MIRACULUM "Woda Termalna" veido šveitiklis - prausiklis su hialurono rūgštimi ir papajos ekstraktu

Labai svarbu vasaros metu giliai valyti veido odą, nes ir prakaituojame daugiau ir saulė kaitresnė, ir oras atrodo labiau užterštas... Intuityviai valyti veido odą norisi, dėl to prieš kelis mėnesius nusipirkau nebrangų, tačiau iš pirmo žvilgsnio geros sudėties prausiklį ir šveitiklį viename. Bandau jau kuris laikas ir nuomone labai noriu pasidalinti su jumis.


Produktas: MIRACULUM "Woda Termalna" veido šveitiklis - prausiklis su hialurono rūgštimi ir papajos ekstraktu
Gamintojas: "Miraculum" S.A. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - pašalinti negyvą odą, riebalų perteklių, nešvarumus, giliai valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nekokybiška pakuotė
Tūris: 150 ml
Kaina: 5,89 Eur 
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Unikali priemonė, kurios pagrindą sudaro terminis vanduo. Tinka kasdienei odos priežiūrai. Priemonė švelniai pašalina suragėjusio epidermio daleles, sebumo perteklių ir kitus nešvarumus. Giliai ir kruopščiai valo, daro odą glotnią, gaivią ir atnaujintą.

NAUDOJIMAS: ryte arba vakare paskirstyti priemonę ant drėgnos odos, švelniai masažuojant, po to nuplauti vandeniu.


Pakuotė. Melsva plastiko tubelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Dizainas gana paprastas, pakuotė patogi naudoti. Mane erzina tik tai, kad dangtelis nėra labai kokybiškas - neretai bandant atkimšti dangtuką, nusiima ne jo dalis, o jis visas lieka mano rankose. Kažkaip apmaudžiai liūdna, tačiau kokybės čia trūksta.

Kvapas gaivus, kosmetinis. Primena vandens aromatą, bandytą atkurti kosmetikos priemonėse. Man aromatas malonus, naudojant pakankamai stipriai jaučiamas.

Konsistencija kažkas tarp kremo ir gelio. Priemonė su smulkiais, neaštriais grūdeliais, tad tai mechaninis veido šveitiklis.


Sudėtis: Aqua, Oryza Sativa Powder, Propanediol, Glycerin, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Polyglyceryl - 10 - Caprylate/ Caprate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Carica Papaya Fruit Extract, Chondrus Crispus Powder, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Jojoba Oil, Parfum, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 77007, CI 42090


Poveikis. Prieš perkant produktą, aš labai atidžiai tyrinėjau priemonės sudėtines dalis ir pirkau tik tuomet, kai visiškai įsitikinau produkto saugumu. Sudėtis visiškai saugi ir tikrai naudinga giliam valymui bei šveitimui - sudėtyje yra mechaninių šveičiamųjų dalelių ir papajų enzimų. Priemonė praturtinta drėkikliais, odą kondicionuojančiomis ir minkštinančiomis medžiagomis.

Gelinės tekstūros priemonėje nemažai grūdelių, kurie masažuojant į odą ją šveičia. Dažnai mechaniniai šveitikliai būna per aštrūs, nes grūdeliai būna briaunuoti, o čia jie apvalūs, švelnus ir labai švelniai masažuojant į odą neįsivaizduoju, kad galėtų pažeisti. Na o prireikus galima visuomet paspausti truputį stipriau. Nors įprastai vengiu mechaninių šveitiklių, bet šis atvejis išskirtinis ir labai švelnus.

Prausiklis - šveitiklis gaivina, suteikia odai gaivumo ir iš ties švariai, efektyviai prausia. Man atrodo, kad neblogai valo ir odą, tik abejoju, ar siekia gilesnius sluoksnius. Po šveitimo/ prausimo mano veidas atrodo skaistesnis, švaresnis ir ne matinis, kaip tikėjausi, o natūraliai bei sveikai atrodantis. Nors priemonė pigutė ir labai paprasta, man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai