaliau susitvarkiau darbinio kompiuterio darbalaukį, sukėliau failus į serverį, susidėjau nuorodas į tuos failus, pasidariau atsargines kopijas - noriu padaryti viską, kad sumažinčiau riziką prarasti reikiamus duomenis. Na, o kadangi penktadienis, šiandien mano norisi daugiau poilsio ir bendravimo su vaiku. Vakaras praleistas šeimyniškai, o dabar skubu parodyti rytinius advento kalendoriaus radinius.


O šią dieną vėl kremo indelis ir viduje tikriausiai labiausiai mane sudominęs kremas LUMENE Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth SPF30 dieninis veido kremas. Atrodo labai daug žadantis ir manau tinkamiausias vasaros metui. pasižiūrėsime.
VERTĖ: 15 ml - 16,79 Eur (50 ml - 55,95 Eur)


Gruodžio 23-ioji

Keistoka šiandien diena... ryte lėkiau į kirpyklą, o po pietų lėkėm į svečius - atvažiavo vyro sesė su šeima, tad visą popietę, iki pat vėlaus vakaro praleidom su jais, bendraudami, plepėdami ir juokaudami. Advento kalendorius beveik ištuštėjo, liko vos porą langelių, tad šiandien darau jau priešpaskutinę dėžutę.


joje slėpėsi mažutis buteliukas su LUMENE Lahde Nordic Hydra Aqua Serum drėkinamasis veido serumas. Nors pakuotė labai maža, bet manau poveikiui pastebėti laiko pakaks.
VERTĖ: 8 ml - 7,72 Eur  (30 ml - 28,95 Eur)


Gruodžio 24-oji

Šiandien išvykstame švęsti švenčių su artimaisiais, todėl paskutinius akcentus noriu sudėlioti, advento kalendorių atidaryti ne vakare, o prieš išvykstant. Kol kraunamas kelioninis krepšys, prisėdau sudėlioti paskutinius aspektus ir parodyti paskutinį advento kalendoriaus radinį.


LUMENE Valo Nordic C Glow Awakening Eye Cream paakių kremas slėpėsi paskutiniame langelyje. Ir labai laiku, nes jau buvau pradėjusi galvoti, kokio paakių kremo man reikės, baigiantis dabar naudojamam.
VERTĖ: 15 ml - 30,95 Eur (pilna pakuotė)


O štai ir visi šio kalendoriaus radiniai. Pakuotės atrodo iš ties mažytės, nedidelės, bet kiekvienos pakuotės kiekio turėtų pilnai pakakti nuomonei susidaryti ir geriau susipažinti su kompanijos gaminiais. Mano pagrindinis tikslas perkant šį kalendorių ir buvo geriau pažinti Lumene, išsirinkti sau tinkamus gaminius ir galbūt pradėti naudoti kasdienėje rutinoje. Nepatingėjau paskaičiuoti ir galutinę kalendoriaus vertę, jame esantys gaminiai verti 305,87 Eur! Kalendoriuje yra kelios pilno dydžio pakuotės. Labiausiai esu patenkinta veido kremais, serumais ir esencijomis, o va dėl dekoratyvinės kosmetikos nesu tikra - ankstesnė (labai sena) patirtis su Lumene dekoratyvine manęs nesužavėjo. Tačiau neatmetu galimybės, kad per tiek metų viskas galėjo pasikeisti.

Gražusis, purpurinis ledo upės kalendorius pilnai išlukštentas, o dabar laukia įdomių bandymų ir tikiuosi puikių atradimų mėnesiai.

Linksmų šv. Kalėdų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oho, sakyčiau neblogai, kaip pirmai dienai ir jau serumas :) . Aš tai nesuprantu, kur ruduo dingo, man patinka spalis ir lapkritis, žiūriu siaubo filmus arba kokias baisias dokumentikas, po to to vonia su daug kvapų ir burbulų. O čia jau adventas! Aš tik spėjau kalėdinį vainiką ant durų pasikabinti, advento kalendorius perku po naujų metų su nuolaida ;D žinau, kad NE TAS, bet aš pragmatiska

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai neblogai, tik kiekiai nedideli. Tačiau turėtų pakakti gerai išbandyti :)
      Man kol kas labai patinka :)

      Laikas su metais ir man vis greičiau bėga, bet džiaugiuosi šiais metais neturėjusi rudeninio liūdesio, nespėjau pagauti rudens melancholijos, kai jau reikia koncentruotis į Kalėdines šventes :D

      Aha, ne tas pats, bet jei perkat po švenčių, vadinasi jums tinka, tad viskas su tokiu kalendorių pirkimu yra gerai ;)

      Panaikinti
  2. Puikus ruduo buvo, šiltas, gaila, kad tik lapkričio antrą pusę sugadino sniegas. Aš jau laukiu pavasario, man tos žiemos šventės ir pati žiema visai nemieli, tamsu, šalta, niūru, miesto gatvės - pliurzynės, smirda dūmais...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Klaipėdoje ruduo buvo beprotiškai vėjuotas ruduo, žvarbus, nemalonus....
      Aš kaip tik džiaugiuosi šiuo metų laiku - tas šventinis laukimas pats nuostabiausias! Pas mus nemažai sniego, tad iš ties labai faina ir šventiška ;)

      Panaikinti
    2. Gerai, kai yra šventinis laukimas...

      Panaikinti
    3. Ar jūs nelaukiate švenčių? Nešvenčiate ar šiaip šiais metais nėra šventinės nuotaikos?

      Panaikinti
  3. Dėl rudens pritariu. Puikus ruduo buvo. Na man gruodis ir švenčių laukimas visai dar nieko. Bet vat po Naujų iš kart galėtume keltis į pavasarį. Saulė ir šiluma yra mieliau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtų gerai :D :D Atėjo nauji - atsikeli ir jau pavasaris :D
      aš kaip ir jūs, rudenį normaliai išgyvenu, bet va tas vasario mėnuo, kai visur pliurzos, dar niekaip nešyla, viskas niūru ir pilka... Nepatinka.

      Panaikinti
    2. O, taip, tikra svajonė :D Žiema tikrai okupantė, dar kad tęstųsi tuos 3 kalendorinius mėnesius kaip pridera, bet kur tau, "įlipa" į lapkritį, kovą, net balandį kartais, dar prisimenu, kai kažkurį balandį kasiau kieme sniegą ir galvojau, kad nu viskas, kiek galima? :DDD

      Panaikinti
    3. Nu ir ką mes jai? Būna kiek nori :D :D :D
      Pamenu, kai buvau vaikas, kažkada balandį (per Velykas) buvo +25 Laipsniai ir maudėmės upėje, kaip kokią vasarą! Tai matyt visokių tų metų būna :)

      Panaikinti
  4. Lumene CC puikus. Tušai nepatiko, sualergizavo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš bandžiau 2014 m. versiją - pamenu, kad buvo labai oranžinis, stipriai oksidavosi... O tušą išbandysiu, kaip tik kalendoriuje radau :)

      Panaikinti
    2. Oi, ne dabar yra labai šviesių atspalvių, kaip tik mano šviesiai odai, visiškai neoranžinis, lengvas, natūraliai atrodo, kartoju jau n kartų (LUMENE, CC COLOR CORRECTING, ultra light) :) Tik kaina kyla su metais, o štai pakuotė - paprasta "tiūbelė", čia toks, mano nuomone, minusas.

      Panaikinti
    3. A... supratau. Nes aš tai labai senai bandžiau, nebepasižiūrėjau koks dabar asortimentas. Džiugu, kad pasikeitė į gerą :)
      Reikės pašniukštinėti ;) Ačiū.

      Panaikinti
  5. Aš šiemet taip pat įsigijau Advento kalendorių ir… be galo nusivyliau, kad išmečiau pinigus į balą. Labai norėjau ne kosmetikos, o odos priežiūros priemonių ir ypač ko nors naujo. Nusipirkau Dr Hauschka kalendorių su natūraliais ingredientais, tvariomis pakuotėmis ir t.t. Ir ką gi - niekas nekaltas, kad neperskaičiau iš anksto sudėtinių dalių, o tik pažadus - ogi sudėtis… antroje/trečioje vietoje - tik alkoholis. Ne, ne tas riebusis ir gerasis, o tas, kur net spiritu “kvepia”. Eina sau kaip nusiminus lupu tuos kalendoriaus langelius be ūpo ir tepu pėdas, nes nei kam perleisiu tokios sudėties gaminių, nei pati ant veido tepsiu, ir išmesti gaila, nes pinigai jau sumokėti. O geriausia - dydžiai: po 5ml, 3ml, didžiausias - 30ml. O topų tipas tai buvo kol kas 2,8ml! Va kas gaunasi, kai norėjau siurprizo sau pačiai ir nepasidomėjau nei sudėtimis, nei kiekiais. Kita vertus, gal ir gerai, kad tokie nedideli kiekiai, kai tokia prasta sudėtis, - greičiau susinaudos ir greičiau užmiršiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, labai apgailestauju, kad jums taip nutiko.
      Suprantu, kad ir pinigų gaila ir liūdna, kad daiktukai netenkina lūkesčių. Prisiminiau pirktą Biotherm kalendorių - tiek tikėjausi, kad va, išbandysiu brangesnes priemones, o jei kas tiks - ir nusipirksiu pilno dydžio produktus. Bet, kai visuose gaminiuose beveik grynas alkoholis ir blizgučiai... Žiaurus nusiylimas tais metais buvo.
      Kitais metais pasiseks labiau :)

      Panaikinti
  6. Nenusiminkite dėl Dr. Hauschka, visos tikrai esame turėjusios neigiamą patirtį su bet kokiom veido priemonėmis. Man Dr. hauschka prieš kokius 6 metus atrodė lb viliojanti, juo net Livinn parduotuvėse buvo. Teko bandyti kelis produktus, irgi labai nuvylė poveikis. Aš nesuprantu, kaip jie dar nebankrutuoja

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet ir yra tokių kompanijų. Pvz aš nesuprantu, kas perka Biotherm priemones? Ten visiškas š, pilnas alkoholio iri nieko gero nėra. Bet va, nebankrutuoja.

      Panaikinti
  7. Taip, pasitaiko visiems nesėkmingų pirkinių, neliūdėkite labai. Ir man šiemet jų buvo, tiek iš kosmetikos, tiek, pvz., rūbų. Nedaug, bet vis vien apmaudu, bet ką jau padarysi... Kartais ir tų sudėčių ar / ir apžvalgų skaitymai nepadeda, produktas netinka, išberia veidą ar pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir labai gaila, kad netinkančių kosmetikos priemonių negalima grąžinti. tokių nusivylimų metu labai pavydžiu amerikiečiams - nepatiko, netiko, - net jei naudojai, gali grąžinti be jokių papildomų klausimų.

      Panaikinti
  8. Geras, dėl Amerikos nežinojau, kad ten tokios stiprios vartotojų teises :) . Dar iš tokių kosmetikos dinozaurų firma the body shop, atsimenu kažkada jie buvo labai cool, norėjau visko tik iš ten. Bet vėliau man rodos jiems buvo krizė su identitetu, o šiuo metu savo pozicionuoja kaip etiskai pagaminta kosmetika

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip - laisva Amerika - nepatiko - grąžini. Pasakojo man - nusipirko Victoria Secret kūno dulksną, sunaudojo, kol liko du pirštai nuo dugno ir nunešė grąžinti, sako kad nebepatinka. Ir ką jūs galvojat? Priėmė, tai paėmė naują kvapą ir taip vis daro periodiškai.

      The body shop jau išgyveno aukso amžių ir smarkiai smunka žemyn - norint tapti vėl populiariems reiktų žengti šimtamyliais batais ir pirmiausia visas sudėtis pakeisti, kas iš esmės reiškia 99% naujų produktų kūrimą, kuris šiaip yra labai brangus procesas, o čia - praktiškai viską. Abejoju ar TBS žengtų tokį žingsnį.
      O jei pozicionuojasi kaip etniškai gaminta kosmetika jau daug metų, pamenu UK gyvenant 2011 metais praktiškai viską iš jų išbandžiau ir jau tada kalbėjo apie etninę, atsakingą gamybą.

      Panaikinti
  9. Ten lb daug sintetikos, nieko gero, gal tik lb skanus kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vienintelis privalumas yra kvapai, nes visa kita - labai prastai :(

      Panaikinti
    2. Taip, ir man kažkada seniai thebodyshop atrodė kaip kažkas tokio, ypatingo :) Dar loccitane į tą temą priskirčiau...

      Panaikinti
    3. L'Occitane dar vienas kitas produktas turi naudingų ingredientų. Panašumas tik dėl kvapų gausos sakyčiau. Bet praancūzai labai mėgsta ir šiaip kosmetiką stipriai kvėpinti.

      Panaikinti
  10. Sveikinimai gimtadienių proga!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Su gimtadieniu! Linkiu atsikvėpti tarpušvenčiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana <3
      Bandysim, bet kol kas su šypsena į šventinį maratoną ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą