AROMAMA "Panelė Rožė" drėkinantis veido serumas su hialurono rūgštimi ir vitaminu C

Parduotuvėje visuomet su susižavėjimu nužvelgiu vyrus, kurie akivaizdžiai renka savo moterims dovanas - dažniausiai šiek tiek sutrikę, ilgai apžiūrinėja apatinio trikotažo ar gausiai prikrautas kosmetikos lentynas, bandydami išrinkti kažką, kad patiks jų moterims. Procesas žavus, vyriškas ir negaliu nuslėpti šypsenos, stebėdama visą puokštę emocijų. Tikriausiai panašiai atrodė ir mano vyras, nors kažką rinkdamas jis niekuomet neatrodo sutrikęs ar pasimetęs, kai rinko man kosmetikos rinkinuką žiemos švenčių (gimtadienio ar Kalėdų, jau nepamenu, nes šventės viena po kitos) proga. Iš ties vyro pasirinkimai man patiko - lietuviška, vietinė kosmetika iš gerų ir patikimų gamintojų. Dar ne viską esu spėjusi gerai išbandyti, bet ką išbandžiau - patiko. O geriausiai iš tų dovanų ištestuotas ir beveik baigtas - veido serumas įmantriu panelės Rožės pavadinimu. 


Produktas: AROMAMA "Panelė Rožė" drėkinantis veido serumas su hialurono rūgštimi ir vitaminu C
Gamintojas: MB "Filmai ir kvapai". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veidui - drėkinti, skaistinti, didinti elastingumą
Tinkamas tipas: visiems, ypač jautriai, gyvybingumo stokojančiai, dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje kai kurie, nesaugūs ingredientai
Tūris: 20 ml
Kaina: 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: aromama.lt

Ką žada gamintojas: Drėkinantis, odą skaistinantis, lengvai liftinguojantis hialurono rūgšties ir vitamino C serumas su rožių žiedų vandeniu ir rožių absoliutu. Tinka visiems odos tipams, ypač jautriai, gyvybingumo stokojančiai, dehidratuotai odai. Skirtingos molekulinės masės hialurono rūgštis pasirūpina ilgalaikiu drėkinimu odos paviršiuje ir jos gilesniuose sluoksniuose. Oda tampa "pilna", skaisti, elastinga. Švelnus Bulgariškų rožių aromatas kaskart primena, kas esi nuostabi Deivė!
NAUDOJIMAS: sudrėkinkite odą hidrolatu. Tepkite švarią veido ir dekoltė odą 1-2 kartus per dieną. Jei reikia, po to tepkite aliejų ar kremą.


Pakuotė. Nedidelis, tamsaus stiklo buteliukas su pompa ir skaidriu užkemšamu dangteliu. Labai tinkama pakuotė vitaminui C laikyti, nors dar tobuliau būtų galima padaryti, kad pakuotė negautų oro. Ši pakuotė ir jos etiketė yra riboto leidimo, bet labai faina ir miela - šiuo metu serumas vadinasi tiesiog drėkinamuoju, o va panelės Rožės pavadinimas kelia asociacijas, kuria emociją ir pirštas merginos su rožėmis paveiksliukas. Tiesiog puiki, patraukli akį traukianti pakuotė - gaila, kad nuolatinės pakuotės, lyginant su maniške - atrodo nuobodžiai.

Kvapas rožių ir pelargonijų. Nors gamintojas sako, kad tik rožėmis turėtų kvepėti ir dar damaskinėmis, kurių kvapas pats gaiviausias, bet.. nu jaučiu pelargonijas ir viskas. Man asmeniškai pelargonijos yra vienas nemėgstamiausių kvapų, tad daug labiau patiktų, jei kvepėtų tik rožėmis.

Konsistencija tvirta, tarp gelio ir kremo.


Sudėtis: Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosa Damascena Flower Oil, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool.


Poveikis. Sudėties pagrindą sudaro rožių vanduo, glicerinas, vanduo, vitaminas C, dviejų rūšių hialuronas, alavijų sultys, rožių aliejus... Puiki sudėtis, odą drėkinantys, kondicionuojantys, šviesinantys ingredientai. Viskas būtų tiesiog fantastiška, bet tirpikliui/ konservantui pasirinktas alkoholis ir nemažai kvepalų ingredientų. Kita vertus, suprantu, kad alkoholio čia tik mažas lašelis, tad neigiamo poveikio neturėtų sukelti. Naudoju jau ilgokai, nuolat ir nepastebėjau, kad bertų ar sausintų.

Labai faina gelinės tekstūros priemonės konsistencija, kuri greitai susigeria į odą ir nepalieka lipnumo pojūčio (jaučiasi tik kelias sekundes, kol susigeria). Priemonė iš kart gaivina odą, nepriekaištingai, intensyviai drėkina ir šiek tiek šviesina. Naudojant serumą jaučiu odos komfortą, dingsta bet koks tempimas, o ir skaistumas palaipsniui suteikiamas. Tikriausiai naivu būtų tikėtis, kad po butelaičio išnyks pigmentinės dėmės (kelias turiu ir neįsivaizduoju, kaip jomis atsikratyti), tačiau palaipsniui, ar dėl to, kad esu įdegusi, ar iš ties dėl šios priemonės, dėmės mažiau matomos.

Serumas puikus, tiesą pasakius efektas man labai patiko, oda naudojant produktą jaučiasi puikiai. Priemonė puikiai drėkina, gerai gaivina - labai gerai. Vienintelė abejonė yra tas alkoholis sudėtyje, tačiau jei jau beveik sunaudojus visą priemonę nieko blogo nejaučiu, tai tikriausiai ir pabaigus visą - nieko blogo neturėčiau pastebėti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.209

Komentarai

  1. Kartą prekybos centre teko pro šalį einant užtikti vyruką kažko ieškantį paketų ir įklotų skyriuje, nebuvo jis laimingas mane pamatęs, nors tikrai nevėpsojau į jį, tiesiog ėjau pro šalį :))) Na, gal ieškojo ko savo merginai ar pan., bet akivaizdžiai buvo sutrikęs ir susinepatoginęs... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha-ha :D įsivaizduoju.
      Aš irgi nespoksau, tik kažkaip vis pastebiu, kai vyrai renka. Nužiūriu paslapčiom ir tikrai nemažai vyriškių sutrikę :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą