#119/ 2024 Birželio mėnesį baigiau

Baigtos priemonės reziumuoja visas apžvalgas ir jose galima sužinoti, tai kaip visgi ta ar ana priemonė iš tikrųjų. Pasitaiko, kad kol spėju priemonę pabaigti ir nuomonė pasikeičia - nedažnai, tačiau pasitaiko. Tad šį kart kviečiu jus į baigtų priemonių įrašą bei paskaityti galutines nuomones.


Kūnui

Labai keistos konsistencijos kremas, bet labai fainas, nes labai greit susigėrė. Po priemonės naudojimo oda ilgai maloniai kvepia ir įgauna tokio intensyvaus švelnumo... pasakiško. Ko man trūko - drėkinimo. Jei turite sausą odą, drėkinimo tikrai nepakanka, bet jei trūksta tik švelnumo - kremas gali būti puikus.
Manau nekartočiau, man prioritetas yra drėkinimas.

MĖGINYS.
Nepasikeitė nuomonė, nes sunaudojau per vieną kart - labai faina konsistencija, lengva tolygiai padengti ir įdega atrodo gražiau ir tolygiau. Man labai patiko - pirkčiau pilno dydžio pakuotę.

Plaukams I


Suteikia švelnumo, minkštumo ir lengvumo, tačiau vertinant kainą, kurią mokėjau už priemonę - man pasirodė neverta. Kas labai keista, kad priemonių naudojimo metu plaukai slinko intensyviau. Va tarkim, dariau pertrauką su šiuo produktu ir atrodo viskas susitvarkė.  O pradėjus naudoti ir vėl slinko šiek tiek intensyviau. Gal tai tik sutapimas, tačiau maloniai nenuteikė. Apskritai man nelabai patiko, nelabai sužavėjo, tad tiesiog nekartočiau.

Mano plaukams labai tinka aliejavimas, tad kartas nuo karto nusiperku vienokį ar kitokį. Šis aliejus buvo skirtas plaukų šaknims ir turėtų skatinti plaukų augimą bei mažinti slinkimą. Viena priemonė niekuomet neduos labai stiprių rezultatų, todėl reikia derinti ir kitas priemones - aš naudojau ampules ir masažą. Efektas buvo, bet garantijų, kad tik nuo šio aliejaus, negaliu duoti.
Patiko, kartočiau.

Plaukams II

Va šitos ampulės tikrai prisidėjo prie plaukų slinkimo mažinimo. Išsitepus ampule plaukų šaknis priemonė stipriai šaldė - jausmas keistas, bet  manau, kad priemonė efektyvi. Kaip ir sakiau anksčiau - garantuoti sunku, nes vienu metu naudoji ne vieną produktą, bet tikrai galima pastebėti, kurios priemonės veikia, o kurias tik tepi, kad teptum.
Kartočiau? Dėl efekto taip, dėl sudėties - ne.


Visai faina pakeisti plaukų spalvą jai neįsipareigojant. Tokie dažomieji šampūnai labai faini - pasimatavai ir jei netiko, nereikia sukti galvos, nes palaipsniui nusiplauna. Šampūnai faini - dažymas lengvas, efektas geras ir plauko nė trupučio nesausino.
Kartočiau.

Veidui

Man atrodo įraše bambėjau dėl sudėtinių dalių, nes sudėtyje buvo alkoholio. Visą naudojimo laiką sekiau veido odą ir stebėjau reakcijas bei savijautą. Ir nieko, nieko blogo tiesiog nepajutau. Pagirsiu, kad produktas labai skalsus, švelniai ir efektyviai prausia odą. Patiko, galvoju, kad kartočiau, bet rizikos faktorius dėl sudėties yra.

Gana gerai drėkino ir patiko konsistencija, tačiau pats serumas mane erzino - sudėtyje yra alkoholio, nuo kurio galiausiai ima berti ir žėručio, kuris sukelia apgaulingą švytinčios odos efektą, tačiau nuplovei ir nelieka. O va kol serumas ant odos, tas žėrutis kemša poras ir šiaip tiesiog erzina. Mano skoniui žėrutis turi likti dekoratyvinėje kosmetikoje, o veido priežiūrai pageidaučiau jo nematyti.
Nekartočiau - tikėjausi daug, bet nusivylaiu.

O čia buvo tragedija! Konsistencija faina ir maitina neblogai, bet... šis kremas su niekuo nedraugauja ir pats nusitrina rutuliukais! Ant viršaus nieko neįmanoma padengti, nes viskas nueina plėmais. Baisu... sutepiau savaitgaliais ir kartoti niekuomet nenorėčiau - labai erzino.

Stipriai lipni kaukė, tačiau puikiai drėkino ir ramino veido odą. Smagu, kad kaina nedidelė ir efektas geras, tad jei lipnumas labai neerzina, - bandykit. 

Paprasta, elementari kaukė, kuri šiek tiek gaivina, šiek tiek drėkina odą. Jei reikia kažko pigaus - visai neblogas variantas. Man visuomet smagiau, kai drėkina stipriau, tačiau jei nerasčiau nieko geresnio - nusipirkčiau ir kartočiau.

Minimaliai drėkino, tačiau suteikė intensyvų odos spindesį ir sveikos odos išvaizdą. Labai smagus, kai reikia atgaivinti papilkėjusią odą, pvz, pavasarį ar po ligos, kai paviršius papilkėja ir trūksta sveiko spindesio ir gyvybingumo. 

Rankoms ir nagams

Malonus kvapas, labai stipriai putoja, sakyčiau muilas kaip muilas. Tačiau pabaigusi manau, kad tos kainos tiesiog neverta. Visai patiko, bet nekartočiau dėl kainos.

Paprastas, greit susigeriantis rankų kremas, kuris man puikiai tiko dienos metu, pvz darbe greitai pasitepti rankas. Labai patiko malonus aromatas, faina, kad kompaktiška pakuotė, nors drėkinimas tikrai nėra labai intensyvus. Kartosiu, nes dar rinkinyje yra 4 kremai su skirtingais aromatais. 

Patys geriausi rankų dezinfekciniai - nesausina odos, veikia efektyviai ir labai maloniai kvepia. Šis, aviečių ir mandarinų aromatas, buvo mano vienas mylimiausių. Efektyvus, patogus ir malonus naudoti. Su mielu noru kartočiau.

Vienas geriausių viršutinių nagų lakų, kuriuos esu kada nors naudojusi! Su juo bet kuris nagų lakas išlieka mažiausiai savaitę! Įsivaizduojate? Savaitę be jokio nuskilimo, be jokio nusitrynimo. Tobulas, nepriekaištingas, fantastiškas. Būtinai pakartosiu ateityje.

Baigiau ir nieko jau čia nebeiškrapštau lauk... Kažkiek dar matosi subėgę į kamputį, bet jau nebeiškrapštau lauk. Fainas nagų lakas, labai - vienas mylimiausių, o ir ta geltona per tiek metų buvo savotiškas protestas prieš visas raudonas ir nude, kai norėjosi būti kitokiai nei visi. Labai patiko, mielai pakartočiau, bet kol kas neplanuoju pirkti nei vieno buteliuko nagų lako - turiu dar visko pakankamai daug.


Dažnai namuose naudojame drėgnas kūdikių servetėles, nes visko gyvenime pasitaiko. Tai jei rinktis geriausias, efektyviausias, saugiausias ir pigiausias - tokios yra šitos Huggies. Ir neišdžiūva ilgai, ir valo švelniai. Puikios, kartosime ateityje.

Visai gerai valo, efektyviai šalina apnašas ir švelni burnos ertmei. Bet jau skonis... aš nesuprantu, kodėl man susišvietė pirkti našlaičių skonio? Gal atrodė, kad gėlės bus kažkas naujoviško ir faino? Nebuvo, labai trūko gaivumo ir daugiau mėtos. Jei ne skonis, pasta būtų puiki, bet skonis manęs nesužavėjo.

Dekoratyvinė kosmetika

Beveik du metus naudojau kasdien, padengti biriai pudrai ir paskirstyti ant veido odos birias priemones. Visai smagu buvo, kad trumpa rankena, patogus naudoti, bet pastaruosius pusę metų vis krenta plaukeliai. Pastaruoju plovimu iškrito visas kuokštas ir matau, kad galvutė kliba, klijai atsiklijavę. Metas atsisveikinti.  Šepetėlis patogus, bet nekartočiau.

Nesupratau šito tušo... jis nuo pat pirmos atidarymo dienos buvo tiesiog per tirštas ir atrodė, kad mano namuose atsirado gerokai padžiūvęs. Efektas visiškai natūralių, šiek tiek paryškintų blakstienų ir čia dar viskas būtų gerai, bet jis stipriai, visą dieną tepa odą aplink akis. Tad pasidažiusi kelias savaites... atsisveikinu. Neturiu kantrybės su juo žaisti - man reikia patikimo blakstienų tušo.

Pabaigiau ir putlinantį bei vos vos vėsinantį lūpas blizgesį, kurį naudojau tik vasaros metu. Tai nėra tas standartinis putlinamasis blizgis, nes kutena minimaliai, išlieka trumpai, tačiau lūpos naudojant vizualiai visuomet atrodydavo ir putlesnės, ir sveikesnės. Patiko, tik nežinau ar šitas blizgesys vis dar yra rinkoje. Manau pakartočiau, atvejams, kai norisi lengvo ir paprasto lūpų blizgesio.
----------------------------------------------
Viskas, štai ir visi mano baigti produktai - ištuštinau visą krepšelį, parodžiau jums visas pabaigtas priemones. Keliausime į naują mėnesį ir naujas nuomones.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Catrice turi vėsinantį putlinantį lūpų balzamą CATRICE PLUMP IT UP BOOSTER

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą