BIOCELL "Anti - Aging" Face mask - stangrinamoji lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi ir kofermentu Q10

Veido kaukės yra vienas tų dalykėlių, kuriais lepinuosi be jokio sąžinės griaužimo. Veido kaukės yra būtinos sausai odai ir mano odai - puikus veido rutinos papildymas, kai reikia intensyvesnės priežiūros ir vien tik veido kremo nebepakanka. O tokių momentų būna, tarkim, po dienos praleistos saulėje, po sunkios savaitės ar tiesiog, kai norisi kūno odai daugiau drėgmės, intensyvesnės priežiūros bei kelių minučių tik sau. Šį kart į rankas imu Biocell veido kaukę, kuri žada stangrinti veido odą. Biocell veido kaukių bandžiau ir anksčiau, jos puikiai man tiko, labai patiko, o ir gamintojas lietuviškas, tad su nekantrumu bandau.


Produktas: BIOCELL "Anti - Aging" Face mask - stangrinamoji lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi ir kofermentu Q10
Gamintojas: UAB "Valentis". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: veido odai - stangrinti, drėkinti, suteikti putlumo, jaunatviškos išvaizdos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai tik propanolis sudėtyje
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 3,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Benu vaistinė

Ką žada gamintojas: Kad ir kaip norėtųsi atsukti laiką atgal ir veidrodyje matyti save bent 5  metais jaunesnę, to greičiausiai nepavyks, tačiau  pabandyti pristabdyti odos senėjimo procesus - galime. Geriausia stangrinamoji kaukė yra ta, po kurios naudojimo jautiesi atjaunėjusi. Išbandyk intensyvaus poveikio BIOCELL veido kauke, kuri efektyviai stangrina, suteikia pakeltos ir putlios odos pojūtį, drėkina, saugo nuo oksidacinio streso ir, reguliariai naudojama, suteikia odai jaunesnę išvaizdą.

NAUDOJIMAS: Veikliųjų medžiagų prisotintą lakštą išimkite iš pakuotės. Nuimkite plastikinę apsauginę plėvelę ir kaukės lakštą dėkite ant užmerktų akių.
Uždėję kaukės lakštą, tolygiai paskirstykite, švelniai pamasažuokite, kad kaukė prisispaustų prie odos. Palaikykite 15-20 min.
Nuėmę kaukę, likusį skystį švelniai įmasažuokite į odą. Nebūtina nuplauti ar nuvalyti.

Rekomenduojama šią kaukę naudoti 1-2 kartus per savaitę. Esant poreikiui galima naudoti dažniau.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis su ryškiai raudona spalva ir minimalistiniu dizainu. Kaip gera ant pakuotės skaityti gamintojo lietuviškai užrašytus pažadus. 

Kvapas lengvas, neutralus, kosmetinis aromatas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau šiuo atveju, mano nuomone, kvapų visiškai nereikėjo. Kvapas silpnas, vos jaučiamas, tad nei naudojimo metu kažkokios vertės teikia, nei odai naudos yra. Kvapų čia galėjo visiškai nebūti.

Konsistencija plonytis medvilnės lakštas, prisotintas veikiuoju, gana skystu serumu.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Acetate, Silica, Isopropyl Alcohol, Cellulose, Lecithin, Caprylyl Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Acetyl Hexapeptide-8, Potassium Sorbate, Ubiquinone, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol.


Poveikis. Veido kaukės pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis ir glicerinas. Toliau seka konservantas ir viskas, kas yra žemiau jo, sudaro mažiau nei 1% kaukės sudėtinių dalių. Tai nereiškia, kad kaukės sudėtis prasta ar žemiau esantys ingredientai nedarys odai jokio poveikio - ne, tiesiog norisi atkreipti dėmesį, kad sudėtinių dalių koncentracija yra svarbi. O žemiau labai daug odos drėkiklių, minkštiklių, šiek tiek antioksidantų, odą šviesinančių, raminančių ingredientų. Mane neramina tik propanolis (Isopropyl alcohol), kuris yra alkoholio rūšis, skirta mažinti priemonės klampumą ir pasižyminti sausinančiu poveikiu. Ilgalaikėje perspektyvoje ingredientas gali pažeisti odos apsauginį barjerą, tačiau pabrėžiu, kad sudėtyje jo mažai, tikriausiai dėl to jokio neigiamo poveikio odai nepastebėjau.

Plonas kaukės lakštas papildomai buvo apsaugotas storu plastikiniu sluoksniu nuo raukšlėjimosi ir plyšimo išvyniojant. Tai nėra pats ploniausias lakštas, kokį esu bandžiusi, tačiau papildomas sluoksnis labai patogus naudojant. Nesakau, kad dabar visos kaukės turi su tokiu būti, nes tai yra papildomas, vienkartinio naudojimo plastikas, kurį paskui mesime lauk, bet pripažįstu, kad labai patogu.

Kaukės pakuotėje serumo nėra daug, tačiau jo visiškai pakanka vienam naudojimui. Tačiau papildomai panaudoti jau po kaukės naudojimo, jo neliks. Ir labai svarbu lakštinių kaukių ant veido neperlaikyti - kažkada tikrai dariau šią klaidą - laikiau kaip įmanoma ilgiau, galvodama, kad tai duos daugiau naudos. Neduos - kaukė pradėdama džiūti ant veido formuoja raukšles ir įspaudus, trunka laiko, kol jie išsilygina ir ilgalaikiu perlaikymu jūs darote daugiau žalos. Neperlaikykite - naudokite priemones tiek, kiek nurodo gamintojas. 


Nuėmus veido kaukę pastebiu, kad serumas tikrai ilgoka geriasi į veido odą, todėl tikriausiai kaukė nebus pats geriausias pasirinkimas naudoti ryte, kai skubate į darbus ar turite kažkur būti. Apskritai kaukes stengiuosi naudoti jau pavakare arba vakare, kai niekur nebereikia, kai neplanuoju dažytis arba jei ir reikės išlėkti, tai galėsiu būti be makiažo. Nors kaukė tikrai ilgai geriasi, tačiau labai džiugina tai, kad ji visiškai nepalieka lipnumo ant veido odos nei gėrimosi metu, nei kai priemonė pilnai susigeria.

Kaukė nepriekaištingai sudrėkino veido odą, neliko nė trupučio odos tempimo ar sausino pojūčio. O galiausiai ir oda įgavo sveiko, spindesio bei švytėjimo. Turiu pastebėti, kad ir oda atrodė skaistesnė, sveikesnė ir vizualiai stangresnė. Negaliu po vieno naudojimo garantuoti, kad tikrai stangrina, bet iš to, ką jaučiu, manau, jog kaukė tikrai turi tam potencialą, jei tik naudosite nuolat. Atsidūstu ir tiesiog norisi paploti atsistojus - kaukės poveikis puikus, kaina gera, pojūčiai malonūs ir vos kelios abejonės, kurių šį kart nekvestionuoju ir džiaugiuosi - odą atgaivino, sudrėkino ir suteikė malonų švytėjimą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai