VASELINE Intensive Care Healthy Hands Stronger Nails rankų ir nagų kremas su keratinu

Jei reiktų išrinkti kosmetikos priemones, kurios mano gyvenime yra būtinos, tai be abejonės: prausiklis, veido kremas, lūpų balzamas ir rankų kremas. Nes be viso kito, esant ekstremalioms situacijoms, tikrai galima apsieiti, bet visuomet būtina nusiprausti, veidą, lūpas ir rankas sudrėkinti. Kai turi sausą odą (visą gyvenimą, kiek save pamenu ir ne, tai nėra odos liga, tiesiog oda gamina labai mažą <3% riebalų kiekį) drėkinti, drėkinti, drėkinti yra būtinybė, o ne pasirinkimas. Kartais nuoširdžiai pavydžiu toms, kurios gali kelias dienas netepti veido kremu - maniškis labai greit ima pleiskanoti ir atsiveria skeldėjančios odos žaizdeles, lygiai taip pat yra su rankų ir lūpų oda. Panašiai ir kūno, tik be kremo galima išgyventi šiek tiek ilgiau. Kad ir kur keliauju, su manimi visuomet yra geras, drėkinantis, ir jei vienas, tai bent jau universalus kremas, kuris tiktų viskam.

Žiemos metu buvau labai susidomėjusi Vaseline priemonėmis ir nusprendžiau išbandyti rankų kremą, kuris ne tik rūpinasi rankų oda, drėkina, bet ir nuolat naudojant stiprina nagus. Kadangi pakuotė didelė, kremas apsigyveno ant naktinio staliuko yra naudojamas kiekvieną vakarą, tad metas trumpai nuomonei apie kremą, bei ko galima tikėtis.


Produktas: VASELINE Intensive Care Healthy Hands Stronger Nails rankų ir nagų kremas su keratinu
Gamintojas: "Unilever" Didžioji Britanija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: rankų odai - drėkinti sausą rankų odą, stiprinti nagus
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: greit susigeria
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Rankų ir nagų kremas padeda palaikyti gerą rankų odos ir nagų būklę. Sudėtis papildyta keratinu.
NAUDOJIMAS: būtiną kiekį tolygiai paskirstykite ant rankų odos, įmasažuokite.


Pakuotė. Didelis, aukštas, plokščias plastiko buteliukas, kurio dydis labiau primena kūno losjoną, nei rankų kremą. Iš ties gana reta, kad rankų kremas būtų 200 ml pakuotėse - nusipirkus tokio pakaks bent pusmečiui. Pastelinės rožinės spalvos dizainas atrodo standartinis, iš ties nieko labai įmantraus. Visai patogu, kad pakuotės dangtelis atsikemša, o priemonei baiginėjantis, buteliuką galima pastatyti apverstą - patikėkite, kai pakuotė tokio dydžio, tai tampa ne maloniu privalumu, o būtinybe. Apie dizainą labai neišsiplėsiu - man pasirodė paprastas ir matytas milijoną kartų - Vaselina gaminiai puikiai atpažįstami rinkoje, matyti daug kartų ir gyvuoja ne vieną dešimtį metų.

Kvapas švelnus kosmetinis aromatas. Man kažką primena ir kelia nostalgiją - esu tikra, kad kažką panašaus esu naudojusi prieš kokius 20 metų, bet tikrai nepamenu. Švelnus aromatas išlieka gana ilgai, tačiau neerzina uoslės - reaguoju į jį labai neutraliai. A, va... pirmus kartus naudojant vis pagalvodavau, kad man labai labai primena plaukų produktus, gal labiausiai tradicinio plaukų šampūno kvapą.

Konsistencija labai lengva, primena kūno losjono.


Sudėtis: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, STEARIC ACID, GLYCERIN, GLYCOL STEARATE, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, CETYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PARFUM, METHYLPARABEN, CARBOMER, DISODIUM EDTA, STEARAMIDE AMP, HYDROLYZED KERATIN, PROPYLPARABEN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.


Poveikis. Nesu sužavėta rankų kremo sudėtinėmis dalimis, pirmiausia pats pagrindas - vanduo, mineralinis aliejus), silikonas, minkštiklis ir glicerinas. Sudėtyje yra vazelino, daug odos minkštiklių, keli drėkikliai. Tačiau gamintojas parinko pačius pigiausius ingredientus, nesaugius konservantus ir daug kvapų ingredientų. Jau žiūrint į sudėtį tampa aišku, kad priemonė ne tiek drėkins, kiek minkštins, suteiks švelnumo, dėl kurio rankos atrodys kondicionuojamos, o kremas tikrai veikiantis. Bet šis efektas visuomet šiek tiek apgaulingas - odai svarbiausi drėkikliai.

Lengvos konsistencijos priemonė labai lengvai, greitai geriasi į odą. Man asmeniškai tai būtų tobulos konsistencijos rankinės kremas dienos metui - greit susigeria, lengvai veikia ir pasitepus galima greit grįžti prie darbų. Tačiau priemonės pakuotė per didelė ją nuolat laikyti rankinėje, todėl laikau ant naktinio staliuko ir tepuosi dienos metu arba vakare. Vasaros vakarams pakanka, bet rudeniui ir žiemai norisi stipriau, riebiau ir sunkiau. 

Visuomet svarbiausiu aspektu man lieka ir liks produkto poveikis. Tad jau pasidžiaugiau, kad greit susigeria ir iš ties suteikia rankoms lygumo, minkštumo ir švelnumo. Drėkina labai minimaliai - žiemos metu, kai rankos buvo intensyviau išsausėjusios, šio kremo poveikio man nepakako, o vasarai visai nieko. Nemanau, kad labai didelis čia stebuklas, kurio reiktų ieškoti - paprastas, lengvas ir neblogas dienos metui, kai reikia, kad greit susigertų ir minimaliai drėkintų. Švelnumo suteiks, laikinai tempimo jausmas dings, bet intensyvesnio, stipresnio poveikio nebus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  ESSENCE Colour & Go nagų lakas "68 high spirits".

Komentarai