TESORI D'ORIENTE "Thalasso Therapy" parfumuotas vanduo vyrams ir moterims

Liepa tradiciškai yra pats karščiausias mėnuo, nors šiais metais birželis lepino didžiaisiais karščiais. Nepaisant to, liepai esu pasirinkusi pačius gaiviausius, jūros dvelksmo, citrusų, bemaž vėsinančius aromatus. Pirmasis liepos kvapas yra gaivutis jūros dvelksmas, sūrūs vandenys ir vėjo dvelsmas buteliuke iš Tesori d'Oriente "Thalasso Therapy".


Produktas: TESORI D'ORIENTE "Thalasso Therapy" parfumuotas vanduo vyrams ir moterims (EDP)
Gamintojas: "Conter" S.r.l. Pagaminta Italijoje
Tūris: 100 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino Martina, save24.lt ir kt.
Kvapo kategorija: aromatinis - citrusų

Gamintojo aprašymas: Tesori D Oriente Thalasso Therapy - tai rafinuota, gaivi ir gyvybinga puokštė, įkūnijanti nesenstančią Fidžio salų rojaus atmosferą.

Galvoje nublanksta citrinos ir bergamotės aidai, atskleisdami druskos ir jūros dumblių širdį su nuostabiu fonu, kvepiančiu kedru bei muskusu. Vertingas jūros dumblių mišinys parinktas dėl jų antioksidacinių, raminamųjų ir drėkinančių savybių. Juose gausu mineralų ir vitaminų, beto jie drėkina ir valo odą. Fidžio salų jūros vanduo išgautas Ramiojo vandenyno širdyje, 1500 km atstumu nuo artimiausio žemyno, išvalytas ir išfiltruotas, dėl ilgo kelio tarp uolienų yra vienas tyriausių mineralinių vandenų pasaulyje. Dėl didelio kalcio, magnio ir silicio dioksido kiekio jis suteikia odai visą reikalingą drėkinimą ir gaivumą.

Thalasso Therapy kvepalai suteiks gaivos pliūpsnį ir puikią savijautą. 


Viršutinė nata: bergamotės žievelė, citrina, jūros druska
Širdies nata: jūros dumbliai, snaputis, šalavijas, levanda
Aptinė nata: pačiulis, santalo mediena, baltas muskusas, kvapusis kanaris


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Benzyl Salicylate, Palmaria Palmata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Anise Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol


Pakuotė. Metalinis kvepalų buteliukas kvepaluose nėra dažnas reikalas. Dažniausiai rinkoje matome stiklinius buteliukus, supakuotus kartoninėse dėžutėse. Tesori d'Oriente kvepalai unikalūs tuo, kad vartotoją pasiekia metalinėse pakuotėse su plastikiniais dangteliais ir jokių papildomų dėžučių, plastiko apvalkalų ar nereikalingų pakuočių. Žinoma, tokiu atveju visai galimas dalykas, kad kas nors pabandė jūsų išsirinktą buteliuką, bet visai faina nusipirkus kvepalus neturėti kalno šiukšlių prieš naudojant.

Man labai patinka kompanijos pakuočių dizainai, jie ypatingai gražus kvepalų buteliukams. Tik pažiūrėkite, kokia skani žydra ir mėlyna spalva, abstraktūs raštai ir aukso spalvos bangų keteros pakuotės mėlyje... Patrauklu akiai, gražu ir labai simboliška.


Kvapas. Nors gamintojas sako, kad aromato natose turėčiau atrasti daug citrusinių natų - bergamotės bei citrinos, tačiau citrusų man čia mažoka. Tik pasipurškus į uoslę dvelkteli labai stiprus alkoholio kvapas ir kai jau buvau pasiruošusi rūgščiai citrusų natai, užuodžiau.. jūros kvapą, druską ore, gaivą vandenį. Netrukus aromatą papildė jūros dumbliai, beveik neužuodžiamos, tačiau lengvai, vos vos jaučiamos sodresnio aromato gėlės. Galiausiai ant mano odos kvapas nudžiūva kaip tikros jūros aromatas ir čia ne šiaip sterili, gaivi tropinė jūra su pietų brizu... Ne, ši jūra labiau primena mūsišką... gaivios jūros bangos, aiškiai užuodžiama, ant odos jaučiama druska ir jūros žolių aromatas. Kažkur šalia pučia gaivinantis jūros vėjas, iš kažkur atnešamas sodresnis augalijos aromatas... vos jaučiamas, beveik nepastebimas. Bet jūros, sūrios jūros kvapas dominuoja... ne švarios, o tokios, kokia yra - kartais purvinos, kartais pilnos dumblių - gyvos ir organiškos.


Mano nuomone, kvapas labiausiai tinkamas:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Deja, tačiau kvapas nėra labai ilgai išliekantis ar labai stiprus. Geriausiai jaučiasi tik pasipurškus ant odos, o vėliau vis blėsta ir blėsta, kol galiausiai nelieka nė kruopelytės, nei atomo dalelės ant kūno odos. Galbūt ir išlieka 2-3 val ant kūno odos, tačiau ne ilgiau ir tai tos trys valandos yra su dideliu pliusu. Sakyčiau apie porą valandų ir tai yra apmaudžiai trumpas laikas. Mano nuomone šios kompanijos parfumuoti vandenys pagal išlikimą labiau atitinka kūno dulksnos, nei parfumuoto vandens požymius. O ir ant odos jaučiamas gal 10-15 cm, ne daugiau, tad puikiai tiks nedidelėse patalose, neerzins aplinkinių, o karštomis vasaros dienomis ir mūsų pačių uoslės.


Tikra jūra buteliuke su ant odos užuodžiama druska, jūros dumbliais, su visais jūros purslais, nešvarumais ir gaiviu vėju, praskaidrinančiu jūros dvelksmą. Kvapas gaivinantis, malonus ir būtent tai, ko tikėjausi - tai Baltijos jūra metaliniame buteliuke, tai gaivus, lengvas vasaros kvapas, kuris neerzins ir karščiausiomis vasaros dienomis.

P.S. kvapas tikrai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, tačiau dėl muskuso ir vos jaučiamo saldumo, labiau linksta į moterišką pusę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai