ORIFLAME "Beautanicals" Revitalsing Body Cleanser - gaivinantis kūno prausiklis su sausmedžiu

Testavau ir vis dar testuoju nemažai Oriflame kompanijos aromatų ir manau, kad dalis jų yra tikrai neblogi ir dėmesio verti kvapai, tačiau kita dalis... na tiesiog viskas labai taip sau. Visko pasitaiko ir visumoje man atrodė, kad kažką gero turėčiau atrasti ir tarp kosmetikos gaminių, tad buvau kelis nusipirkusi, kelias apžvalgas matėte, o šiandien apie vieną paskutinių - nepigų, gaivinantį kūno prausiklį iš Beautanicals linijos.


Produktas: ORIFLAME "Beautanicals" Revitalsing Body Cleanser - gaivinantis kūno prausiklis su sausmedžiu
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: kūno odai - nuprausti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skalsus
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 300 ml
Kaina: pilna kaina 14 Eur, mokėjau apie 8,5 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: „Beautanicals“ gaminių kolekcija, sukurta laikantis švedų filosofijos, įkvėptos natūralių ingredientų privalumų ir švedų farmacininkų palikimo.

NAUDOJIMAS: muiluokite, kol suputos. Nuskalaukite. 


Pakuotė. Tamsaus plastiko buteliukas su pompa ir balta, akiai patrauklia pakuote ant kurios sudėlioti periodinės elementų lentelės langeliai su elemento ženklinimu. Galima pagalvoti, kad va kūno prausiklyje yra kažkokie ypatingi elementai ir mineralai, naudingi odai. Apskritai su dizainu puikiai padirbėta - pakuotė atrodo profesionaliai, rimtai ir patraukliai. Nors iš ties nei to tamsaus plastiko šiam produktui reikėjo, nei čia kažkokie ypatingi cheminiai elementai viduje slepiasi. Tačiau nepameluosi - dizainas patrauklus.

Kvapas yra vienas tų keistesnių aspektų, nes niekaip neapsisprendžiu, o kaip dėl jo jaučiuosi. Tikrai nekvepia sausmedžiais - tą kvapą puikiai pažįstu. Lyg ir jaučiasi rūgštelė ir gaiva, tačiau ta rūgštelė ne citrusinė. Lyg ir šiek tiek kartumo, sodrumo - prinokusios sausmedžio uogos malonaus, saldaus skonio ir aromato. Greičiausiai man šis kvapas labiausiai primena nesunokusias uogas.

Konsistencija gelinės tekstūros, vidutinio tištumo.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-3, PARFUM, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CITRIC ACID, DMDM HYDANTOIN, NIACINAMIDE, SODIUM CITRATE, GERANIOL, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CALCIUM PANTOTHENATE, MALTODEXTRIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL ACETATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, LONICERA CAPRIFOLIUM FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, COPPER GLUCONATE, SILICA.


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtinės dalys yra pigios, ne pačios geriausios, o kai kurios ir naudingos odai. Apskritai priemonės sudėtinės dalys pigios - pigi putojimą sukelianti medžiaga, nesaugios putojimą sukeliančios medžiagos, žalingi konservantai, labai daug kvapų ingredientų. Tik priemonės pabaigoje pabarstyti keli geri - kondicionuojantys odą, šviesinantys, raminantys, tačiau vargu ar jų koncentracija priemonėje yra pakankama, kad realiai darytų poveikį. Tokia sudėtis man neatrodo adekvati kainai. Jei kainuotų iki 5 eur, dar suprasčiau, bet 14? Ir nėra už ką.

Nedidelis priemonės lašelis labai stipriai suputoja, tad reikia labai nedaug dušo želė vienam kartui. Vienas iš privalumų, kad produktas skalsus, buteliuko pakankam ženkliai ilgesniam laikui. Priemonė prausia švariai, tačiau po prausimosi jaučiu minimalų odos sausumą. Jis labiausiai jaučiamas blauzdų srityje, kai odą net traukia, bet nėra taip blogai, kad mesčiau naudoti - kūno kremas su tokiu lengvu pasausėjimu susitvarko be didesnio vargo.

Ir tiesą pasakius, nesu sužavėta... man labai patinka gamintojai, kurie investuoja į geras sudėtis ir efektyvius produktus. O šiuo atveju gamintojo fokusas akivaizdu buvo stiprus kvapas, patraukli etiketė ir nemaža kaina. Man šie aspektai nėra pakankami, kad kartoti produktą - išbandžiau, ačiū, bet žinau geriau ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai