TUZ Snail Collagen CC kremas "01 Ivory" su grybo formos aplikatoriumi

Rašydama šį įrašą galvoju, kad dabar turėčiau sulaukti akmenų audros į savo pusę - "kaip tu čia kinietišką kosmetiką perki? ar nebijai? kodėl šiukšlini pasaulį? elgiesi netvariai... ir t.t. ir pan." Žinote, pastaruoju metu rašau tinklaraštį ir galvoju, kad dažniausiai renkantis priemones atsižvelgiu į tai, kas gal jums būtų įdomiau, nematyta, rečiau girdėta ar kaip tik labai populiaru. Ir taip visus 10 metų, o pastaruoju metu, nu sorry, gyvenimas vyksta ir kartais mane kažkas sudomina, kas nepatiks kitiems. Pastaruoju metu pradedu galvoti - kodėl negaliu nusipirkti to, ko noriu, jei tai nepatinka jums arba jei turite kitokius lūkesčius nei aš? O tada jau mintis veja mintį ir suvokiu, kad pastaruosius 10 metų atidaviau jums daug savo laiko ir dirbau tiesiog iš idėjos dalintis. Ar aš vis dar to noriu?  
O šis gaminys mano namuose atsirado pačiai netikėtai... labai dažnai matau moisture.lt reklamą su makiažo pagrindu ir pradėjau domėtis kas ir kaip - radau panašų Temu, nusipirkau, išbandžiau ir noriu jums pasakoti.
Prieš skaitant prašau - jei esate griežtai prieš, tai neskaitykite, sulaukite kitų įrašų 😉


Produktas: TUZ Snail Collagen CC kremas "01 Ivory" su grybo formos aplikatoriumi
Gamintojas: "Shantou Huarou Cosmetics Co" Ltd. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: nesu garantuota dėl sudėties
Tūris: 15 g
Kaina: 4,04 Eur (kainos varijuoja nuo 2,5 iki 5 Eur)
Kur galima įsigyti: Temu

Ką žada gamintojas: Makiažo pagrindas tobulai dengiasi ant odos, sulygina odos atspalvį ir užmaskuoja odos netobulumus. Oda atrodo natūraliai, švytinti ir įgauna sveikos odos efekto. CC kremas kontroliuoja riebalų išsiskyrimą ir yra vandeniui atsparus, todėl makiažas išlieka visą dieną.

NAUDOJIMAS: su grybo formos aplikatoriumi bakstelėkite į produkto indelį su kempinėlė. Grybo formos aplikatorių spauskite prie odos, kol pirkai išsisklaidys. 


Pakuotė. Kartoninė dėžutė, apsaugota plastikine įmaute atrodo tikrai saugiai ir man regis galima jau iš supakavimo būdo suprasti, kad niekas, nuo priemonės pagaminimo, mano CC kremo neatidarinėjo ir nečiupinėjo. Nors dėžutė kelionės metu buvo gerokai aplamdyta, tačiau viduje esanti plastikinė pakuotė nė kiek nenukentėjo. 

Plastikinis indelis atsisuka. Labai faina, kad po dangteliu yra nemažas veidrodėlis, labai patogus dažantis tiek namuose, tiek kažkur kitur. Pagrinde - juodo plastiko dangtelis, kurį atidarius yra plona, bet tvirta membrana su raštu, po kurį, spustelėjus membraną išteka produktas. Po membrana greičiausiai yra kempinėlė, pridrėkinta CC kremu. Naudojimas fainas ir paprastas, tačiau turiu nemažai abejonių dėl to grybo formos aplikatoriaus - man jis labai nepatogus, kietas naudojant sausą. O gamintojas man regis ir rekomenduoja naudoti sausą, o jei sudrėkinu/ plaunu, tai džiūva kokias 3-4 dienas ir atrodo niekada iki galo neišdžius... Todėl kelis kartus pabandžiusi, naudoju savo drėgną kempinėlę makiažo pagrindui dengti.

Kvapas kosmetinis ir šiek tiek primena kvepalus. Rimtai! Nors gamintojas nenurodo kvapniųjų medžiagų priemonės sudėtyje.

Konsistencija kreminė, skystesnė, patrynus tarp pirštų jaučiamas pudriškumas.


Sudėtis: Sodium Hyaluronate, CI 77491, Sodium Chloride, Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Diisopropyl Sebacate, Yeast Extract, Phenyl Trimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, CI 77492.


Poveikis. CC kremo sudėtis labai gera - visiškai saugūs ingredientai, nors nemeluosiu, labai keistai atrodo, kad nėra konservanto, o atidarius galioja 12 mėnesių. Ar realu? Kodėl mes abejojame dėl kinietiškos kosmetikos? Jai taikomi visai kitokie standartai, nei esame pratę prie Europos Sąjungoje galiojančių. Aš tiksliai nežinau, ar jie privalo nurodyti visas sudėtines dalis, nors esu garantuota, kad priemonėms būtini tyrimai ir saugumo sertifikatai. Tačiau vis tiek, ne tas pats, kaip pas mus, tiesa? Tikriausiai ir jums tai kelia didžiausių abejonių?

Priemonė pagaminta silikono pagrindu, todėl dengiasi ir sulygina odos paviršių. Apskritai CC kremas yra skirtas spalvos korekcijai ir tą puikiai daro (žemiau nuotraukoje kiekvienas žingsnis). Aš pastebėjau, kad man sunkiai pasiskirsto pirmas sluoksnis, reikia gana ilgai tapšnoti, kol sulyginu. Pirmasis sluoksnis (kaip vidurinėje nuotraukoje) atrodo labai natūraliai. Išgauti  intensyvesnį, geriau maskuojantį efektą galima dengiant daugiau priemonės ir jei ryte atsibundu prasčiau miegojusi ar neišmiegojusi - pakanka padengti papildomą sluoksnį, kad geriau maskuotų. 


Apskritai CC kremas puikiai "prikimba" prie veido odos, aš jį dar papildomai užfiksuoju biria pudra ir turiu pastebėti, kad puikiai išlieka 12 valandų ant veido beveik nepakitęs. Vėliau - jau pradeda šiek tiek trūkinėti ir kristi į poras ir raukšleles, bet apskritai, man labai retai reikia tokio ilgo išlikimo. Apskritai CC kremas nuostabus - labai lengva naudoti, lengva kontroliuoti dengimo intensyvumą ir išlieka ilgai ir pigus. Tik va, kinietiškas, ir dėl to galima "mėtyti" virtualius akmenis. O ir šiaip galvoju, kad noriu išbandyti dar kito gamintojo tokio tipo priemonę, tad greičiausiai pirksiu dar. 

Beje, indelyje vos 15 g. produkto, tad greičiausiai taip ilgai nepakaks, kaip įprasto makiažo pagrindo, tad jau galvoju apie naują indelį ir dairausi, o koks gamintojas toliau. Aišku, Ivory atspalvis man jau per šviesus, tad sekantį pirksiu šiek tiek tamsesnę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Wow, kaip fantastiškai atrodai. Gėda dabar rašyti, bet kažkada labai buvau nusiteikusi prieš tą sraigių sekretą, bet dabar neseniai nusipirkau myzon kauke (susiviliojau su tavo aprašyta alijosine) bet pasirinkimas buvo tik su sraigėmis. Lukai labai nustebinta, poveikis buvo akivaizdus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :)
      Jei apie šitą BB - tai sraigių sekreto čia nėra :)
      O šiaip sraigės labai geras ingredientas - nauda milžiniška, o gyvūnai surenkant gleives nenukenčia :) Sveikinu atradus ir nugalėjus savo baimes :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą