CLIMAPLEX Curl Defining Cream - nenuplaunamas, garbanas pabrėžiantis plaukų kremas

Bandžiau aš čia daryti eksperimentą su savo plaukais. Tiesa ta, kad turi banguotus, lengvas garbanas turinčius plaukus, tačiau jos visiškai nesilaiko, lengvai išslysta, tad bandžiau natūraliai džiovinti pagal rekomendacijas garbanotiems plaukams - darbas ilgas, o laikė vos porą valandų. Galiausiai prisipirkau visokių purškiklių ir kremų ir šiandien noriu papasakoti apie vieną jų iš Climalex, skirtą atgaivinti garbanotus ir banguotus plaukus.


Produktas: CLIMAPLEX Curl Defining Cream - nenuplaunamas, garbanas pabrėžiantis plaukų kremas
Gamintojas: "Climaplex" Didžioji Britanija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams - gerinti elastingumą, atkuria, apsaugo, maitina
Tinkamas tipas: garbanotiems ir banguotiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia švelnumo ir elastingumo plaukams
Labiausiai nepatiko: prastas fiksavimo efektas
Tūris: 250 ml
Kaina: 11,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: CLIMAPLEX CURL DEFINING plaukų kremas skirtas garbanotiems ir banguotiems plaukams prižiūrėti.

Nenuplaunamas kremas pabrėžia garbanas, jas stiprina ir gerina elastingumą. Unikali priemonė padeda atkurti ir apsaugoti plaukus, aprūpina juos maitinamosiomis medžiagomis. Sudėtyje esantis tokoferolio acetatas turi antioksidacinių savybių, kurios padeda sumažinti fotosenėjimo žalą.

Sudėtyje yra tokoferolio acetato. Sudėtyje yra 97% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.

NAUDOJIMAS: Užtepkite nedidelį kiekį ant rankų ir tepkite ant kiekvienos rankšluosčiu nusausintos plaukų dalies prieš šildant, kad sustiprintumėte fiksavimą. Išdžiovinkite plaukus pageidaujamu stiliumi arba palikite natūraliai išdžiūti, kad susidarytų gražios garbanos.


Pakuotė. Žemas, storuliukas rožinio plastiko buteliukas su pompa atrodo tiesiog žavingai, elegantiškai ir patraukė man žvilgsnį. Pakuotės dizainas atrodo profesionaliai, užrašai pateikti ne vaikiškai, o brandžiai, ant pakuotės yra visa reikiama informacija apie gaminį. Plaukų kremo buteliuko pompa labai patogi - dozuoja lengvai, patogiai, vienodu kiekiu.

Kvapas gaivus, šiek tiek saldus kosmetinis aromatas. Kvapas nėra labai labai stiprus, jaučiamas tik dengiant ant plaukų ir palyginus greit išgaruoja, nebesijaučia.

Konsistencija kreminės tekstūros, tiršto losjono tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Coco-Caprylate, C13-15 Alkane, Crambe Abyssinica Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, VP/ DMAPA Acrylates Copolymer, Polyimide-1, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.


Poveikis. Sudėtis visai nebloga, yra nemažai plaukų minkštiklių, šiek tiek drėkiklių, keletas plaukus fiksuojančių ingredientų. Jų nėra labai daug, tačiau šiek tiek galima rasti priemonės sudėtinių dalių sąraše. Iš esmės, sudėtis saugi, saugiai parinktas konservantas, nėra daug kvapų ingredientų, tad visai saugi naudoti priemonė.

Kremo naudojimas gana paprastas - paskirstomas ant drėgnų plaukų ir tuomet aš pagniaužau garbanas, kad kremas tolygiau pasiskirstytų ir fiksuotų natūralią garbaną. Tuomet ilgas džiovinimas žemoje temperatūroje su mažiausiu greičiu ir difūzoriumi ir... garbanos yra, bet mano apmaudui jos nelaikė nė trupučio ilgiau, nei įprastai. Kremas labai minimaliai fiksuoja ir akivaizdu, kad to fiksavimo mano plaukų tekstūrai per maža. Tačiau pastebėjau, kad kremas plaukams suteikia intensyvaus švelnumo ir minkštumo, plaukai tampa paklusnesni ir elastingesni. Greičiausiai toliau nebenoriu naudoti garbanų fiksavimui ir tam ilgam, varginančiam džiovinimui - priemonę planuoju tiesiog sunaudoti kaip papildomą, nenuplaunamą produktą, kad plaukai įgautų minkštumo, švelnumo ir daugiau elastingumo.

Jei mano tikslas būtų garbanas fiksuoti - poveikiu tikrai nebūčiau sužavėta. Manau šis kremas skirtas atgaivinti garbanas, suteikti joms spyruokliavimo, švelnumo ir švelnumo? Galbūt, tačiau pirkau vienam tikslui, o baigsiu naudoti visiškai kitam. Kol kas su natūraliomis garbanomis nežaisiu - labai daug vargo ir labai trumpalaikiai rezultatai. Tebūnie bangos plaukuose, tebūnie ne visai tokia tekstūra, kokios tikiuosi, svarbu, kad ne išsausėję, pasišiaušę ar išsipūtę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rekomenduoju sekti garbanuklinika instagrame, jei dar to nedarai :). Daug metų naudoju garbanotų plaukų priemones, bet op ir kartais mano pasaulėžiūrą apverčia teiginiais, kad lietuvėms kremo nelabai reikia ir gelis gelis ir dar kartą tinkamai pagal plaukų tipą parinktas gelis yra tas must produktas siekant užfiksuot, išlaikyt bangas ar garbanas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą