LES SENTEURS GOURMANDES "Carnet de Voyage" parfumuota kūno dulksna

Šiais metais palaipsniui bandau ne tik naujus aromatus, bet ir įdomesnes kūno dulksnas. Iš ties labai faina vasaros metu vietoje ilgai išliekančių, sunkesnių kvapų tiesiog pasipurkšti kūno dulksna. Ne visada to kvapo ir norisi ir man regis vasarą dideliu privalumu tampa trumpesnis išlikimas ir lengvesnė kvapo koncentracija. Šiai vasarai turiu kelias skirtingas dulksnas ir šiam kartui bandau jums pasakoti apie 


Produktas: LES SENTEURS GOURMANDES "Carnet de Voyage" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas: "Laurence Dumont". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tūris: 200 ml
Kaina: Pirkau eurokos apie 12 eur. Dabar mačiau yra pigu.lt, bet kaina 28 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt

Ką žada gamintojas: LES SENTEURS GOURMANDES CARNET DE VOYAGE aromatas spinduliuoja šiluma ir gėlių natomis, kurias apgaubia vanilės saldumas. Tai kūno dulksna, pažadinanti mūsų atostogų troškimus. Kvapas, kurį sušildo saulė ir karštas smėlis.

Parfumuotas rūkas gaivina ir drėkina odą, ją aprengdamas kvepalų šydu.Formulėje pridėtas augalinis glicerinas yra drėkinanti veiklioji medžiaga, kuri jūsų odą paliks švelnia ir kvapnia.

Kvapusis rūkas „Carnet de Voyage“ yra pagamintas iš 95% natūralių ingredientų -  maitina viršutinius epidermio sluoksnius ir suteikia jums gaivumo ir ramybės pojūtį visą dieną.

Aromato natos – raudonmedžiai, taičio gardenijos, jazminai, vanilė.

Sudėtis: Alcohol, Aqua, Glycerin, Parfum, Limonene, Linalool, Citral.


Mano nuomonė. Skaidraus plastiko, aukštas buteliukas su aukso spalvos puršikliu ir skaidraus plastiko dangteliu. Dizainas minimalistinis, gražus, patrauklus akiai ir visiškai neperkrautas. Deja, bet pakuotės buteliukas tikrai labai didelis - mažesnėse rankinėse netelpa ir čia norisi pabambėti, kad nei vienas dulksnų gamintojas nesugalvojo padaryti nusukamas pompas, kad galėtume patogiai įsipilti į mažesnes talpas bei pasikvėpinti dienos metu. Arba šalia sukurti mažesnes pakuotes, kurios tilptų įsimesti į rankinę. Kuo jau kuo, bet dulksna norisi pasipurkšti kelis kartus dienos eigoje, o jei rankinė maža... nepatogu.

Koks šitas aromatas? Gaivus, vasariškas ir nuostabiai tinka liepai, tiek itin karštomis, tiek vos vos vėsesnėmis dienomis. Tik pasipurškus gaiviame fone jaučiasi šiek tiek medienos, užuodžiu gardenijas ir jazminus, tačiau šios natos skamba tokia tyrame, gaiviame fone... Ne, tai ne vanduo, tai oras aplink - dangus ir vėjas, laukas, kelionė dviračiu ar mašina atvirais langais, kai užuodžiu besikeičiančio peizažo kvapus... įkaitusi giraitė, milžiniškas laukas žydinčių gėlių ir tas tyras oras, vėjas vasara, nuotykio nuojauta. Ant mano odos kvapas nusistovi ta pačia dominuojančia gaiva su saldžiu vanilės dvelksmu. Kvepia maloniai, kvepia gaiviai, kvepia tyrai.

Žinia, kūno dulksnos tikrai nėra, ir niekuomet nebuvo tas produktas, kuris ant kūno odos išlieka ilgai. Lygiai taip pat ir šiuo atveju... kvapą ant odos užuodžiu kiek daugiau nei valanda, tačiau geriausiai jaučiamas iki valandos. Išlikimas tikrai ne stebuklas, o ir kvapas jaučiamas labai arti odos, tik tau pačiam ar labai labai mylimam žmogui, prigludusiam prie jūsų... Ir nepaisant prasto išlikimo, jis man patinka. Jei jau gundysitės, tikėkitės vasaros vėjo gaivos su vos jaučiamu, saldžiu vanilės aromatu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr.129.

Komentarai