SPIRITUAL "Kelapa" rankų prausiklis su kokosų aliejumi

Ai, tebūnie penktadienis lengvas, bent jau šis, nes kai kurie būna visai nieko, o per kai kuriuos - virš galvos kaupiasi juodi debesys, lakstai kaip akis išdegęs ir nieko nespėji. Tai šis penktadienis vienas tokių. Todėl trumpai jums papasakosiu apie šviežiai išbandytą skystą muilą iš Spiritual su kokosų aliejumi.


Produktas: SPIRITUAL "Kelapa" rankų prausiklis su kokosų aliejumi
Gamintojas: "Spiritual Beauty" Ltd, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rankoms - nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 290 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Muilas švelniai prausia rankų odą, suteikia švelnumo ir subtiliai jas pakvėpina kokosų aromatu. Priemonė padeda atkurti sausą rankų odą, ją drėkina ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis. Sudėtis papildyta kokosų aliejumi, kuris drėkina, atkuria sausą rankų odą ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Retinol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Coumarin, Limonene, Linalool.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pastebėti, kad muilo pakuotė atrodo patraukliai: tamsiai rudo plastiko buteliukas su medienos detalėmis suteikia natūralaus, estiškai patrauklaus produkto išvaizdą. Aukso spalvos akcentai ir tokie pat augaliniai motyvai vizualiai malonūs akiai.

Tikriausiai dėl to, kad muilo pakuotė patraukliai atrodė, o ir nuolaida buvo pusė produkto kainos, aš susigundžiau įsigyti. Pirmiausia ką turiu pastebėti, tai sudėtis mano apmaudui nėra pati geriausia... joje daug kvapų ingredientų, yra alkoholio, nesaugūs konservantai ir putojimą sukeliančios medžiagos. Sudėtis atrodo taip, lyg gamintojas sudėjo visus pigiausius ingredientus, užsikėlė kainą ir pardavinėja sau be didesnio vargo. Teisybės dėlei reikia akcentuoti, kad yra čia kokosų aliejaus, keli odą kondicionuojantys ingredientai ir retinolis, kuris jaunina odą. 

Net ir mažytis priemonės kiekis labai gerai suputoja, muilas švariai nuprausia rankas. Labiausiai mane čia žavi aromatas - šiltas, švelnus, gundantis, kokosų, įkaitusio smėlio, saulės kaitros ir tropikų kvapas. Šildantis, egzotiškas ir raminantis... Ir ant rankų kvapas išlieka dar keliolika minučių. Labai, labai malonus kvapas. Pačio muilo kokybei neturiu jokių didesnių priekaištų ir greičiausiai, naudojimo eigoje priemonė tikrai ne sausina, o po truputį gerina rankų odos būklę - po ilgesnio naudojimo pastebėjau, kad oda vos vos vos lygesnė, greičiausiai raukšlelės mažiau pastebimos, o ir sausumo niekuomet neteko patirti. Vis gi, muilas brangus, o sudėtis nėra nepriekaištinga, kad tiek norėtųsi mokėti tik už rankų prausiklį. Galbūt kvapas šiek tiek atperka, bet ar tikrai 10 Eur už 290 ml? Man atrodo nelabai verta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai