LUMENE "Valo" Nordic-C Overnight Bright Sleeping Cream - naktinis veido kremas su vitaminu C

Dar turiu kelis Lumene gaminius iš advento kalendoriaus, bet beveik visus juos naudoju, beveik visus testuoju ir greičiausiai iki rudens vidurio jau turėčiau apie viską spėti jums papasakoti. Iš ties visko tame advento kalendoriuje buvo ir visai neblogai susipažinau su kompanijos produkcija: dekoratyvine kosmetika ir veido priežiūra. O šį kart noriu pasidalinti nuomone apie skaistinantį, naktinį veido kremą su vitaminu C.


Produktas: LUMENE "Valo" Nordic-C Overnight Bright Sleeping Cream - naktinis veido kremas su vitaminu C
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, maitinti, suteikti švytėjimo, lyginti veido odos atspalvį
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: nieko blogo, mano skoniui greičiausiai labiausiai nepatiko kvapas
Tūris: 50 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 30,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Loverte, KlipShop

Ką žada gamintojas: LUMENE Valo Overnight Bright Vitamin C Sleeping naktinis kremas su vitaminu C yra ne tik įprastas naktinis kremas, kuris padeda odai atsigauti miego metu. Intensyviai drėkinantis naktinis kremas turi hialurono rūgšties, arktinių gervuogių ir antioksidantų, vitaminų A, B3, E ir C bei arktinio šaltinio vandens. Kremas skaistina odą ir pagerina jos drėgmės balansą, suteikia odai momentinį spindesį ir apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. Be parabenų, formaldehidų, mineralinių aliejų ir sintetinių dažiklių. Tinka visiems odos tipams.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant švarios veido ir kaklo odos kiekvieną vakarą.


Pakuotė. Mano rankose nedidelė, plastikinio indelio pakuotė su užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas visai patrauklus akiai ir būdingas visiems šios serijos produktams - baltame fone oranžinės raidės ir daugiau nieko. Nieko čia daugiau ir nereikia - paprasta, elegantiška ir patrauklu. Panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė.

Kvapas šiek tiek primena apelsinų aromatą, užuodžiu citrusinius vaisius. Labiausiai primena vaikišką sirupą nuo kosulio su apelsinų aromatu.

Konsistencija vidutinio tirštumo, kreminės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Polydecene, Olus Oil (Vegetable Oil), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Lactococcus Ferment Lysate, Octyldodecyl Myristate, Oleyl Erucate, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Peg-100 Stearate, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Extract, Phenoxyethanol, Hydrogenated Olive Oil, Cetearyl Glucoside, Propylheptyl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propanediol, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Lecithin, Tocopherol, Peg-8, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, Glucose, Ascorbic Acid, Chondrus Crispus (Carrageenan), Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Limonene, Linalool, Citral, Parfum.


Poveikis. Nieko blogo šio kremo sudėtyje nėra, išskyrus konservantą, kuris beje man vienas iš saugiausių atrodo, na ir žinoma kvapų ingredientai. Šie nesaugūs ingredientai būtini, kad kremas nesugestų ir malonia kvepėtų. Priemonės sudėtyje nemažai odos drėkiklių, minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, antioksidantų, yra odą šviesinančių ir odos atspalvį lyginančių ingredientų - niacinamido, ascorbo rūgšties (vitamino C), ascorbo palmitato (vitamino C), pieno rūgšties, vitamino A ir  magnesium ascorbyl phosphate (stalibaus vitamino C). 

Veido kremas naudojamas vakaro metu ir tik pasitepus, oda maloniai jaučiasi sudrėkinta, įgauna švelnumo, komforto jausmo, tad minimaliai drėkina. Kad ir kaip pavargusi ar sudirgusi per dieną būtų oda, atrodo, kad šitas kremas geba raminti odos sudirgimą ir suteikti komforto pojūtį. Tačiau didžiausia magija yra ryte - po nakties miego mano veido oda atrodo ženkliai skaistesnė, tolygesnio ir gražesnio atspalvio. Būtent tokio efekto aš ir noriu! Turiu kelias pigmentines dėmes, kai prastas kremas nuo saulės prieš kelis metus nesugebėjo apsaugoti nuo saulės. Tai šitų dėmių mažėjimo aš nepastebiu su jokiomis priemonėmis... neįsivaizduoju kaip jas reikės pašalinti, gal kažką sugalvosiu rudens ar žiemos metu. Bet kol kas svarbiausia, kad naktinis kremas visam veidui labai gražiai lygina veido spalvą ir suteikia spindesio bei skaistumo.

Efektas man patinka, kremas tikrai geras - ne tik skaistina, bet drėkina, maitina, ramina veido odą. Sudėtis visai gera, kaina nebloga - vertas dėmesio produktas, galbūt ilgalaikio naudojimo metu ir pigmentines dėmes veiktų? Nes šviesinančių ingredientų sudėtyje iš ties nemažai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai